2023-06-17 25 浏览
今日去咗旺角呢邊做嘢,跟住下午茶就決定喺附近成碗牛雜粉,同同事嗱嗱臨食完再返上公司做嘢,下下周見到呢一間裝修都唔錯嘅牛雜粉麵舖頭,睇落都幾好坐同埋樓面都幾光猛 下午茶時間都唔算太多人,我哋都可以直接入去唔使等我哋決定兩個人share幾樣唔同嘅嘢食,崩沙腩其實係位於牛既橫膈膜附近,肚皮兩邊既腩位,所以食起嚟有豐富嘅牛肉味!崩沙牛腩嘅味道非常濃郁,牛腩肉非常滑嫩入味,配埋佢本身嘅湯汁濃郁鮮美,加上豐富嘅配料,令味道更加豐富。我哋本身鍾意食辣,加埋佢嘅辣椒油增加香辣味道,味道簡直係更上一層樓!佢嘅份量亦都非常多,絕對對得上佢呢一個價錢!我同朋友都非常鍾意食一個崩沙腩!我哋另外叫咗個小食拼盤,佢嘅炸魚皮熱辣辣超好食,咬落去仲有香脆嘅口感,食落亦都唔會非常油膩,個人都幾鍾意!炸魚蛋,亦都爽口彈牙,估唔到係一間牛腩粉麵店食到咁出色嘅大魚蛋!我同朋友都非常鍾意點埋佢嘅酸辣醬食每一個小食都非常好食,份量都啱啱好!!!最後我哋仲加咗個腐乳通菜,配搭上都幾好食!健健康康加個菜都唔錯!最後加多支七喜,正!
下午茶時間都唔算太多人,我哋都可以直接入去唔使等

點埋佢嘅酸辣醬食每一個小食都非常好食,份量都啱啱好!!!

2023-06-14 45 浏览
我認識的陳儀興是火鍋店,原來旺角有粉麵店,食店乾淨舒適。潮式風味,主打牛腩、牛雜,當中沙瓜、海參腩等好似較少有,而且店員也詳細介紹分別及口質。崩沙腩淨食 $145崩沙腩入口相當淋,好似在口溶化,第一次食原來咁驚喜!而且我覺得夠淋老人家都可以食,肉味又濃,相當美味。炸爆佢系列,我點了「我要晒」$40有炸魚皮、炸雲吞、炸魚蛋、炸木丸,炸章魚丸、炸蝦棗丸炸物香脆可口,丸類彈牙有鮮味。菜類選擇少食的腐乳通菜。凍檸茶香、甜度剛好,原來還有涼茶選擇,下次要點。炸魚皮脆卜卜,忍不住一塊接一塊。陳儀興牛什粉麵可以再來。
我認識的陳儀興是火鍋店,原來旺角有粉麵店,食店乾淨舒適。

崩沙腩淨食 $145
崩沙腩

炸爆佢系列,我點了「我要晒」$40
有炸魚皮、炸雲吞、炸魚蛋、炸木丸,炸章魚丸、炸蝦棗丸
炸物香脆可口,丸類彈牙有鮮味。

菜類選擇少食的腐乳通菜。

凍檸茶香、甜度剛好,原來還有涼茶選擇,下次要點。
炸魚皮脆卜卜,忍不住一塊接一塊。

陳儀興牛什粉麵可以再來。
崩沙腩
嚟到旺角搵野食,望下招牌,咦咦~"陳儀興"喎!原來"陳儀興"都有賣粉麵!入面環境都幾有香港特色👍🐂淨牛坑腩$145識食梗係叫淨食!可以盡情享受招牌菜!加$20套餐可以配飲品同油菜/炸魚皮。本身想叫淨海參腩!屬稀有部位,唔係度度有得食,不過要食真係要再早啲,中午黎到已經賣曬!😢😭食住牛坑腩先,都好味😋牛坑腩取自牛胸前的牛仔骨/肋排或旁邊牛肋條部位的肉,牛味最濃。炆煮得好入味,肉質亦軟嫩、豐潤多汁,每一口都散發出香濃既牛肉味。墊底既生菜,吸收了牛坑腩的肉汁,好味!亦平衡肉的油膩感,同時增加口感層次。🍜南乳豬手麵 除左牛腩,呢度既豬手其實都好好食!呢d平時自己好難煮,出街有得食梗係要食下,可以補充骨膠原補補。🥰豬手炆得好淋,南乳湯底唔會太鹹,恰到好處!麵係幼身鹼水麵,超級爽口美味!加$20套餐,可以配油菜/炸魚皮+飲品。🥢如果想加小食既話,推介有個叫做"我要曬"嘅小食套餐👍有齊晒炸魚皮、 炸雲吞、炸豬肉丸、炸墨魚丸、炸蝦肉條、炸鯪魚肉條、炸墨魚卷,樣樣都試到!一個人獨食都得!唔使驚too many👍"陳儀興" 果然係質素嘅保證,除咗出曬名嘅潮洲菜之外,呢間粉麵都高質素!👍😋我下次要早啲嚟排,
嚟到旺角搵野食,望下招牌,
咦咦~"陳儀興"喎!
原來"陳儀興"都有賣粉麵!

入面環境都幾有香港特色👍

🐂淨牛坑腩$145
識食梗係叫淨食!
可以盡情享受招牌菜!
加$20套餐可以配飲品同油菜/炸魚皮。
本身想叫淨海參腩!
屬稀有部位,唔係度度有得食,
不過要食真係要再早啲,中午黎到已經賣曬!😢😭
食住牛坑腩先,都好味😋

墊底既生菜,
吸收了牛坑腩的肉汁,好味!
亦平衡肉的油膩感,
同時增加口感層次。

🍜南乳豬手麵
除左牛腩,呢度既豬手其實都好好食!
呢d平時自己好難煮,
出街有得食梗係要食下,
可以補充骨膠原補補。🥰
豬手炆得好淋,
南乳湯底唔會太鹹,恰到好處!
麵係幼身鹼水麵,超級爽口美味!
加$20套餐,可以配油菜/炸魚皮+飲品。

🥢如果想加小食既話,
推介有個叫做"我要曬"嘅小食套餐👍
一個人獨食都得!唔使驚too many👍

"陳儀興" 果然係質素嘅保證,
除咗出曬名嘅潮洲菜之外,
呢間粉麵都高質素!👍😋
我下次要早啲嚟排,
試下佢啲稀有部位,eg牛沙瓜、海參腩等等先得! 😆

行到旺角唔知食咩好,見到呢間環境OK就決定試吓。夥計態度和服務都好好,有別於一邊一般麵檔。以一般中式粉面店舖嚟講,呢間嘅環境算係坐得舒服。我地兩個人叫咗▶️牛三寶幼麵▶️八寶丸幼麵▶️腐乳通菜▶️炸魚皮Total $170~味道ok,但由於價位屬於中上,感覺上係做遊客生意。
行到旺角唔知食咩好,見到呢間環境OK就決定試吓。

我地兩個人叫咗
▶️牛三寶幼麵
▶️八寶丸幼麵
▶️腐乳通菜
▶️炸魚皮
Total $170~

味道ok,但由於價位屬於中上,感覺上係做遊客生意。
2023-04-17 138 浏览
旺角宵夜|陳儀興牛什粉麵 店鋪面積唔算大😌但座位寛敞裝修以香港情懷為題🌆牆上都係昔日香港街道壁畫店員殷勤親切🤓點菜時會推薦食物 🍜三寶麵🍜有牛腩、牛筋、牛肚,3款到非常入味,牛腩肥瘦適中,肉質爽軟,牛筋Q彈,要讚一讚牛肚,意想不到嘅軟腍😋加$20轉套餐仲有有油菜/炸魚皮+飲品/紫菜湯😚另叫左一碟小食自家製章魚丸😉店員推薦一碟5粒,即叫即炸,好彈牙😄仲試左自家出品嘅蛋卷,香蔥味,蛋香味濃帶有蔥味,唔錯!😊時段優惠💥星期日至四,宵夜時段夜晚9點後,全單九折😍陳儀興牛什粉麵📍旺角煙廠街1-3號鴻祥大廈地下E號舖營業時間⏰星期一至日10:30-01:00
旺角宵夜|陳儀興牛什粉麵

店鋪面積唔算大😌但座位寛敞
裝修以香港情懷為題🌆牆上都係昔日香港街道壁畫
店員殷勤親切🤓點菜時會推薦食物

🍜三寶麵🍜
加$20轉套餐仲有有油菜/炸魚皮+飲品/紫菜湯😚
另叫左一碟小食自家製章魚丸😉店員推薦
一碟5粒,即叫即炸,好彈牙😄

仲試左自家出品嘅蛋卷,香蔥味,蛋香味濃帶有蔥味,唔錯!😊

時段優惠💥星期日至四,宵夜時段夜晚9點後,全單九折😍

陳儀興牛什粉麵
📍旺角煙廠街1-3號鴻祥大廈地下E號舖
營業時間⏰星期一至日10:30-01:00

2023-04-15 105 浏览
﹊﹊﹊﹊@cyh.n.mkꔛ‬☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧間中都會想食吓河粉🙈成日行過見到陳儀興牛什粉麵😬今日終於過嚟試吓😆 𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ‎⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝我叫咗牛三寶餐,好筋·牛肚·牛腩🖤朋友叫咗沙瓜餐!沙瓜?原來沙瓜好好味即係牛傘肚😍好入味👍🏻套餐我哋加咗炸魚皮同埋菜心✌🏻加凍檸樂鹹檸七每杯都只係需要兩蚊雞❤️❤️❤️時段優惠:星期日至四 宵夜時段2100後 全單九折😬另外我試咗佢哋嘅香蔥蛋卷😆!果然好特別!仲可以成盒買返屋企添😆༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ 陳儀興牛什粉麵≋ ≋ 旺角煙廠街1-3號鴻祥大廈地下E號舖₊˚· ७── ⁼³₌₃ (⁎⚈᷀᷁ᴗ⚈᷀᷁⁎)如果鍾意我嘅分享☷➿記得fσℓℓσω me ◡̈ ‎ ༘ ♡讚好收藏文章💕-

﹊﹊﹊﹊@cyh.n.mk

間中都會想食吓河粉🙈
成日行過見到陳儀興牛什粉麵😬
今日終於過嚟試吓😆

我叫咗牛三寶餐,好筋·牛肚·牛腩🖤
朋友叫咗沙瓜餐!沙瓜?原來沙瓜好好味
即係牛傘肚😍好入味👍🏻

套餐我哋加咗炸魚皮同埋菜心✌🏻
加凍檸樂鹹檸七每杯都只係需要兩蚊雞❤️❤️❤️

時段優惠:
星期日至四 宵夜時段2100後 全單九折😬

另外我試咗佢哋嘅香蔥蛋卷😆!果然好特別!
仲可以成盒買返屋企添😆

༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶
˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ 陳儀興牛什粉麵
≋ ≋ 旺角煙廠街1-3號鴻祥大廈地下E號舖
₊˚· ७── ⁼³₌₃
(⁎⚈᷀᷁ᴗ⚈᷀᷁⁎)如果鍾意我嘅分享☷
➿記得fσℓℓσω me ◡̈ ‎ ༘ ♡讚好收藏文章💕

次次經過都好想食㗎但係食咗嘢就留返下次今次終於試到其實今日係假期復活節香港明顯少咗好多人但係呢間舖頭就係明顯多咗遊客嘅本地人都有少數啦下晝大概1:30左右啦一入去就已經有張二人枱坐低唔使諗㗎喇即刻試佢嘅崩沙麵加咗$20加菜心同埋凍檸茶好有水準崩沙腩肥瘦均勻~朋友叫嗰個係牛腩三寶牛筋都唔少㗎小食就係叫炸魚皮都係大大碟不枉我刻意嚟下次諗起崩沙腩一定嚟搵你環境舒服乾淨啦最緊要講就係收銀哥哥好有禮貌值得推薦「其實旺角真係好多嘢食但係好多伏嘅位置」🤣「我想講呢今日個湯底鹹咗少少不過係好味嘅可以有待改善」
次次經過都好想食㗎但係食咗嘢就留返下次
下晝大概1:30左右啦一入去就已經有張二人枱
坐低唔使諗㗎喇即刻試佢嘅崩沙麵
加咗$20加菜心同埋凍檸茶
好有水準
崩沙腩肥瘦均勻~
朋友叫嗰個係牛腩三寶牛筋都唔少㗎
小食就係叫炸魚皮都係大大碟
不枉我刻意嚟
下次諗起崩沙腩一定嚟搵你
環境舒服乾淨啦
最緊要講就係收銀哥哥好有禮貌
值得推薦
「其實旺角真係好多嘢食但係好多伏嘅位置」🤣

「我想講呢今日個湯底鹹咗少少不過係好味嘅可以有待改善」
2023-04-09
2023-04-08 51 浏览
平時食咁多壽司韓燒,其實好多本地嘅餐廳都好多好嘢食嘅,朋友介紹之下知道旺角新開左一間做魚蛋粉做得幾專嘅店舖,所以特登去試吓——————🐽 牛三寶河(牛腩、牛筋、牛肚)牛腩嘅牛味好重,啲滷水汁入晒味,亦都唔會太肥;牛筋亦都好林同埋入咩;牛肚食落爽口,唔會太硬。最正係個湯底,滷水味豐富得黎唔會太鹹,食落唔會口渴真材實料💪🏻🐽 沙瓜紫菜米粉沙瓜比普通牛肚嘅口感更加實淨,比較適合鍾意有咬口嘅朋友,同紫菜一齊食更增添一番健康嘅感覺🐽 炸魚皮炸魚皮大大碟,十分爽脆,新鮮到100店家亦都好貼心咁預備咗啲包裝蛋捲,遊客如果黎食仲可以買埋手信一舉兩得中有中有!而家做緊優惠,星期日至四 宵夜時段2100後 全單九折

——————

🐽 牛三寶河(牛腩、牛筋、牛肚)

🐽 沙瓜紫菜米粉

🐽 炸魚皮
炸魚皮大大碟,十分爽脆,新鮮到100

2023-04-07 64 浏览
系旺角搵食,想食碗潮式粉面,我會推薦呢間 潮式牛雜粉面的湯汁是非常重要的,🐂湯汁通常是由牛骨、姜、蔥、八角等調味料慢慢熬制而成,口感濃郁鮮美。潮式牛雜粉面的粉面有很多種選擇,😋例如粗粉、米粉、河粉等,不同的配搭都能帶出不同的風味。🤩牛三寶米線由牛腩、牛筋和牛肚三種食材組成,口感豐富,鮮香可口。牛腩是牛的腹部肌肉,肉質鮮嫩多汁,有著細緻的肌肉紋理,鹵煮後口感非常軟嫩。牛筋是牛的腱部組織,肉質有彈性,鹵煮後口感有嚼勁。牛肚是牛的胃部組織,肉質滑嫩,鹵煮後口感爽口。配上濃郁湯頭,真系一絕😍崩沙腩河粉崩 沙 腩 — 是 牛 的 橫 隔 膜,是牛肚皮的腩位,位於牛的橫膈膜附近,爽腩貴坑腩一半,由於有塊薄軟膠質,爽軟不硬。河粉🍜滑脫脫。天天B都贊好味🤤🥬腐乳通菜通菜食落脆口,非常柔嫩。配上惹味腐乳汁,yummy 見到呢度仲有出蛋捲,即刻買盒你嚟試嚇當飯後甜,香脆松化又不太甜。要來做手信都真系幾好🫶
系旺角搵食,想食碗潮式粉面,我會推薦呢間

🤩牛三寶米線
由牛腩、牛筋和牛肚三種食材組成,口感豐富,鮮香可口。

😍崩沙腩河粉

🥬腐乳通菜
通菜食落脆口,非常柔嫩。配上惹味腐乳汁,yummy

有一排成日聽到有人食陳儀興xxxx,但好似每次聽都唔同名,上網睇先知原來有唔同類別😳有飯店有潮樓又有米線等。今日行旺角再發現到肥姐斜對面都有間叫「陳儀興牛什粉麵」,夜晚10點仲好多人食😳,就入去食個宵夜😆,比錢發現仲有折tim😆。✨宵夜優惠:星期日至四21:00後全單九折✨開至凌晨一點-💕 崩沙腩米線 $55+追加 凍檸茶$10👅好味指數:9.8/10必食❗️勁驚喜‼️熱賣款-秘製崩沙腩😍崩沙腩肥瘦適中,牛味好濃,肉質爽軟嫩腍又入味🥹💓充滿膠質🥰湯底味夠香又濃郁🥹🫰🏻唔怪得寫住「每日必食,天天熱賣」,真係會掛住佢,想再食既程度,我昨日食完今日都想食了🥹,重點係價錢唔貴🫶🏻❗️-💕 牛坑腩粗麵 $55 +沙瓜$15+追加 龍鳳檸樂$12👅好味指數:9/10🙌🏻餐廳推介既稀有部位沙瓜、海參腩,都係每日數量有限,售完即止,我就試唔到海參腩了🥲,不過好彩試到沙瓜😚再併埋有👍🏻標誌既牛坑腩。沙瓜多摺紋但平滑,口感比較爽口耐嚼。牛坑腩比崩沙腩肉質會較實較彈牙,牛味也濃郁,兩款各有特色😋。另外餐廳招牌仲有牛什、雲吞、牛三寶、八寶丸,下次試埋先😛-💕 自家制港式蛋卷 正價$98 優惠價$68(詳情可向職員查
✨宵夜優惠:星期日至四21:00後全單九折

💕 牛坑腩粗麵 $55 +沙瓜$15
+追加 龍鳳檸樂$12
👅好味指數:9/10

💕 自家制港式蛋卷 正價$98 優惠價$68
(詳情可向職員查詢🔍)
👅好味指數:8.8/10

牛坑腩+沙瓜
港式蛋卷
龍鳳檸樂
2023-04-05
$70 (宵夜)
牛坑腩+沙瓜
港式蛋卷
龍鳳檸樂
2023-03-31 51 浏览
今日行旺角路經陳儀興牛什粉麵店,心諗陳儀興潮菜館食過幾次,原來又有做埋潮式粉面,於是就入去試一試。一入門就見場內有好多香港特色壁畫幾特別,整體店內裝潢都幾企理舒適。點了兩碗招牌菜:淨食八寶丸同牛三寶麵。首先係八寶丸,有自家製章魚丸、墨丸、魚蛋、鮮蝦雲吞、魚皮餃、蝦肉丸等等,魚蛋同墨丸都好彈牙,8樣都好味。唔太餓的話,叫淨食啱啱好,如果想飽啲,就要跟麵。跟著係牛三寶麵,仲可以加$20轉餐有油菜+飲品/紫菜湯, 今次揀左蠔油芥蘭同紫菜湯,牛肚同牛腩都煮得非常軟嫩,入口即化,而牛根的口感則較為Q彈,麵條也很有彈性,口感唔錯。仲試埋佢地嘅蛋卷,好鬆化,蛋味好香。埋單先留意到有時段優惠,星期日至四 宵夜時段夜晚9點後 全單九折!!食後包膠,陳儀興品牌始終後潮菜專家,完全冇伏,值得一試。

仲試埋佢地嘅蛋卷,好鬆化,蛋味好香。

食後包膠,陳儀興品牌始終後潮菜專家,完全冇伏,值得一試。
2023-03-29 460 浏览
今晚來到旺角的「陳儀興牛什粉麵」吃晚飯,餐牌給我大開眼界,海參腩、沙瓜(傘肚)一般店鋪都少有奉客,在這裏吃得到,的確是牛什專家!先來兩個小食:炸章魚丸~炸章魚丸很鮮甜又香口。炸魚皮非常香脆。腐乳通菜~通菜翠綠嫩滑,很有水耕菜的幼嫩口感,配腐乳醬一流。牛三寶客飯~牛腩肉味濃厚,肉質鬆軟。牛筋腍滑,口感極佳。金錢肚掛滿腩汁更好味道。原來牛三寶餸飯相比湯麵也不遜色。招牌手打魚旦麵~魚旦和魚片鮮爽彈牙,麵質爽滑,湯底香濃不過鹹味。八寶丸湯麵~魚旦、章魚丸、炸魚棗、魚皮餃、豬肉丸、墨魚丸、魚滑及貢丸,味道鮮美又爽口,選材十分豐富。自家品牌飲品店鋪還有自家品牌香葱蛋卷,我買了一盒就先嘗為快,蛋卷皮呈蜂巢狀,香脆鬆化,蛋味香濃挺不錯!豐富的晚飯

先來兩個小食:

炸章魚丸~炸章魚丸很鮮甜又香口。

炸章魚丸

炸魚皮非常香脆。
炸魚皮

腐乳通菜

牛三寶客飯~
牛腩肉味濃厚,肉質鬆軟。
牛筋腍滑,口感極佳。
金錢肚掛滿腩汁更好味道。
原來牛三寶餸飯相比湯麵也不遜色。
牛三寶客飯

牛三寶客飯
招牌手打魚旦麵
香葱蛋卷
2023-03-29 50 浏览
我上星期去咗旺角既陳儀興 因為又係好想食牛腩米 今次叫左幾樣野黎食👾崩沙腩米 , 炸魚皮, 凍檸茶 Total: $75首先講講碗崩沙腩米 牛腩好好味好腍身 牛味香濃 真係好滿足呀 然後係魚皮 佢炸得好香脆 味道好好 份量一個人黎講都可以接受了~餐廳嘅環境唔算太高檔, 有機會要同人搭台, 但唔使等位都係一個唔錯嘅選擇

👾崩沙腩米 , 炸魚皮, 凍檸茶

Total: $75

2023-03-20
  • 崩沙腩米
2023-03-16 79 浏览
店舖位於廣華醫院附近人流偏多 食客偏叔叔年紀居多不過店內用餐環境很乾淨這點很加分 女生挺介意這點八寶丸拼擔擔麵自家店舖生產的肉丸類 炸蝦棗丸 章魚丸之類的肉丸裏有蝦肉和章魚粒吃起來有口感 白魚丸很彈性十足 有魚香肉絲比其他店家的粗條 更有口感味道偏鹹濃 攪拌好味道中和後剛剛好乾拌麵 味道上很集中 紫菜吸收了醬汁 多了份藻味沙瓜海參腩麵部分分得挺細 有些名字也沒有聽過點了兩款 名字挺特別試下吃起來口感爽口 相信本身滷製過肥瘦相間牛沙瓜 外皮皺皺的配上經典的河粉 和少許辣椒醬河粉煮得剛剛好 帶有滑溜溜口感
店舖位於廣華醫院附近

肥瘦相間牛沙瓜 外皮皺皺的
配上經典的河粉 和少許辣椒醬
河粉煮得剛剛好 帶有滑溜溜口感
2023-03-15 76 浏览
放半天假出咗旺角逛逛,好耐冇食過牛什粉麵,剛回港朋友提議食潮州粉麵,旺角《陳儀興牛什粉麵》位於煙廠街鴻祥大廈地下。好彩早少少嚟到,門口都有人等位。招牌八寶河~八款唔同嘅丸,魚蛋角、魚丸、貢丸、墨丸、豬肉丸、蝦條、八爪魚丸及魚皮餃,爽口彈牙,河粉軟滑美味。叫咗個限量供應嘅沙瓜(傘肚)河~食落有少少似豬肚,其實係牛肚嘅其中一個部位,爽口一啲都唔韌,夠淋一咬就開,味道更勝豬肚。$20跟餐油菜或炸魚皮及飲品,生菜/菜心/通菜~通菜夠嫩綠。炸魚皮~香口爽脆,十分香口。冷熱飲品一樣價錢,加$2試咗個事頭婆涼茶,五花茶~味道唔會太甜,自家製有益涼茶,不錯呢。粉麵店仲有港式蛋卷,朋友買咗盒試試,牛油味蛋味夠,香脆可口。
好彩早少少嚟到,門口都有人等位。

招牌八寶河~
叫咗個限量供應嘅
沙瓜(傘肚)河~
$20跟餐油菜或炸魚皮及飲品,
生菜/菜心/通菜~
通菜夠嫩綠。
炸魚皮~
香口爽脆,十分香口。
冷熱飲品一樣價錢,
加$2試咗個事頭婆涼茶,
五花茶~
味道唔會太甜,自家製有益涼茶,不錯呢。
2023-03-13