2023-04-21
上網睇到有間打邊爐好似好正😍,約埋老公一齊去,夜晚食都幾多人,等左一陣間。終於入得! 😊入面啲環境裝修都好有特式又好有氣氛,好有時尚感,以往去開既都係好一般,😗同埋佢既位置特別乾淨企理,☺️全部都係散叫形式,望落一啲都唔貴!除左環境ok之外,新西蘭羊肉片 $128原來咁好食,羊肉片一啲穌味都無,係好清新既羊肉味,食落去口感易食,容易咀嚼又唔會太靭,食完可以再叫🥳龍躉片$98,全部都係厚切阿,真係夠新鮮,啲肉係好爽滑,😍味道仲好香添,放落火鍋度最欣賞就係唔會散,仲係完整一塊 😍芝士腸$68平時都有食開,入面好多芝士,咬落去爆到口裡都是芝士💦芝士味同腸仔味道都夠濃郁,好味👅一個食辣一個唔食辣,呢個鍋就係可以滿足到我地口味,《台式麻辣新鮮雞紅冰豆腐》夠晒又香又麻,🤫最啱鐘意食麻辣口味既我,《胡椒豬肚鮮粉腸》一樣好好食,好濃既胡椒味,啲料仲有好多添,🤫基本上可以唔洗加鼓油,又鐘意佢清清地又有啲味道竹蔗水 $48🤭可以清涼下,新鮮度好高,唔會太過甜,竹蔗味好重 食完仲可以心思思想再返轉頭 Good 🤩
食完仲可以心思思想再返轉頭 Good 🤩