2024-04-26 62 浏览
𝕂𝔽ℂ呢幾日做緊優惠巴辣雞腿包🐔🦵🍔餐只要$3️⃣0️⃣‼️‼️🟦仲要有包🍔有個細嘅磨菇飯🍄🍚或者雞皇飯🐔🍚,仲包埋汽水添🥤‼️雖然個包得一塊變黑嘅生菜🥬,但呢個價錢已經冇乜要求😃🔸️簡直係長期糧尾嘅朋友恩物👍‼️最衰淨係做幾日

🔸️簡直係長期糧尾嘅朋友恩物👍‼️最衰淨係做幾日
外卖自取
如果說肯德基的早餐吸引我的地方,就是蜜糖鬆餅不過照片和食物的確是有挺大的分別感覺出來味道很淡咖啡倒是挺大一杯的雞扒略咸了一丟丟不過早上可以坐在這種落地窗旁邊吃早餐邊看街景的滋味還是蠻悠閒
如果說肯德基的早餐吸引我的地方,
就是蜜糖鬆餅
不過照片和食物的確是有挺大的分別

感覺出來味道很淡
咖啡倒是挺大一杯的
雞扒略咸了一丟丟
2022-06-19 223 浏览
今日父親節 買咗兩個二人餐外賣返屋企食炸雞 薯角 全部好正常冇問題 新鮮炸起 又唔會好似某啲分店咁畀雞胸你但係啲汽水簡直係打破我對汽水既認知完全冇氣嘅四杯糖水 落住雨 一袋二袋好重咁拎到返屋企 但係完全飲唔到 倒曬落洗碗盤我哋已經係一買完返屋企即刻飲 即刻食 啲汽水唔係走左小小汽咁簡單 係完全冇氣 嚴重懷疑佢係汽水機唔記得開打氣功能 搞到我哋諗住食熱氣嘢有啲凍飲有汽飲品Gur下 最後喺屋企齊齊飲水好唔過癮 希望餐廳管理層可以正視下問題
今日父親節 買咗兩個二人餐外賣返屋企食
但係啲汽水簡直係打破我對汽水既認知
希望餐廳管理層可以正視下問題
2022-05-08 145 浏览
之前向外賣app叫set 俾漏薯格,今次向KFC app叫外賣自取又漏雞翼。。。 返到屋企,打去客服,叫我可以去拎反漏左個3隻雞翼。。。一來一回都蝕左啦。。。一個字,差!依間嘢啲員工好唔掂
外卖自取
18:00左右用手機APP點完餐,選擇了「立即」送餐。原本以為等一個小時便會送到。怎知等了1.5小時還沒到!打電話去問,才記還要再等15分鐘。怎知又等了30分鐘,送貨員才打電話來問地址在哪里拜託!用手機APP填寫時,已經寫得清清楚楚,到底有沒有看?而且又不附茄汁。這麼差的服務,決定下次外賣Pizza Hut好過KFC。至少Pizza Hut 的App一下完單便會顯示給你看預期送到的時間,但是KFC的便完全沒有!!!超級差!以後都不吃KFC!!!
2020-09-26
等候时间
120 分钟 (外卖送餐)
2020-03-29 526 浏览
2020年02月14日今日情人節,同同事傾好。免得比人放閃閃爆眼精。決定去食KFC,佢而家出左張卷72蚊有二人餐叫!所以就同同事去食kfc. 同事話佢唔飲汽水。要飲cappuccino. 要加錢。但唔記得咗要加幾多。以72蚊黎講。真係好抵食。有兩個大盒既飯。一盒蘑菇飯,一盒雞皇飯。有四件雞,兩個葡撻,兩杯嘢飲。 美中不足嘅係佢唔辣嘅雞好似炸咗好耐咁。下次都係叫辣嘅雞好啲!呢間啲飯夠汁。唔會成日食個飯好似唔夠汁唔夠汁咁!值得一讚!但個唔辣嘅雞減咗好多分。希望下次食辣雞嘅時候可以比番個好評佢。今次比ok!
2020年02月14日

今日情人節,同同事傾好。免得比人放閃閃爆眼精。

決定去食KFC,佢而家出左張卷72蚊有二人餐叫!

所以就同同事去食kfc.

同事話佢唔飲汽水。要飲cappuccino.

要加錢。但唔記得咗要加幾多。

以72蚊黎講。真係好抵食。

有兩個大盒既飯。

一盒蘑菇飯,一盒雞皇飯。

有四件雞,兩個葡撻,兩杯嘢飲。

美中不足嘅係佢唔辣嘅雞好似炸咗好耐咁。

下次都係叫辣嘅雞好啲!

呢間啲飯夠汁。

唔會成日食個飯好似唔夠汁唔夠汁咁!

值得一讚!

但個唔辣嘅雞減咗好多分。

希望下次食辣雞嘅時候可以比番個好評佢。

今次比ok!
2020-02-14
用餐优惠
優惠券
2020-03-29 73 浏览
2020年02月23日今日有得收早。決定同同事去KFC肯德基試佢新出個一張卷!個一張卷係可以用$20蚊,買佢5隻雞翼!!真係超級無敵咁抵。麥當勞依家要買四隻雞翼,都20幾蚊,重點係佢仲要比兩隻雞鎚兩隻雞翼!所以真係超級抵食!!我地去到坐既人唔算好多。一去到就有位坐。係排隊買野食既人好多!排左起碼五分鐘先到我叫。雞翼唔算太大隻。但以20蚊買到五隻炸好既雞翼,真係一流!希望佢keep住張優惠卷因為夠熱,真係超級正!!
2020年02月23日

今日有得收早。

決定同同事去KFC肯德基試佢新出個一張卷!

個一張卷係可以用$20蚊,買佢5隻雞翼!!

真係超級無敵咁抵。

麥當勞依家要買四隻雞翼,都20幾蚊,

重點係佢仲要比兩隻雞鎚兩隻雞翼!

所以真係超級抵食!!

我地去到坐既人唔算好多。

一去到就有位坐。

係排隊買野食既人好多!

排左起碼五分鐘先到我叫。

雞翼唔算太大隻。

但以20蚊買到五隻炸好既雞翼,真係一流!

希望佢keep住張優惠卷

因為夠熱,真係超級正!!
2020-02-23
等候时间
5 分钟 (堂食)
用餐优惠
優惠券
2020-03-12 229 浏览
依家非常時期,出街食嘢真係好小心,今日Wingchengmakeup job連job,午餐得少少時間嘆番個快靚正KFC,我鐘意佢廚房透明度高嗰個職員都戴晒口罩😷,而且店內有自動洗手機💦,洗手後更會自動出紙,方便又衛生。我鐘意食KFC嘅蘑菇飯,辣雞翼😋正呀
2019-10-28 1325 浏览
好耐都無食過 KFC 既早餐,今日經過見到就心郁郁走咗入去幫襯下。叫咗 3 號餐 (蕃茄濃湯扭扭粉配香腸、滑蛋、薯餅)。可能用左環保紙碟既關係成件事即刻 cheap 哂,個餐即時頹咗好多,好似去咗啲社福機構飯堂咁 🥴 而且食物都只係微暖 😔 下次真係食返茶餐廳既早餐會好味啲。
叫咗 3 號餐 (蕃茄濃湯扭扭粉配香腸、滑蛋、薯餅)。
上次叫餐係週末晚飯時間,送達時間比預定時間遲左足半個鐘,我理解,晚餐變宵夜,都算!今次叫餐係星期五的下午3:40,我係5:10打去追問左一次,218五個零答我話on the way,好,我再等。10分鐘後我決定唔等,打左上去取消張單,結果5:45外賣送到,我冇要到,同個外送員講話我取消左架喇。所以其實佢地嘅外送服務係要預足足兩個鐘頭囉!大佬呀!我下晝下午茶時間叫嘅餐唔多,你就黎到晚餐時間先送到黎,咁我個晚餐仲食唔食野好呀?同埋KFC的送餐服務打上去總台追,每次都只會答你會打俾餐廳叫車手快啲又或者係個餐已經係路上,真係想知道閒日的下午茶時間間鋪頭係咪真係咁忙?話明快餐店,慢到好似食法國餐咁我都服左佢!講真,我家位置一啲都唔偏僻,就係正火車站隔離,我就當我第一次打去追的時候你先出車,點解由超級城一條直路就到到嘅地方,要用半個鐘先到到?然後廿分鐘的時間都傳達唔到單已取消的呢個訊息俾個車手知?媽呀!我而家係咪生活係一個冇電話嘅世界呀?我只可以講,我以後都唔會係大埔食KFC,亦希望唔好有下個受害者,或者真係想食的話,請預留兩個鐘頭送餐時間
外卖送餐
今日下午6:45去買外賣自取,個服務員執少左食物,返到屋企先發現,咪諗住打個電話去同佢講聲,等佢叫啲同事以後留意番,點知佢話半個小時送番啲食物黎,仲叫我留電話地址,承諾半小時送到,結果等左一個鐘都未到,咪打電話去問下囉⋯⋯點知個女經理態度極度惡劣,話有同事送緊速遞架喇,咁我只不過問句咁其實要等幾耐,因你地本身話半小時,佢即刻態度好差,語氣好重又好輕挑咁話已經有同事送緊,但就唔肯講幾耐先到,淨係話應該好快,你等下啦!哇!咁嘅態度勁差囉!我黎買外賣我比足錢架!而家係你執少左野比我呀!我而家黎乞食呀?頂你個肺!今時今日咁嘅服務態度,仲話個女經理?佢做洗碗阿嬸我都嫌棄你未夠班呀!我係高層一定炒左呢個所謂嘅經理囉⋯⋯結果最終要100分鐘先送到...同一早承諾嘅30分鐘嘅出入都幾大呀喎⋯⋯大埔超級城嘅女經理,你講嘅就快到架喇!都要我等多30分鐘囉!!!!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
2017-11-27