2024-12-09
琴晚同男朋友去咗人氣爆燈嘅瘋狂小面🌶️🍜,食吓佢哋嘅招牌重慶小麵!餐廳裝修幾有中國風,環境都幾寬敞舒適,坐得幾舒服😌。我哋叫咗兩個A+B+C套餐,包麵、嘢飲同小食,抵食之選!🤩🌶️🍜瘋狂肥腸麵 肥腸麵一上枱,香噴噴嘅麻辣味撲鼻而來!🤤啲肥腸處理得非常乾淨,一啲都唔油膩,而且炆得非常軟腍入味,入口即化!😋 個湯底又香又辣,辣得過癮!🌶️🔥 我食到不停飆汗💦但係真係忍唔住要食晒成碗!😭 呢個肥腸麵絕對係全晚嘅MVP!🏆🫘🍜瘋狂豌雜麵 男朋友就揀咗豌雜麵,佢話呢個係佢嘅comfort food😂豌豆🫘同雜醬嘅配搭真係好夾,口感好豐富,豌豆軟糯,雜醬香甜,麵條又夠彈牙!👍 🥚高湯蒸蛋食完咁多辣嘢,梗係要食返啲清淡嘅嘢中和一下!💦呢個高湯蒸蛋滑嘟嘟,入口即溶,高湯味好香濃,食完辣嘢食返啖蒸蛋,真係好舒服!😌🐷紅油耳片紅油耳片都好掂!💕耳片爽脆,紅油辣得嚟好惹味,送麵一流!👍🏿👍🏿👍🏿🍹烏梅汁酸酸甜甜咁,解辣一流!🧊 我哋叫咗兩杯,一人一杯,啱啱好!💕瘋狂小面嘅食物質素真係好高,價錢又合理,環境又舒適,服務態度又好!下次一定會再嚟encore!🥳 推薦俾所有鍾意食辣嘅朋友仔!🌶️🔥
🌶️🍜瘋狂肥腸麵
肥腸麵一上枱,香噴噴嘅麻辣味撲鼻而來!🤤
個湯底又香又辣,辣得過癮!🌶️🔥 我食到不停飆汗💦
🫘🍜瘋狂豌雜麵
🥚高湯蒸蛋
食完咁多辣嘢,梗係要食返啲清淡嘅嘢中和一下!💦
🐷紅油耳片
紅油耳片都好掂!💕
耳片爽脆,紅油辣得嚟好惹味,送麵一流!👍🏿👍🏿👍🏿
🍹烏梅汁
酸酸甜甜咁,解辣一流!🧊
我哋叫咗兩杯,一人一杯,啱啱好!