2017-05-17
有次係長沙灣做完野同同事行行下就見到呢間餐廳,咁岩好耐冇食過PIZZA又想食,於是就入左去試下。海鮮闊條麵:個海鮮海鮮闊條麵芝士味好濃郁,而且個白汁好重忌廉。個麵好足料而且份量好夠,有好多八爪魚用同蟹柳。香草烤雞(9吋)啲芝士鋪滿哂成個PIZZA,好滿足同好重芝士味。個包好鬆軟,口感一流。而且個PIZZA都幾足料下,我鍾意佢有雞蛋鋪左係面,仲有有好多雞肉同蘑菇。羅宋湯羅宋湯都幾足料有好多番茄同洋蔥,同埋我鐘意佢夠多辣椒油。酸酸地同辣辣地,食飯之前飲一碗好開胃。妙趣曲奇朱古力奶(Grande)(右)杯妙趣曲奇朱古力有好多cream同朱古力曲碎,味道唔會太甜岩岩好。凍比利時朱古力奶(regular)(左)杯凍比利時朱古力味好夠濃, 甜度岩岩好。總括而然DK Pizza Cafe嘅野食質素唔錯,抵食又好味,有機會會帶屋企人黎試下。
海鮮闊條麵:
香草烤雞(9吋)
羅宋湯
妙趣曲奇朱古力奶(Grande)(右)
凍比利時朱古力奶(regular)(左)
杯凍比利時朱古力味好夠濃, 甜度岩岩好。