2005-07-07
20050705 5.45pm跟朋友在花墟辦點事, 事後求其找間cafe "hea" 一陣. 揀呢間見招牌寫明有貓wor! 我最鐘意貓o架啦~ 就走上去試下.貓係真係有架wor! 3隻咁多, 不過唔太睬人, 同埋好大隻.2個人襯仲有時間(2pm-6pm 係下午茶時間), o拿o拿林叫兩個tea set-* 吞拿魚飛碟- 點解會連埋麵包皮o架呢塊方包?* 碎蛋沙律- 其實本身的菜都OK 新鮮, 但係隻碟太大, 感覺上的份量好少, 其實又OK 夠食, 仲有, 沙律醬唔洗落得咁重手wor.* 熱咖啡x 2 - 唔香, 又唔夠濃, 唔得.地方闊落, 但係o的位唔算舒服, 擺位有點古怪. service 一般. 最值得一讚係洗手間又大又乾淨. overall comment 係如果搬下的位就會好得多.全日不設加一, 埋單$60幾, 朋友請, 多謝晒.
* 吞拿魚飛碟- 點解會連埋麵包皮o架呢塊方包?
* 熱咖啡x 2 - 唔香, 又唔夠濃, 唔得.
全日不設加一, 埋單$60幾, 朋友請, 多謝晒.