2022-01-25
小店係1月30日就係last day,之後都係做網店所以想堂食就快d襯呢幾日去啦🙆🏻♀️小店除咗有甜品食之外仲有好多靚衫買😆小店嘅佈置都好有心機❤️🔥老闆都好好人😍🔸朱古力與棉花糖三重奏🍫$89(11月價錢)疏乎厘有三件🙌🏻上面有Oreo同cream😚而朱古力有d似雪糕溶咗個咗feel🍦疏乎厘唔係全空氣仲好鬆軟😆雖然唔係最出色但呢個價錢絕對抵🥰🔸珍珠奶茶(少冰少甜)🧋$30奶味較重😙而珍珠係細粒個款同時好煙靭🙌🏻個人覺得質素幾好🥰🔸朱古力有左香蕉bb🍌(三件)$68外賣可以揀熱或者涷冰冰🧊第一次聽疏乎厘有涷食就試吓啦😆疏乎厘相對結實啲但都係鬆軟嘅💓但就冇咗蛋香😗而Cream都係好棉☺️朱古力醬都係好正🍫而香蕉就唔係好夠熟😛整體黎講成件事好新奇而個人比較鐘意熱食🔥但真係不妨試試🤩🔸雪上加Oreo 珍奶❄️$39珍奶上面有cream🍨oreo同m&m🍫多咗oreo口感豐富咗💁🏻♀️而珍奶都係偏重奶味🥛珍珠都好煙靭🥰🔸百香果綠茶🍵$13(第二杯半價)呢個有驚喜🤩真係有百香果籽係下面🤤飲落唔會好甜仲好清新❤️🔥
🔸朱古力與棉花糖三重奏🍫$89(11月價錢)
🔸珍珠奶茶(少冰少甜)🧋$30
奶味較重😙而珍珠係細粒個款同時好煙靭🙌🏻個人覺得質素幾好🥰
🔸朱古力有左香蕉bb🍌(三件)$68
🔸雪上加Oreo 珍奶❄️$39
珍珠都好煙靭🥰
🔸百香果綠茶🍵$13(第二杯半價)