2023-03-15
估唔到…weekend去汝洲街,竟然無大南街嗰邊咁多人排隊喎!平時去黃金嗰邊嗰間素年比較多,今次都係第一次去汝洲街素年😃仲要下晝去,行到熱熱地入去飲杯嘢Refresh 下☺️🍹芫荽檸檬🍋梳打,清新得黎唔會覺得怪,食炸嘢,飲芫荽可以清返啲熱氣!正呀🧋香蕉合核焙茶燕麥奶🥰三種材料本身拆開我都非常ok,砌埋一齊打混一樣咁夾,比例非常均勻、唔俾其他食材搶晒啲咪,唔錯呀!🍠🍠🍟甘梅炸蕃薯條梅粉味唔會太重,淡淡地、甜甜哋,感覺幾清新,叫返杯凍飲解解膩,都係好爽😄價錢:$160/2位到訪時間:下午茶時段味道:🌕🌕🌕🌖🌑地點:深水埗汝洲街#素食 #素年 #years #深水埗美食 #foodies #hkfoodies #veggies #素菜館 #西餐廳 #素食料理 #素食餐廳 #深水埗素食 #hkfoodblogger #hkfoods #hkveggie #veggiefood #veggiefoodie #hkfoodsearcher #焙茶 #合核 #燕麥奶 #芫荽控 #芫荽 #檸檬梳打
平時去黃金嗰邊嗰間素年比較多,今次都係第一次去汝洲街素年😃
仲要下晝去,行到熱熱地入去飲杯嘢Refresh 下☺️
🧋香蕉合核焙茶燕麥奶🥰
🍠🍠🍟甘梅炸蕃薯條