2023-03-30
喺元朗放工,當然要同同事搵間餐廳食下野,吹下水呻下,鬆一鬆!呢個時候飲杯啤酒食吓串燒,當然係最爽嘅做法啦!有朋友食過呢間串燒店,我哋就去試吓。欣賞店舖乾淨企理,座位坐得舒服!除咗串燒嘅選擇豐富,餐廳仲提供海鮮鍋、半隻或者全隻燒雞、打邊爐!真係任君選擇。而且價錢都相當合理,性價比高。食串燒當然要食各種肉類,而當中食羊肉就最能夠睇到餐廳廚藝質素!果然冇令我哋失望,羊串燒完全冇羊騷味👍🏼 讚!而豬頸肉一串有4,5舊,仲要嚿嚿都係厚身,又好入味,真係大件夾抵食!其他肉類都處理得好好,冇雪藏味,又唔會太乾柴,唔錯!不得不提嘅係燒菠蘿非常出色!雖然要等15分鐘先上菜,但絕對值得!表面有焦糖香味,菠蘿又好多汁,而且一份有10嚿,抵食!食咁多,加埋兩樽藍妹啤酒,埋單都係$600,性價比高!而且宜家餐廳做緊惠顧$500送$50現金券,真係要再過嚟食!