餐厅: 牛奶冰室 (逸東商場)
资讯:

2023-10-30 278 浏览
企喺服務台的短髮女員工態度極差,冇耐性,點餐時要點嗰樣冇,問佢另一樣有冇但就吾回應,反而指責客人吾講要食咩,但其實已經重覆左三四次都冇認真聽,好似要啲客人服務佢,吾係佢服務客人。
2023-07-06 783 浏览
有個著黑衫嘅女員工態度極差當時係夜晚7點左右一開始門口姐姐嗌飛入去行入去冇人帶咁咪問吓呢個女員工一句彈埋嚟話冇人嗌過飛亦都唔會帶位入面咪有位囉自己睇啦都唔緊要坐低咗叫嘢食到咗想攞個碗仔畀小朋友叫咗第二個姐姐攞但都見到佢唔得閒咁由佢啦我太太自己行出去攞唔知呢個女員工同我太太講乜我太太就話咁同你哋講咗冇人攞我咪自己出嚟攞囉咁我就行埋去問佢究竟想點入嚟嗰吓又窒自己行出去攞個碗又窒我話係咪唔畀人入嚟食飯佢仲話係啊係唔畀啊說話極串跟住好幾個員工都走埋嚟同我哋講唔好意思唔好勞氣成件事我都唔知發生咩事好似欠咗佢咁
有個著黑衫嘅女員工
說話極串
跟住好幾個員工都走埋嚟同我哋講唔好意思唔好勞氣
成件事我都唔知發生咩事好似欠咗佢咁
2023-06-02 612 浏览
早上見到個呀婆坐喺餐廳入面,呀婆幾十歲講嘢唔係太好問多句個店員呀姐用超劣態度對答超冇耐性,如果個店員呀姐如果唔鐘意做就唔好做,我只係買外賣都睇唔過眼。請該公司管理層嚴正處理
2023-05-13 521 浏览
買2個菠蘿包話唔賣因為焗爐好忙,最終我決定買回家自己焗,等左陣員工就咁將兩個菠蘿包交俾我,雖然有盒我問她有沒有膠袋,佢話無架,我話外面落雨喎我想要個膠袋,佢話係呀無架要的話要一蚊,我話咁你可以問我要唔要,比一蚊我比冇問題,而唔係你直接同我講無,我知你地忙,但都唔係咁既態度!
2023-04-27 456 浏览
朝早 係度食早餐 係受氣 要杯水 短頭髮女人話轉頭好多野做緊 到食完杯水都未有 。帶眼鏡扎頭髮個女人 態度好有問題 好似公司冇糧出咁 個個員工都黑口黑面 冇人帶位 咪周圍坐 坐完 又話唔坐得又要轉 「呢度四位坐架 你兩位只可以坐果啲」 但果陣7:40 冇人等位 又唔多人 舉手問野 啲員工好大反應架 一句就話 「有QR 落單架依度」 嘩 問句野都唔得 最重要我係想問 邊到可以禁到個餐姐 唔係叫你落單囉 啲老人家唔識用電話落單 就叫人落單 啲員工係唔會理架 只識叫啲老人家 「有QR落單」 想係依度食野都難 好心改善下啦啲員工 黑衫個兩位又係冇態度可言 粗聲粗氣 又唔係忙 淨係識講 「轉頭先 等下先 忙緊 」
2023-04-27
$50 (早餐)
2023-04-14 391 浏览
今日返屋企放工諗住買個蔥油飯食咁就嗌咗個叉燒蔥油飯第一啖食落去咩事呀完全冇蔥油味我未食過冇鹹味嘅蔥油成兜野得叉燒同埋啲豉油味個蔥油根本就係攞個鑊兜咗幾下然後冇調味嘅蔥而唔係平時鹹香味嗰啲蔥油囉你冇蔥油可以 講聲我轉食其他而唔係求其敷衍我真係未食過啲咁嘅蔥油飯大佬食蔥油飯係為咗食個蔥油然後佢比兜咁嘅嘢我唔會再食
今日返屋企放工諗住買個蔥油飯食咁就嗌咗個叉燒蔥油飯
然後佢比兜咁嘅嘢我
唔會再食
蜜汁叉燒勁香蔥油飯
2023-04-11 255 浏览
話說新年期間發現樓下商場開了一間新的茶餐廳、所以適逢假日就去試下他們的早餐。想不到有很多人在輪侯,取飛後,等左15分鐘左右就可以入座。點了一個米粉餐配奶茶,湯底比較少見,有菜做配菜,感覺很健康。奶茶係我鐘意既口味,茶奶比例剛好。而且凍飲係用不銹鋼的杯子盛著,這樣可以令奶茶保持凍,這個我挺喜歡的。份量同價錢都算合理,應該會再來光顧。後來才知道,原來這間食肆亦有挺多分店的,果然是信心的保證🤣🤣🤣

想不到有很多人在輪侯,取飛後,等左15分鐘左右就可以入座。

份量同價錢都算合理,應該會再來光顧。

食物正常但安排位置超級有問題!!1. 有次我2 個人, 仲有 15分鐘先完早餐,其實我就係想去食早餐嘅,明明見到有幾個吉既 4 人位/2人位,佢係唔叫飛,我問佢果度有位,佢話而家飯市好多人, 留比飯市嘅! 我:!!!??? O 哂咀, 咁飯市啲人係食,我食早餐唔係食呀??? 2.再有一次我一個人, 見到佢叫左幾個 2 人檯都唔叫一人檯,我明因為會哂左個位,但咁我係咪即係成世都唔使食??
食物正常
但安排位置超級有問題!!

2023-01-25 624 浏览
總結:要排10分鐘都可以嘅,多嘅話就唔係好值得排隊啦:) 大年初四,去冰室食下午茶。紅日又+1服務費,亦都係理所當然嘅今日服務都OK,人手都足夠下午茶叫咗個芝士菠蘿包,以及蔥油撈麵加奶茶菠蘿包芝士味好足,好多芝士流出黎其實都真係幾好食,尤其是係熱辣辣果下。然後夠,包入邊亦都夠軟。$20.1個堂食冇飲品,少少貴但係可接受豬扒蔥油撈麵就冇乜味啦,豬扒正常發揮,個面都幾彈牙,只不過係冇乜味。自己家左包潮州辣椒醬,叫做好食少少。其實真係好飽,食完個菠蘿包已經唔係好食得落。奶茶就一般茶餐廳奶茶 買單$ 72。
總結:要排10分鐘都可以嘅,多嘅話就唔係好值得排隊啦:)

大年初四,去冰室食下午茶。
紅日又+1服務費,亦都係理所當然嘅
今日服務都OK,人手都足夠

下午茶叫咗個芝士菠蘿包,以及蔥油撈麵加奶茶

芝士菠蘿包

其實真係好飽,食完個菠蘿包已經唔係好食得落。

奶茶就一般茶餐廳奶茶

買單$ 72。

豬扒蔥油撈麵
  • 菠蘿包
2023-01-11 643 浏览
牛奶冰室 (東涌)東涌逸東街8號逸東商場一期地下18-19號舖香煎豬扒💰42配粟米🌽(但當日賣灑轉左薯角)蒜蓉多士、餐肉、太陽旦雪菜肉絲米線 💰31 (掛住食無影到🥲)加配(+8)流心旦2隻、蒜蓉多士東涌新開牛奶冰室,咁岩係附近行山就去左試新野,話明新開就一定多人,早餐時段都等左20分中左右,人流未小過😅終於有位入去座了,自己電子落單就最方便,唔使周圍叫人落單😆仲麻煩!叫左上面個豬扒同雪菜肉絲米線🍜整體都正正常常,最好食個塊蒜蓉多士,好香好脆又夠熱,平時多數食多士都要加錢,呢度唔使加錢仲要好食,抵讚👍🏻
牛奶冰室 (東涌)
東涌逸東街8號逸東商場一期地下18-19號舖

香煎豬扒💰42
配粟米🌽(但當日賣灑轉左薯角)蒜蓉多士、餐肉、太陽旦

雪菜肉絲米線 💰31 (掛住食無影到🥲)
加配(+8)流心旦2隻、蒜蓉多士