2024-06-30 32 浏览
非常差的體驗,俾錢買難受。食物極度難吃,2人到店,叫了一個牛腩河,牛腩超級硬,也很乾,雲吞也麻麻哋,叫了凍檸茶小甜小冰,變咗10分甜,另外短頭髮職員服務態度差,沒有寫最低消費就直接要求飲品要加$20,我哋態度已經好好,二話不說叫咗兩個餐,服務員態度超級惡劣,抱怨又要再重新落過單,問他幫忙拿餐具,問了三至四次都沒有回應,到問另一位曲髮女士至一個非常嫌棄嘅眼神三催四請先可以拎到一隻碗仔,非常差的體驗。
2024-04-19 62 浏览
因趕時間,中午到附近呢間麵店解決。店舖尚算乾淨企理,點了一碗牛筋河,等了大概5分鐘就有得食。碗面上枱既時候睇落賣相正常,牛筋份量ok,色水正常,心諗味道應該不會出事掛...用筷子夾起一舊牛筋,就知道唔多對路,隔住筷子都feel到佢好硬,咬落去類似食緊雞軟骨既口感,每一舊都係咁😅,可能牛筋太好賣,炆唔切?至於面同湯就不過不失。埋單$38。總結:餐廳適合要方便、求其搵嘢食醫肚既人,地理位置近地鐵出口,處於尖沙咀鬧區。
因趕時間,中午到附近呢間麵店解決。
店舖尚算乾淨企理,點了一碗牛筋河,等了大概5分鐘就有得食。

埋單$38。

牛筋河