2025-05-01
聽朋友介紹黎左試下 真係好好食又抵食🤩🤩✨燒牛舌扒 $168呢個係必點!超級厚嘅牛舌😍😍 油脂感超重 食落好嫩 不過食多兩舊會覺得膩 所以落啲柚子醬/芥末/加檸檬汁食會更好👍🏻👍🏻解膩啲✨明太子玉子燒 $68呢個又係一定要叫!!!個蛋真係煮得啱啱好 超嫩滑😍😍😍 蛋味超香✨味噌燒飯團 $38燒得啱啱好 外層好脆🤩 但個飯又唔會好乾 係暫時食過嘅飯團當中最好食👍🏻 推介!✨鹽燒豬腩肉 $38好juicy 👍🏻 好香油脂味🤩 調味啱啱好 唔會太鹹👍🏻✨茄子漬 $38茄子好腍 配埋啲木魚好好味🤩👍🏻✨關東煮牛筋 $38都好大串 有6粒 煮到好軟腍😍 好有牛味🤤✨汁燒豆腐 $30個外皮好脆 內裡個豆腐如果再嫩滑啲多汁啲會更好 🙈 但其實都好好食🍹巨峰柑橘梳打 $55巨峰同柑橘味好平衡亦到好夾👍🏻 特別得黎又好飲🍹highball $70Whisky 味比較重總括黎講所有野都好好食!仲要好抵食!食到好飽每人都唔使$300😯 埋單嗰陣都覺得唔係嘛🤔 仲要最後有得玩遊戲 只要撳到10秒就可以半價🤣🤣 幾得意不過係環境逼左少少🙈 手肘會撞到隔離 同埋highball漏左單好耐都冇黎 除此之外其他野都好
聽朋友介紹黎左試下 真係好好食又抵食🤩🤩
✨燒牛舌扒 $168