2024-07-21 127 浏览
叫咗XO醬蘿蔔糕外賣,返到屋企見到仲黑過非洲黑人,又鹹又乾又硬,冇下次!還記得之前很多人幫襯,早餐時間點都要排隊,而家得我一個都應該諗吓點解會冇客,我唔知係個別事件定係水準已經下降?
XO醬蘿蔔糕
2023-06-06 639 浏览
白菜煎餃🥟今次外賣平台 有自取折扣,八隻煎餃先係$27.6 ,真係好抵。餃子煎得好香脆,入面有好豐富嘅餡,菜肉比例啱啱好,而且食完八隻之後已經夠晒飽。😗
白菜煎餃🥟

2023-05-15 410 浏览
雖然呢一間喺專買餃子食但是我覺得小食係更加好食😍椒鹽燒賣同埋蘿蔔糕係我經常會叫嘅小食之一🥹椒鹽燒賣係即叫即炸所以每次都係熱辣辣嘅😉另外,蘿蔔糕係多數係好想食嘅時候先會叫,唔係特別好食只不過係可以過吓口痕🤪

2023-03-15 227 浏览
平時想快快手食個外賣,都會去T Town街市,勝在夠快又方便! 今日就叫左個胡麻雞絲撈,雖然份量唔算大盒,但係幾好味!簡簡單單又一餐!個樣係咪好吸引呢😗 如果用foodpanda 自取有時仲有折,$33連埋平台費😛都okay la 。下次試埋餃子先得!

2022-11-02 409 浏览
頌富街市有好多檔小食,早上未有咁多店舖開門,見到呢間有好多食物選擇,望左一陣發現有我鍾意食既蘿蔔糕,就買來試下😊XO醬蘿蔔糕 $25蘿蔔糕好大舊,煎到黃金色,食落辣辣地咸咸地,XO醬味唔夠香,口感唔算太鬆散/太實,食到有少量蘿蔔絲同臘腸粒,粉漿比例佔多,味道口感中規中矩。職員服務態度唔錯,雖然一邊包餃子又要收錢、整食物好忙,但見到客人都會主動問想食乜,同埋有耐性介紹食物,購買過程舒適,感到被重視😊

XO醬蘿蔔糕 $25

2022-05-19 484 浏览
頌富街市一直有條美食街無論早午晚餐、下午茶定宵夜都好適合😋😋胡麻雞絲撈麵 $34我覺得呢個撈麵真係好岩深夜放毒🤭🤭唔好睇佢個樣得麵、雞絲、青瓜絲&胡麻醬 好似好簡單個樣唔夠色彩繽紛 有時候內涵比色相更加重要‼️對於我地呢班消費者黎講勝在味道😎😎佢落得好多醬所有麵都掛到醬仲有剩邪惡得黎好滿足😋🥰大家都可以試試如果路過附近又霖唔到食咩就選呢個 起碼足料抵食 價錢都算合宜 唔會過分高價 可以符合大眾接受價格

胡麻雞絲撈麵 $34

2021-09-16 462 浏览
每次放工時間同埋宵夜時段都排長龍嘅皇后餃子!但係餃子並唔係最多人買~反而個個都拎住兜炸燒賣同大魚蛋😆#椒鹽炸燒賣 $10/6粒炸燒賣咁多人食係有原因架!新鮮出爐嘅炸燒賣熱辣辣,好香椒鹽味,外層食落脆卜卜,但又唔會炸到好乾!#麻辣雞絲撈麵 $32撈麵鋪滿好多雞絲,青瓜絲同埋鋪頭自家製嘅麻辣菜脯,雞絲食落都幾滑,撈埋底底啲麻辣汁真係好惹味!

#椒鹽炸燒賣 $10/6粒

#麻辣雞絲撈麵 $32
外卖自取
今日用 online dining platform 叫咗8件湯餃、4件炸餃、3粒大魚蛋加風味雞中翼台式麵。點知來到其他食物正常,只有風味台式雞中翼麵有問題:得雞中翼個麵無出到俾我我想打返去天水圍分店同店員反映問題,點不知竟然係沒有該店的聯絡方法,只好係呢度反映問題。麻煩該店出菜前請再覆一下有無錯漏!!!

麻煩該店出菜前請再覆一下有無錯漏!!!
2020-07-26
外卖送餐
2019-01-12 1258 浏览
今日收工特登去新開T Market試下聽朋友講開左好多檔野食岩晒我呢d收工夜既夜鬼醫肚行到入去見到呢間野好多人排隊就唸住試一試,點知一個字伏不過收銀哥哥幾有禮貌會同客人講煎餃即煎要等耐d我叫左個炒米同芝士粟米煎餃唔好睇個炒米無咩色,其實距有超超少量芽菜同兩三條韭菜,其實距超級夠味,直頭鹹到呀媽都唔認得,逼我食左一啖就要即棄,講真唔會有下次,唔值20蚊呢個芝士粟米餃就好一般,勉強都可以醫肚,15蚊4隻價錢算係咁上下真係唔應該見到人多就去試,真係要停一停,唸一唸...今次當買個教訓,呢間野如非必要我都唔會再食**以上純粹個人經驗**
今日收工特登去新開T Market試下
聽朋友講開左好多檔野食
岩晒我呢d收工夜既夜鬼醫肚
行到入去見到呢間野好多人排隊
就唸住試一試,點知一個字伏
不過收銀哥哥幾有禮貌
會同客人講煎餃即煎要等耐d

我叫左個炒米同芝士粟米煎餃

炒米

芝士粟米煎餃

真係唔應該見到人多就去試,真係要停一停,唸一唸...
今次當買個教訓,呢間野如非必要我都唔會再食

**以上純粹個人經驗**