2023-02-13 237 浏览
細細份,一份唔夠飽,兩份又太多,當早餐就ok價錢少貴,但好食,加埋啲湯就完美店員服務好,會帶手套,安全又衛生滿足服務同味道,期待有更多味道牛肉好食,素食就唔太好食
店員服務好,會帶手套,安全又衛生
滿足服務同味道,期待有更多味道
牛肉好食,素食就唔太好食
2023-02-06 242 浏览
🍙🍙🍙日本米輕食飯團▫️買3個飯團可減$5☑️濃香蛋汁牛壽喜燒 - $21188 kcal。跟住step 1-2-3甘撕開,紫菜吾會爛,而且仲脆。雖然一直擺喺雪櫃,但珍珠米濕潤度仲好夠,吾會變硬,亦好有飯香,口感好好。但咬左2啖都未有餡料,第3啖咬到中間先有,餡料較少,壽喜燒牛肉幾好食,吾會靭。☑️照燒挪威鯖魚扒(他他醬風味)- $26348 kcal。珍寶飯團比普通嘅貴少少,但飯量係普通嘅130%,餡料亦有提升。鯖魚扒燒香左,而且算大塊,有厚度,可以每啖飯都食到肉,搭配左他他醬,醬吾多,不會搶走魚嘅味道,味道吾錯。☑️和風骨膠原雞丸豆乳湯(套餐加配)157 kcal。超好飲!!大家一定要試下。豆乳及雞湯味都十分香濃,而且有大量配料,包括2粒雞肉丸、腐竹、紅蘿蔔、本菇,十分滋味。
🍙🍙🍙
日本米輕食飯團

▫️買3個飯團可減$5

☑️濃香蛋汁牛壽喜燒 - $21

☑️照燒挪威鯖魚扒(他他醬風味)- $26

☑️和風骨膠原雞丸豆乳湯(套餐加配)
2023-02-05
外卖自取
午餐
今日返工趕時間,經過華御結,即刻買個明太子飯團做早餐,宜家有推廣可以加錢換個湯,天氣好凍,一於飲過熱湯暖下個身我最鍾意食呢度嘅明太子飯團,明太子好多,配飯團食真係好夾湯我揀左北海道路3.6牛乳蘑菇湯,質地比較稀,蘑菇亦非常少同好碎,同飲罐頭湯冇乜分別,好在唔太重味精,唔會飲完好頸渴要讚吓呢度嘅店員,兩位都非常有禮貌

我最鍾意食呢度嘅明太子飯團,明太子好多,配飯團食真係好夾

要讚吓呢度嘅店員,兩位都非常有禮貌

2022-12-16
2 分钟 (外卖自取)
$35 (早餐)
2020-11-14 422 浏览
今日原本諗住去麥當勞買麥炸雞食,因為要將水樽回收所以經過北館⋯⋯勾起左d回憶就打算望下上次好禮貌既店員mikki係唔係度,點知佢放假,遇上另一位叫mandy既店員,唔知點解又好好傾,結果無茶餐,淨係飯加$12有湯⋯⋯本身無諗住買但又係受唔住太好傾,又望到有新野(雖然23覺得幾貴下)結果就買左呢個同個湯返去。呢個份量大少少,都有好多片係入面,煙鴨胸,同埋飯夠軟身,紫菜都係一咬即爛唔會痴住。由於傾得好熱情,店員好好人幫手比好均勻嘅湯料我,簡直大滿足!

結果就買左呢個同個湯返去。

2020-11-14
  • 生果杯,菠蘿芒果火龍果
其實我一直未幫襯過,因為覺得飯團嘅價錢都比較貴,上次經過呢間舖頭嘅時候見到四個人,唔知喺度做乜?今日咁啱經過,剩係得一個店員,出於好奇就問吓有冇鰻魚飯團,本身冇諗住買嘢,結果店員好好禮貌同埋傾傾吓計知道佢哋有下午茶套餐,最尾揀咗兩個飯團,湯,水果配成$61餐⋯⋯個湯都好夠熱,同埋入邊有材料好好食,飯團幾好食,紫菜一咬就斷唔會痴住水果入邊有菠蘿芒果同火龍果,配合得都唔錯,菠蘿甜酸甜酸咁跟住火龍果就淡淡地,芒果肉就甜甜地,max好正最主要個店員又好靚女然後又好好人,又好有禮貌,不過有時坐成四個人唔知做乜,有時就得一個人好忙好忙,又要不湯俾我又要收客人錢,如果係兩個人就好。懷念以前我做店員既時光,見到佢就諗起以前既我,公司要珍惜好員工丫❤️同埋快d裝返alipayhk啦⋯⋯我差d無帶錢買

下午茶套餐

同埋快d裝返alipayhk啦⋯⋯我差d無帶錢買