3天前
呢間餐廳平時都幾多人排隊,仲要今日係星期日,係門口排左30‐40分鐘先有位🙈叫咗個脆脆麵脆雞腿肉饅頭漢堡是拉差蛋黃醬,要咗薯條,而飲品就叫咗普通裝美式咖啡 (凍),另加了小食叫咗焦糖單骨雞翼 脆脆麵脆雞腿肉饅頭漢堡是拉差蛋黃醬食落炸雞香脆可口,肉質嫩滑,唔油膩,好食😋,但個饅頭漢堡,沒什麼特別,普通麵包1個,薯條剛炸好,份量都足,食落係熱嘅,可惜唔脆口,麻麻地,伴碟嘅沙律菜,食落清新,幾好食美式咖啡,飲落都唔錯,自己加糖漿,加奶焦糖單骨雞翼,寫話有8件,其實係1隻雞翼分開2件,雖然好食,但唔抵食整體來講,服務還好,不過沒主動給水,環境舒適,食物味道幾好,但薯條就麻麻,唔脆嘅,而且價錢我覺得偏貴,要自己QR code落單,個餐$128,小食$62,未計加一,食過午餐都2百幾蚊,仲要限時食🙈,唔太抵
脆脆麵脆雞腿肉饅頭漢堡是拉差蛋黃醬
美式咖啡,飲落都唔錯,自己加糖漿,加奶