2023-12-14 218 浏览
驚喜!喺呢度發現咗一間好有feel嘅居酒屋,入面氣氛熱鬧得嚟又唔喧嘩,啱啱好!今日試咗幾款小食,同大家講吓感受。啲燒雞肉串好惹味,肉嫩嘅驚人,沾啲秘製醬汁,真係靚仔味到出水呀🍡!仲有炒飯,粒粒分明,撈埋啲青蔥同蛋花,香口得滯,碟底都唔會油膩滴滴答答嗰種。食得我都唔想停添!最正嘅我覺得係哩款炸豆腐,外皮鬆脆酥香,啖啖豆香味,入口即溶,中間嗰班正到爆炸!朋友啃住啲香口炸雞翼,咬落去皮脆肉嫩,香噴噴,嗌到停唔到口。食物真係幾搭得住,價錢友善,份量亦都好夠。尤其喺我哩塊地頭,真係心水推介!唔講咁多喇,下次再嚟我要試埋其他蜜味嘅燒烤同啲雜錦串燒,肯定又係一番新體驗🍢🔥。轉角遇到愛?唔,係遇到串燒!

2023-10-10 352 浏览
佐敦道呀龍咖喱係好多人都聽過,但原來佢對面舖開了一間食日式燒烤的餐廳“酒川”,行過門口睇下佢啲餐牌覺得好似幾得,就入左去試下,估唔到有驚喜!除了餐廳外,還是一間酒吧和有K唱😍😍💢店內地下是餐廳,有日食料理和串燒供應!💢夜晚是一間酒吧和可以唱K超值的Set Meal👍👍💢蒜香蜆肉意粉 HK$78連飲品Set 內除了意粉外,還有黑松露粟米沙律、麵豉湯、酸薑和醃蒜頭。 麵豉湯都幾好飲,不會死鹹,唔錯!大蜆非常肥美新鮮,而且鮮味十足,無沙!十分正!😋😋意粉口感適中,啱啱好!蒜香味濃郁,加上蜆肉鮮甜味,真係非常好食,HK$78/set性價比高, 值回票價!👍👍甜品是日本朱古力蛋糕卷🍰🍰,朱古力味濃,啲Cream又好滑滑😋😋💢吞拿魚丼飯 HK$98/Set 包飲品配菜基本和意粉一樣 飯配有吞拿魚蓉、 火灸吞拿魚、香蔥和紫菜等等…… 吞拿魚蓉和火灸吞拿魚,材料新鮮。配搭上香蔥和紫菜碎還有芝麻,口感豐富,香氣洋溢整個口腔👍👍😋😋💢 沖繩豬腩肉 HK$58/份(4串)火喉燒得啱啱好,五花腩肥瘦各半,肥而不膩,師父並沒有落太多調味品,但味道出奇地好食!😋😋💢燒蠔 HK$68/隻正到爆炸,蠔本身超新鮮,師

💢店內地下是餐廳,有日食料理和串燒供應!

💢夜晚是一間酒吧和可以唱K

超值的Set Meal👍👍

💢蒜香蜆肉意粉 HK$78連飲品

大蜆非常肥美新鮮,而且鮮味十足,無沙!十分正!😋😋

💢吞拿魚丼飯 HK$98/Set 包飲品

配菜基本和意粉一樣

💢 沖繩豬腩肉 HK$58/份(4串)

💢燒蠔 HK$68/隻
正到爆炸,蠔本身超新鮮,師父手勢極好,蠔燒得好 juicy, 一口咬落去滿口蠔味,正!👍👍

💢燒鷄中翼 HK$68/3串(6隻)
雞皮燒到脆卜卜, 但雞肉燒得並不亁!👍

💢 頂級安格斯肉眼扒 HK$138/份
大份夾抵食,肉質不錯,牛肉味濃,5成剛剛好,十分 juicy😋😋😋

💢 上高一層有3間K房,每間房的裝修和音響都落足本錢,K房也非常舒適,還有獨立洗手間!👍
也可以Book房食K Lunch, 收費以餐牌食物為準,其實好抵玩!

💢 最吸引人的莫過這個打咭位,看得出店主花了很多心思去打造,務求令顧客有大驚喜!😍😍😍

2023-09-19
午餐
  • 沖繩豬腩肉
  • 燒蠔
2023-10-09 208 浏览
📍 酒川 (佐敦)佐敦吳松街88-90號地舖酒川係一間活力四溢卡拉ok串燒酒,場通常充滿了活力和能量。音樂的節拍和唱歌的熱情帶來了一種充沛的能量,人們在這裡盡情表達自己,享受熱情洋溢的氛圍。在這裡享受美食、唱歌和社交,創造了一種熱情洋溢的氛圍,與朋友一起度過愉快的時光。👉 串燒娃娃菜💰$18😋😋😋😋.8/5這道菜通常是由娃娃菜葉片捲起來,以串燒的方式烤製。它們通常搭配醬料一起享用,口感清脆,提供了豐富的口味和口感。如果你喜歡蔬菜,這是一道值得嘗試的選擇。👉 免治雞肉棒💰$28😋😋😋😋.9/5這是以免治雞肉製成的肉串。它們通常經過調味,烤製後呈現出香嫩的口感。這是一道簡單卻美味的選擇,特別適合喜歡雞肉的人。👉 串燒栗米💰$58😋😋😋😋.7/5栗米串燒通常是將栗米烤至金黃色,搭配特定的調味料。這道菜提供了甜味和濃郁的口感,絕對是一道獨特的選擇。👉 串燒雞腎💰$48😋😋😋😋.6/5這是用雞腎製成的串燒,雞腎經過烤製後,味道濃郁,具有特殊的風味。這道菜可能不適合所有人,但如果你喜歡內臟類食物,那麼這是一道可以嚐試的選擇。👉 串燒雞軟骨💰$68😋😋😋😋.8/5這是用雞軟骨製成的串燒,經過烤製後,
📍 酒川 (佐敦)

👉 串燒娃娃菜

😋😋😋😋.6/5

👉 串燒雞軟骨
💰$68
😋😋😋😋.8/5
這是用雞軟骨製成的串燒,經過烤製後,軟骨變得酥脆。它們通常搭配醬料一起享用,提供了獨特的口感和風味。如果你喜歡嚼勁十足的食物,這道菜可能會符合你的口味。

👉 頂級安格斯肉眼牛扒
💰$138
😋😋😋😋.6/5
這是一道高級的牛肉扒菜品,使用優質的安格斯肉眼部位。這種牛肉通常具有優良的口感和口味,經過烤製後更加美味。如果你喜歡牛肉,這道菜絕對是一個很好的選擇。

👉 燒鰻魚
💰$78
😋😋😋😋.3/5
燒鰻魚是一道日本料理中非常受歡迎的菜品。它通常是將鰻魚經過燒烤,並搭配特定的醬汁。這道菜具有濃郁的味道和軟嫩的口感,是一個很好的選擇,尤其是對於喜愛日本料理的人來說。

👉 吞拿魚丼
💰$88
😋😋😋😋.8/5
吞拿魚丼是一道日本料理中的經典菜品,它由生魚片放在飯上搭配特定的配料。這道菜提供了新鮮的魚肉和豐富的口感,是一道營養豐富的選擇。

回頭: Yesyes,酒川提供了一個歡樂和融洽的環境,讓人們可以享受美食、音樂和社交。無論是與朋友一起唱歌,還是品嚐串燒美食,這個場所都能營造出一種愉快和充滿活力的氛圍。呢度每道菜品都有獨特的風味和口感。對於喜愛串燒和日本料理的人來說,這個地方提供了豐富的選擇。
2023-10-07 163 浏览
佐敦剛開業不久嘅酒川,有標準嘅酒吧配置,尤其著重於音響器材,客人可以於店內自由唱K+呼吸,仲有勁多個Mon,喺自己個位想點唱都得!Blue Girl $58Coca Cola $38每張枱都default有杯、骰盅、長毛巾、紙巾同埋開瓶器!標準酒吧配置,仲要冇nuts!免治雞肉棒 $28/2串雞中翼 $68/3串酒川嘅串燒都幾抵玩,一個價錢就有兩至三串!免治雞肉棒醬汁香濃,雞中翼燒至焦脆可口!燒粟米 $28鰻魚 $78粟米處理得唔錯,香口得嚟仲勁顯甜!鰻魚有大量紫菜加持!吞拿魚丼 $88咖喱豚肉煎蛋飯 $68酒川嘅食品都算多樣化,連刺身飯、碟頭飯都有,既經濟又飽肚!

Blue Girl $58
Coca Cola $38

免治雞肉棒 $28/2串
雞中翼 $68/3串

燒粟米 $28
鰻魚 $78
粟米處理得唔錯,香口得嚟仲勁顯甜!鰻魚有大量紫菜加持!

吞拿魚丼 $88
咖喱豚肉煎蛋飯 $68
酒川嘅食品都算多樣化,連刺身飯、碟頭飯都有,既經濟又飽肚!
2023-09-28 391 浏览
友人食過佢嘅午餐,話夜晚有埋K唱,叫我陪佢。推門入去似酒吧多D,有打碟區,八點後仲有K唱,樓上有房間。咪講咁多,行到熱熱地,先啤一啤佢 ($68),一口氣飲咗半支,冰涼舒爽。一客有4串嘅鷄腎 ($38),伴以辣椒粉燒得岩岩好,乾身之餘但又唔會嚡,再掃層甜甜地嘅燒汁,好味。歡喜食免治雞肉棒 ($28),呢度都有,以辣椒粉代替鷄蛋/沙律醬。咬落偶然食到軟骨碎嘅脆度,單食都夠味,點少少辣椒粉就輕輕增加刺激性。再嚟牛仔骨 ($68),灑上辣椒粒同炸蒜碎,肉質有點嚼口,惹味之選。呢份雞中翼 ($68),相當抵食外皮香脆唔在講,仲多一份甜味,似掃咗蜜糖咁,唔經唔覺好快被食晒。一客兩件嘅日式忌廉薯餅 ($48)咬落外脆內有creamy嘅餡料,熱度十足唔油膩。再有芝士春捲 ($48),長幼狀內包住芝士,咸咸香香。除咗有佐酒嘅串燒炸物外,另有其他主食,如意粉,湯烏冬/拉麵等,係度開埋餐都仲得,呢碗牛舌湯烏冬 ($55)就係我地今晚主食。未食先聞到好香又熟悉嘅香味,係丁麵嘅麻油味,配湯烏冬亦夾; 而片牛舌係先煎香,厚切但入口一D都唔韌。總括黎講,呢間食串燒嘅,份量相當抵食同好味,同朋友飲下食下都唔錯。
友人食過佢嘅午餐,話夜晚有埋K唱,叫我陪佢。

推門入去似酒吧多D,有打碟區,八點後仲有K唱,樓上有房間。

一客有4串嘅鷄腎 ($38),伴以辣椒粉

燒得岩岩好,乾身之餘但又唔會嚡,再掃層甜甜地嘅燒汁,好味。

呢份雞中翼 ($68),相當抵食

一客兩件嘅日式忌廉薯餅 ($48)

咬落外脆內有creamy嘅餡料,熱度十足唔油膩。

再有芝士春捲 ($48),長幼狀內包住芝士,咸咸香香。

2023-09-26 55 浏览
今晚約左岩岩番香港嘅朋友食晚飯,酒店係附近,又想食串燒,就簡左呢間鋪頭。酒川嘅環境好寬敞,咁岩撞正老闆,佢都好關心食物質素,仲介紹原來酒川有兩層,二樓仲有三間K房,其中兩間仲有獨立廁所,樓梯位仲好岩打卡,真係估唔到!1.大蝦烏冬呢個大蝦係天婦羅炸蝦,佢上菜嘅時候都好熱辣辣,最好食係啲粉唔厚,入面好厚蝦肉,加埋沙律醬就好夾!而烏冬呢主要清湯底,但都夠味,仲有好多甜粟米同木耳,烏冬嘅韌度岩岩好!2.帶子呢個燒帶子好香好好味,首先係好大隻,而且好新鮮,食落口好鮮甜,更重要係落左好多蒜蓉係側邊,食得出帶子係整到岩岩好,帶子軟嫩多汁,大推帶子!3.Beef Cubes牛柳粒份量都夠兩個人食,肉質實嫩,鎖著好多汁,一口一舊非常方便。4.雞中翼呢個cp值好高,亦都好細心咁中間分開左,令雞翼唔會過熟,食到入邊嘅肉質都好嫩滑,最重要表面燒到脆而香,好岩用黎送酒!

1.大蝦烏冬

2.帶子

3.Beef Cubes牛柳粒
份量都夠兩個人食,肉質實嫩,鎖著好多汁,一口一舊非常方便。

4.雞中翼
  • 雞中翼
  • 帶子
2023-09-26 53 浏览
呢排有朋友推介佐敦新開嘅一間串燒鋪,趁有時間就約其他朋友去試下。一入到去,好似入咗卡啦ok房咁,原來間餐廳係有得邊唱k邊食野,幾好feel。鰻魚溫泉蛋丼鰻魚有三大舊,食落都無咩腥味,而飯底係用咗日本米,仲要份量超多,如果細食嘅,建議叫少飯。雞中翼一份有六隻,份量好多,而餐廳都好有心思,雞翼係開邊燒,更加容易lur 骨,同更入味。娃娃菜一份有六舊娃娃菜,啲辣粉落得好均勻,所以每舊都好夠味,趁熱食味道會更加好食。免治雞肉棒雞肉棒外層燒到微焦,口感軟綿,內裡肉汁濃郁,再配埋濃郁嘅燒汁,真係好想再食多幾串!酒川 (佐敦)佐敦吳松街88-90號地舖#food#foodhk#hkfoods#hkigfood#igfood#hkfoodig #hkblogger#foodie#foodiehk #hkfoodie #hkfoodblogger #香港 #佐敦 #佐敦美食#食好西 #美食#香港美食 #串燒

鰻魚溫泉蛋丼

娃娃菜

免治雞肉棒

酒川 (佐敦)

#香港 #佐敦 #佐敦美食
#食好西 #美食#香港美食 #串燒
2023-09-26 190 浏览
週末來到新張不久又有食家推薦的串燒店,外賣堂食均可。甫進內就有多部電視,原來可以唱K,只要使用微信就可以點歌,不唱的話只聽歌氣氛也不錯。除了主打的即叫即燒串燒,還有飯、拉麵及意粉等供應,還是超抵的價錢就可以吃飽飽。免治雞肉串 $28 一串香甜的雞肉末中帶軟骨,所以有點咬口,加上辣椒粉好惹味!如果有生雞蛋可以沾就perfect~雞中翼 $68一份有六隻,用上蜜汁燒甜甜的,皮香脆肉柔嫩,骨已拆好兩邊所以很容易起肉。鰻魚 $78原條鰻魚肥美又厚肉,啖啖爽口的魚肉,完全沒有細骨可大口吃。用上濃郁的蒲汁燒,再加上紫菜絲及蛋黃醬,味道豐富,很有驚喜!香蔥牛舌拉麵 $55主食類價錢相宜好抵食。此拉麵用上兩大片份量十足的厚切牛舌,有煎過所以外層帶點香味,又是啖啖肉爽嫩適中,吃得開心。藍妹 $68吃串燒喝啤酒是常識吧!帶甘香又易入口的藍妹最適合我。酒水沒食物般便宜但平均還是可以的。這次只嚐了三款串燒,但三款都高質美味有驚喜,不能錯過。私心推薦燒鰻魚!
週末來到新張不久又有食家推薦的串燒店,外賣堂食均可。

免治雞肉串 $28 一串

免治雞肉串
鰻魚
香蔥牛舌拉麵
2023-09-25 62 浏览
🎪 酒川 (佐敦)佐敦吳松街88-90號地舖佐敦新開串燒店,細細既空間,但裝左五、六部大電視,夜晚八點後突然變身成酒吧,氣氛似K房🤭啲音響好強勁🎤🌟吞拿魚丼套餐 $98套餐上碟頗精緻,一碗滿滿既吞拿魚飯、麵豉湯、甜品朱古力卷、三款特式前菜(薑片、蒜粒、粟米粒),頗fusion既配搭☺️吞拿魚有五片厚切,加上吞拿魚蓉,份量不吝嗇的🤓🌟雞中翼(6隻) $68全晚最欣賞既菜式☝️雞翼燒到脆卜卜,少少🤏juicy,雞肉夠嫩滑,又吾會乾柴,配埋辣粉,自己調配辣既程度,夠晒滋味😋🌟雞軟骨(4串) $68價錢都吾平架☝️但辣粉係畫龍點睛。🌟沖繩豬腩肉 $58豬腩肉既肥瘦部分好分明,脂肪比例相對較,岩晒喜歡食肉既朋友,表層淋左啲醬汁,甜甜的,多一重味道~
🎪 酒川 (佐敦)

🌟吞拿魚丼套餐 $98

🌟雞中翼(6隻) $68

🌟雞軟骨(4串) $68
價錢都吾平架☝️但辣粉係畫龍點睛。

🌟沖繩豬腩肉 $58

2023-09-25 22 浏览
<佐敦特色酒吧串燒店>🤩想食串燒, 又想食日式小食, 而且又想邊食邊唱K, 聽歌, 飲酒?😎呢間位於佐敦既特色酒吧串燒店就啱晒, 佢可以一次過滿足晒咁多種享受, 正👍以日式串燒主打, 即叫即製既串燒, 上枱後仍熱辣辣, 而且更帶點川辣風味, 十分惹味香口.Order 左<雞中翼> {$78}😋 ~一客3串共6隻, 份量算多, 而且更帶點香辣, yummy.<雞軟骨>{$68}😋 ~有4 串, 爽口又有口感, 用來佐酒一流.<炸魷魚>{$48}😋 ~ 份量超多, 一客約有8件, 脆卜卜熱辣辣, 正.<香葱牛舌拉麵>{$58}😋~ 最後叫埋碗日式拉麵, 有兩大塊厚切牛舌, 完全估唔到的好味, 而且份量大碗, 絕對夠二人份量. 鍾意唱歌既更可以邊食邊唱, 別有一番風味呢.🍢餐廳: 酒川🌶地址: 佐敦吳松街88-90號地舖
<佐敦特色酒吧串燒店>🤩

🍢餐廳: 酒川
🌶地址: 佐敦吳松街88-90號地舖
2023-09-25
2023-09-25 21 浏览
位於佐敦嘅「酒川」八點前係餐廳,八點後就做酒吧。食物款式比起想像中多。✨娃娃菜 $18娃娃菜爽脆多汁,加上川式調味料,惹味到不得了。✨燒春蛋 $48鵪鶉蛋口感嫩滑,仲有少少鹹香。✨雞中翼 $68雞翼燒得表面金黃,雞肉好多汁。✨叉燒烏冬 $38烏冬口感滑溜冇酸味。湯底係麻油湯。叉燒好厚肉,但肥瘦均勻又多肉汁。✨自選西餐 細西蘭草飼牛扒 $98自選西餐可以自己揀肉類、配菜、主食、醬汁。所以我就整咗個食brunch成日會有嘅steak and egg! 牛扒肉味香濃,配蒜蓉汁好夾。薯條份量好多。

✨娃娃菜 $18
娃娃菜爽脆多汁,加上川式調味料,惹味到不得了。

✨燒春蛋 $48
鵪鶉蛋口感嫩滑,仲有少少鹹香。

✨雞中翼 $68
雞翼燒得表面金黃,雞肉好多汁。

✨叉燒烏冬 $38

✨自選西餐 細西蘭草飼牛扒 $98

2023-09-19 40 浏览
高質日式串燒昨天去佐敦工作後,經過一間串燒店,本來打算食串燒當午餐,但原來串燒店亦是一間酒吧,有午餐供應,於是,就入去坐得舒舒服服地嘆個午餐~有日式午餐,亦有西式午餐,仲有串燒我order左:自訂特色西餐:牛舌+炒時菜+珍珠飯,串燒就要了雞翼+蠔牛舌+炒時菜+珍珠飯送上厚切牛舌,口感軟嫩又多汁,厚煎得岩岩好,炒時菜加了蘑菇和黑椒,味道清新,珍珠飯有口感,成個飯餐嘅味道都配合得好好,$68真係抵食串燒雞翼---$68有六隻,燒得香脆冇過火,加埋醬汁,非常惹味蠔---燒完都冇縮水,多汁又鮮味,睇得出店家火喉控制得好好,擺盤仲要勁靚,估唔到食串燒可以咁高雅招呼我嘅店員態度非常親切,又有禮貌,於是我一邊食午餐,一邊同店員傾下計~佢好熱情咁介紹佢哋酒吧樓上有三間套房,仲帶埋我上去參觀,每個套房都有獨立廁所,亦都有獨立音響.店員話音響係靚貨,因為其中一個老細係做音響嘅,所以為套房添置好貨嚟招呼客人~上去套房嘅樓梯絕對係打卡位,好夢幻!如果想同一大班fd搞party,都係一個不錯的選擇👍冇諗過一間酒吧嘅串燒出品水平咁高,性價比極高,絕對係出色之作,期待下次再嚟試下夜市~飲住啤酒食串燒,一絕啊✌️店名:
高質日式串燒

有日式午餐,亦有西式午餐,仲有串燒

牛舌+炒時菜+珍珠飯

店名:酒川
地址:佐敦吳松街88-90號地舖
2023-09-19 52 浏览
[佐敦]酒川呢間餐廳好抵食好多套餐都係幾十蚊串燒/意粉都有8點後會有唱K餐點就會唔同哦.串燒食剩指數:10/100呢個價錢真係幾抵份量來講性價比幾高叫左好幾款唔同既串燒雞中翼:一份有6隻,肉質唔會好乾,有燒汁調味,抵食!免治雞肉棒:雞肉帶點彈性,有少少軟骨增加口感沖繩豬腩肉:一間肥一間瘦,好有油香,配酒一流.日式忌廉炸薯餅食剩指數:0/100薯餅好creamy外皮都好脆.蒜香蜆肉意粉食剩指數:10/100無諗過呢個價錢食到蜆肉意粉60幾$咁多蜆肉!又炒得幾香只係辣椒都唔少如果唔食得辣就可能要食其他款~.地址: 佐敦吳松街88-90號地舖
[佐敦]酒川
食剩指數:10/100
呢個價錢真係幾抵
份量來講性價比幾高
叫左好幾款唔同既串燒
雞中翼:一份有6隻,肉質唔會好乾,有燒汁調味,抵食!
免治雞肉棒:雞肉帶點彈性,有少少軟骨增加口感
沖繩豬腩肉:一間肥一間瘦,好有油香,配酒一流
日式忌廉炸薯餅
食剩指數:0/100
薯餅好creamy
外皮都好脆
蒜香蜆肉意粉
食剩指數:10/100
無諗過呢個價錢食到蜆肉意粉
60幾$咁多蜆肉!
又炒得幾香
只係辣椒都唔少
如果唔食得辣就可能要食其他款~
地址: 佐敦吳松街88-90號地舖
2023-09-15 46 浏览
🍢 而家唱K嘅地方愈來愈少~連串燒店都攪攪新意思竟然有房唱K 又係酒吧 連午市嘅set lunch都有價錢仲要一啲都唔貴今次嚟就未得閒唱K住~純粹嚟食串燒足下水頂級安格斯肉眼牛扒🥩牛肉味好濃郁 燒完肉質都仲好嫩 唔會話乾爭爭雞中翼 一份有六隻 開咗邊燒更加大嘅接觸面受火 自然更香口啦娃娃菜 重牛油重蒜 呢個組合好邪惡但就係要夠邪惡先至好食㗎燒栗米 上面搽咗沙律醬 仲蒲咗紫菜絲係和式感覺嘅燒法 食落好惹味雞軟骨 用燒汁燒 燒完肉質仲好滑軟骨同肉嘅比例剛剛好免治雞肉棒 都係用少少燒汁燒不過上面就有啲辣粉 好香口 牛油果蟹肉意粉蟹肉份量好足 意粉嘅醬汁唔算好多 口感就做到煙煙韌韌食完咁多濃味嘅嘢 食呢味意粉清清味蕾就啱
🍢 而家唱K嘅地方愈來愈少~
連串燒店都攪攪新意思
竟然有房唱K 又係酒吧 連午市嘅set lunch都有
價錢仲要一啲都唔貴

今次嚟就未得閒唱K住~
純粹嚟食串燒足下水

蟹肉份量好足 意粉嘅醬汁唔算好多
口感就做到煙煙韌韌
食完咁多濃味嘅嘢 食呢味意粉清清味蕾就啱
2023-09-11 46 浏览
嚟到佐敦約朋友食lunch,我哋就入咗呢間串燒店。佢哋有梳化可以坐,用餐體驗好舒服。我哋試咗佢嘅叉燒拉麵同野菜豚肉飯,叉燒好肥美,而豚肉飯份量都好大,價錢好超值。我哋有嗌咗佢哋嘅串燒雞軟骨、沖繩豬腩肉,兩樣都好新鮮,特別豬腩肉好肥美。而佢地嘅薯條作小食就比我哋清曬🤣香脆可口,太好味啦而佢地嘅牛扒都好好味,份量好大有提供唔同嘅醬料,滿足到唔同食客嘅需要。朋友就最鍾意佢哋嘅帶子,超級鮮美價錢又好合適