2022-12-10 199 浏览
🍣我和朋友是抢在去年第一天开业时来的,人真的多到炸裂,现在已经不用排队啦。去年开业时排队的几乎都是local市民,几百号人,还有叔叔阿姨年龄级别的都过来参与排队。小姐妹先去排队拿筹,拿着爱的号码牌出去转了一圈,等了几个小时,姐妹正准备放弃的时候,六点钟左右竟然幸运的刚刚好叫我们!-🍣灰绿色碟hkd12,红色碟hkd17,金色碟hkd27,最贵黑色碟子hkd37。-‼️餐厅点餐都是用ipad或者手机扫码。并且,新开业期间,每晚6点钟会有直播!直播厨房内解剖鲜鱼的现场,在自己桌子上iPad 就能看到,真的有种看吃播的既视感!我们之前都不知道会有直播,只是刚好幸运的遇到!真的非常热闹-🍣餐厅采用市场与海底世界为主题,虽然价格平价,但质量丝毫不马虎,餐厅选用有良好光泽、黏性和甜度适中的上等北海道七星米原米,再自家研磨。寿司醋则混合纯米大吟酿和2种红醋,再配上用北海道利尻昆布加鹿儿岛鲣节煮成的高汤,最后制成味道适中的寿司醋饭。-🍣因为我们大部分点的都是黑色碟子,所以吃下来差不多人均260,但我觉得都是物超所值。如果平衡一点的话,人均其实也就是100+!!并且吞拿鱼品质也很不错了,平价寿司中的王者!

‼️餐厅点餐都是用ipad或者手机扫码。并且,新开业期间,每晚6点钟会有直播!直播厨房内解剖鲜鱼的现场,在自己桌子上iPad 就能看到,真的有种看吃播的既视感[赞R]!我们之前都不知道会有直播,只是刚好幸运的遇到!真的非常热闹

🍣因为我们大部分点的都是黑色碟子,所以吃下来差不多人均260,但我觉得都是物超所值。如果平衡一点的话,人均其实也就是100+!!并且吞拿鱼品质也很不错了,平价寿司中的王者!!
2022-12-06 194 浏览
我好鐘意食壽司 但鮮選開左咁耐一直都冇意欲去食 我覺得唔係個回事友人強烈要求話想試下 就陪下佢食當日係星期二 我18:44去到門口直入不過我19:18離開個陣好似要等一等位了當日 可能係我食得最快最少既一次壽司晚餐一坐低 我見到個醬油碟崩左一角就已經扣左分 (當然 我都明白係在所難免BTW佢地標榜新鮮山葵磨既wasabi又真係不錯因為疫情 所以暫停左迴轉 只可iPad落單一睇個iPad有啲無奈 野食選擇較少 仲好多sold out我個陣7點未夠都咁樣 夜啲入黎既人食乜?-?同埋佢個電子menu整到好花 睇得有啲辛苦揀左幾款火灸壽司 全部都有好多醬油係面要睇番個人口味喇 我自己就唔鐘意太重調味但師傅火候控制好好 會聞到好香既火灸味 佢啲飯比起出面同類型餐廳偏細的 但係好食另外哩到唔係用抹茶粉 係用小茶壺沖茶葉的相信好多人會拎佢同壽司郎比較但個人認為係完全冇得比 不論係CP值定種類不過佢仲有蝦三味 hahaha 所有野都不過不失 要排隊一定唔會食可能要過一段長時間先會俾多次機會了
我好鐘意食壽司 但鮮選開左咁耐

一坐低 我見到個醬油碟崩左一角
就已經扣左分 (當然 我都明白係在所難免
BTW佢地標榜新鮮山葵磨既wasabi又真係不錯
因為疫情 所以暫停左迴轉 只可iPad落單
我個陣7點未夠都咁樣 夜啲入黎既人食乜?-?
同埋佢個電子menu整到好花 睇得有啲辛苦

所有野都不過不失 要排隊一定唔會食
可能要過一段長時間先會俾多次機會了
2022-11-29
2022-11-06 330 浏览
DONKI 鮮選壽司📍荃灣海之戀.DONKI壽司一開既時候要等3-4個鐘先有得食宜家非繁忙時間只係等左15分鐘👍🏼 可一試但晚上尼都仲見到好多人排隊🙈.❇️拎飛我拎完飛之後,如果見到都有好多張,就會過番DON DON DONKI 行一陣街先,唔係企哂係到等出面有得坐,但位唔多.❇️食野食野係用iPad自己點餐我覺得出野食既速度比壽司郎慢選擇都冇壽司郎咁多(如果鍾意一邊食熟食嘅朋友就唔係好適合,佢無咩炸物)但值得一讚嘅係,佢嘅紫菜係非常之脆口👍🏼.總:唔值得排幾個鐘,唔洗等耐既就可一試
DONKI 鮮選壽司
📍荃灣海之戀
DONKI壽司一開既時候要等3-4個鐘先有得食
宜家非繁忙時間只係等左15分鐘👍🏼 可一試
但晚上尼都仲見到好多人排隊🙈
❇️拎飛
出面有得坐,但位唔多
❇️食野
食野係用iPad自己點餐
我覺得出野食既速度比壽司郎慢
選擇都冇壽司郎咁多
(如果鍾意一邊食熟食嘅朋友就唔係好適合,佢無咩炸物)
但值得一讚嘅係,佢嘅紫菜係非常之脆口👍🏼
總:唔值得排幾個鐘,唔洗等耐既就可一試
#北寄貝壽司 $12 味道正常,舊飯有少少凍#赤蝦壽司 $22 冇乜味但係唔難食😂#油甘魚壽司 $22 呢個整體味道好少少,起碼食落去覺得係新鮮啲,有少少油香.#北海道軟雪糕 $17 食落去唔係好creamy,似係煉奶雪糕嘅味,不過算幾好食。.🫢整體來講完全唔推薦大家入去試伏,😶雖然唔會有一樣嘢覺得好難食放唔到入口,但係就一定唔會想再特登入去再食。😂始終價錢都唔係特別平,差唔多嘅價錢,✨情願排耐少少食壽司郎,價錢又平啲仲要好食好多。.味道👅:4/10賣相👀:6/10扺食💰:4/10
#北寄貝壽司 $12 味道正常,舊飯有少少凍
#赤蝦壽司 $22 冇乜味但係唔難食😂
味道👅:4/10
賣相👀:6/10
扺食💰:4/10
2022-10-20 188 浏览
第一次食donki壽司,初時人不多,轉眼已坐滿人。這裡有茶末放在茶壺,自己加熱水,但加水位很窄。薑要問店員取,只俾一次。芥末預制,有芥粒好辣。叫了三文魚,吞拿魚和吞拿他他壽司。用送食物輸送帶送來,大小比點餐牌細份,色澤,口感柔軟度okay,但吃不到魚味,他他賣相好似打完風甩咗。自助形式,卻要收加一。
2022-10-20
2022-10-17 2062 浏览
收費主要分六款,$12、$17、$22、$27、$37、$50。分咗三次落單,仲共食咗12碟。迴轉帶因衛生原因沒有食品(只有 wasabi 提供),點餐用枱面部 PAD 自助落單,最後由自動送餐火車送上壽司。藍鰭吞拿魚併盤($37×2),赤身(冇筋,有彈性)、中拖羅(冇筋,爽口)、大拖羅(有一條食到嘅筋,肥美,爽口)各一件。性價比高,推薦。三文魚拖羅($22),尚算肥美,味道正常。日本產池魚($17),有啲腥,冇下次。赤蝦($22),彈牙,丁丁甜味。日本產帆立貝($22),少少爽口,少少甜味。赤貝($22),爽口,但冇咩味。山葵八爪魚軍艦($12),都幾攻鼻,紫菜是脆的。秋刀魚($27),輕微秋刀魚應有嘅腥味,但接受到,魚肉有啲彈牙。藍鰭吞拿魚赤身($22),同樣冇筋,抵食。火炙鰭邊($22),夠哂肥美,燒過油脂味更重,魚肉彈牙。日本產鯛魚($37),好淡嘅味,比較普通。整體啲魚都係新鮮的,很好。壽司飯係手制,米飯係淡淡啡色的有味醋飯。枱面提供兩款豉油,一款帶微甜(金字品牌),另一款濃味啲(萬字品牌)。Wasabi 係磨出嚟真空包裝的(有纖維有質感的),並唔係坊間嗰啲包裝普通嘢,好有誠

三文魚拖羅($22),尚算肥美,味道正常。
日本產池魚($17),有啲腥,冇下次。
赤蝦($22),彈牙,丁丁甜味。
日本產帆立貝($22),少少爽口,少少甜味。
赤貝($22),爽口,但冇咩味。
山葵八爪魚軍艦($12),都幾攻鼻,紫菜是脆的。
藍鰭吞拿魚赤身($22),同樣冇筋,抵食。
火炙鰭邊($22),夠哂肥美,燒過油脂味更重,魚肉彈牙。
日本產鯛魚($37),好淡嘅味,比較普通。

Wasabi 係磨出嚟真空包裝的(有纖維有質感的),並唔係坊間嗰啲包裝普通嘢,好有誠意。
藍鰭吞拿魚併盤
日本產鯛魚
藍鰭吞拿魚併盤
火炙鰭邊
2022-10-13 144 浏览
🎖會再食既外賣壽司🍣.DONKI 鮮選壽司一開幕個陣有好多人都話一般般,唔值得去排🙈食其實好過之類😂但食完今次外賣我對佢真係有改觀😍.外賣佢有餐有散叫,雖然散叫唔算係好多好多款,但係有老人家我最鍾意食既炙燒左口魚就已經加分🤤🤤佢既好味程度係過晒平時外賣叫既炙燒左口魚😍叫左吞拿魚壽司Set 又係意料之外好食😋起碼好過壽司郎單件既$27吞拿魚腩🙈上次我食過個舊係不可一不可再🤪其他野都係唔錯☺️.外賣拎野係個智能櫃用將單去嘟就可以😝佢本身話要等40分鐘,最後我哋20分鐘就拎到😁下次我決定要行上山頂食,希望冇咁多人👻
🎖會再食既外賣壽司🍣
2022-09-27 199 浏览
我是它開業後約一個月去的,很不容易才安排到一天平日的11點30分左右時間去試新店,但還是要等候約15分鐘。好彩佢等候的地方係有座位坐,不用全程站立,而且旁邊就是donki, 要等也問題不大。坐位尚可,但一定不是迴轉壽司中最好,論新鮮和魚生的大小,它只是一般,種類算多,但如果4間我常去的壽司,我會排第一壽司郎,第二元氣,第三 千兩(需質素好,但價錢貴) 第四才是鮮選。價錢方面,它比元氣和壽司郎都貴,所以今次第一次食會比較失望。只影了部分,因開頭比較肚餓,有d 唔記得影

只影了部分,因開頭比較肚餓,有d 唔記得影
午餐
2022-09-15 219 浏览
前排有一日去咗山頂,嗰陣比較夜冇乜餐廳揀,見到Donki壽司冇人排隊,反正未試過就入去試吓,食完覺得唔錯👍之後某日去咗荃灣西分店再食,但係呢間質素參差好多⋯😐❤️藍鰭吞拿魚大拖羅 💰2️⃣7️⃣有種入口即溶嘅感覺,不錯👍⭐️玉子燒💰1️⃣2️⃣ 鰻魚💰2️⃣2️⃣呢兩日喺山頂分店食都係熱既,但呢度凍冰冰,似係放咗好耐,超失望⋯⋯⭐️山葵八爪魚 💰1️⃣2️⃣餡料正常但出面塊紫菜都係淋晒⋯⋯⭐️日本產帆立貝照燒 💰1️⃣7️⃣因為凍哂所以食唔到照燒香味,失望⋯❤️ 日本產帆立貝 💰1️⃣7️⃣味道鮮甜,呢個價錢抵食👍仲以為日本公司嘅QC會比較好,睇嚟都要加把勁⋯⋯(btw隻豉油碟好油膩⋯衛生一般⋯)#荃灣美食 #海之戀 #海之戀商場 #壽司推介 #山頂餐廳 #吞拿魚壽司 #玉子燒 #鰻魚壽司 #山葵八爪魚 #日本產帆立貝 #帆立貝壽司 #tamago #tamagosushi #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #japanesesushi #donkiaushi #donki壽司#鮮選壽司 #藍鰭吞拿魚大拖羅 #拖羅壽司 #opmall
之後某日去咗荃灣西分店再食,但係呢間質素參差好多⋯😐

❤️藍鰭吞拿魚大拖羅 💰2️⃣7️⃣
藍鰭吞拿魚大拖羅

有種入口即溶嘅感覺,不錯👍

⭐️玉子燒💰1️⃣2️⃣ 鰻魚💰2️⃣2️⃣
玉子

鰻魚

⭐️山葵八爪魚 💰1️⃣2️⃣
山葵八爪魚

餡料正常但出面塊紫菜都係淋晒⋯⋯

⭐️日本產帆立貝照燒 💰1️⃣7️⃣
日本產帆立貝照燒

因為凍哂所以食唔到照燒香味,失望⋯

❤️ 日本產帆立貝 💰1️⃣7️⃣
日本產帆立貝

味道鮮甜,呢個價錢抵食👍

仲以為日本公司嘅QC會比較好,睇嚟都要加把勁⋯⋯
(btw隻豉油碟好油膩⋯衛生一般⋯)

2022-08-10
藍鰭吞拿魚大拖羅
2022-09-11 241 浏览
閒日下午茶時段嚟到荃灣鮮選壽司,可能平日下午茶時段餐廳不用等位,直入店舖內坐已可。好多人都話鮮選壽司無想像般好食,係無期望下迴轉壽司又唔係咁差,從價錢上我覺得可以接受,未算最好食,但都算中上點咗厚切大拖羅、中拖羅、藍鯨吞拿魚拼盤、吞拿魚他他、凡立貝、花之戀、沙律醬蟹棒、三文魚子、飛魚子、油甘魚、鰻魚、山葵八爪魚、粟米沙律、玉子燒。鮮選壽司的壽司飯比較深色少少同有D 散,故用筷子夾起食時要用輕功,唔係飯會易散,飯雖深色但唔會太濃味,有洽好的飯香醋酸味,尚算可以。花之戀經壽司快車嚟到買相差咗少少,味道也可以。其它款壽司買相不錯,拖羅入口溶化,美味可口其它款壽司都是新鮮可口要一提茶壺自助加水是有點困難,自助加水位水制比較實,加上茶壺頂又高頂住個位水又熱,好容易唔留神會被熱水灼到手,或整到一枱面都係水,希望店舖會留意去改善。當日下午茶時段食客比較少,但留意到付近有2枱食客都是講日文,Donki 吸引唔少在港日人光顧總括食物有進步空間,但價錢同壽司我覺得合理,壽司食材新鮮可口,都好好味

厚切大拖羅

三文魚花之戀

藍鯨吞拿魚

藍鯨吞拿魚併盤

鮮選壽司壽司飯比較深色少少同有D 散,故用筷子夾起食時要用輕功,唔係飯會易散,飯雖深色但唔會太濃味,有洽好的飯香醋酸味,尚算可以。

其它款壽司都是新鮮可口

2022-08-15
藍鯨吞拿魚
藍鯨吞拿魚併盤
2022-08-21 331 浏览
慕名而來, 失望而去.總結來講, 我感覺是間野無打算做落去. 服務就是無服務, 結賬自己走, D 杯想換又無人可以搵, 點餐 pad 亦無call 人服務,  人手又少.大家看看張相, 桌上物品, 1. 左邊黑色膠板,  竟然塊板有明顯破爛, 第一樣給我的東西是爛成咁.2. 個點餐pad 係無抹過, 有D 位按時感覺到粘粘的. 完全不像日本食肆的要求.3 . 無小型垃圾杯筒, 唔知係好事定壞事, 加完wasabi 後, 個膠就唔知掉去邊, 唯有掉在桌上. 然後是以下2張相: 黑色茶杯, 竟然係咁, D 吸索膠明顯脫落, 照用, 仲要唔止一隻. 令我好懷疑個衞生情況. 個杯身原本是白色膠, 一甩膠是好明顯.跟住點餐, 50蚊一件既海大拖羅, 送到來咁樣. 味道就無乜野, 但就感覺好差. 仲有一點好重要, 所有壽司的飯, 都好重醋, 我覺得唔好, 因為食多了覺得重味, 想食淡係做唔到, 件魚生想點下醬油和 wasabi 又太重味, 總之就係重味. 佢係重到每舊飯都見到有色, 好明顯.我重點左2次 中拖羅, 都係有根既, 感覺就唔掂了. 荼壼, 桌上最完好的東西. 但個水掣都幾實, 用個壼推
慕名而來, 失望而去.
大家看看張相, 桌上物品,

然後是以下2張相:

我重點左2次 中拖羅, 都係有根既, 感覺就唔掂了.
海膽大拖羅

荼壼, 桌上最完好的東西. 但個水掣都幾實, 用個壼推其實都好不便, 用個耳仔推, 個咀又頂住, 唯有用壼身, 但又會熱到手, 尤其是沖完2杯即加水, 是好熱, 水又出得慢, 又耐又易流到桌濕晒, 如圖所見.
同埋千萬 不要加滿水, 一來壼身燙手, 二來一滿個壼咀就會流返出來.

面前 2 層運輸軌, 上前係一定要站著才拎到, 其實幾不便

wasabi 最值得讚, 因為一包分量不少, 不用開好多包就夠用. 側看就見到好厚身.

現在暫停了迴轉, 只有點餐.

款唔多, 只好有D 重覆叫, 甜品也很少選擇, 無野好叫.

重申返個總結, 我感覺是間野無打算做落去.
题外话/补充资料: 重申返個總結, 我感覺是間野無打算做落去.
2022-08-20
2022-08-20 215 浏览
拎張飛試下排 等等下就等咗𝟏個鐘終於入到去 雖然自己一個食 不過見等咗咁耐盡量叫多幾碟黎試下(⁎˃ᴗ˂⁎)✿ 藍鰭吞拿魚拼盤 $𝟑𝟕✿ 藍鰭吞拿魚赤身 $𝟏𝟕✿ 火炙鰭邊 $𝟏𝟕✿ 日本產帆立貝 $𝟏𝟕✿ 三文魚拖羅 $𝟐𝟐✿ 吞拿魚他他 $𝟏𝟕✿ 海螺$𝟏𝟕必點既係日本產帆立貝同藍鰭吞拿魚拼盤~帆立貝係厚切既 好鮮甜藍鰭吞拿魚拼盤入面有齊大拖、中拖同赤身雖然大拖同中拖比起其他壽司既薄切 不過大拖真係做到入口即溶 性價比係超高*ˊᵕˋ* 其他壽司呢就一般般啦 個人覺得壽司郎既好味啲~ *゚⌖˚˖* 評分𝐫𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 ˖*⌖˚◌ *゚👅美味值:♥♥♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♡♡♡ 💸性價比:♥♥♥♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♡♡🤟🏻回頭率:♥♥♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♡♡♡

✿ 藍鰭吞拿魚拼盤 $𝟑𝟕
✿ 藍鰭吞拿魚赤身 $𝟏𝟕
✿ 火炙鰭邊 $𝟏𝟕
✿ 日本產帆立貝 $𝟏𝟕
✿ 三文魚拖羅 $𝟐𝟐
✿ 吞拿魚他他 $𝟏𝟕
✿ 海螺$𝟏𝟕

必點既係日本產帆立貝同藍鰭吞拿魚拼盤~
帆立貝係厚切既 好鮮甜
藍鰭吞拿魚拼盤入面有齊大拖、中拖同赤身
雖然大拖同中拖比起其他壽司既薄切
不過大拖真係做到入口即溶 性價比係超高*ˊᵕˋ*
其他壽司呢就一般般啦 個人覺得壽司郎既好味啲~

*゚⌖˚˖* 評分𝐫𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 ˖*⌖˚◌ *゚
👅美味值:♥♥♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♡♡♡
💸性價比:♥♥♥♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♡♡
🤟🏻回頭率:♥♥♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎♡♡♡
2022-08-20 136 浏览
鮮選壽司SEN SEN SUSHI黎到海之戀商場,緊係要拜訪一下dondondonki開既鮮選壽司SEN SEN SUSHI,位於地鐵站2-3分鐘既路程非常近,店內環境都非常闊落今次主要叫左:12$ 味付腐皮17$ 日本產帆立貝、赤蝦、海螺22$ 厚切三文魚27$ 藍鰭吞拿魚拼盤37$ 原條鰻魚每款壽司都好新鮮,三文魚同帆立貝都特別肥美。至於藍鰭吞拿魚拼盤都係27$有三舊黎講都幾抵,不過呢三款壽司響返donki都可以一盤盤買到,所以不算有驚喜。原條鰻魚就有啲凍,好似剛剛雪櫃拎出黎咁…有點扣分。其實最特別最特別就係佢個生磨wasabi,真係好好食,真係另一個層次。
鮮選壽司SEN SEN SUSHI

37$ 原條鰻魚

2022-03-28
午餐
  • 藍鰭吞拿魚拼盤
經過好多次,好多時已經派哂籌,就算叫外賣,都要等一個鐘🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️永不放棄精神,今次再試!! 😂 等咗45分鐘,終於俾我等到🎊餐廳9點正last order,9:15前一定要離場。入座嘅時候已經8:10,我哋好快手一次過落哂要食嘅嘢😂 我諗係因為太晏嘅關係,好多期間限定壽司已經售罄。除咗壽司,仲有一品料理同甜品選擇,比如茶碗蒸、味噌湯大福、軟雪糕⋯⋯荃灣Donki分店係第一間鮮選迴轉壽司分店,但因為疫情關係,迴轉帶已經停用,只係淨返孤獨嘅wasabi 係迴轉帶上面😂 所有食物轉用高速車運送。壽司用赤醋調味,所以壽司飯對比平時食到嘅壽司稍為深色少少。全程用tablet落單,點餐後,大約5分鐘就陸續有食物送到。雖然接近關門時間,但魚生仍然新鮮,唔似賣剩貨。價錢中等,2個人食咗20碟壽司🍣😂,埋單$470。個人覺得壽司醋有啲重手,醋味較重。餐境環境乾淨,職員服務態度好好。門口登記入座嘅職員除咗叫客人入座之外、仲要帶位、處理外賣單、放外賣入交收櫃、同外賣平台車手交接。人流一直都無減少過,職員做到無停手,仲不時關心客人落外賣情況,每隔一段時間,會問下有冇在場客人等緊外賣,一人身兼多職,仍然面

餐廳9點正last order,9:15前一定要離場。

壽司用赤醋調味,所以壽司飯對比平時食到嘅壽司稍為深色少少。
雖然接近關門時間,但魚生仍然新鮮,唔似賣剩貨。
價錢中等,2個人食咗20碟壽司🍣😂,埋單$470。
個人覺得壽司醋有啲重手,醋味較重。

餐境環境乾淨,職員服務態度好好。
門口登記入座嘅職員除咗叫客人入座之外、仲要帶位、處理外賣單、放外賣入交收櫃、同外賣平台車手交接。人流一直都無減少過,職員做到無停手,仲不時關心客人落外賣情況,每隔一段時間,會問下有冇在場客人等緊外賣,一人身兼多職,仍然面不改容,好專業。
2022-08-17
2022-08-17 142 浏览
第一次試食 Sen Sen Sushi(*´˘`*)♡ 之前睇好多好多試食片都好似講到唔太值得黎食 所以一直無試~ 咁啱今次唔洗排隊直入就試下佢!〰 藍鰭吞拿魚拼盤 $37幾抵玩 一次試晒三個部位 而且 Sen Sen Sushi 比壽司郎優勝既地方真係第一樣就係吞拿魚🥹 紋路同色澤已經勁靚!好香油味 男朋友覺得赤身最有驚喜~〰️ 赤貝 $22 海螺 $22兩隻貝類都好爽口好好食🥹🥹🥹 第二樣呢邊推薦既種類一定係貝類!〰️ 生八爪魚 $17可以話淋但係又有啲韌咁~ 同埋唔知點解啲好鹹😂😂 如果有興趣都可以試下不過我自己就未必會再嗌🍦北海道軟雪糕 $17🥹💖 回到日本既感覺 好重奶味好香 不過小心容易膩種類其實比較少 但係魚生類一般都幾有驚喜幾新鮮(›´ω`‹ ) 同埋!!個飯係暖的🥹 唔知係用咩醋整特別好食 如果一樣唔洗排隊我可能會想食呢間多過壽司郎🤣 不過壽司郎種類多啲同埋水準平均啲既(。・ω・。)ノ

〰 藍鰭吞拿魚拼盤 $37

〰️ 赤貝 $22 海螺 $22