2024-02-29 273 浏览
成日見到人推介呢間網店肯尼海鮮 @kennyseafood333 佢哋有多款日式料理、甜品、蛋糕、季節限定、酒醉麻辣食品嘅美食 今次一於經過買來試吓🫶🏻佢哋最貼心係會用個藍色保溫袋包住 返到屋企都唔驚變壞🫶🏻屋企人都大贊佢哋嘅食物新鮮又好食👍🏻️ 🩷日本3.6 Oreo 芒果奶凍夏天食呢個就真係無敵啦🙌🏻奶凍嘅味道唔算太甜 味道濃郁 再配上Oreo同芒果麻糬 層次感豐富 兩個人share做甜品就啱啱好‼️🩷日本北海道3.6牛乳麻薯 (榴槤味)(朱古力味)個人好鐘意食麻糬🤣呢度有多種味道選擇 我就揀咗實無死嘅朱古力味同埋好特別嘅榴槤香味 呢度既麻糬質地彈牙軟身 上面淋左朱古力粉同榴槤粉 一打開個盒 麻糬既香味濃郁無比 屋企人都話正🙌🏻再配埋店舖提供既吉士醬同Oreo餅碎 口感一流🤣🩷無激素酒醉牛舌 (約500g)🩷酒醉日本吉品鮑魚 (10隻裝)呢兩款樽裝嘅急凍美食 無論野餐定聚會都方便攜帶牛舌爽口軟身 有少少酒香味 而且份量好多😍鮑魚軟身帶點彈牙 一口一個岩岩好🤣浸咗一段時間 成個鮑魚都充滿咗酒香味鮑魚配埋飯一齊食就一流❣️

️ 🩷日本3.6 Oreo 芒果奶凍

🩷日本北海道3.6牛乳麻薯 (榴槤味)(朱古力味)

🩷無激素酒醉牛舌 (約500g)
🩷酒醉日本吉品鮑魚 (10隻裝)
呢兩款樽裝嘅急凍美食 無論野餐定聚會都方便攜帶
牛舌爽口軟身 有少少酒香味 而且份量好多😍
鮑魚軟身帶點彈牙 一口一個岩岩好🤣
浸咗一段時間 成個鮑魚都充滿咗酒香味
鮑魚配埋飯一齊食就一流❣️
2024-02-25
外卖自取
  • 日本宮崎県3.6芒果牛乳 (1400ml)
2024-02-26 149 浏览
《好味推介 - 肯尼海鮮🦞》前排新年時參加朋友聚會,有個朋友帶左一啲麻辣涼拌野食過黎同我地分享,試過之後覺得都幾好食😋所以之後我都order左不同小食比屋企人試下😋💁🏻‍♀️3.6冰糖雪燕奶凍 $45奶凍嘅味道唔算太甜,上層嘅雪燕微微清甜,食落順喉,同下面香滑既奶凍味道相輔相成,奶凍既奶味都算香濃,一杯一人份食完都飽飽💁🏻‍♀️日本北海道3.6牛乳麻糬(朱古力味及紫薯果味) $44由於我本身都係一個煙韌控,特別係食麻糬呢一類食品,呢度既麻糬質地彈牙得黎都算軟身,上面淋左朱古力粉同紫薯粉,令麻糬既香味更濃郁,再可以點埋店舖提供既吉士醬同餅碎,味道幾特別☺️💁🏻‍♀️無激素麻辣牛舌 $155今次嗌嘅嘢食入面,我最鍾意就係呢一個麻辣牛舌,麻辣其實唔算好辣,反而係個麻香味好出,牛舌軟身好入味,會食得到有少少麻籽既香氣,而且份量都唔少💁🏻‍♀️麻辣日本吉品鮑魚 $180麻辣吉品鮑魚都係用咗同樣嘅汁底,鮑魚軟身帶點彈牙,可能製作嘅時候浸咗一段時間,連個鮑魚心入邊都有好濃嘅麻辣味,用一隻鮑魚可以扒到一碗飯啊🫶🏻個人覺得好入味好好食而家只要喺網店買滿$600就免費送貨,甜品系列仲有買四送一既優惠添☺️如果鍾意麻辣
《好味推介 - 肯尼海鮮🦞》

💁🏻‍♀️3.6冰糖雪燕奶凍 $45

💁🏻‍♀️無激素麻辣牛舌 $155

💁🏻‍♀️麻辣日本吉品鮑魚 $180

而家只要喺網店買滿$600就免費送貨,甜品系列仲有買四送一既優惠添☺️如果鍾意麻辣酒醉系列的話,而家買兩件都可以減$40,都幾抵食㗎😉
  • 麻辣吉品鮑魚
2024-02-26 36 浏览
新年當然要食好嘢~🎉🎋卡卡都唔執輸一早同老爺奶奶食咗餐好~😋早排朋友介紹我喺 肯尼海鮮 訂購海鮮美食 即刻訂個刺身撈起同埋甜品來個小試牛刀啦~❤️日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)(6人份)➡️這個六人份的 #撈起 材料超豐富!!➡️分別有日本吉品鮑魚、挪威三文魚刺身 、日式蟹子 、刺身帶子 、赤貝 、開邊赤蝦 、蛋絲 、甘荀絲 、青瓜絲 、紫椰菜 、萵荀絲、日本冷拉麵 、日式胡麻醬➡️大大隻爽甜彈牙鮑魚,擁有溏心口感,讚!!➡️食物搭配得好好,新鮮肥美刺身配上爽甜不同種類蔬菜絲➡️口感超好,真的停唔到口,一口接一口~❤️日本北海道3.6牛乳麻糬 (紫薯味)➡️全人手製作,麻糬還配芝士海鹽奶蓋醬 及 oreo碎碎,增加口感層次➡️由於是人手搗打出過香甜麻糬,所以非常軟糯、富有超好彈性口感!!呢個好味到大仔彥彥同我爭食添呀!❤️日本3.6冰糖雪燕奶凍➡️用上日本特濃3.6牛乳來製作奶凍,全人手製造,再配上大量雪燕,好矜貴✨️➡️其日本牛乳奶凍好滑溜,超濃奶香,入口軟滑無比~配埋清爽雪燕,一試愛上!💕睇完相係咪即刻好肚餓呢~~🤤我都想再食過呀!🤭下次再同屋企人或者朋友開Party訂過先得~
新年當然要食好嘢~🎉🎋
卡卡都唔執輸一早同老爺奶奶食咗餐好~😋
早排朋友介紹我喺 肯尼海鮮 訂購海鮮美食
即刻訂個刺身撈起同埋甜品來個小試牛刀啦~

❤️日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)(6人份)
➡️這個六人份的 #撈起 材料超豐富!!
➡️大大隻爽甜彈牙鮑魚,擁有溏心口感,讚!!
➡️食物搭配得好好,新鮮肥美刺身配上爽甜不同種類蔬菜絲
➡️口感超好,真的停唔到口,一口接一口~

❤️日本北海道3.6牛乳麻糬 (紫薯味)

❤️日本3.6冰糖雪燕奶凍

睇完相係咪即刻好肚餓呢~~🤤
我都想再食過呀!🤭
下次再同屋企人或者朋友開Party訂過先得~

外卖送餐
肯尼海鮮 🦞坐喺屋企都可以買到好嘢食 🏠🍽️日本北海道3.6 冰糖雪燕奶凍 🍧全人手製作 香滑滋潤 @$45 💯👨‍🍳日本北海道3.6牛乳麻糬 🍡榴槤味$49 🤤朱古力味$44 🍫😋香滑煙靭 加上D24榴槤脆脆多重口感享受 🤩🍮上湯花膠 $104 🍲上湯日本吉品鮑魚$150 🐚🇯🇵急凍密封包裝 方便又好食 🧊✨啱晒又想食好嘢又懶惰嘅我😄💃🎉🌟🍣🍱🍜🥢🍤🍚🍢🍛🍙🍘🍡🍥🍤🦐🍔🍕🍟🍗🍖🌮🌯🥪🥙🌭🍿🍨🍦🍧🍩🍪🎂🍰🧁🍫🍬🍭🍮🍯🍼🥛🍷🍸🍹🍺🍻🥂
肯尼海鮮 🦞

上湯花膠 $104 🍲
上湯日本吉品鮑魚$150 🐚🇯🇵
急凍密封包裝 方便又好食 🧊✨
啱晒又想食好嘢又懶惰嘅我

朋友介紹左一間位於葵興工業大廈的肯尼海鮮比我,網頁有各式各樣的產品選擇,例如環球海鮮、刺身丼飯、日式甜品等,去開葵興工作時,順便網購一下,放工後到店自取。我比較想食甜品系列,當係元宵佳節的飯後甜品,同屋企人一齊開心share甜蜜蜜的喜悅。麻辣系列 / 酒醉/上湯系列✨ 麻辣牛舌(450g)($155),牛舌泡浸麻辣汁凍食還是第一次,每一條牛舌都幾厚身而且幾大條,入口質感幾腍,又夠哂爽彈,麻辣味帶點後勁,幾過癮。麻辣汁都好多,留返第日中午煮個麵,簡單一撈,味道很好。牛舌是無激素,可以安心食用。👅🐮🌶️✨ 上湯花膠(400g)($103),花膠每一片都好大塊,幾有質感,夾起上來又唔會碎。上湯煮令花膠很清甜入味,膠質豐富,夠哂滋潤。😍👍🏼🌟 麻辣酒醉上湯系列,買2件仲可以平$40。🌟 因牛舌同花膠都是新鮮製作,店家建議3日內食用。奶凍系列✨ 日本3.6 Oreo 芒果奶凍($69),奶凍好有層次,上層是用新鮮的芒果打做芒果汁、芒果蓉、旁邊還有芒果果肉粒以及芒果脆脆,中層是原味的麻薯,質感幾煙韌。還有一層Orea碎碎,下層是3.6牛乳的奶凍,味道夠哂濃味又香滑。一款奶凍食盡多重滋味,買奶凍仲送2

麻辣系列 / 酒醉/上湯系列

🌟 麻辣酒醉上湯系列,買2件仲可以平$40。
🌟 因牛舌同花膠都是新鮮製作,店家建議3日內食用。

奶凍系列

✨ 日本3.6 Oreo 芒果奶凍($69),奶凍好有層次,上層是用新鮮的芒果打做芒果汁、芒果蓉、旁邊還有芒果果肉粒以及芒果脆脆,中層是原味的麻薯,質感幾煙韌。還有一層Orea碎碎,下層是3.6牛乳的奶凍,味道夠哂濃味又香滑。一款奶凍食盡多重滋味,買奶凍仲送2支花花鐵匙羹。🥭🍫🍮🥛☺️

麻薯系列

✨ 日本北海道3.6牛乳麻薯 (朱古力味)($44),麻薯質感柔軟煙韌,食落似日本蕨餅,微微的朱古力粉味又唔會好甜,朱古力口味是配Oreo脆脆。如果喜歡食重口味,必沾配上海鹽芝士奶蓋,真的香甜濃滑。🍫🥛😍

✨ 日本北海道3.6牛乳麻薯 (芒果味)($45),芒果口味配芒果乾脆脆,喜歡食芒果的爸爸媽媽都大讚好食。🧑🏻👨🏻😋🥭❤️

🌟 日式甜品系列買四送一🌸
🌟 甜品系列每日人手手工製作,店家建議即日食用。
2024-02-24 32 浏览
{肯尼海鮮美食 - $391}元宵佳節約左麻甩老竇老母麻雀王大賽!梗係要買啲嘢食等我哋中場休息嘅時候可以一飽口覆啦,今次去咗肯尼海鮮訂定啲正嘢孝敬下老人家!♦️上湯日本吉品鮑魚 (10隻裝)急凍上湯嘅吉品鮑魚,一口一隻,爽口得來又帶著鮑魚嘅鮮味,富貴得來又清清地,幾正!♦️無激素麻辣鴨舌呢個重口味啱晒麻甩佬,大大包,有好多鴨舌!又惹味又好味,最啱就係傾住偈慢慢食晒佢!♦️日本3.6冰糖雪燕奶凍 入口軟滑,滑溜CREAMY而且奶香十足,配搭不冰糖雪燕,再加埋玫瑰花瓣,咁多種層次,是唔打麻雀嘅麻甩家姐最愛。♦️日本北海道3.6牛乳麻薯 (朱古力味同埋紫薯味) 呢個真係食得出係全人手製作,好有咬口嘅麻糬本身沒有帶濃濃嘅味道,配芝士海鹽奶蓋醬同埋OREO碎碎先發出最大嘅化學作用,令我哋都食到唔停得口。星期六約吓屋企人聚會,真心係一件幾開心嘅事,加埋美食嘅陪襯就更加開心!呢度最近做緊兩個大優惠!1. 甜品系列買四送一2. 麻辣酒醉系列買兩件減$4可以訂閱送貨,或者直接上去葵涌拎都得,約朋友約屋企人加料一流,值得一試!美味程度:😋😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇🎇🎇番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍📍 #肯
{肯尼海鮮美食 - $391}

♦️上湯日本吉品鮑魚 (10隻裝)

♦️無激素麻辣鴨舌

♦️日本3.6冰糖雪燕奶凍

♦️日本北海道3.6牛乳麻薯 (朱古力味同埋紫薯味)

1. 甜品系列買四送一
2. 麻辣酒醉系列買兩件減$4

美味程度:😋😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍

📍 #肯尼海鮮 (葵涌)
葵涌華星街1-7號美華工業大廈13樓13B室
2024-02-13 28 浏览
最近喺屋企搞house warming party😻邀請咗幾個朋友嚟屋企玩,於是就訂咗肯尼海鮮既撈起拼盤,順便應節,慶賀新年到來日本吉品鮑魚刺身撈起(6人份):呢個撈起係配日式胡麻酱既,一打開就見到各種蔬菜絲同埋吸引嘅刺身,刺身方面包括鮑魚、帶子、蝦、三文魚、象拔蚌片,刺身全部都好鮮甜,尤其係帶子同埋蝦,蝦爽彈。蔬菜絲食落好爽,而且完全冇出水,配上有鹹香嘅胡麻醬真係食唔停口👍😋拼盤入面仲有冷麵,麵嘅質感幾彈牙北海道3.6牛乳麻糬:麻糬嘅口感煙韌,甚至有少少痴,主要嘅甜味就係來自於3.6牛乳,牛乳呈醬嘅質地,仲可以加少少Oreo碎更滋味,而上面紫色嘅粉就帶出紫薯嘅味道日本3.6冰糖雪燕奶凍:上面嘅冰糖雪燕會碎一啲,下面就係一層好厚嘅奶凍,奶凍就比麻糬更加甜,直接食到奶嘅香味
日本吉品鮑魚刺身撈起(6人份):呢個撈起係配日式胡麻酱既,一打開就見到各種蔬菜絲同埋吸引嘅刺身刺身方面包括鮑魚、帶子、蝦、三文魚、象拔蚌片,刺身全部都好鮮甜,尤其係帶子同埋蝦,蝦爽彈。蔬菜絲食落好爽,而且完全冇出水,配上有鹹香嘅胡麻醬真係食唔停口👍😋拼盤入面仲有冷麵,麵嘅質感幾彈牙

2024-02-10 30 浏览
大年初一緊係要撈起先好意頭!年三十晚食傳統中菜食得多,想食點不一樣?試下肯尼日本吉品鮑魚刺身撈起!滿滿的冷麵,上面舖滿刺身、鮑魚、蟹子、青瓜蘿蔔絲等,中間三文魚花型設計,刺身相當新鮮,鮑魚爽口又夠哂應節,加入日式胡麻醬撈呀撈,個個大讚好味😋好大盤岩哂一家人分享👍🏻.食完撈起再食杯日本3.6冰糖雪燕奶凍,矜貴好味,奶香細滑👍🏻 再一齊分享日本北海道3.6牛乳麻薯 ,煙煙韌韌,紫薯口味,加上自家製cream和Oreo cookie超正😋

外卖送餐
吃過那麼多家海鮮到會,Kenny Seafood真的是讓人印象深刻!首先是他們的日本吉品鮑魚刺身撈起,那鮮甜的鮑魚配上日式麻醬,加上成座山的刺身,有甜蝦、三文魚、蟹籽、帶子..簡直是人間美味!好意頭之除,一份就有6人份,分量超級足。另外他們的日本北海道3.6牛乳麻薯也很不錯,紫薯口味的麻薯軟糯香甜,口感一流。最後追加了他們的日本3.6冰糖雪燕奶凍,甜而不膩,配上絲滑的雪燕,滋補養顏。如果你是刺身和海鮮愛好者,Kenny Seafood值得一試!
日本吉品鮑魚刺身撈起
北海道3.6牛乳麻薯
日本吉品鮑魚刺身撈起
北海道3.6牛乳麻薯
2024-02-07 20 浏览
臨近新年啦,無論系團年飯定之後嘅開年飯,咁喜慶嘅日子當然會一大班人聚埋一齊玩啦🥳 最近同朋友們gathering 時我就喺肯尼度訂左D野食,之前食過佢地嘅大閘蟹都覺得好高質😍同朋友訂過幾次~今次就訂左呢set 日式撈起😍好意頭吖嘛,㊗️大家龍年都心想事成,順風順水,撈咩都掂🧧日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)$510(6人份)新年最緊要食得豐富,包羅萬有~而呢個撈起入面真系有超多配料,刺身都有好多款😍 一定個個都中意食👍🏻💛鮑魚3隻🧡挪威三文魚刺身❤️日式蟹子🤍刺身帶子💖赤貝💝開邊赤蝦💘蛋絲💚甘荀絲💙青瓜絲💜紫椰菜❣️萵荀絲💓日本冷拉麵🤎日式胡麻醬 日本3.6冰糖雪燕奶凍 HK$45好誇張🤩呢個價錢,但雪燕嘅比例仲多過奶凍咁,之後要再encore 呢日本北海道3.6牛乳麻薯(紫薯味)HK$44對於麻薯真系抗拒不了😍 好軟綿綿同Q 彈,重點重點系配埋芝士海鹽奶蓋醬 + oreo 脆脆 ‼️我見網站仲有其他口味嫁,e.g. 草莓、芒果、朱古力

💛鮑魚3隻
🤎日式胡麻醬

日本3.6冰糖雪燕奶凍 HK$45

日本北海道3.6牛乳麻薯(紫薯味)HK$44
外卖送餐
新年食盆菜食得多刺身都係唔錯嘅選擇今次就係 @kennyseafood333 網上訂購咗刺身送上門好快捷方便,佢地每日都有車隊🚗送貨貨物都會用冰袋🧊裝好再運送🚚過黎🧨日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)(6人份)新年食「撈起」好有意頭🤭希望食完 新一年繼續身體健康吉祥如意😘鮑魚刺身我鐘意切開一片片食 口感彈牙,仲好新鮮😊仲有挪威三文魚刺身日式蟹子刺身帶子赤貝開邊赤蝦食完刺身就可以開始 「撈起」喇😋😋將蛋絲,甘荀絲,青瓜絲,紫椰菜,萵荀絲,自行配搭,最後加埋日本冷拉麵混合胡麻醬點綴,真係口感好豐富呀🤤地址:葵興大連排道華星街美華工業大廈 13樓 B室#肯尼海鮮 #kennyseafood #撈起鮑魚 #刺身 #葵涌美食 #網購 #門市自取 #免費送貨 #甜品 #海鮮 #seafood #新年 #過年食品
新年食盆菜食得多刺身都係唔錯嘅選擇
好快捷方便,佢地每日都有車隊🚗送貨
貨物都會用冰袋🧊裝好再運送🚚過黎

🧨日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)(6人份)

鮑魚刺身我鐘意切開一片片食 口感彈牙,仲好新鮮😊
仲有
開邊赤蝦
食完刺身就可以開始 「撈起」喇😋😋

地址:葵興大連排道華星街美華工業大廈 13樓 B室

2024-02-05 23 浏览
團年想食啲有寓意既食物,叫咗肯尼海鮮 ,佢地有一個餐[新春日式刺身撈起],❝撈起撈起,撈到風生水起❞ 啱哂我地跑數一族!日本吉品鮑魚刺身撈起 (配日式胡麻醬) (6人份) $510鮑魚 3隻、挪威三文魚刺身、日式蟹子 、刺身帶子 、赤貝 、開邊赤蝦 、蛋絲 、甘荀絲 、青瓜絲 、紫椰菜 、萵荀絲 、日本冷拉麵 、日式胡麻醬 1樽日本北海道3.6牛乳麻薯 (紫薯味) $44貴為日本年糕Mochi,全人手製作,口感柔軟帶有點煙靭,若想增加風味可以點埋✹芝士海鹽奶蓋醬 ✹Oreo碎碎。日本3.6冰糖雪燕奶凍 $45奶凍口感軟滑creamy,一樽最少四成都是雪燕,份量充足,女仕恩物!因為西生近間舖,我地安排自取,佢地會跟配保溫袋同幾舊乾冰,認真貼心👍🏻

日本北海道3.6牛乳麻薯 (紫薯味) $44

日本3.6冰糖雪燕奶凍 $45

2024-01-23
外卖自取
新年最緊要好意頭🧧!最啱係屋企同埋親戚朋友一齊喺屋企食撈起🥢,今次可以試吓肯尼海鮮新出嘅日本吉品鮑魚刺身撈起,材料豐富,仲可以嗌埋甜品食添!日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)(6人份)新年同一班朋友食撈起,好玩又有意思✨!有齊鮑魚、挪威三文魚、帶子、赤貝、赤蝦、蛋絲、蟹籽、紫椰菜、甘荀絲、萵荀絲、青瓜絲同日本冷拉麵。配上日式胡麻醬加入去撈起,將所有唔同顏色嘅食材撈埋一齊🥢,有「風生水起」嘅寓意💖 每樣刺身都新鮮鮮甜,挪威三文魚砌成玫瑰花好吸晴🌹!日本北海道3.6牛乳麻薯 (紫薯味)麻薯上面灑咗紫薯粉💜,口感軟糯煙靭,散發陣陣紫薯香味。可以加埋oreo脆脆一齊食,增加口感,亦可以沾芝士海鹽奶蓋醬,多咗芝士嘅鹹香味🧀,口感更豐富呀🆙!日本3.6冰糖雪燕奶凍全人手製作,用上3.6牛乳奶凍🥛,奶香十足,入口軟滑。加埋啖啖透白雪燕一齊食,口感綿滑滋潤💕。🌟買滿$600仲會包送貨添阿!Wtsapp查詢92256676📍肯利海鮮葵興大連排道華星街美華工業大廈 13樓 B室

日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)(6人份)

日本北海道3.6牛乳麻薯 (紫薯味)

日本3.6冰糖雪燕奶凍

🌟買滿$600仲會包送貨添阿!

Wtsapp查詢

📍肯利海鮮
葵興大連排道華星街美華工業大廈 13樓 B室
2024-01-27
仲有唔夠一個月就過年喇🧧大時大節梗係會同親戚朋友相聚一番🥳每逢過年都會食好多應節食品攞個好意頭🥰今年就可以揀肯尼海鮮🦞事關佢地都新推出咗日式撈起系列同大家一齊應節🤩咁即係擺到明為我而設喇🤤➷🪐 日本吉品鮑魚刺身撈起吉品鮑魚|挪威三文魚|刺身帶子|開邊赤蝦|赤貝甘荀絲|日式蟹子|萵荀絲|蛋絲|青瓜絲|紫椰菜絲|日本冷拉麵撈起,撈起,撈到風生水起🥳新年點可以少得佢呢,今次仲帶黎新穎嘅日式版🐟配上鮮甜爽口嘅魚生同刺生😍整個撈起都色彩繽紛,黎緊呢一年實做到五顏六色😆刺身加埋一眾爽口既蔬菜🥒豐富到爆!份量足足夠6人,真係撈極都有👍🏼§🪐 日本3.6冰糖雪燕奶凍全人手製作嘅雪燕奶凍🥛入口軟滑又夠滋潤,啱晒咁多位大人既口味😋尤其奶香突出,亦都唔會太甜!§🪐 日本北海道3.6牛乳麻糬 (紫薯味)大人食燕窩,我呢啲小朋友就緊係食牛乳麻糬啦🤪粒粒都柔軟煙韌,仲沾滿晒紫薯粉😍貪心啲記得沾埋佢個芝士海鹽奶蓋醬,再係面頭放上Oreo脆脆,一粒麻糬多種享受🤤➷買滿$600就可以免費送貨🚚咁就可以連埋其他海鮮食品一齊嗌喇🦀➷🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指數 👉🏼👉🏼9️⃣🌟
咁即係擺到明為我而設喇🤤

🪐 日本吉品鮑魚刺身撈起
吉品鮑魚|挪威三文魚|刺身帶子|開邊赤蝦|赤貝

撈起,撈起,撈到風生水起🥳
新年點可以少得佢呢,今次仲帶黎新穎嘅日式版🐟
配上鮮甜爽口嘅魚生同刺生😍
整個撈起都色彩繽紛,黎緊呢一年實做到五顏六色😆
§
🪐 日本3.6冰糖雪燕奶凍

尤其奶香突出,亦都唔會太甜!
§
🪐 日本北海道3.6牛乳麻糬 (紫薯味)

🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指數 👉🏼👉🏼9️⃣🌟
2024-01-20
自從姐姐放假返咗菲律賓🥲,我哋開始食外賣或者外出食嘅生活,今日我哋懶唔想出去食飯,諗起之前order肯尼海鮮,食過佢哋嘅大閘蟹同網池生蠔拼盤,方便又好味,可以whatapps落單後,之後送上屋企非常方便,足不出戶都可以享受到唔同類型嘅海鮮同甜品😋✨今次我哋order咗以下食品:🌟日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)(6人份)一盒包括有:鮑魚、挪威三文魚、蟹籽、赤貝、開邊赤蝦、蛋絲、甘筍絲、青瓜、萵筍絲、紫椰菜、日本冷麵,滿滿嘅一大份,感覺大滿足!肯尼海鮮已經預將所有材料切好,唔使自己落手,啱晒我哋呢啲無飯嘅主婦,每年新年我哋全家都一定會食一次撈起,一家人一齊撈起,象徵吉祥豐收,越嚟越旺,龍年一定更得心應手🐲🌟日本北海道3.6牛乳麻薯 (紫薯味)口感煙煙韌韌嘅紫薯,可以配合牛奶醬同朱古力餅碎一齊食,口感一流又唔會覺得好甜🌟日本3.6冰糖雪燕奶凍面層係雪燕底層係鮮奶奶凍,燕窩濃度比例好高,每一啖都食到豐富嘅燕窩絲,奶凍奶味濃郁,混合一齊食,口感極佳,呢個一定需要回購!

✨今次我哋order咗以下食品:

🌟日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)(6人份)

🌟日本北海道3.6牛乳麻薯 (紫薯味)

🌟日本3.6冰糖雪燕奶凍

2024-01-21