2024-08-18 569 浏览
平時食開午市 今次食晚市我哋+$48揀鴛鴦鍋 今次揀麻辣鍋 & 龍蝦頭鍋 麻辣湯底小辣對我嚟講都好辣🥵我都係食返我個龍蝦頭湯底算啦 非常香濃😋部分食物用QR落單例如牛肉羊肉牛脷鴨血等等晚市仲有田雞腿阿!正🤩自助區每次嚟都係咁吸引嘅🤤實在太多嘢食啦蔬菜&菇類有成2個凍櫃 丸類有1個凍櫃 而且成日都會轉新嘢D菜係洗得好乾淨 每塊夾落都可以食 無碎無爛👍🏻2個雪糕櫃 1個甜品櫃仲有火鍋配料、熟食、小食、生果、糖水、飲品仲有椰青水 甘蔗汁 梅酒🍶同啤酒🍻提供!環境好闊落坐得好舒服嘅 又夠開陽 食物質素認真好 無論午市定晚市一樣咁旺場👍
19333 浏览
平時食開午市 今次食晚市

部分食物用QR落單例如牛肉羊肉牛脷鴨血等等
晚市仲有田雞腿阿!正🤩

自助區每次嚟都係咁吸引嘅🤤實在太多嘢食啦
蔬菜&菇類有成2個凍櫃 丸類有1個凍櫃 而且成日都會轉新嘢
D菜係洗得好乾淨 每塊夾落都可以食 無碎無爛👍🏻
2個雪糕櫃 1個甜品
仲有火鍋配料、熟食、小食、生果、糖水、飲品
仲有椰青水 甘蔗汁 梅酒🍶同啤酒🍻提供!

2024-08-17 930 浏览
今日觀塘搵食,最後揀左依間係亞泰中心既牛站;環境方面都算大,坐得幾舒服同埋都乾淨。唯一美中不足就係我地坐個個卡位完全唔夠冷氣,我一面食就一面流汗💦但行過隔離D既位就有冷氣🥲我地一行兩人就叫左個特色香辣鍋:食物方面,因為我地叫最平$26x個個餐,所以可以落單既食物唔算多,就係得豬、牛肩胛、牛舌、花雕雞翼同蝦、沙白以及少量熟食。當然order貴d既然餐,熟食選擇就更多;我見到人地點乳鴿tim啊😂自助食物方面都好齊全,各式蔬菜、粉麵、飲品、雪糕,好多選擇。其中仲有D冷泡茶,例如咩鴨屎香茶:食嘢既碗仲有個隔湯既小裝置,真係幾細心依度仲有難得一見既炸蔥油整體來講都算唔錯,連加一最後大約$295一位,算係咁啦!
我地一行兩人就叫左個特色香辣鍋:
特色想辣鍋

鴨屎香茶

食嘢既碗仲有個隔湯既小裝置,真係幾細心

依度仲有難得一見既炸蔥油
炸蔥油

整體來講都算唔錯,連加一最後大約$295一位,算係咁啦!
任食
任食
牛肩胛肉
  • 美國牛肩胛片
2024-08-15 562 浏览
抵食火鍋放題食物:🌟🌟🌟🌟環境:🌟🌟🌟🌟服務:🌟🌟🌟價錢:🌟🌟🌟🌟裝修新,座位寬敞,價錢合宜,食材新鮮,當中能無限加單燒乳鴿一大賣點,美國牛肩胛片及美國極黑和牛片值得一試,有不同甜品有Haagen-Dazs雪糕任食仲有椰汁燕窩,楊枝甘露。
抵食火鍋放題

• 美國安格斯牛板腱
  • 雪糕
  • 清甜椰子雞鍋
2024-08-13 746 浏览
位於觀塘牛站 我已經食過over 10次 🤓 質素一向都保持水準                                                                                          無論食邊個plan 哈根達斯雪糕都係任食 😍仲有刺身 各種熟食 👏🏻👏🏻 麻辣小龍蝦任食 ( 晚餐提供 ) 任選任吃 以及自助區菜品,多款甜品、飲料等⋯⋯ 應有盡有😍👍🏻平均每人三百蚊😱😱 好底食湯底我就揀咗蟲草花滋補養生🥰SRF美國極黑和牛片餐、美國肩胛肉、美國安格斯牛板腱。美國極黑和牛,肥瘦比較均衡。西班牙豬五花片和羊肉 👍🏻👍🏻 牛板腱同牛肩肉都好薄身,唔會覺得肥膩 另外自助區嘅配料都好多,有多種丸類及蔬菜四仲有小食,今次連田雞腿都有 🤩🤩 一定唔好錯過佢哋嘅海鮮,好鍾意海蝦,蝦肉鮮甜好彈牙 😍📣📣📣 折扣:首次消費掃碼座位上二維碼可以領取一張9折優惠卷( 當天即可使用 )                    90cm以下小童免費/90cm-140cm小童收費午餐 : 提前定位可以吃4個小時 😱😱一般的午市放題只有90分鐘或者120分鐘
位於觀塘牛站
我已經食過over 10次 🤓 質素一向都保持水準

無論食邊個plan 哈根達斯雪糕都係任食 😍

平均每人三百蚊😱😱 好底食
湯底我就揀咗蟲草花滋補養生🥰

📣📣📣 折扣:
首次消費掃碼座位上二維碼

午餐 : 提前定位可以吃4個小時 😱😱
一般的午市放題只有90分鐘或者120分鐘,牛站提前定位4小時任食 (12:00-16:00)
2024-08-12 1213 浏览
今次嚟到觀塘🚇呢間牛站全場爆滿真係超級多人🤩,好彩一早book咗位,而且仲有😎卡位坐添!呢度嘅自助區超級大😆,勁多唔同款式嘅火鍋配料🤤,而且全部都好新鮮,refill速度👍都好令人滿意。飲品🧃款式多元化業都係我哋選擇呢度嘅原因之一🧋,多款唔同牌子嘅🍺啤酒、清酒🍶同埋梅酒一應俱全!有人唔係好食辣😛,所以我哋揀咗清甜🥥椰子雞鍋,入口有青甜🥰嘅椰子香味,入面仲有唔少🐓雞件,所以都好夠味。我哋揀咗最貴嘅餐😎可以任食特上牛小排🥩,油花超級豐富又均勻👍,肉質細膩香嫩😋,肥得嚟又有牛味🐂,真係好食到停唔到口!呢個餐仲有更加多嘅🌊海鮮可以任食,啲🦪蠔又大隻又肥美,仲有嫩滑鮮甜嘅新鮮😍鮑魚,真係好正!佢哋仲有🔥乳鴿任食,皮薄香脆肉又嫩滑🤤,絕對有酒樓嘅質素👏。自助區💪仲有大量唔同款式嘅甜品🍮任你揀,又多款日式🇯🇵嘅大福、西式嘅🧁糕點、港式嘅🇭🇰楊枝甘露,同埋台式嘅🇹🇼仙草芋圓,真係可以食盡🌎環球風味嘅甜品!除此之外仲有多款嘅🍨雪糕雪條任你食,最正👍嘅係有多款唔同口味嘅🥰häagen-dazs添!

2024-08-11 925 浏览
如沒訂位,請不要去這餐廰,有訂位食兩個鐘,冇訂位walk-in又算有位都小1/4 食1個半鐘,怪不得香港越來越小人消費,多得呢哋商家,真係唔死都唔得,大家下次入去記住問清楚唔好比呃錢。
2024-08-11 827 浏览
最近好heat既火鍋店! 好多同事都食過, 話值回票價😂一於試下係咪咁正先 ! 地方好大. 座位之間距離ok. 唔會好迫~ 落左湯底就即刻出去拎野食~ 熟食款式都好多可以即刻食啲野先!連滷肉飯都有得食!果然係台式火鍋😂台式野… 仲有珍珠奶茶奶!湯式我叫左椰子雞! 好清甜!打邊爐更係要食牛啦!封門柳. 好有牛味! 我個人認為仲好味過牛腱! 當然2 隻都好味 ~ 海鮮類有蝦,沙白,魷魚,魚…最估唔到有田雞! 食咗咁多肉梗係要食返啲蔬菜!有豆苗! 好正!
地方好大. 座位之間距離ok. 唔會好迫~

台式野… 仲有珍珠奶茶奶!

湯式我叫左椰子雞! 好清甜!

打邊爐更係要食牛啦!
海鮮類有蝦,沙白,魷魚,魚…
最估唔到有田雞!
食咗咁多肉梗係要食返啲蔬菜!有豆苗! 好正!
上次食完【牛站(駅)麻辣火鍋放題】🍲,同事聽完我介紹,又心思思想食🤣~⁡⁡Happy friday約埋放工去食🤤!!餐廳位於食肆臨立的亞太中心,好方便👍🏻~ ⁡⁡⁡⁡裝修用上清新木系色調,座位間寬敞舒適。⁡⁡今次照樣⁡選擇鴛鴦鍋⁡⁡🤩🐔清甜椰子雞鍋⁡⁡⁡有濃椰子香氣🥥,清甜不膩,好滋潤! ⁡⁡⁡🐷胡椒豬肚鍋⁡⁡🆙️期間限定🆙️豬肚軟嫩,有香香的白胡椒味😋,好惹味~⁡⁡2️⃣號餐【SRF美國極黑和牛套餐⁡⁡】🐮SRF美國極黑和牛片⁡⁡肉色鮮紅,油花豐富,牛味香濃有油脂香😋,入口柔嫩~⁡⁡Encore左幾次🤩🐮美國安格斯牛板腱⁡⁡⁡油花分佈平均,肉味濃郁👍🏻,有咬口~ ⁡⁡⁡除左肉類🥓,海鮮質素亦唔錯~⁡⁡🐚帆立貝大粒,有鮮味⁡⁡👍🏻⁡⁡🦑墨魚Q彈爽脆😋,鮮甜有口感~🥟手包蝦肉雲吞大粒足料,有唔少彈牙蝦肉🦐🕊燒乳鴿皇皮脆肉嫩,入味有滷水香😋~🌟火鍋配料區必食紫羽衣甘藍🔥、冰菜及翡翠苗🥬紫羽衣甘藍嫩口清甜,好正!!!⁡⁡⁡🦞珍寶蟹棒大大條,每次都抗拒唔到食佢⁡⁡🤣🌟小食區⁡⁡⁡有多款涼拌小食,蒜味螺肉及中華沙律係我最愛❤~🍛⁡⁡台式魯肉⁡⁡⁡今次肥而不膩嘅魯肉配上新竹米粉,⁡⁡色香味俱全,台式好滋味
Happy friday約埋放工去食🤤!!

餐廳位於食肆臨立的亞太中心,好方便👍🏻~ ⁡⁡⁡
⁡裝修用上清新木系色調,座位間寬敞舒適。⁡⁡

今次照樣⁡選擇鴛鴦鍋⁡⁡🤩
🐔清甜椰子雞鍋⁡⁡⁡
有濃椰子香氣🥥,清甜不膩,好滋潤! ⁡⁡⁡
🐷胡椒豬肚鍋⁡⁡
🆙️期間限定🆙️
豬肚軟嫩,有香香的白胡椒味😋,好惹味~⁡⁡

2️⃣號餐
【SRF美國極黑和牛套餐⁡⁡】
🐮SRF美國極黑和牛片⁡⁡
肉色鮮紅,油花豐富,牛味香濃有油脂香😋,入口柔嫩~⁡⁡
Encore左幾次🤩
🐮美國安格斯牛板腱⁡⁡⁡
油花分佈平均,肉味濃郁👍🏻,有咬口~ ⁡⁡⁡
除左肉類🥓,海鮮質素亦唔錯~⁡⁡
🐚帆立貝大粒,有鮮味⁡⁡👍🏻
⁡⁡🦑墨魚Q彈爽脆😋,鮮甜有口感~
🥟手包蝦肉雲吞
大粒足料,有唔少彈牙蝦肉🦐🕊燒乳鴿皇
皮脆肉嫩,入味有滷水香😋~
🌟火鍋配料區
必食紫羽衣甘藍🔥、冰菜及翡翠苗
🥬紫羽衣甘藍嫩口清甜,好正!!!⁡⁡⁡
🦞珍寶蟹棒
大大條,每次都抗拒唔到食佢⁡⁡🤣
🌟小食區⁡⁡⁡
有多款涼拌小食,蒜味螺肉及中華沙律係我最愛❤~
🍛⁡⁡台式魯肉⁡⁡⁡
今次肥而不膩嘅魯肉配上新竹米粉,⁡⁡色香味俱全,台式好滋味!
🍻飲料區⁡⁡有新款冷泡茶: 冬柏烏龍茶⁡⁡🍵
茶味清香淡雅🥰,有烏龍甘醇茶味。⁡⁡⁡
🧋珍珠奶茶
古早味台式口味,都可以試試!!!⁡⁡
🍻🥃🍹⁡⁡⁡酒精飲品都係任飲,有清酒梅酒啤酒等等,良心價!!⁡⁡
🍦甜品及雪糕櫃⁡⁡
繼續有回本之選的Häagen-Dazs😍
香港品牌Da Dino的豆腐雪芭豆味濃郁清爽微甜😋,而抹茶味濃香回甘👍🏻~⁡⁡
必食榴槤大福❤
榴槤內餡幼滑濃郁,大福皮軟糯!!!

同事食完都話正~
要再encore⁡⁡😋
  • 榴槤大福
  • 清甜椰子雞鍋
  • SRF美國極黑和牛片
  • 雪糕
2024-08-06 666 浏览
亞太中心超多野食, 係度開埋牛站真心正, 超多人呀而家真係要預早卜定位, 我6點幾到達已見到有人黎walk-in冇位冇得食~餐廳keep住會更新食材/飲品, 今次黎又見到有新野, 連if新出既coconut black tea都有得飲~兩款湯底都好香濃~ 藥膳豬筒骨+蕃茄豬骨, 湯入面真係有大大件豬筒骨!哩度D牛真係keep住有質素, 點左幾round既SRF美國極黑和牛片都係大大片又靚又有牛香, 仲有牛肩胛, 封門柳等等, 牛魔王必滿意。另外一大重點梗係海鮮, 海蝦, 沙白, 帆立貝, 墨魚, 海參, 款式豐富之餘亦夠新鮮, 沙白係好甜冇沙, 帆立貝大大粒!  仲有出面罕見既田雞腿, 條腿好肥美~出面大大個自助區全部都refill到滿滿又乾淨, 好中意佢蔬菜櫃D菜多款又fresh!最後點飽都好, 都要食埋個乳鴿再拎個王子麵同埋滷肉飯食, 佢地自家既滷肉飯好濃好好味, D米仲係珍珠米, 大胃王就是這樣練成的。出去拎多杯雪糕做甜品, 大滿足~

出去拎多杯雪糕做甜品, 大滿足~

2024-08-04 652 浏览
每個月都要同觀塘同事食飯,同事一早book定咗牛站,今晚又要打邊爐啦。香濃番茄豬骨湯底,新推出的花膠雞湯底晤錯,不過同事晤食雞,唯有下次再試。湯底落咗大量番茄同牛骨煲制,好重番茄味道,飲落好清甜。椰子水同埋荔枝飲品,雖然清酒任飲,不過我地都鐘意飲果汁。if椰子水出面都要15一隻,飲多幾支都回本啦。美國安格斯牛板腱,除咗SRF美國極黑牛必食,牛板腱都推薦。牛板腱肉質緊實,好重牛味。豬腩肉好似好肥,食落彈牙爽口晤會覺得滯。麻辣小龍蝦同燒乳鴿皇都晤錯,小龍蝦麻辣鮮香,乳鴿皮脆肉嫩。台灣心裡美蘿蔔同鵪鶉蛋,火鍋配料勁豐富。心裡美蘿蔔晤會有普通蘿蔔臭味,食落脆口鮮甜。鵪鶉蛋嗦曬番茄湯底味道,好好味。甜品,甜品櫃檯選擇好多,有生果,蛋糕同雪糕。焦糖布丁入口即化,奧利奧蛋糕杯香甜幼滑,哈根達斯食有數款可以選,今次食咗幾杯tim。
麻辣小龍蝦同燒乳鴿皇都晤錯,小龍蝦麻辣鮮香,乳鴿皮脆肉嫩
甜品甜品櫃檯選擇好多,有生果,蛋糕同雪糕。焦糖布丁入口即化,奧利奧蛋糕杯香甜幼滑,哈根達斯食有數款可以選,今次食咗幾杯tim
2024-08-01
  • SRF美國極黑牛
  • 美國安格斯牛板腱
2024-08-02 710 浏览
今日同事報料,公司附近的牛站(駅)麻辣火鍋放題店自助區食材又更新了,所以放工一齊去咗試新野😎。餐廳幾大 好光猛,尤其係窗口位置,我們到達時大約一點半,仍然人流不絕,大約等候了五分鐘。自助區有沙律冷盤、凍熱飲品、蔬菜菇類、餃子丸類、雪糕甜品一應俱全,就連火鍋配料/醬料合共有幾十款之多,但係可以坐到4點,可以慢慢揀 慢慢食,就算選擇困難都唔洗驚😅如果1點入座真係食足幾個鐘。點了美國特級肩胛肉眼套餐$188/位,配鴛鴦鍋$48-清甜椰子雞鍋 + 胡椒豬肚鍋,兩款湯都好掂👍,椰子雞湯好清甜,充滿濃郁的椰子香味,至於胡椒豬肚亦同樣出色,胡椒味香濃,兩個湯都真係好好飲。肉類:點了美國特級肩胛肉、美國牛肩胛片和美國豬梅肉片,質量比起一般放題店優勝。飲品:洛神花茶味道不錯, 不妨一試,另外清酒和梅酒都係任飲,飲酒的朋友不要錯過。蔬菜:點了打邊爐必定要有嘅皇帝菜和金菇菜。炸物:點了爆漿糍粑和鹽酥雞推薦食物:花雕酒雞翼,陣陣酒香 雞肉軟腍。竹笙釀蝦滑,清淡之中帶有蝦嘅鮮甜。食飽熱辣辣火鍋之後,最好嘅甜品當然係雪糕啦,Haagen-Dazs都係任食,大滿足😊
所以放工一齊去咗試新野😎。

餐廳幾大 好光猛,尤其係窗口位置,
雪糕甜品一應俱全,就連火鍋配料/醬料合共有幾十款之多,

點了美國特級肩胛肉眼套餐$188/位,配鴛鴦鍋$48
鴛鴦鍋
-清甜椰子雞鍋
清甜椰子雞鍋
+ 胡椒豬肚鍋,
胡椒豬肚鍋

胡椒豬肚鍋

肉類:

飲品:洛神花茶味道不錯,
洛神花茶
不妨一試,另外清酒和梅酒都係任飲,
飲酒的朋友不要錯過。

蔬菜:
點了打邊爐必定要有嘅皇帝菜和金菇菜。

炸物:點了爆漿糍粑和鹽酥雞

推薦食物:花雕酒雞翼,
花雕酒雞翼
陣陣酒香 雞肉軟腍。
竹笙釀蝦滑,
竹笙釀蝦滑
清淡之中帶有蝦嘅鮮甜。

Haagen-Dazs 雪糕
大滿足😊

鴛鴦鍋
2024-07-30 482 浏览
牛站平時食2號餐,🐮SRF美國極黑和牛片,極唔極黑我唔知,不過次次都油脂平均肉質軟嫩, 牛板腱就有咬口,帆立貝,沙白,🦐海蝦,🐟脆鯇,海參,花膠,🦑墨魚,田雞都好新鮮,湯底每次都揀🥥🐔清甜椰子雞+滋補🐷豬筒骨鍋,又清甜又滋潤🫶🏻。除咗火鍋好食,其實牛站嘅熟食都好好食。自助區嘅🪿鴨腎,毛豆🫛,🐷台式肉燥飯,🐟爽脆魚皮,麻辣小龍蝦🦞;自助點餐嘅🐔芝麻雞翼,🐦炸乳鴿,🐔鹽酥雞,炸雲吞,醬爛糍粑,炸到脆卜卜外皮Q軟糍粑,裡面流心紅糖,真係好好食。👍🏻生果:七彩蕃茄仔🍅,菠蘿🍍,西瓜🍉飲品 : 汽水,冷泡茶,罐裝啤酒,清酒梅酒,椰青水,竹蔗水,清潤夠渴。 甜品 : 糕點細細件可以試晒👍🏻,雪糕櫃有齊韓國日本及本地薑旺寶🤣,仲有軟雪糕🍦。

除咗火鍋好食,其實牛站嘅熟食都好好食。

生果:七彩蕃茄仔🍅,菠蘿🍍,西瓜🍉

2024-07-25
2024-07-30 470 浏览
牛站除左牛肉好食之外,好少有人講佢地D蔬菜🥬,十幾廿種蔬菜放晒係不斷噴冷氣嘅雪櫃,非常新鮮咁樣樣,實際上真係好新鮮🤣, 生菜,羽衣廿藍,白蘿蔔,蕃茄,粟米,冬瓜,皇帝菜,冰菜,莧菜,豆苗(係夏天有豆苗),紫白菜(高花青素)油麥菜,秀珍菇,蟲草花,蟹柳菇,金針菇,鮮冬菇,木耳,山药,萵荀,蓮藕,水蓮。其中水蓮我最鍾意食,口感似芽菜,不過更加脆同爽口;海帶結舊舊都好厚。好健康🫶🏻豆品類:響鈴,方形黑響鈴,支竹,蜂巢豆腐,蘭花豆腐,豆卜,豆腐丸類 : 潮州白魚蛋(魚味香濃),香菇貢丸,花技丸,牛筋丸,同埋哈哈笑嘅咸蛋流心丸(好食) 牛肉好食就預咗,不過今日沙白(蜆)肉飽滿鮮甜,田雞腿肉質細緻,2種都係我鍾意食嘅,加分👍🏻熟食嘅麻辣小龍蝦🦞都係我鍾意食嘅一項,🦞小龍蝦個頭唔算大,但隻隻彈牙入味,次次都會食好多好多隻🫶🏻

人均$200起|觀塘|任吃火鍋|牛站來到牛站吃火鍋啦!200元出頭就可以在鬧市中吃到上好的火鍋,怪不得成為不少香港年輕人🇭🇰的首選店啦!這次先來炫外面的小吃吧,除了有我最愛的珍珠奶茶🧋、還有豬手🐷、炸魚皮之類的好吃小吃,實在讓人覺得滿意👍儘管只是兩百多塊,餐廳可沒有將貨就價喔,這次竟然有美國SRF極黑和牛,牛味香濃,而且肉質鮮嫩,入口即化。我們也點了好多好吃的美食,例如雲吞、海參‼️貝類海鮮還有蝦子🦐,每一款都很新鮮,牛站真的狠了!最狠的是他們有一整櫃的哈根達斯,完全不怕你們把他吃虧本,兄弟們上吧!——————為食分界線——————📍 牛站(駅)麻辣火鍋放題(觀塘)人均消費: $200#mariofatfat #foodie #hkfoodie #hkrestaurant #topcitybiteshk #topcitybites #hongkongfood #hk #hongkong #hkfood #hkfoodie #hkblogger #hkfoodblogger #hongkonger #香港 #香港美食 #週末好去處 #香港好去處 #食好西 #美食 #探店 #香港探店
人均$200起|觀塘|任吃火鍋|牛站

來到牛站吃火鍋啦!

——————為食分界線——————
📍 牛站(駅)麻辣火鍋放題(觀塘)

人均消費: $200
2024-07-25 699 浏览
今日 又嚟到美食集中地觀塘搵好嘢食, 諗緊食咩嘅時候 有個姐姐遞張傳單比我 係牛站呀, 之前食過都覺得好食,所以決定 二訪呢間 火鍋放題😂今次我哋嘅湯底揀咗 清甜椰子雞鍋及龍蝦頭鍋 鴛鴦湯底 , 呢兩款湯底 都好好味 椰子湯清甜 , 龍蝦頭鍋 佢係成隻龍蝦頭放落去餚制, 有好濃郁嘅龍蝦味 👍晚市放題有分幾種套餐 選擇 ,我哋揀咗極上牛小排套餐, 佢哋嘅牛 出名好食 ,切得薄身碌幾秒就食得,好多款選擇各有特色, 我最鍾意特上牛小排, 有細緻嘅油花 濃郁嘅肉味👍海鮮方便好多選擇, 有海蝦,蠔,沙白, 脆鯇魚片, 仲有平時火鍋 放題 少有嘅 花膠海參,等等。海蝦同蠔都好大隻, 啖啖滿足感❤️除左火鍋仲有好多 熟食選擇, 花雕醉雞腎, 泡菜蘿蔔,帶子裙邊, 橋頭, 魚皮, 等等,仲有小龍蝦任食👍我鍾意呢間火鍋放題除咗食物 優質外, 有啲小細節做得好好, 佢會準備 好多用完即棄嘅圍巾 供客人使用, 另外佢嘅餐碗特別設計, 一邊系碗一邊有個分隔用黎食火鍋好方便😂
海蝦同蠔都好大隻, 啖啖滿足感❤️