2024-01-29
講到灣仔區兩餸飯,你一定無可能唔識<駱克美食>既兩餸飯😜呢間鋪仔細細,未到12點15分已經有一條龍餅係駱克道🤣你會發現佢價錢唔平,但全部排隊都係fans,個個打工仔西裝長裙都會為左佢既兩餸飯而停留🤗⭐佢個餐單好吸引,圖文並茂,不過實際菜式要睇返當日供應!有一D受歡迎既就日日都有,好似肉餅,蒸水蛋,椒鹽豬扒,辣子雞同水煮牛肉呢D。好多食物選擇😆所以飯都會配例湯,唔飲例湯都可以加錢轉凍檸茶或者凍奶茶既飲品👍留意返佢價錢比坊間兩餸飯貴,但無論味道同份量都蒐得住個價錢。佢好食到我公司有差唔多一半人都係食佢既兩餸飯🥰證明真係好好食👍⭐我必食既菜式一定係辣子雞同水煮牛肉,蜜糖薯仔牛柳粒,肉餅蒸水蛋都好好食。佢既蒸水蛋唔係好水,可以用筷子夾起。留意返其實我留意到無論叫三餸定四餸,份量都係差唔多。咁叫三餸會抵D😆不過我成日想食多D唔同款,可以同同事share,好多時候我都會叫四餸,哈哈🥰🤣🤣🤣如果你係附近返工,真係可以做飯堂架🥰
⭐佢個餐單好吸引,圖文並茂,不過實際菜式要睇返當日供應!
如果你係附近返工,真係可以做飯堂架🥰