2021-09-05
🌕Hello我係Moon🌕好耐都冇試過一次過食到中日韓嘅放題啦!今次係我主動提出要食依間!😙其實之前見到一啲宣傳單張已經覺得好吸引,😋價錢好抵食,😛中日韓放題竟然只係二百幾蚊,😎而且仲可以任食3小時!同朋友聚會最驚就係時間限制,今次3小時真係可以慢慢食慢慢傾偈!🥰好幸運我哋有訂枱,😍因為現場座無虛席,等位嘅人好多,如果冇訂枱應該要等好耐啦!😟雖然係繁忙時間,😏但係員工嘅服務態度都好好,好有禮貌,🥳而且上菜速度都好快,連朋友都覺得好滿意!😤鍋物方面我哋就嗌左花膠雞煲,😳令我意外嘅係,依度嘅花膠雞煲竟然唔使額外加錢,😍😍而且花膠嘅份量都比想像中多,🥰亦都唔係普通硬到乜咁嘅花膠,😛花膠都幾大塊,而且好滑有口感!😋雞肉都好嫩滑!食完花膠雞煲之後就可邊爐啦,😛打邊爐就當然要試吓佢哋嘅手打丸!😝依度嘅手打丸真係好有口感,😇而且好高質素,😗係一定要試呀!😉呢度嘅刺身每一款都好新鮮,😎我比較鍾意食帶子,帶子嘅大小好滿意,🥸而且亦都有厚度,有口感之餘,🤩亦都食到佢嘅鮮味,咁多款刺身我最推薦就係帶子,🥳其次就係北寄貝!😏壽司我都好鍾意!有花之戀!😎賣相都好靚,另外炙燒系列都好建議大家食!🥳呢度嘅食物選擇真
鍋物方面我哋就嗌左花膠雞煲, 😳令我意外嘅係,依度嘅花膠 雞煲竟然唔使額外加錢,😍😍而且花膠嘅份量都比想像中多,🥰亦都唔係普通硬到乜咁嘅花膠,😛花膠都幾大塊,而且好滑有口感!😋雞肉都好嫩滑!食完花膠雞煲之後就可邊爐啦,😛打邊爐就當然要試吓佢哋嘅手打丸! 😝依度嘅手打丸真係好有口感,😇而且好高質素,😗係一定要試呀!😉
呢度嘅刺身每一款都好新鮮, 😎我比較鍾意食帶子,帶子嘅大小好滿意,🥸而且亦都有厚度,有口感之餘,🤩亦都食到佢嘅鮮味,咁多款 刺身我最推薦就係帶子,🥳其次就係北寄貝!😏
壽司我都好鍾意! 有花之戀!😎賣相都好靚,另外炙燒系列都好建議大家食!🥳
呢度嘅食物選擇真係好多好多, 😚講得出嘅有,講唔出嘅依度都有!😌中日韓方面我最鍾意嘅就係韓式燒烤啦!🥰喺圖片中相信大家都見到依度嘅肉類質素都幾高, 😝而且都有一定嘅厚度,😊食落口啖啖肉!🤩除咗牛肉豬肉雞肉羊肉之外,呢度仲有海鮮選擇!😳認真抵食呀!🥳🥳
飲品除咗有一般嘅汽水仲有哥喇白檸, 🤗喺坊間會比較少見,我都係第一次見咋!😎味道真係同其他嘅有分別,😤真係要試吓!雪糕就係依隻大阪雪糕, 味道選擇都好多,😳最推薦大家食雲呢拿同埋士多啤梨味!🤪
🌕最後MoonMoon真係好滿意依度,連朋友都讚不絕口,🥳如果大家嚟依度食真係要訂枱,如果唔係就要等好耐啦,依度真係座無虛席,😳就算要訂枱都要預早幾日啊!🌕