2025-01-10
最近香港人氣品牌「簡品堂」推出各款精美高質的賀年禮盒,為佳節更添氣氛~經過時已急不及待揀選數盒,紅色禮盒包裝十分吸睛,送人或自用都得體❣️新年帝王原味/咖啡蛋捲新年必買手作蛋捲,店家選用進口鮮牛油及新鮮雞蛋製作,條條鬆脆可口,甜而不膩,食用時可以食出啖啖牛油香和濃郁的蛋香,口感酥脆實在; 除了以上兩款口味外,亦有阿華田、伯爵茶和抹茶口味,梗有一款啱大家😍❣️新年曲奇禮盒人氣產品之一,紅色包裝適合過年,曲奇有十幾款口味,今次揀選咗其中九款,蔓越莓抹茶朱古力每一款都鬆脆可口,擁有傳統曲奇既鬆化口感與牛油濃香,重拾兒時美好回憶❣️鳳梨酥店家使用新鮮100%鳳梨,確保每一啖鳳梨酥都散發住自然的果香,讓人感受到鳳梨的原汁原味;每一盒有五個鳳梨酥,以獨立包裝好貼心,食完一個好有滿足感❣️開心果脆糖開心果控絕對不能錯過,花生脆糖我就食得多,第一次食開心果口味🤪香酥脆口不黏牙~一粒脆糖包含數十粒開心果肉,超香濃堅果力量,一口齒頰留香值得推薦❣️合桃牛油薄脆片一啖一個的薄脆片,風味酥脆香濃,嚐一口已感受到牛油和果仁蔓延到口腔每個角落;外層嘅合桃增加薄脆的口感,讓你細味薄脆的豐富層次
❣️新年帝王原味/咖啡蛋捲
❣️新年曲奇禮盒