2024-06-04
無諗過$298 已經可以係中環嘆到由藍帶主廚主理嘅High Tea仲要✔️有環境✔️有服務✔️有質素歐陸風格嘅門口由法國藍帶主廚主理服務同食物質素都無令我失望𝓣𝓮𝓪 𝓢𝓮𝓽 𝓜𝓮𝓷𝓾 $298/2位用SAVOURIES 咸點小食▪️ 𝘈𝘜𝘚 𝘔8 𝘞𝘢𝘨𝘺𝘶 𝘉𝘦𝘦𝘧 𝘛𝘢𝘵𝘢𝘳𝘦 澳洲M8和牛他他▫️ 𝘛𝘦𝘳𝘪𝘺𝘢𝘬𝘪 𝘊𝘩𝘪𝘤𝘬𝘦𝘯 𝘚𝘢𝘯𝘥𝘸𝘪𝘤𝘩 日式照燒雞三文治▪️ 𝘗𝘢𝘳𝘮𝘢 𝘏𝘢𝘮 𝘌𝘮𝘮𝘦𝘯𝘵𝘢𝘭 𝘊𝘩𝘦𝘦𝘴𝘦 巴馬火腿配艾曼塔芝士▫️ 𝘚𝘱𝘪𝘤𝘺 𝘗𝘰𝘳𝘬 𝘚𝘬𝘦𝘸𝘦𝘳 香辣豬肉串▪️ 𝘚𝘦𝘮𝘪 𝘋𝘳𝘪𝘦𝘥 𝘊𝘩𝘦𝘳𝘳𝘺 𝘛𝘰𝘮𝘢𝘵𝘰 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘗𝘢𝘳𝘮𝘦𝘴𝘢𝘯 油漬車厘茄巴馬臣芝士▫️ 𝘑𝘢𝘱𝘢𝘯𝘦𝘴𝘦 𝘚𝘢𝘭𝘮𝘰𝘯 𝘌𝘨𝘨 𝘛𝘢𝘳𝘵𝘭𝘦𝘵 日式三文魚籽撻SWEETS 精選甜點▪️ 𝘊𝘩𝘦𝘦𝘴𝘦 𝘍𝘳𝘶𝘪𝘵 𝘛𝘢𝘳𝘵𝘭𝘦𝘵 鮮果芝士撻▫️ 𝘔𝘢𝘯𝘨𝘰 𝘔𝘪𝘭𝘭𝘦 𝘍𝘦𝘶𝘪𝘭𝘭𝘦 芒果拿破崙▪️ 𝘊𝘩𝘰𝘤𝘰𝘭𝘢𝘵𝘦 𝘊𝘢𝘬𝘦 朱古力蛋糕▫️ 𝘔𝘢𝘤𝘢𝘳𝘰𝘯 馬卡龍DRINKS 飲料高貴嘅擺設造型每件都整得細巧細緻味道亦都很💯❣️最愛日式三文魚籽撻❣️✔️呢個價錢✔️呢個環境✔️呢個質素絕對係慢活享受同朋
已經可以係中環嘆到由藍帶主廚主理嘅High Tea
仲要✔️有環境✔️有服務✔️有質素