2023-09-12
我都食咗幾次神石,今次見到有💥週年限定優惠😍😍沙律、湯、白飯都係任裝👍🏻我同男朋友叫咗2 set一人火山燒肉盛美國牛肉燒肉盛合 (原價$128 特價$64)-美國安格斯牛肉-美國特級牛五花-薄切蔥花牛舌一人火山燒肉盛神石特級五花盛合 (原價$108 特價$54)-美國特級牛五花-西班牙豚五花-美國無激素走地雞第一次食到咁滿足又平😙 個牛五花嘅肉質細嫩、多汁,仲有蔥花牛舌,以為佢薄切就麻麻地,但牛舌好嫩配埋清甜嘅蔥花🤤我一口接一口,太好食啦走地雞都好滑,面頭有啲蒜蓉,令到個雞更香🤤我哋再追加左幾份串燒,牛肋條串、雞皮串、雞胸軟骨、雞肉串,全部燒好咗,可以直接食,嚟到嘅時候仲係熱辣辣,牛肋好爽😚,雞皮脆卜卜又唔油,雞肉部份都好滑🤤黑豚牛舌洋蔥湯黑豚同牛舌煲到好林,入口即溶,加上清甜嘅洋蔥湯入面有一粒粒嘅蘿蔔。日式泡菜湯酸酸甜甜嘅泡菜湯,即刻可以解咗肉嘅肥膩感覺😌食咗餐咁豐富嘅燒肉,下次要同朋友再嚟食過😋
沙律、湯、白飯都係任裝👍🏻 我同男朋友叫咗2 set
一人火山燒肉盛
美國牛肉燒肉盛合 (原價$128 特價$64)
-美國安格斯牛肉
-美國特級牛五花
-薄切蔥花牛舌
一人火山燒肉盛
神石特級五花盛合 (原價$108 特價$54)
-美國特級牛五花
-西班牙豚五花
-美國無激素走地雞
走地雞都好滑,面頭有啲蒜蓉,令到個雞更香🤤 我哋再追加左幾份串燒,牛肋條串、雞皮串、雞胸軟骨、雞肉串,全部燒好咗,可以直接食,嚟到嘅時候仲係熱辣辣,牛肋好爽😚,雞皮脆卜卜又唔油,雞肉部份都好滑🤤
黑豚牛舌洋蔥湯
日式泡菜湯
酸酸甜甜嘅泡菜湯,即刻可以解咗肉嘅肥膩感覺😌
食咗餐咁豐富嘅燒肉,下次要同朋友再嚟食過😋