2020-06-15 839 浏览
Happy Roller 係一間傳統到不得了嘅餅店,面市係無卷蛋買嘅🙅🏻‍♀️ 只可以經 ig/whatsapp 提早預訂,再去門市自取🙂 一般嚟講都要提早一星期預訂,佢有時會有少量現貨俾你即日 11:15 打電話去留貨,但我打過一次,打到天荒地老個電話都唔通🤓 所以我都係乖乖等一星期啦😗焙茶抹茶卷蛋($148)🔸呢個係靜岡焙茶 mix 丸久小山園抹茶,生乳口感濃厚綿滑,相比之下抹茶味道更為突出,甘香帶微澀,與焙茶嘅微甜配搭得好和諧~🔸蛋糕體幾軟綿濕潤,對我嚟講有啲過濕,反而放到第二日收乾少少水份就剛剛好🙂🔸其實我好怕啲好甜嘅甜品,呢個甜度剛剛好😬 原來佢係用 0 kcal 稀少糖製作,食落無咁大負擔😝黑芝麻花生麻糬卷蛋($138)🔹其實我本身係訂咗🍫🍫香濃朱古力麻糬卷蛋架...但門市嘅姨姨將我條卷蛋俾錯咗另一個客🥺🥺 朱古力控表示好失落啊😭😭😭 最後係冇咩選擇下要咗呢款🙈🔹可能因為我唔太好黑芝麻 & 花生,我覺得呢款麻麻地...🙈 花生忌廉都幾濃味下,仲有爽口嘅花生粒粒咬下,但黑芝麻味被花生味搶哂...感覺就好似食緊 creamy 版嘅花生醬😂🔹麻糬嘅口感唔錯,軟糯煙韌,不過配麻糬嘅話

焙茶抹茶卷蛋

焙茶抹茶卷蛋($148)

黑芝麻花生麻糬卷蛋
黑芝麻花生麻糬卷蛋
黑芝麻花生麻糬卷蛋($138)

🔹麻糬嘅口感唔錯,軟糯煙韌,不過配麻糬嘅話唔建議放太耐先食,因為我放左2-3日之後先食就冇咗嗰種拉絲感啦🤓
2020-06-10 562 浏览
📍 ʜᴀᴘᴘʏ ʀᴏʟʟᴇʀ- 焙茶卷蛋蛋糕好鬆軟 ( ´͈ ᗨ `͈ ) ˉ̶̡̭̭ 蛋糕的份量都好足~好多cream🤣返到屋企打開發現啲cream流左少少岀黎🙈食落蛋糕體濕潤唔會乾👍🏻不過蛋糕體焙茶味唔太濃🙈如果係焙茶控嘅話,濃返少少會好啲😝反而啲cream焙茶味較香濃🤩唔會太甜又唔會好苦🥰食落口感順滑😋唔會好膩!總括嚟講呢間卷蛋都幾高質😋果然大家都冇介紹錯😝仲有店入面嘅姨姨好好人呀知我住得遠就俾嗰冰袋我拎住❤️✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎綜合食評📝外觀:★ ★ ★ ★ ☆回頭率:★ ★ ★ ★ ☆抵食指數:★ ★ ★ ★ ☆
📍 ʜᴀᴘᴘʏ ʀᴏʟʟᴇʀ
外觀:★ ★ ★ ★ ☆
回頭率:★ ★ ★ ★ ☆
抵食指數:★ ★ ★ ★ ☆
2020-06-07 420 浏览
食完 @happyrollerhk 嘅卷蛋,好想快啲分享丫!話說我哋全家🙋🏽‍♀️🙋🏽🙋🏽‍♂️🙋🏽‍♀️都認為哩個芝麻卷係近期食過最好💯食架!🍰卷蛋入面嘅芝麻餡,好似生磨芝麻咁好濃味,芝麻偏甘香,仲粒粒芝麻可以咬;外面嘅蛋糕鬆軟,連小朋友都要encore(佢本時見到黑色食物,係會好抗拒,但今次無!)👩🏽‍🍳平時食一舊咁多餡嘅都會幾「漏」,但哩款卷蛋食落有質感,但無油膩。Behind-the-scene🚧:1️⃣今朝11:25突然記得可以打電話去留即日嘅卷蛋,即刻load IG,發現有芝麻味,就打電話去碰運氣,點知仲有丫,就係咁今日無啦啦有甜品食🤣2️⃣無諗過舊式餅店會有咁新嘅選擇,一去到都有少懷疑自己有無去錯。👍🏽同埋店員對自己嘅product 好有信心,令你買得好安心!

醇香芝麻卷蛋

Behind-the-scene🚧:

2020-06-07
醇香芝麻卷蛋
2020-06-06 300 浏览
#💛 #灰到旺角 #灰到食甜品本來朋友是訂了焙茶麻糬卷蛋,但去拿的時候店舖貌似漏了我們的訂單,最後給了抹茶款我們😂-🔻 抹茶卷蛋 $128 (加麻糬 $15)卷蛋和忌廉比例大概是1:1。卷蛋蛋糕本體質感不算鬆軟,抹茶味亦不算突出。忌廉抹茶味超級濃😍不過欠缺回甘🤔至於麻糬,我自己覺得不像是麻糬😂因為質感是較軟糯和黏,不算煙韌,跟茶果的外層一樣!😂-👅食後感:這個價錢來說是不錯~不過我覺得可不加麻糬,因為麻糬不是很能融合到卷蛋,感覺就是在分開吃兩樣東西😂-👀個人喜愛度:7.5/10-🚩開心餅店旺角廣東道1000號地下-#美食#香港美食#hk#hkfood#foodie#hkfoodie#甜品#卷蛋#cakeroll
#💛 #灰到旺角 #灰到食甜品
🔻 抹茶卷蛋 $128 (加麻糬 $15)
👀個人喜愛度:7.5/10
🚩開心餅店
旺角廣東道1000號地下

2020-05-26 438 浏览
這家餅店的蛋捲在Instagram 有名,可算是網絡名物,很多網上吹噓的食物味道也一般。但這家蛋糕卻意外好吃,事前在Instagram上預訂了一條花生芝麻味蛋捲。餅店坐落於旺角,門面是一間傳統的街坊麵包舖,沒有什麼網紅裝修,店員也是姨姨級。蛋捲盒卻是與店舖格格不入的雲石紙盒,甚為現代,有着強烈衝擊的對比。蛋捲不輕,感覺真材實料。蛋捲糕體為芝麻味蛋糕,中間夾著花生味忌廉及麻薯。蛋捲質地濕潤,不會太乾,中間的忌廉花生味香濃,加入花生碎令口感豐富,原本擔心麻薯會令味道奇怪,但整體口感不錯,麻薯令蛋糕更飽肚,個人偏好不加入麻薯,負擔感較輕。
被強推既一間網店😍 frd生日即刻試下佢去🙆🏼‍♀️ 時間勁倉卒,好彩店主好好人前一晚都比我訂🥺 其實小店主要係賣卷蛋🤤好似好吸引~下次要試💛 生日蛋糕暫時得兩款:髒髒蛋糕🎂同我今次訂依個🥰.芝士奶蓋士多啤梨🍓蛋糕🎂 $208簡單就是美💛一打開已經覺得好pink同好邪惡既芝士奶蓋🤤店主真係完全唔手軟,芝士奶蓋佔佐大半個蛋糕😍食落鹹鹹地好芝士🥰整得幾好🙆🏼‍♀️內層就有士多啤梨🍓鮮奶油同海綿交叉配搭,成個蛋糕唔會話太甜~係啲士多啤梨🍓酸佐少少,利申:食完牛大人已經勁飽,我都食晒一大件,超滿意😚 下次要試埋卷蛋😍 ps. 老餅店本身售賣多款懷舊港式麵包,真係連個蛋糕盒都好傳統haha
芝士奶蓋士多啤梨🍓蛋糕🎂 $208
芝士奶蓋士多啤梨🍓蛋糕

芝士奶蓋士多啤梨🍓蛋糕
2020-05-22 384 浏览
又嚟同事有愛系列💓黑洞心思思想食呢間卷蛋好耐👉🏻👈🏻試過打電話去都係賣晒買唔到😔估唔到同事咁好彩 lunch walk-in俾佢得咗🥳-🔸竹炭海鹽Oreo忌廉控黑洞一見到堆cream已經心心眼😍蛋糕糕身超鬆軟 味道唔太甜中間有中量Oreo碎😔真材實料食真d仲有微微海鹽咸味推介俾所有中意食oreo幾朋友仔總結嚟講好邪惡 但又大滿足😎-P.s 黑洞下次想試焙茶+麻糬🤗不過前提係要買到先得😩
又嚟同事有愛系列💓

總結嚟講好邪惡 但又大滿足😎
P.s 黑洞下次想試焙茶+麻糬🤗
不過前提係要買到先得😩
2020-05-17 325 浏览
我今日又開始同大家分享下美食啦!就係呢排非常heat既Happy Roller Bakery 卷蛋!前排見好多人食😂,我都買嚟試試!雖然一條卷蛋賣$148 你可能一眼覺得有點貴,但我覺得卷蛋用料高質,味道真好味😋!因為我係買現貨,所以好隨意買左呢款「焙茶 x 抹茶」,但身為為茶控既我,真係覺得整得好好味!蛋糕口感非常細滑,用叉輕輕力就可以界開。切卷蛋時,一點都唔痴刀,整得非常好。味道方面,卷蛋採用了靜岡焙茶🍵,所以食落味道唔苦澀,同埋多左一陣煎茶既香氣!內裡忌廉同樣打得非常細滑,快滿瀉既樣真非常誘人😍😍!因為係用左丸久小山園抹茶同靜岡焙茶,所以就係雙色,顏色夠哂特別!另外,我非常鐘意卷蛋茶味唔太濃,所以可以同時間食得出抹茶同焙茶味👍🏻👍🏻👍🏻!呢樣真係要讚!坊間唔少舖頭成日強調自己採用高質茶葉,令茶味太濃,食唔到蛋糕🍰本身味道😅!我食呢條卷蛋時最少我仲食到蛋糕味先!另外,餅店卷蛋係採用低糖/ 0 kcal 稀少糖,所以唔太甜,食得健康!一句可以講哂:高質!未試就可以去買返條試下,大家可以whatsapp inbox 預訂嫁!

焙茶x抹茶卷蛋
焙茶x抹茶卷蛋
2020-05-06 434 浏览
#200401. 重要的事說三次❗️❗️❗️#justeat_黃店 #黃色經濟圈 #黃店 ..<#抹茶 生乳捲 $128>.茶控不能錯過☺️其實很久以前在剛開業時已經食過👻但因為相拍得很醜所以沒發文💩🤣忌廉質感明顯進步🤩軟滑流心但挺身👍🏿 青嵐回甘帶奶香😍甘味更重甜度低🌟蛋糕鬆軟茶味淡蛋香亦不太明顯🙈蛋糕濕潤但氣孔頗大顯得賣相有點粗糙🤭幸好沒有影響味道😌若然能為蛋糕體添上茶味相信抹茶層次會更豐富😚期待再試其他口味☺️..📍 @happyrollerhk 開心餅店 (旺角)旺角廣東道1000號地下.#justeat_旺角#justeat_日式 #justeat_網店 #justeat_甜品 #justeat_蛋糕 #cakeroll #cake #topfoodnews #hkig #hk #hkfood #hkfoodie #fotdhk #hkgirl #igfood #igfoodie #foodpics #foodlover #foodie #food #foodstagram #foodporn #黃店地圖 #懲罰黃店 #bewater
#200401
重要的事說三次❗️❗️❗️
#justeat_黃店 #黃色經濟圈 #黃店 .
<#抹茶 生乳捲 $128>
茶控不能錯過☺️
📍 @happyrollerhk
開心餅店 (旺角)
旺角廣東道1000號地下
#justeat_旺角
#justeat_日式 #justeat_網店
2020-05-06 660 浏览
sᴛʀᴀᴡʙᴇʀʀʏ ᴄᴀᴋᴇ🍰.就咁睇門面 一間咁傳統嘅餅店 真係估唔到會賣啲咁新潮嘅蛋糕🎂佢地主打少糖少油 仲要係用稀少糖😍食多幾舊都唔怕會肥😚連平時媽咪唔鐘意食甜野 都話呢個cake好味💛.芝士奶蓋草莓蛋糕🍓 6” $208 手寫生日牌+$20雖然呢間餅店最出名係佢啲卷蛋🤣但係呢個士多啤梨蛋糕更加吸引到我🥰baby pink再加埋面頭勁厚嘅芝士奶蓋🤍💗好難抗拒到🤤層奶蓋口感好厚好綿密 啲芝士味好濃🧀又帶陣陣嘅奶香🍼一啲都唔漏我比100分💯唔知係咪中間夾住兩層士多啤梨同cream 所以蛋糕偏濕🙈佢果肉都多🤩不過就嫌佢啲cream多左啲🤏🏻蛋糕比例高番啲就perfect❣️雖然個cake食落個味都幾普通 但係嗰層奶蓋真係加晒分👍🏻建議可以加番啲脆脆落啲夾層到 咁就有多啲口感😝
sᴛʀᴀᴡʙᴇʀʀʏ ᴄᴀᴋᴇ🍰
芝士奶蓋草莓蛋糕🍓 6” $208 手寫生日牌+$20
2020-05-03 490 浏览
蛋白蛋糕$7買時已經感覺好鬆軟,隔左一晚,搣黎食時都唔會乾到一粒粒蛋糕跌岀黎。味道清淡,唔甜,蛋糕滑,咬落結實,唔係一陣風嗰隻。傳統大蛋糕$9我食左半個,唔知係隔左一晚,定本身係比較乾食,搣黎食時,啲蛋糕係咁跌岀黎,比較「粗糙」。同蛋白比哩個甜啲,多蛋香,同有一陣香油味。如果濕潤啲會更好食。屋企人用左半個黎送咖啡,好快就食晒。麥皮方包$10(8片)屋企平時買開嘉頓方包,哩款方包比較多纖維,但好得意哋佢係有少少甜味,我夾左芝士,都ok!本來認識哩間餅店係因為IG好多人share嘅roll cake,黎到先知原來要預訂或買即日棄單的少量貨原。我同屋企人既然黎左,就買啲日常包點試下😌
蛋白蛋糕$7

傳統大蛋糕$9

麥皮方包$10(8片)

2020-05-02
2020-04-22 876 浏览
bookmark咗 @happyrollerhk 好耐好耐,自己都up過幾次story話想試,但一直撞唔啱時間,而咁啱去旺角嘅時候現貨又唔太啱我食,所以拖咗好耐先有機會試🥺大家如果真係有心食,可以預早少少同佢落單,其實都好方便~起碼唔洗搶🤣呢度嘅捲蛋主打少油少糖,食落罪惡咁冇咁大,又俾藉口自己食多啲😇整體來講,雖然價錢有少少貴,但都幾值得試~我已經諗好咗下次試咩味喇~~🙆🏻‍♀️.wanted to try @happyrollerhk for a long long time now! if u guys want to order this roll from instagram, make sure you reserve it a bit earlier 👍 the main thing about this cake roll is that its low sugar & less oil 😋 which makes it less heavy 😆 another excuse to eat more 🤣 overall even though it is slighty e
wanted to try @happyrollerhk for a long long time now! if u guys want to order this roll from instagram, make sure you reserve it a bit earlier 👍 the main thing about this cake roll is that its low sugar & less oil 😋 which makes it less heavy 😆 another excuse to eat more 🤣 overall even though it is slighty expensive but i would still give it a try! they have some really unqiue flavors!

《竹炭海鹽OREO》$98 😋😋😋
其實唔係好知竹炭應該係咩味道,但個人覺得其實今次食嘅三款roller嘅蛋糕身都係蛋味比較香,質感非常之鬆軟,濕潤度亦都啱啱好~
而cream嘅味道方面,海鹽嘅鹹會蓋過咗本身食落應該會好滯嘅cream,不過略嫌有少少鹹過龍,甜番少少就perfectoo💯
原味牛乳
原味牛乳

《原味牛乳》$88 😋😋
好似冇咩見到人食呢度嘅原味卷蛋,但因為今次係同幾個朋友share,大家都有大家唔鐘意食嘅嘢(係呀,我最揀飲擇食最麻煩嘅🤗🤗),所以係個list度揀下揀下就淨返原味係大家都啱食嘅😇
牛乳cream都做得幾滑,但可能就係因為冇咩其他味道,有一種越食越膩嘅感覺。都係建議大家試吓其他有特色啲嘅味道,驚喜可能會大啲🙆🏻‍♀️
黑芝麻花生麻糬

《黑芝麻花生麻糬》$138 😋😋😋
最期待就係呢隻味道👅本身我係超級鍾意食黑芝麻嘅,之後見到有配埋花生呢個組合就想像好似平時食湯圓兩隻味加埋一齊咁🤤不過原來係黑芝麻蛋糕再加花生cream,所以同我想像嘅有啲出入🤣
黑芝麻蛋糕本身嘅味道偏淡,而正正因為蛋糕味比較淡,花生cream就好自然咁成為左主角!啲cream順滑得來又會夾雜左少少好香脆嘅花生粒粒,令到口感層次非常之豐富🤤
另一配角mochi雖然份量都唔少,但有少少同啲cream分離嘅感覺,純粹食食吓會有一大舊比較軟身嘅mochi咬吓咁~如果再煙韌少少就好喇🙈
𝐇𝐚𝐩𝐩𝐲 𝐑𝐨𝐥𝐥𝐞𝐫 開心餅店 @happyrollerhk
📍#BELLYwongs_MK
#BELLYwongs_sweets #BELLYwongs_breads
黑芝麻花生麻糬
2020-04-21 373 浏览
古色古香 港味餅店 位於奶路臣街街市附近店舖除左卷蛋 仲有好多港式包類比大家揀店員姐姐都好友善 偷睇到烘焙房嘅地方都有啲歷練點估到卷蛋會隱身係呢個港式包店裡面呢😊📔 黃店 開心餅店 (旺角) 6月開始有表態 11&12月罷市———————————————————黑芝麻生乳卷蛋🖤($98)芝麻卷蛋十分濕潤 💦但口感唔油膩 者係少油得黎唔口乾👍🏾內餡嘅芝麻生乳 好爆好足料生乳配上隱隱約約嘅芝麻味 成個食都唔會太漏😋如果芝麻味再濃啲 生乳口感札實啲啲就正喇🤠🤠🤠味道:🌖 (評分:正🌕🌖🌗🌘🌑不了).整體分數: 📒✍🏾7/10🤓⛅️
古色古香 港味餅店 位於奶路臣街街市附近
店舖除左卷蛋 仲有好多港式包類比大家揀
店員姐姐都好友善 偷睇到烘焙房嘅地方都有啲歷練
點估到卷蛋會隱身係呢個港式包店裡面呢😊
———————————————————
黑芝麻生乳卷蛋🖤($98)
黑芝麻生乳卷蛋

芝麻卷蛋十分濕潤 💦
但口感唔油膩 者係少油得黎唔口乾👍🏾
內餡嘅芝麻生乳 好爆好足料
生乳配上隱隱約約嘅芝麻味 成個食都唔會太漏😋
如果芝麻味再濃啲 生乳口感札實啲啲就正喇🤠🤠🤠

味道:🌖 (評分:正🌕🌖🌗🌘🌑不了)
整體分數: 📒✍🏾7/10🤓⛅️
黑芝麻生乳卷蛋
2020-04-20 5446 浏览
➖➖ ➖旺角黃店。最愛卷蛋➖➖ ➖。💖更新。10種口味排行榜💖。單從餅店的外觀,絕對不能夠想像能在如此傳統的餅店買到一條喜出望外, 100分的卷蛋。。餅店藏身於旺角街市的橫街中,前面的大家準時一排一排街市檔口,招牌也是非常傳統的紅底,稍有不慎,便會錯過了。。服務方面,由於多次惠顧,每次到達餅店,也會得到餅店收銀姨姨熱情有禮的招待,有一次差不多店舖關門的時候取餅,姨姨更慷慨地要送我麵包呢!。由去年暑假大半年間,不知不覺,嚐遍了差不多十種口味,這個卷蛋我來說是有一種魔力,吃過很多不同店舖的出品也是偏乾身,忌廉也不夠柔滑,但是從上年第一次光顧的時候,已經有一種驚喜,加上店主不斷的創造新口味,每次也令人想不停回購呢。。其實製作卷蛋是這間店舖的支線,由一位年青的師傅主理,蛋糕底用了稀少糖,特別適合不喜歡太甜或健康的朋友,的確,整條卷蛋味道少甜😍 。。今次終於嘗試他們的新出品——麻糬卷蛋芝麻花生麻糬有驚喜👍🏻.▫️芝麻花生麻糬 $138▫️抹茶x焙茶 $148(麻糬+$15).每一條建議切成4-5 件..▪️其他口味:伯爵茶、抹茶、竹炭海鹽oreo、原味牛乳、焙茶、黑芝麻、朱古力、伯爵芒果、黑芝麻花生麻
➖➖ ➖旺角黃店。最愛卷蛋➖➖ ➖

💖更新。10種口味排行榜💖

今次終於嘗試他們的新出品——麻糬卷蛋
芝麻花生麻糬有驚喜👍🏻

▫️芝麻花生麻糬 $138
▫️抹茶x焙茶 $148(麻糬+$15)
每一條建議切成4-5 件
▪️其他口味:
伯爵茶、抹茶、竹炭海鹽oreo、原味牛乳、焙茶、黑芝麻、朱古力、伯爵芒果、黑芝麻花生麻糬 (口味可以自選啊)
可以加購奶蓋 /麻糬 .
▫️蛋糕體 : 鬆軟又夠濕潤😍(放雪櫃一晚依然濕潤軟熟)
▫️圖中濃👉🏻淡 : 抹茶x焙茶👉🏻黑芝麻花生
➖抹茶cream🍵出色,丸久小山園抹茶夠滑濃度夠,回甘唔苦,改良咗之後比之前更濃郁(如果唔鍾意抹茶,可能會覺得稍苦)
➖ 靜岡焙茶能夠吃到茶香,配抹茶係出色啊,兩者的茶味平分春色,對比下,抹茶味較為濃郁呢
➖ 花生是店家自己炒的,幾個月前新出品嘅時候曾試過,比較之下花生2.0版本更香更濃郁,還有花生的顆粒在忌廉內呢,cream比之前更加滑👍🏻
因為花生味太過搶,芝麻味嘅卷蛋便吃不到芝麻味😂
➖麻糬係第一次試, Q彈有驚喜,仲好大條添🙈

💛💛💛💛💛💛💛💛💛
個人口味排行榜:
1.抹茶🍵
2.三重朱古力 🍫 (而家好似變咗雙重朱古力)
3.花生🥜
4.海鹽Oreo
5.黑芝麻
6.twining 伯爵茶
7.焙茶
8.原味牛乳
9.咖啡(暫時停產)
10.芋泥 (暫時停產)

以上純粹個人口味😂

✨小貼士:
抹茶🍵cream 溶得超快,要快啲食😂 。
好欣賞佢哋嘅卷蛋,令人有不停回購的念頭。
卷蛋最平係$98,值得試呢!
一定好食過x心、東x堂、聖x娜
留意IG公布每日少量現貨☺
可以打電話去鋪頭預留呢
由第一次買到而家,真係越嚟越難買😫
最穩陣就係先訂購🙈 。
✂️➖➖➖➖➖➖ 。
🔺 開心餅店 (旺角)
🔻旺角廣東道1000號地下 (朗豪坊後面兩條街後)
📞27713495 . *

其他口味的卷蛋照片如下:
2020-04-19 302 浏览
超濃既抹茶卷蛋✨🥺😍想食一定要預早幾日訂🤤咁就可以食到想食既配搭.🌿#抹茶麻糬生乳捲蛋 $147除咗抹茶味,仲有焙茶伯爵茶原味等味道😻😻鍾意食麻糬既我就加左麻糬✌🏻一打開就見到滿滿既抹茶忌廉💕💕抹茶忌廉好濃郁,而且仲帶點回甘,口感軟滑綿密😋蛋糕算幾鬆軟蛋糕上既氣孔都幾明顯,幸好唔影響味道💛麻糬餡煙煙靭靭食完呢個蛋糕好幸福呢🥰🥰.📸 #開心餅店地址:旺角廣東道1000號地下......
超濃既抹茶卷蛋✨🥺😍
想食一定要預早幾日訂🤤
咁就可以食到想食既配搭
🌿#抹茶麻糬生乳捲蛋 $147
除咗抹茶味,仲有焙茶伯爵茶原味等味道😻😻

鍾意食麻糬既我就加左麻糬✌🏻
一打開就見到滿滿既抹茶忌廉💕💕
抹茶忌廉好濃郁,而且仲帶點回甘,口感軟滑綿密😋
蛋糕算幾鬆軟
蛋糕上既氣孔都幾明顯,幸好唔影響味道💛
麻糬餡煙煙靭靭
食完呢個蛋糕好幸福呢🥰🥰