2019-10-22
因為訂唔到附近間cafe walk in 又唔夠位,去第二到又唔夠時間,就是但入左呢間食。叫左個南瓜冬陰功海鮮焗飯,等左25分鐘,仲以為佢原個南瓜上所以咁耐,事實證明我太天真。終於上菜,只係一個兜裝住既焗飯。無所謂啦,外表既野…食落口,D汁根本無冬陰功味,無南瓜味。但最精彩都係D 所謂既魚塊。我一時衝動放左一舊入口,頂,咬唔開既???? 獲利回吐出黎,用刀切開黎見我啦,點知係咪包左塊膠黎炸!一切開,根本就係炸粉包空氣! 一滴魚都無喎! 68蚊喎! 炸瑞士山區空氣??? 成兜飯最入得口既,係個飯底,起碼係白飯!同行同事叫撈檬,落成半支sauce都話淡... 但口味呢D野各有所好啦,可能大家都想健康D呢...唯一值得提下既係個水吧,D 飲品名好有特色。但要入去堂食,又要加一,又要等,又難食,咁就絕對唔使再去啦。
唯一值得提下既係個水吧,D 飲品名好有特色。