👉日本黑毛和牛A4+ $448入座時每人會送上海鮮拼盤和兩顆和牛牛丸,牛肉味濃郁且彈牙!每一塊日本黑毛和牛A4+的脂肪分布都非常均勻,雪花紋理美得令人驚艷,最重要的是這套餐是任食的‼️每一口都讓人感受到牛肉在口中融化,油脂香濃,正呀!除了黑毛和牛,各類牛肉也讓你驚喜不已😂👉👉澳洲和牛M5、美國SRF極黑牛、安格斯牛小排、手切封門柳、一口牛肉粒,所有食材都品質上乘,肉質鮮美,正合喜愛肉食的你👍。就連鮑魚也是任吃的👌古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,每一款都得恰到好處!仲有各式台灣飲料👉桂花烏龍、白桃烏龍、洛神花茶、武夷大紅袍👍火鍋必備的丸類也有十幾種,應有盡有,想到的火鍋食材這裡全都有👏。火鍋結束後,千萬不要錯過自助甜品區,強烈推薦罕見的Haagen-Dazs脆皮雪條,為這場火鍋盛宴畫上完美的句號!
👉日本黑毛和牛A4+ $448
入座時每人會送上海鮮拼盤和兩顆和牛牛丸,牛肉味濃郁且彈牙!

• 日本黑毛和牛A4+
  • 澳洲M9和牛牛丸
知道牛大人好生意到就嚟美國上市,梗係要嚟試吓有幾正啦😻😻我地今次揀了個A4黑毛和牛餐,叫埋澳洲M5牛肩卷,兩者都係雪花均勻,入口即溶既高級牛,幾特別既係個蟲草花豆腐三文魚湯底,真係有碟三文魚粒比我地自己落既,下次就想試埋佢地個台式鳳梨湯底吧😋😋比較期待既係伊地利亞黑毛豬梅肉,聽聞啲豬食橡果長大肉質鮮甜,又真係幾甘香喎,還有個紐西蘭羊卷肉,完全吾羶但又有羊味,我朋友小食羊但都話好味。食完和牛片再嚟送個澳洲M9和牛丸,肉質香濃又彈牙🐮🐮食完肉就食海產啦~生蠔🦪,鮑魚🐚,帶子同其他海鮮全部連殼上,新鮮又高質,唯獨是兩款魚片也比較腥,可能我吾食慣魚吧。場內有大量蔬菜肉丸,同埋白桃烏龍等幾款茶包沖既大大杯凍飲任攞,朋友就叫了鬼佬涼茶,食飽後再任食雪糕,我都食咗兩杯Movenpick🍨🍨,有款係焦糖布甸岩哂我食,今餐真係飽到上心口呢💖
知道牛大人好生意到就嚟美國上市,梗係要嚟試吓有幾正啦😻😻

• 極上和牛吃到飽
店名: 牛大人台灣火鍋吃到飽 地址: 旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖旺角站E2出口,行3分鐘環境: 4/5價錢: 4/5味道: 4/5鍾意食火鍋既大家,相信大部分都有食過牛大人🤪牛大人係一間台式火鍋任飲任食既火鍋店,餐廳有不同等級既牛供大家選擇,除左牛之外,另外有不同既海鮮,蔬菜,同台式小食等等都係供大家隨意選擇🤩依家入座即每人派發一包曼秀雷敦 Acnes「抗菌痘痘貼」,送完即止😛日本黑毛和牛A4+$488 蕃茄湯底❤️❤️❤️❤️有多款湯底可以選擇,今次揀左蕃茄湯底🍅係一款清爽得黎又濃味既湯底選擇😆啖啖蕃茄嘅香甜😙牛類 ❤️❤️❤️❤️❤️套餐既賣點正正係日本黑毛和牛A4+🥰和牛肉質非常鬆軟,入口即化而且雪花分布非常平均,帶有和牛獨有嘅奶香味😚另外仲有必叫之一既澳洲和牛牛胸爽,牛胸爽切得纖薄,易熟,食落非常有咬口,而且彈牙😚海鮮 ❤️❤️❤️❤️海鮮方面,一開始會送個海鮮拼盤,有蟶子、蠔🦪、扇貝、鮑魚😉 鮮甜鮑魚任吃,小食類『鮑魚三吃』-古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,每樣口感都非常爽彈新鮮,任叫既沙白、蟹籽蝦滑亦非常有水準,沙白多汁大隻,唔會有沙,特別蝦滑非常彈牙😍菜類 ❤️❤️❤️❤️菜類
店名: 牛大人台灣火鍋吃到飽

蕃茄湯底❤️❤️❤️❤️

牛類 ❤️❤️❤️❤️❤️

海鮮 ❤️❤️❤️❤️

菜類 ❤️❤️❤️❤️
菜類方面,同樣可以係自助區自取,今晚有享用到水蓮、娃娃菜、萵筍等等,水蓮非常有咬口,萵筍爽脆鮮甜,而娃娃菜口感清甜😉

小食 ❤️❤️❤️❤️
小食方面有脆薯、油炸鬼等等,脆薯哩款邪惡小食,好易愈食愈多,而油炸鬼可以就咁脆脆食,或者浸湯,增添口感😋

甜品❤️❤️❤️❤️
有Movenpick KitKat等,今次試左KitKat朱古力味🍫咬落有些少鬆化感,吾會太過甜膩😙

鬼佬涼茶 (460 ML) ❤️❤️❤️❤️❤️
啤酒有啖啖甜香味,比較特別,推薦一試,啤酒🍻配火鍋一流🥰
天氣凍最適合食火鍋, 牛大人近日推出了全新日本黑毛和牛火鍋放題套餐, 更豐富更吸引✨湯底選了全新秋冬限定胡椒豬肚雞鍋🍲湯底鮮香撲鼻, 雞肉嫩滑、豬肚爽脆, 胡椒帶點微辣味道但不嗆辣, 非常暖胃今日點了日本黑毛和牛A4+🥩 套餐每位贈送澳洲M9和牛牛丸2粒及海鮮拼盤, 和牛牛丸有別一般牛丸, 彈力十足啖啖油香, 肉味香濃富層次感, 海鮮拼盤有四款海鮮, 鮑魚、扇貝、生蠔及蟶子, 每款都很新鮮肥美肉類升級更高質新鮮足料, 肉質油花分布均勻, 入口即溶的肉質, 特別推介日本黑毛和牛及伊比利亞黑毛豬梅肉, 絕對是食肉獸朋友不可錯另外, 鮮甜鮑魚任吃, 用了不同烹調方法, 古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚及柚子燒汁鮑魚, 鮮甜甘香肉質、厚肉爽身, 味道不錯還可以任食多款口味ʜᴀ̈ᴀɢᴇɴ-ᴅᴀᴢs、ᴍᴏᴠᴇɴᴘɪᴄᴋ雪糕🍦飲品鬼佬涼茶🎋 啤酒麥芽香濃配上竹䉀水天然清甜, 口感多層次又清新, 清爽又下火現ᴏʀᴅᴇʀ兩杯鬼佬涼茶, 即可參加拼音遊戲, 有機會贏得買一送一優惠, 或神秘小禮物一個

湯底選了
全新秋冬限定胡椒豬肚雞鍋🍲

今日點了
日本黑毛和牛A4+🥩

飲品
鬼佬涼茶🎋

• 日本黑毛和牛A4+
6天前 0 浏览
天氣冷了又到了打邊爐的季節,今次選了最高等級的日本黑毛和牛A4+套餐。湯底選擇眾多,選擇了清淡的魚白湯三文魚豆腐鍋。三文魚真材實料,湯底清澈,溫和暖胃。🥢日本黑毛和牛A4+任食黑毛和牛是這個套餐獨有的,看著那美麗的油花,豔麗的色澤,看得出牛肉品質的高級。肉切的非常大片,厚度也剛剛好,在嘴裡整個化開口感超滑順,味道好真材實料。喜歡吃和牛的朋友一定要留肚子給他續個兩三盤,但也量力而為別浪費這麼好的食物。🥢伊比利亞黑毛豬梅肉頂級的伊比利亞黑毛豬,入口有著獨特的香氣。粉嫩的色澤搭配均勻的油花,入口超彈牙像是在嘴裡跳舞,不小心一整盤就沒了。🥢鮑魚餐廳提供四種鮑魚料理,鮑魚品質很有水準,每口都好彈牙清脆。特別推薦酥炸的炭燒鹽蔥口味,類似炸花枝的口感,卻又把口感帶到更上一層樓,十分難忘。🥢鴨屎香檸檬茶除了冰箱裡堆滿滿的飲品外,餐牌上還能選擇現做飲品。這杯鴨屎香檸檬茶口感清新,搭配火鍋十分解膩,杯裡放了很多檸檬與鴨屎香,用料實在,甜度適中,清爽無負擔。🥢台中仙草凍甜品方面有好幾種口味的莫凡彼雪糕,但這道仙草凍更出色。滿杯仙草凍很Q彈,配料花生碎紅豆等給的也很實在,非常推薦。整體而言,食材用料實在,和牛
天氣冷了又到了打邊爐的季節,今次選了
最高等級的日本黑毛和牛A4+套餐。

🥢日本黑毛和牛A4+

🥢伊比利亞黑毛豬梅肉

🥢鮑魚

🥢鴨屎香檸檬茶

🥢台中仙草凍

整體而言,食材用料實在,和牛、伊比利豬貨真價實,食量大的朋友可以回本。套餐選擇多,豐儉由人,是家庭及朋友聚會的好地方。
2024-12-17 0 浏览
天氣凍咗咁多最適合打邊爐即刻諗起牛大人嚟食咗佢呢個120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題餐仲送澳洲M9和牛牛丸 同 海鮮拼盤 驚喜梗係仲有任食鮑魚仲有唔同口味款款都各有特色煙靭有咬口但唔會好似擦子膠三種口味古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚我自己就鍾意醉鮑魚送嘅海鮮拼盤都好豐富有聖子鮑魚帶子同埋蠔個蠔真係好出色鮮味十足日本黑毛和牛A4+確實值呢個價錢油花好靚牛肉味好香份量仲好大份記得留肚試埋任食movenpick 雪糕!有特別嘅crème brûlée 同埋espresso flavour今次食咗一個三文魚豆腐湯底比較滋潤下次決定嚟食埋全新秋冬限定胡椒豬肚雞鍋選用鮮嫩雞肉加爽脆豬肚胡椒湯底可以驅寒暖身鍾意飲啤酒都可以試下本地最大手工啤酒廠鬼佬啤酒推出嘅下火飲品 『鬼佬涼茶』叫兩杯仲可參加拼音挑戰成功於一分鐘內讀出卡牌上的字句即可享有買一送一優惠失敗亦有神秘禮物!讚好社交平台 仲可以獲贈一杯「金鑽鳳梨椰奶西」
天氣凍咗咁多
驚喜梗係仲有任食鮑魚
仲有唔同口味
款款都各有特色
煙靭有咬口但唔會好似擦子膠
三種口味古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚
我自己就鍾意醉鮑魚
日本黑毛和牛A4+確實值呢個價錢
油花好靚
牛肉味好香
份量仲好大份
記得留肚試埋任食movenpick 雪糕!
今次食咗一個三文魚豆腐湯底比較滋潤
下次決定嚟食埋全新秋冬限定胡椒豬肚雞鍋
選用鮮嫩雞肉加爽脆豬肚
胡椒湯底可以驅寒暖身
鍾意飲啤酒都可以試下本地最大手工啤酒廠
鬼佬啤酒推出嘅下火飲品 『鬼佬涼茶』
叫兩杯仲可參加拼音挑戰
成功於一分鐘內讀出卡牌上的字句
即可享有買一送一優惠
失敗亦有神秘禮物!
仲可以獲贈一杯「金鑽鳳梨椰奶西」
2024-12-16 0 浏览
牛大人台灣火鍋吃到飽📍旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖食日本黑毛和牛A4+套餐送M9和牛牛丸同海鮮拼盤,和牛牛丸牛味出,多汁,正👍🏻黑毛和牛同黑毛豬肉都好好食,和牛入口即融黑毛豬好有肉味,口感軟腍。另一賣點係可以任吃鮑魚,大隻又鮮甜😋大推@鮑魚三吃」嘅古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,外脆內爽好好食🤤鍾意飲啤酒嘅唔好錯過本地最大手工啤酒廠鬼佬啤酒推出嘅「鬼佬涼茶」,嗌兩杯仲可以參加拼音挑戰,一分鐘內讀出卡牌上的字句,即享買一送一優惠,失敗都有神秘安慰獎。食飽飽記得食埋Häagen-Dazs雪糕,都係任食架!-另外見佢推出咗秋冬限定火鍋湯底 - 胡椒豬肚雞鍋,滋補養生。鮮嫩雞肉加爽脆豬肚有機會真係要試吓😃-每枱每人可獲發一包曼秀雷敦 Acnes「抗菌痘痘貼」(送完即止)。讚好社交平台更可獲贈一杯「金鑽鳳梨椰奶西」。
牛大人台灣火鍋吃到飽
📍旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖

食飽飽記得食埋Häagen-Dazs雪糕,都係任食架!
🎉 牛魔王有福了‼️只需$400幾,就可以任食日本A4黑毛和牛、黑毛豬、鮮鮑魚,仲有Häagen-Dazs雪糕🍦!更有海鮮拼盤 + 澳洲M9和牛牛丸等你來享受!最近我幾乎每星期都打邊爐,呢次特登去試牛大人新推出既「日本黑毛和牛A4+吃到飽」只需$448,真係好正呀!😋🌟A4黑毛和牛油花超靚,厚身又大塊,嫩滑到入口即化,絕對令人回味無窮!食一碟就已經回本啦,實在太滿足啦!另外跟餐送既澳洲M9和牛牛丸也相當出色,牛味濃郁多汁;而且鮮甜既鮑魚任吃,小食類更有『鮑魚三吃』— 古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,樣樣都令人心動!🦪 海鮮拼盤既鮑魚、生蠔、帶子及蟶子都非常新鮮,口感彈牙,絕對值得一試!伊比亞黑毛豬肉質嫩滑,各款台式小食和飲品,水準都相當不錯👍🏻自助區還有大量丸類、蔬菜和麵食選擇,最後一定要留肚吃Häagen-Dazs雪糕,幸福感滿分💯

天氣漸涼,約朋友一起吃火鍋成為了最好選擇!今次選擇牛大人可以享受美味A4黑毛和牛外還能喝到珍珠奶茶,真是一舉兩得。火鍋湯底選擇了胡椒豬肚雞,這個湯底暖胃,裡面有大塊的雞肉和爽脆的豬肚,濃厚的胡椒味讓寒意瞬間驅散。這次我們吃A4黑毛和牛餐,除了送的澳洲M9和牛牛丸及海鮮拼盤。前面彈牙又多汁後者更是豐富,包含新鮮鮑魚、蟶子、生蠔和扇貝。我們還可以任食三款不同口味的鮑魚,分別是古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚和柚子燒汁鮑魚,還有各種台灣小吃今次主角是日本A4黑毛和牛,肉質肥美,入口即化,讓人忍不住一口接一口。甜品方面,台中鮮草凍和我最愛的Movenpick雪糕
天氣漸涼,約朋友一起吃火鍋成為了最好選擇!

後者更是豐富,包含新鮮鮑魚、蟶子、生蠔和扇貝。
還有各種台灣小吃

甜品方面,台中鮮草凍和我最愛的Movenpick雪糕
2024-12-09
天氣凍又係時候同朋友仔食打邊爐啦!今次去咗呢間放題餐廳,真係食到超滿足😋!不得不提佢哋嘅「A4日本黑毛和牛」,油花分布均勻,入口即溶,鮮甜味美,簡直係人間極品!🤤除咗和牛,海鮮方面都一樣咁出色!超大隻嘅帶子、蠔、鮑魚,樣樣都鮮甜肥美,口感彈牙!完全唔會韌!🥰湯底方面我大推期間限定的🍲三文魚豆腐湯:湯底清甜,三文魚好滑,好好味! 我覺得火鍋放題最緊要款式夠多,呢到都好多款,大家都會食到自己想食的野,所以不時會同朋友仔約埋一齊「滾」😂

手切手
鯛魚片
仙草凍
H雪糕
仙草凍
H雪糕
2024-12-13 0 浏览
日本黑毛和牛A4+套餐附送澳洲M9和牛牛丸及海鮮拼盤仲可以任食鮮甜鮑魚、伊比利亞黑毛豬梅肉、澳洲和牛、美國SRF極黑牛、牛肉粒、牛小排等還有章魚珍珠漿、花雕酒雞件、蟹籽墨汁漿、干貝鮮魚漿、牛媽秘制油牛筋&牛肚小食推薦「鮑魚三吃」:古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚選擇超多!CP值超高!湯底推薦期間限定的胡椒豬肚雞鍋超暖心!岩晒冬天食胡椒味夠香,雞肉熬煮到骨肉分離超嫩!日本黑毛和牛油花分布均勻肉質嫩滑入口即化!好高質!充滿濃濃牛味和牛牛丸好彈牙有嚼勁隨餐贈送海鮮拼盤超豐富有帶子、蟶子、鮑魚和生蠔全部超大粒超新鮮!煮完冇縮水充滿鮮味自助區超多野揀蔬菜、火鍋料、豆製品、麵類、飲品都好多選擇甜品仲有Häagen-Dazs雪糕任食打邊爐不可錯過下火既「鬼佬涼茶」係與本地最手工啤酒廠鬼佬啤酒推出
伊比利亞黑毛豬梅肉

附送澳洲M9和牛牛丸及海鮮拼盤

鮑魚三吃

選擇超多!CP值超高!
胡椒豬肚雞鍋

湯底推薦期間限定的胡椒豬肚雞鍋
超暖心!岩晒冬天食
胡椒味夠香,雞肉熬煮到骨肉分離超嫩!

日本黑毛和牛油花分布均勻
肉質嫩滑入口即化!好高質!
充滿濃濃牛味
和牛牛丸好彈牙有嚼勁

隨餐贈送海鮮拼盤超豐富
有帶子、蟶子、鮑魚和生蠔
全部超大粒超新鮮!
煮完冇縮水充滿鮮味

自助區

自助區超多野揀
蔬菜、火鍋料、豆製品、麵類、飲品都好多選擇

甜品仲有Häagen-Dazs雪糕任食
鬼佬涼茶

打邊爐不可錯過下火既「鬼佬涼茶」
係與本地最手工啤酒廠鬼佬啤酒推出
2024-12-05
伊比利亞黑毛豬梅肉
鮑魚三吃
胡椒豬肚雞鍋
自助區
鬼佬涼茶
☞ 追蹤 @foodbitxh.__ 留意更多吃喝玩樂資訊‼️-最近天氣開始凍啦,岩曬同朋友去食火鍋🤣最近牛大人新推出左日本黑毛和牛套餐,性價比超高啊😤-💠日本黑毛和牛A4+ $448每一塊和牛脂肪分佈好平均,雪花紋理好靚,重點係任食啊‼️ 每一啖都感受到牛肉在口中溶化,油脂香濃‼️另外入座會每人送海鮮拼盤、兩顆和牛牛丸,牛肉味濃郁,而且好彈牙‼️多款火鍋配料任君選擇,食到最後仲有甜品Movenpick同Häagen-Dazs雪糕都可以任食啊💕-📍 牛大人台灣火鍋吃到飽 (荷李活商業中心) (旺角)@masterbeef.hk 旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖-#香港美食 #平民美食 #旺角 #旺角美食 #香港 #美食 #高質 #hkfood #hongkong #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #likeforlike #hk #hkig #foodshare #hkrestaurant #foodies #852food #hkfoodblog #食評 #美食推介 #牛大人 #牛大人台灣火鍋吃到飽 #火鍋
💠日本黑毛和牛A4+ $448
📍 牛大人台灣火鍋吃到飽 (荷李活商業中心) (旺角)
@masterbeef.hk
旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖
2024-12-11 0 浏览
火鍋控必衝!牛大人超豪華盛宴😍今日同大家分享一家超正嘅台灣火鍋店——牛大人!一入鋪頭,就被那整整一大碟嘅日本黑毛和牛 A4 震驚到,和牛質量簡直頂級,雪花紋理靚到爆炸😍😍😍入口即融,絕對係超值,仲要係兩小時食到飽, 牛魔王千祈唔好錯過啊👍驚喜陸續有嚟👉👉鮑魚都係任吃👌古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,每一款都得恰到好處,鮑魚控點忍得!除咗黑毛和牛,淨係牛類都食到你驚😂👉👉澳洲和牛M5、美國SRF 極黑牛、安格斯牛小排、手切封門柳、一口牛肉粒全部都係有質素嘅食材,肉質鮮美,啱曬鍾意食肉嘅你👍佢哋嘅特色蟹子墨汁漿超彈牙,咬下去仲有爆漿感🤩自助區更加係豐富到暈!各式台灣飲料👉👉桂花烏龍 白桃烏龍,洛神花茶,武夷大紅袍, 罐裝飲品隨便飲各種蔬菜、瓜類、菇類👍連火鍋必備丸類都有成十幾廿款,一應俱全, 得諗到嘅火鍋食材呢度全部都有👏食完火鍋,一定要去自助甜品區,強烈推介罕有 Haagen-Dazs 脆皮雪條,為呢餐火鍋盛宴畫上完美嘅句號!
火鍋控必衝!牛大人超豪華盛宴😍

今日同大家分享一家超正嘅台灣火鍋店——牛大人!

佢哋嘅特色蟹子墨汁漿超彈牙,咬下去仲有爆漿感🤩

上個weekend同左男朋友去左食牛大人個$498日本黑毛和牛A4+放題餐🤭除左靚牛靚豬放題, 仲每位贈送澳洲M9和牛牛丸同海鮮拼盤🤭仲試左佢地新推出鮮魚湯湯底!!對比其他Set,$498既Set就主要多左以下幾款:✅日本黑毛和牛A4+👑(一定All in 依款🤭🤭✅伊比利亞黑毛豬梅肉✅鮮甜鮑魚✅古法醉鮑魚(幾款鮑魚估唔到佢最出色😍)✅炭燒鹽蔥鮑魚✅柚子燒汁鮑魚Btw佢地除左雪櫃既飲品,仲可以叫台式廢水😍今次揀左飲港式鴨屎香檸檬茶🤭唔輸出面既檸茶店😆😆最後唔少得食番哈根大師放題😆😆
上個weekend同左男朋友去左食牛大人個$498

對比其他Set,$498既Set就主要多左以下幾款:
✅日本黑毛和牛A4+👑(一定All in 依款🤭🤭
✅伊比利亞黑毛豬梅肉
✅鮮甜鮑魚
✅古法醉鮑魚(幾款鮑魚估唔到佢最出色😍)
✅炭燒鹽蔥鮑魚
✅柚子燒汁鮑魚

2024-12-10 0 浏览
😮 120分鐘回本喪食!💢鮑魚任食‼️💢海鮮拼盤,送‼️💢鬼佬涼茶,送‼️💢澳洲M9和牛牛丸,送‼️🐮日本 A4黑毛和牛火鍋放題 $448/位講緊嘅係牛大人最新新登場嘅日本A4黑毛和牛火鍋放題,CP值真係超高! 120分鐘火鍋吃到飽,日本 A4黑毛和牛、鮑魚、火鍋配料、蔬菜、飲品、雪糕都可以任食,絕對可以滿足黑洞寶寶嘅胃呀!🥘 火鍋湯底-全新秋冬限定胡椒豬肚雞湯底- 奶白色嘅豬肚雞湯味道香濃,選用鮮嫩雞肉和爽脆豬肚,香濃胡椒湯底驅寒暖身,係秋冬暖胃之選。❤️ 小編心水推介:🐮 日本黑毛和牛A4+和牛雪花分佈平均,肉質嫩滑,入口即溶。和牛油脂香令人回味,味道超讚。✨ 其他精選肉類:🐮 SRF美國黑牛後腿肉、澳洲和牛M5牛肩卷、安格斯牛小排、伊比利亞黑毛豬梅肉…💢送!海鮮拼盤 蟶子、蠔、鮑魚、扇貝💢送!澳洲M9和牛牛丸牛丸又彈又juicy,推薦!📱 QR code 下單類別:💢首推『鮑魚三吃』‼️慶祝牛大人5周年慶典而推出的鮑魚盛宴,古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,選用新鮮鮑魚,三款口味都非常有驚喜👏🏻‼️多款台灣直送/特色火鍋料及小食:蟹籽墨汁漿、干貝鮮魚漿、私房鴨血(辣)、鬼馬松露油條、牛媽
😮 120分鐘回本喪食!
💢鮑魚任食‼️

❤️ 小編心水推介:
🐮 日本黑毛和牛A4+
✨ 其他精選肉類:

💢送!海鮮拼盤
蟶子、蠔、鮑魚、扇貝
💢送!澳洲M9和牛牛丸
牛丸又彈又juicy,推薦!
📱 QR code 下單類別:
💢首推『鮑魚三吃』‼️
,選用新鮮鮑魚,三款口味都非常有驚喜👏🏻
‼️多款台灣直送/特色火鍋料及小食:
蟹籽墨汁漿、干貝鮮魚漿、私房鴨血(辣)、鬼馬松露油條、牛媽秘製滷牛筋、逢甲Q爽雞腳筋…
🥗 自助區
多款蔬菜、麵食、丸類、豆制品、醬料供應
🍹 飲品:
與本地最大手工啤酒廠鬼佬啤酒推出下火飲品 『鬼佬涼茶』、自家製茶類、汽水、果汁外,鴨屎香檸檬茶、低糖珍珠奶茶…
🍦 甜品
店內有多款雪糕,Haagen Dazs、Movenpick、Oreo、Kit Kat,亦有自家製台中仙草凍❣️
‼️ 其他優惠:
✨凡叫兩杯『鬼佬涼茶』,即可參加拼音挑戰,成功於一分鐘內讀出卡牌上的字句,即可享有買一送一優惠,失敗亦有神秘禮物一個。

✨凡於牛大人入座即每人派發一包曼秀雷敦 Acnes「抗菌痘痘貼」,送完即止。

✨凡讚好社交平台,即可獲贈一杯「金鑽鳳梨椰奶西」

🍽 餐廳:牛大人台灣火鍋吃到飽 (荷李活商業中心)
🌐地址:旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖
2024-12-07