2019-10-24
終於開始轉涼啦,可以開始嘆下邊爐。咁多種邊爐既打法,最鍾意既當然係粥底海鮮火鍋🥳🥳。我同朋友都好鍾意食海鮮,而食完d海鮮之後,仲可以嘆埋海鮮粥。不過市面上既粥底火鍋五花八門,質素參差不齊,要揀一間好食既真係唔易!今次竟然比我搵到呢間咁高質既海鮮粥底火鍋🥳🥳🥳!!!所以一定要係度誠意推薦比大家。-呢間鋪頭朝早係冰室黎,夜晚變身成為打邊爐好去處🤩。首先一讚係侍應服務態度專業,我地一到達佢就熱情咁幫我地安排坐位,又為我地介紹食法同餐單。我地每人都叫左一個set,朋友叫左蟹套餐,我就叫左個龍蝦套餐。價錢方面,簡直係跳樓價😍,出面海鮮明明唔平,而呢度比既海鮮份量好多!!一個套餐($288 for 龍蝦only) 已經包左前菜(青口)、冰鎮鮑魚、龍蝦、蜆、聖子皇、海蝦、魚、安格斯肥牛,再加6款火鍋配料,再加飲品任飲,仲有粥底!!d海鮮仲要又大隻,又鮮甜。龍蝦啖啖肉,聖子大大隻!平到甜到令人震驚😍 我同朋友都忍唔住一路食一路讚~~~唔係呃大家,唔信睇下相^_^ 連飲品都好用心,我地試左竹蓆茅根,佢地一渣一渣咁整好,比我地清下熱氣😍粥底就更加無野可以彈,咁多海鮮加埋,你話點樣唔甜呀。-一句講晒,性價比
一句講晒,性價比極高,非常值得再戰!!誠意推薦比大家😍😍😍😍😍😍