2020-04-02
去西貢除咗上船出海,其實仲有好多地方值得探索。位於普通到54號嘅貓貓Cafe,店內裝修轉為粉紅色,啱晒女仔或冧女人仕。☺️地面層係餐廳area,食完消毒清潔好就可以上樓梯到閣樓玩貓貓。食食下抬頭就會不時見到可愛🐈身影,好似叫你快啲食完上去搵佢地玩!店員推介粉紅汁意粉。味道非常濃郁,以紅菜頭打汁,睇得出係非常用心經營嘅小店。煙肉芝士熱狗。店員哥哥知道我唔食火腿,就貼心提議我可以試吓煙肉,效果也不錯!非常人性化嘅服務態度(雖然我都覺得有啲唔好意思哈哈)銀影貓媽媽生左好多貓BB,全部都已經戒奶(仲有一兩隻間唔中會哄埋媽媽度「按摩」扭計)原本全部懶洋洋瞓覺,但見到我哋同佢玩貓棒就個個醒神晒!上圖左邊呢隻就叫鬥雞,因為佢有鬥雞眼哈哈好可愛!店員非常有禮貌同耐性,一路陪住我哋玩,仲同我哋分享媽媽們嘅經歷,仲好細心咁提醒BB貓指甲較鋒利,要格外注意。溫暖嘅時光眨眼就過去啦,下次再嚟同你地玩啦。我都好期待再試吓餐牌其他新菜式。❤️❤️❤️店內洗手間乾淨企理,整體都感覺好舒服!玩完仲會貼心俾埋祿你痴毛毛~
煙肉芝士熱狗。店員哥哥知道我唔食火腿,就貼心提議我可以試吓煙肉,效果也不錯!非常人性化嘅服務態度(雖然我都覺得有啲唔好意思哈哈) 銀影貓媽媽生左好多貓BB,全部都已經戒奶(仲有一兩隻間唔中會哄埋媽媽度「按摩」扭計) 原本全部懶洋洋瞓覺,但見到我哋同佢玩貓棒就個個醒神晒!上圖左邊呢隻就叫鬥雞,因為佢有鬥雞眼哈哈好可愛!
店員非常有禮貌同耐性,一路陪住我哋玩,仲同我哋分享媽媽們嘅經歷,仲好細心咁提醒BB貓指甲較鋒利,要格外注意。 溫暖嘅時光眨眼就過去啦,下次再嚟同你地玩啦。我都好期待再試吓餐牌其他新菜式。❤️❤️❤️店內洗手間乾淨企理,整體都感覺好舒服!玩完仲會貼心俾埋祿你痴毛毛~