4天前
蟹肉海膽沙律 HK$138份量大,而且蟹肉新鮮🦀海膽味道濃郁唔苦🥰加左柚子汁沙律好清爽🍋七味魚翅干 HK$48平時食得多雞泡魚,第一次食七味魚翅,原來係日本乾身魚翅同七種味粉製成,肚腩比較喜歡呢個😎💓因為比雞泡魚乾身少少,而且好香口👍🏼等人一試再試😆壽司四盛 HK$138有北寄貝、帶子、三文魚同赤蝦,四款壽司質量都好高😋肚腩最欣賞北寄貝,師傅切到好似心形咁😍而且好彈牙爽口🤯朋友最欣賞帶子,夠厚切同鮮甜🥳三文魚厚切🔪而赤蝦都大大隻🦐自家製免治雞肉棒 HK$32 pp外國朋友好欣賞呢個串燒,肚腩就覺得擺碟幾靚😆啖啖咬落去軟熟又有雞軟骨,加埋月見蛋一流🥚牛柳粒串 HKK$28pp性價比都幾高,偏瘦,唔想太油膩嘅朋友都可以試下哦🤓雞腎 HK$28 pp外國朋友仔未試過雞腎,梗係要叫番串俾佢啦😜味道都唔腥,有咬口,處理得幾好,加啲七味粉好正蟹肉忌廉薯餅 HK$33天氣凍食下呢個香脆爆汁忌廉薯餅真係大滿足呢燒羊架 HK$48冬天第二樣野必揀就係羊🐏抵食😇而且好大件😆羊肉都好juicy,肉質岩岩好,推介🔥雪椿。花 200 ml HK$138最尾都開左枝清酒配今日嘅小菜,兩個女仔口味都偏甜,呢枝清酒帶
七味魚翅干 HK$48
壽司四盛 HK$138
自家製免治雞肉棒 HK$32 pp
牛柳粒串 HKK$28pp
性價比都幾高,偏瘦,唔想太油膩嘅朋友都可以試下哦🤓
雞腎 HK$28 pp
蟹肉忌廉薯餅 HK$33
天氣凍食下呢個香脆爆汁忌廉薯餅真係大滿足呢
燒羊架 HK$48
雪椿。花 200 ml HK$138
最尾都開左枝清酒配今日嘅小菜,兩個女仔口味都偏甜,呢枝清酒帶花香,又唔烈口,份量都幾適合小酌🌸
🍭神戶日本料理
🍭大圍田心街20號雲疊花園商場地下5號舖