2024-12-18 1052 浏览
天氣凍凍地好想打邊爐,第一次食梗係要揀最多選擇嘅3號餐。火鍋湯底有8款,香濃蕃茄豬骨足料濃郁,見到有羊腩煲湯底又幾特別!每次落完單好快就到,特別鐘意特上牛小排、極黑和牛勁大片、M5和牛,全部牛味香濃又冇根。海鮮最正係超大隻生蠔,煮完冇點縮水,一咬落去d湯加蠔汁好鮮甜。鮑魚、沙白、海蝦都好新鮮,係有海鮮鮮甜味!花膠估唔到咁淋同重膠質,食多幾塊養下顏。好耐冇食過田雞,田雞腿好大件,鵝腸又夠爽!燒乳鴿有驚喜,肉夠juicy同燒得好香。自助區前菜小食超多款,連麻辣小龍蝦都有。自助區款式花多眼亂,平時好少見放題有嘅冰菜、鵪鶉蛋、紫心蘿蔔、超長蟹棒,企鵝丸好食又得意!飲品種類超多,有清酒、梅酒、汽水、果汁、茶類、奶茶同珍珠奶茶等等,咖啡機有款美祿咖啡第一次飲,又幾特別。甜品除左生果雪糕外,件裝甜品都精緻吸引,富柿大福好cute,軟心芝士布甸都好食,食左幾款都唔會超甜,打完邊爐食埋甜品係完美嘅一餐!下次要再同friend去!

• 和牛
  • 生蠔
2024-10-02 8889 浏览
最近好友成功考到會計師牌,高興之餘梗係要同佢慶祝吓啦!佢話想食牛肉火鍋放題,我地揀左 牛駅麻辣火鍋放題,位置尖沙咀非常方便,行完街過去食啱啱好。SRF 美國 極黑和牛片睇咗一陣Menu都係決定食 SRF 美國 極黑和牛片,性價比高,全個套餐包括SRF 美國 極黑和牛片,食幾碟已經返晒本。香辣牛骨沙嗲鍋一坐低,首先點咗鍋底先,本人覺得沙嗲牛肉真係香港代表,所以我哋揀咗沙嗲湯底,真材實料有牛骨,香辣惹味。最喜歡SRF 美國 極黑和牛片,當然必點兩碟,油花豐腴,入口即溶,牛肉味道濃郁,脂肪分布平均,口感柔軟。仲有美國安格斯牛板鍵,味道濃郁,入口柔滑細嫩。仲有其他牛肉選擇,美國肩胛肉眼和封門柳,也不錯。海鮮也有放題,最愛帆立貝、新鮮海蝦。超大隻而且彈牙,爽甜好好味,脆鯇魚片、爽脆墨魚、又爽又滑,食完一片又一片。還有西班牙豬五花片、田雞腿,食落非常肥美。滋補養顏可以食美顏花膠,我自己特別推介海參,出邊好少有,真係食到停唔到口。燒乳鴿皇 外脆內軟,多肉汁,唔好錯過。另外,自助區食材經常更新,出面自由拎嘢食,特別爽。自助吧不同醬料、麻辣小龍蝦可以自己拎,大量台式蔬菜揀,好翠綠,丸丸好有特色。仲有凍熱

SRF 美國 極黑和牛片
香辣牛骨沙嗲鍋

還有西班牙豬五花片、田雞腿,食落非常肥美。
燒乳鴿皇 外脆內軟,多肉汁,唔好錯過。
仲有凍熱清酒、梅酒任飲。特色飲品又有日本果汁味啤酒。港式奶茶、珍珠奶茶。各色汽水,唔飲甜嘢嘅,仲有自家製泡茶,飲品雪櫃真係目不暇給。

最後食埋限量版雪糕,哈根大師真係回味無窮,食埋台式芋圓大滿足!

• 麻辣小龍蝦
  • 珍珠奶茶
  • SRF 美國 極黑和牛片
  • Häagen-Dazs
2024-09-20 10103 浏览
久違打邊爐👭🏻無錯又係去「牛站(駅)麻辣火鍋放題」食2號SRF肩胛肉眼餐(2位)😉.鴛鴦鍋🍲揀咗合掌瓜栗子雞鍋同龍蝦頭🥒🌰🐓前者清甜滋潤,更有怯風健脾功效😌後者鮮味十足,充斥龍蝦甘甜味🦞.肉類🥩有SRF美國極黑和牛片🐄手切封門柳、美國安格斯牛板腱🇺🇸美國牛肩胛片🐂SRF美國極黑和牛油脂香特別突出😋封門柳肉質鬆軟,牛板腱肉味濃郁,牛肩胛片肉質嫩滑🤤.海鮮🌊有鮮甜海蝦同鮮甜沙白🦐水魷魚🦑帆立貝🐚紐西蘭青口🇳🇿沙白粒粒漲卜卜😍一咬爆汁,海蝦彈牙大隻😛帆立貝同青口鮮甜,水魷魚夠爽口😆.火鍋配料🥢蝦仁棒棒、牛白柏葉🐮海鴨蛋福袋💰手包蝦肉雲吞、台北燕餃🥟蝦肉雲吞足料👍🏻牛白柏葉爽口😗.熟食🍽️麻辣小龍蝦麻香辣🌶️超級入味💯.小食及炸物🍤芝麻雞翼芝麻香味十足💨外脆內嫩Juicy😝仲有醬爆糍粑同榴槤炸彈😬.自助吧🍽️有小菜🥕🧄🌶️水果🍊🍈台式肉燥飯🍚炸物🐟🐷糖水🥣丸類🦀蔬菜區🥔🍅🎃麵食🍜菇菌🍄‍🟫.甜品🍮有唔同甜品杯🧁蛋糕🍰蕨餅、大福、豆腐花、泡芙、雪糕🍨軟雪糕🍦雪條等🍨.飲品🥤有汽水、涼茶、果汁🧃清酒🍶啤酒🍺梅酒🥃茶類飲品🍵荳奶、同咖啡等☕️
熟食🍽️麻辣小龍蝦麻香辣🌶️超級入味💯
  • 麻辣小龍蝦
早排同朋友傾計問起大家覺得邊間任食火鍋最正話依間係必食😂於是我就黎左喇😎真係無論星期幾幾點都係要等位 唔想排隊可以book枱架🤩自助區好大好大😎沙律涼拌前菜同生果🍉衛生又新鮮生根響鈴魚皮任拎醬料區選擇好多 重點係有我最愛既烏醋😍丸類菜類都係自助 雪櫃超凍超新鮮❄️款式多 重點推介企鵝墨魚丸🐧、水蓮、羽衣甘藍🥬飲品方面除左紙包支裝飲品🧃仲有自家製冷泡茶🫖同珍珠奶茶🧋酒類有梅酒、清酒、啤酒可以揀🥹✿ SRF美國極黑和牛片$298 ✿湯底揀左香辣沙嗲湯🌶️套餐包括SRF美國極黑和牛片、美國安格斯牛板腱、封門柳、西班牙豬五花片新鮮肉味重🤩海鮮方面嗌左爽脆墨魚、帆立貝、脆鯇魚片、鮮甜海蝦、鮮甜沙白全部都好鮮甜🙂‍↕️另外仲嗌左啲餃類同滑類🥟用QR code落單 仲可以嗌熟食小食推薦芝麻雞翼、鹽酥雞、醬爆糍粑🍗食飽就要食甜品喇😏有杯裝乳酪、豆腐花、軟雪糕🍦、Haagen-Dazs飽到捧住個肚走🤪🤪🤰🏻

早排同朋友傾計問起大家覺得邊間任食火鍋最正

沙律涼拌前菜同生果🍉衛生又新鮮
生根響鈴魚皮任拎

醬料區選擇好多 重點係有我最愛既烏醋😍

丸類菜類都係自助 雪櫃超凍超新鮮❄️
款式多 重點推介企鵝墨魚丸🐧、水蓮、羽衣甘藍🥬

飲品方面除左紙包支裝飲品🧃
仲有自家製冷泡茶🫖同珍珠奶茶🧋
酒類有梅酒、清酒、啤酒可以揀🥹

✿ SRF美國極黑和牛片$298 ✿

湯底揀左香辣沙嗲湯🌶️

新鮮肉味重🤩

海鮮方面嗌左爽脆墨魚、帆立貝、脆鯇魚片、鮮甜海蝦、鮮甜沙白
全部都好鮮甜🙂‍↕️
另外仲嗌左啲餃類同滑類🥟

用QR code落單 仲可以嗌熟食小食
推薦芝麻雞翼、鹽酥雞、醬爆糍粑🍗

飽到捧住個肚走🤪🤪🤰🏻
  • 珍珠奶茶
2024-07-26 11488 浏览
💁🏻‍♀💁🏻💁🏻‍♂️️💁🏿‍♀️💁🏿💁🏿‍♂️🏷 牛站(駅)麻辣火鍋放題 (尖沙咀) @beefstationtst💁🏻清甜椰子雞鍋🉐香濃蕃茄豬骨鍋的鴛鴦鍋個人認為清甜椰子較鮮甜惹味🥥,作為湯底的雞件也很大嚿而另一個湯底方面,雖然一開始覺得酸性太濃烈,不過之後也慢慢接受到💁🏻除了平常最常見的美國豬梅肉片、西班牙豬五花、澳洲羊肉片 、牛肉片外,也有一些新奇有趣的食物💁🏻還有海鮮,除了有鮮甜的沙白,海蝦,脆鯇魚片等等,竟然還有花膠,切好的海參無限量供應🈵🈵🈵💁🏻當然還有不可少的丸類和小食極度推介金沙魚丸和有哈哈笑😀😀模樣的丸子,裏面可以爆出像流心奶黃般的金沙醬,我覺得超級好味,吃少量已經很滿足😌💁🏻小食方面,熱騰騰的紅豆黑糖之類的東東會在醬爆糍粑中爆發,很讚👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻另外,想挑戰新食物的話,可以嘗試一下魚卵卷,吃下會沒有什麼味道,不過也可以嘗試一下。是否推薦↩️?✅yes, 好味又抵食,拍拖定同聚會都岩曬啊
💁🏻‍♀💁🏻💁🏻‍♂️️💁🏿‍♀️💁🏿💁🏿‍♂️
🏷 牛站(駅)麻辣火鍋放題 (尖沙咀)
@beefstationtst
💁🏻清甜椰子雞鍋🉐香濃蕃茄豬骨鍋的鴛鴦鍋
個人認為清甜椰子較鮮甜惹味🥥,作為湯底的雞件也很大嚿

💁🏻當然還有不可少的丸類和小食

是否推薦↩️?
✅yes, 好味又抵食,拍拖定同聚會都岩曬啊

• 金沙丸
天氣咁凍啱哂打邊爐~又又又回訪呢間火鍋店🍲是晚早咗嚟到(揀咗19:30前離座)任食120分鐘牛小排套餐~每位只係$298@成人(另加一)😚😚無限制任飲任食真係最暢快開懷!!.坐低先落湯底✨牛站秘製麻辣鍋(bb辣)🌶️🌶️夠哂香辣暖身!(鍾意食羊補身嘅可以試吓餐廳新推出嘅羊腩煲鍋底添🐑)掃完碼落單等緊火鍋料送到前~梗係要出去自助區巡視一下😆有多款火鍋配料、前菜、炸物、熟食、水果🍉🍈🍊、甜品(雪糕🍦,蛋糕…)(大推薦:✨軟心芝士、✨榴槤大福、✨杏仁酥脆條!!)、飲品(由汽水、清酒、啤酒、咖啡、茶飲一應俱全🤩🤩)等等等等!之後落單嘅食材都嚟到啦~重點推介嘅有:✨特上牛小排🐂肉質勁鮮嫩、✨澳洲M5和牛(牛味突出)、✨鮑魚(鮮甜彈牙)、✨海蝦🦐爽彈新鮮、✨醬爆糍粑(香口又流心)等等~食得幸福~辣得滿足🥰🥰

5天前 0 浏览
天氣凍左最好就緊係打邊爐,牛站放題分左三個價錢,最高級既特上牛小排餐$348/位,包哂海鮮飲品酒類熟食等等,包羅萬有。多款湯底供選擇,今次揀左人參雞湯同麻辣湯底,麻辣湯底夠麻香,人參雞湯底味道濃郁,有一整條人參係鍋內特上牛小排肉質好細嫩,油脂分佈均勻。澳洲M5和牛係一整塊,牛味十足得黎又有嚼口。海鮮有沙白、海參、蠔、帆立貝等等,其中以沙白同蠔最驚喜,沙白粒粒都好飽滿,味道鮮甜,而蠔隻隻都蠔味突出,帶微微creamy,唔會腥臭,放題黎講真係唔錯。飲品除左基本既汽水茶之外,仲有好多啤酒、清酒等,全部都係任飲!甜品選擇都有好多,有Häagen-Dazs雪糕,仲有好多唔同款蛋糕甜品,大滿足

2024-12-23 0 浏览
牛站(駅)開左幾間分店 真係可以算係去到邊都隨時食到😜 而尖沙咀分店都黎過兩三次 環境闊落 好適合同朋友聚會嘅時候黎食🤓 🍀SRF美國極黑和牛套餐性價比高 野食種類又多 所以我依舊揀左SRF美國極黑和牛套餐🐮 美國極黑和牛牛肉味濃郁 入口即化 每一啖嘅油脂適中 好好食😋 安格斯牛板腱夠瘦 食多幾片都吾怕肥 又吾油膩 食得好滿足🤤 封門柳有嚼勁 牛肉味香濃 一定要叫黎食丫😆 仲有吾少海鮮種類可以選擇 帆立貝 蠔🦪 蜆 海蝦🦐 每一樣都好新鮮 夠晒鮮甜🤩 放題食物都有好幾款選擇 燒乳鴿皇 同埋芝麻雞翼都好正😍 飲品🥤 雪糕🍦 甜品🍮 全部無限任飲任食 想食啲咩食幾多 即管盡情地食到飽飽啦😝

🍀SRF美國極黑和牛套餐
2024-12-23 0 浏览
上星期同朋友去咗尖沙咀一間餐廳打邊爐,整體感覺不錯。餐廳裝修簡約現代,燈光夠光猛,環境乾淨俐落,坐位之間唔算太擠迫,用餐過程幾舒服。當晚人流頗多,氣氛算熱鬧,但唔會覺得嘈吵。湯底方面,我哋揀咗枝竹羊腩鍋及清甜椰子雞鍋。前者湯底味道濃郁,羊腩煲得夠腍,冇明顯羶味,枝竹吸滿湯底精華,整體幾出色。羊腩同湯底煮得耐啲都唔會變得太油膩,適合冬天飲。湯底越煮越香,適合配搭肉類同海鮮。後者則椰子味好突出,清甜清甜的,雞肉亦嫩。火鍋食材,選擇種類算豐富,質素穩定。爽脆墨魚同脆鯇魚片新鮮彈牙,味道鮮甜;澳洲羊肉片薄切適中,冇膻味,美國豬梅肉片肥瘦比例剛好,肉質嫩滑。其他如台北鴨血同雞腎、海蝦等等都很不錯,食得出用料挺新鮮的。菜類方面有紫心蘿蔔,還有萵筍等等,無咩渣,不錯。特色丸類有心型魚腐等,幾正。熱葷推介是燒乳鴿皇,外皮香脆,內裏肉質嫩滑,檯檯都必叫,配埋熱清酒係個不錯嘅搭配。甜品方面,脆皮泡芙外皮酥香,內餡清甜順口,仲有好多款雪糕、蛋卷、豆花等的選擇。整體嚟講,呢間餐廳嘅湯底表現突出,食材都新鮮,幾適合同朋友或家人聚會。

“牛站麻辣火鍋放題”位於尖沙咀,適合喜歡打邊爐的大胃王。今晚放工我便相約了舊同學一行四人去大塊朵頤。我們揀選了極上牛小排$338一位的火鍋放題(包括美國極黑和牛片、特上牛小排、澳洲M5和牛、黑毛肚、牡蠣、海蜇花,手打蝦滑,花膠,鵝腸及鮑魚.任食)。我們選擇了鴛鴦湯底~胡椒豬肚配椰子雞湯底,兩款湯底各有特色,前者微辣惹味,後者勝在夠清。肉類的質素不俗,個人尤其喜歡牛小排,牛味濃郁,雪花分布均勻。肉嫩味鮮,十分可口。吃了這麼多肉類,當然要有些蔬菜平衡一下。自助放題區有多種火鍋料供客人選擇:萵笋、金菇、冬瓜片、番茄、各種丸類、菇類及韓國麵等。甜品和飲品亦款式繁多:包括Movenpick 及Häagen-Dazs 雪糕、各式冷泡烏龍茶,洛神花茶及玄米茶等。人均三百幾便可任吃以上不同種類的食物,飲品,假如自問可以極速時間横掃火鍋及自助區的各種配料,這裡會是不錯選擇!

2024-12-21 0 浏览
📍牛站(駅)麻辣火鍋放題 🔍尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖-----天氣凍又係時候洽洽下,選了這間近尖沙咀地鐵站嘅火鍋餐廳。店面裝修走簡約現代風格,燈光光猛,餐桌之間不會太擠迫,整個用餐環境不錯。湯底款式頗多,選了清甜的椰子雞鍋及羊腩煲湯底。羊腩煲濃郁惹味,椰子雞鍋則清甜解膩,兩者交替品嚐,味覺上平衡得幾好。火鍋食材種類頗多,尤其係海鮮同肉類都非常新鮮。爽脆墨魚和脆鯇魚片係個人嘅最愛,口感彈牙帶點鮮甜。肉類方面,澳洲羊肉片同美國豬梅肉片都很不錯,羊肉片無膻味,豬梅肉片肥瘦相間,肉質細膩。冰鎮豬手膠質豐富,冰凍開胃;雞腎則幾脆口。燒乳鴿皇係必食之選,外皮香脆,肉質嫩滑,encore咗好幾次;芝麻雞翼金黃酥脆,芝麻味好香,熱辣辣,食得出係新鮮即炸。醬爆糍粑炸得外脆內糯,中央是香濃黑糖醬,中意軟糯口感的話,會中意呢個甜品。楊枝甘露則非常足料,底部有粒粒西米、芒果及柚子。脆皮泡芙亦不錯,外層帶牛油香,內層嘅cream幾輕盈。雪條雪糕選擇頗多,當中最印象深刻係Häagen-Dazs柚子檸檬馬卡龍雪糕,酸酸甜甜,係少見嘅口味。最後水果款式都幾多,除咗有西瓜哈密瓜等,竟然仲有草莓
📍牛站(駅)麻辣火鍋放題
🔍尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖
-----

最後水果款式都幾多,除咗有西瓜哈密瓜等,竟然仲有草莓🍓(雖然唔算太好食)

另外,餐廳自家製的奶茶茶香濃郁,甜度剛好,唔輸好多傳統港式茶餐廳。

2024-12-19 0 浏览
如果可以的話,真係想食晒牛站各區的分店,但每次想WALKIN食,都係FULL左。今晚黎到尖咀分店,仲要企滿了人,真係好慶幸有預先BOOK位。點了$338的牛小排任食套餐。鴛鴦揀了麻辣和椰子雞湯底,湯底未到,啲料已經上枱。先來幾隻惹味小龍蝦開一下胃口。食住先既有,麻辣魚皮、螺肉、雞腎、雞軟骨,當然少不了芝麻雞翼,用生啤黎送最好不過。火鍋滾起,當然要先食主角牛小排,筷子一排夾起黎淥,就係爽!!!食落肥美富油香,SRF黑和牛比牛小排大塊,油花就不及小排,但同樣有肉味。牛肩胛、牛板腱、牛脷托都係必食。我地食最多就係SRF黑和牛和牛小排,可以黎個大晒冷!這個餐可以任食各款海鮮,海鮮拼盤款式好齊,好似海鮮放題咁。帶子、魷魚、海參、海蝦、花膠、大蜆、鮑魚、魚片,每款都好新鮮。尤其係鮑魚和海參,彈牙又爽口,和麻辣鍋湯底最夾!這裏的燒乳鴿也是必食,皮薄肉嫩,響鈴和魚皮是火鍋佳品。食了大大盤的海鮮和2轉牛肉,真的飽了,但是仍要encore牛脷托!最後以豆苗和金菇作結,一共食了兩大盤豆苗,食得好滿足。其餘的胃納就留給甜品和飲品。楊枝甘露真係好好飲,食到粒粒西柚和芒果。紅糖糍粑係必食,截單之前一定要要點好。仲

這裏的燒乳鴿也是必食,皮薄肉嫩,響鈴和魚皮是火鍋佳品。

紅糖糍粑係必食,截單之前一定要要點好。仲有Tiramisu、各款布丁。見好多人拎藍鐵神,開頭見到個色都驚伏伏地,但食落又真係幾好味,菠蘿味嘅外皮和士多啤梨味的雪糕,原來幾夾!滿足滿足~

2024-11-27
2024-12-15 471 浏览
天氣涼涼地,打邊爐烚下烚下就啱哂🤣🤣平日嘅8點鐘嚟到都咁多人真係極誇張,成個場都fulled😱😱最近想清淡養生啲,揀左個人參雞鍋,湯底真係幾足料,有紅棗、人參、雞件🤪🤪🐮SRF美國極黑和牛片&美國肩胛肉都係十分推薦,2款重牛肉味之餘又夠油香,我地都忍唔住係咁encore,加埋牛駅推薦嘅醬汁好好食😋😋🐏羊肉片都係水準之上,冇咩羊羶味!!自助區嘅食物排放得好整齊,好多蔬菜任供選擇,仲有啲唔常見嘅水蓮、冰菜、翡翠苗🥗仲有啲台灣直送嘅丸類,重點推介企鵝墨魚丸、台灣貢丸、海膽丸😝😝每次嚟到都一定要飲嘅珍珠奶茶,珍珠有咬口之餘,奶茶味都幾突出🧋🧋甜品櫃一定有嘅雪糕、奶凍杯、件裝蛋糕,要重點推薦依款流心芝士蛋糕,芝士鹹香味非常之突出,外皮燒到燶燶地,好好食😉😉
天氣涼涼地,打邊爐烚下烚下就啱哂🤣🤣
🐏羊肉片都係水準之上,冇咩羊羶味!!

2024-12-14 490 浏览
去尖沙咀買完聖誕禮物就要醫肚啦,天氣咁凍,梗係第一時間諗起打邊爐,尖沙咀呢度有間放題都好抵食,牛肉款類都多。一坐低就叫咗個冬瓜瑤柱豬骨鍋,落咗冬瓜,就可以清返熱氣啦!打完邊爐一定食返兩舊,最尾嘅冬瓜吸晒啲湯底,真係勁好味!嗱嗱聲order返牛肉先,美國牛肩胛片、美國安格斯牛板腱、SRF美國極黑和牛,呢幾款自然係必食item啦,追求肥美嘅就食和牛,追求口感嫩滑嘅就食牛肩胛片,而我就最鍾意食肉味爆燈嘅牛板腱。海鮮選擇亦10分豐富,例如有爽甜海蝦、沙白、花膠、田雞、脆鯇魚片等等。自助區選擇有好多,午餐肉同埋炸魚皮自然係打邊爐伴侶,打邊爐前又可以先享受一下前菜,例如醉雞翼尖、螺肉、中華沙律、雲耳,連麻辣小龍蝦都有,仲唔係flex!丸類例如牛丸、貢丸、花枝丸、墨魚丸、芝心丸、海膽丸,仲見到有特大皇帝蟹棒,即時心心眼!呢度仲有清酒任飲、夾糖、咖啡機、軟雪糕機,無論大人同小朋友都可以搵到滿足!

🤍《任飲任食之人氣火鍋放題》 - - 牛站(駅)麻辣火鍋放題牛站已經食過好多次,高質火鍋放題唔洗多講,牛肉高質,配料種類繁多,每次都可以捧住個肚走😋😋今次我地試另外一款新湯底-🐥人蔘雞鍋。當職員捧上台既時侯,已經聞到人蔘既香氣,雞肉厚肉肉嫩!🤩🤩因為有朋友升職加人工,一於就食豪D,揀最高級既特上牛小排餐。呢個餐同其他唔同係多左🐮特上牛小排、🐮澳洲m5和牛、帆立貝、生蠔、鮑魚等等唔同既高級海鮮!當中我最鍾意係生蠔,大大隻,咬落去啖啖肉又鮮甜。我朋友係食肉獸就話特上牛小排同m5和牛最好味。而配料區一如以往花多眼亂😳😳,最常食既響鈴魚皮會用暖櫃暖住,keep到脆口同唔會有油溢味。今次估唔到有冰菜食!拎到勁大盤慢慢食!好好味!而飲品見到有港式奶茶,味道唔差,香濃醇滑,大家鍾意飲奶茶記得要試試!套餐限時120分鐘,我地每次都食足120分鐘,職員都好勤力清台面上既吉碟,值得一讚!👍👍☻味道:7/10☻環境:7/10☻服務:7.5/10☻價錢:7/10☻回頭率:70%☻人均消費:$300📍 牛站(駅)麻辣火鍋放題(尖沙咀)尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖銅鑼灣駱克道463-483號

☻味道:7/10
☻環境:7/10
☻服務:7.5/10
☻價錢:7/10
☻回頭率:70%
☻人均消費:$300

📍 牛站(駅)麻辣火鍋放題(尖沙咀)
尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖

銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓