2023-11-04 111 浏览
不知道是否因為即時燒的原因,上餐的速度較慢。店面也小,所以候座的時間稍長,不過幸好門外有長凳供客人等候。鰻魚飯的鰻魚汁可按自己口味倒,女生吃小的已經飽了,男生則需要吃大的才能飽,而且大的饅魚飯盒比較華麗,用日本飯盒,有藝蓋著,推薦給喜歡儀式感的人!雖然始終未有日本正宗的鰻魚飯美味,但一嚐還是不錯的。味增湯的味道也不錯。唯一的敗北是酸蘿蔔,實在是太酸了……每人還附上一杯熱茶,很適合飯前飯解渴飯後解膩。

味增湯的味道也不錯。唯一的敗北是酸蘿蔔,實在是太酸了……

每人還附上一杯熱茶,很適合飯前飯解渴飯後解膩。
招牌鰻魚飯(小)
2023-11-02
2023-10-27 188 浏览
平常吃日料也有鰻魚飯,但鰻魚飯專門店就少見,得知旺角有一家就立馬衝去吃!店舖在麥花臣球場對面,環境是木系裝修,雖然不大但坐得舒適☺️。餐牌上的鰻魚口味挺多,還有數款串燒和小吃選擇🙈。-▪︎炭燒雞軟骨|鹽燒雞皮 HKD$18/串這裡有串燒就點吧😆,熱辣辣的味道挺香😎。雞軟骨口感爽脆有嚼感,炭燒過的味道香濃。燒雞皮脆卜卜的質感,味道微咸惹味。-▪︎炭火白燒鰻魚 HKD$128用鹽作調味再炭燒,白鰻魚賣相淺色一點,點了大份味道挺香。鰻魚外皮香脆惹味,肉質鮮嫰有嚼感,味道微咸吃到鰻魚的鮮味😆,油入不太重不怕吃滯。整體味道香口,挺好下飯的感覺。-▪︎鰻魚蛋包飯 HKD$108堆砌成小山丘的賣相吸引,平常也喜歡吃的組合😍。鰻魚肉質嫰滑無骨,醬汁味道微咸帶點甜味。滑蛋蛋味香濃質感滑溜,裡有芝麻及紫菜口感豐富。飯底是蕃茄炒飯,感覺挺開胃😚。-

▪︎炭燒雞軟骨|鹽燒雞皮 HKD$18/串

▪︎炭火白燒鰻魚 HKD$128
用鹽作調味再炭燒,白鰻魚賣相淺色一點,點了大份味道挺香。

▪︎鰻魚蛋包飯 HKD$108

2023-10-25
午餐
2023-10-25 205 浏览
【旺角•鰻一炭燒鰻魚飯】@unagi_ichiππππππππππππππππππππππππππππππ隱世原條炭火燒鰻魚飯店🌻|炭火蒲燒鰻魚飯(小)|HKD 98這道鰻魚飯份量十足,一碗飯上堆滿了多塊炭燒鰻魚肉,顏色呈現深深的棕色,散發著誘人的香氣。鰻魚肉質鮮嫩多汁,經過炭火燒烤後更是帶來了獨特的炭燒味道,令人愛不釋口。🌼|鰻魚蛋包飯|HKD 108鰻魚蛋包飯份量十足,一碗白飯下面鋪滿了多塊炭燒鰻魚,上面則裹著鬆軟的蛋皮。蛋皮煎得金黃酥脆,外層略帶焦香,內裡鮮嫩軟滑,正好與鰻魚肉的口感形成對比,讓人一口咬下便能感受到不同的食材風味。🏵️|菠蘿乳酸梳打及可口可樂|HKD 28 & 16口感獨特,而且還有一些健康益處。無論是夏天的午後還是隨時需要一杯清涼的飲品,菠蘿乳酸梳打都是一個不錯的選擇。餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#旺角美食 #鰻一炭燒鰻魚飯 #web3旺角#鰻一炭燒鰻魚飯 #Unagiichi #鰻魚 #鰻魚飯 #旺角 #旺角美食 #香港必吃 #香港好去處 #香港旅游攻略 #食在香港 #香港探
【旺角•鰻一炭燒鰻魚飯】@unagi_ichi

#香港必吃 #香港好去處 #香港旅游攻略 #食在香港
#香港探店 #香港美食 #香港打卡 #香港生活
鰻一炭燒鰻魚飯
旺角山東街84號地舖
*嘩!係鰻魚啊😍原來係鰻一入面😋八號風球下清一清d相🫣(打工仔心態:點解會係星期日打風架😮‍💨)..🔸 炭火蒲燒鰻魚飯(大)💲118口感同賣相都唔錯👍🏻比較欣賞鰻魚食落去係真係燒過既😄幾有誠意既真心🤭🤭佢碗湯都幾足料下🤤🤤.🔹 饅魚拼牛舌芯飯💲98份量黎講牛舌就薄左d喇🥲味道都可以接受 不過重口味既你就要加醬汁會好d🤭.🔸 炸鰻魚骨💲28呢個不太推介 食落去好硬😂😂雖然炸完正常都入口鬆脆,不過差少少🤣.🔹 榴連炸彈💲28榴連愛好者表示好食😆如果後上會更加好😉😉
嘩!係鰻魚啊😍原來係鰻一入面😋
八號風球下清一清d相🫣
(打工仔心態:點解會係星期日打風架😮‍💨)
🔸 炭火蒲燒鰻魚飯(大)💲118
份量黎講牛舌就薄左d喇🥲
味道都可以接受 不過重口味既你就要加醬汁會好d🤭
🔸 炸鰻魚骨💲28
呢個不太推介 食落去好硬😂😂
雖然炸完正常都入口鬆脆,不過差少少🤣
🔹 榴連炸彈💲28
榴連愛好者表示好食😆
如果後上會更加好😉😉
饅魚拼牛舌芯飯💲98
饅魚拼牛舌芯飯💲98
  • 炭火蒲燒鰻魚飯
忽然有日好想好想食燒鰻魚 上OpenRice 搵到呢間「鰻一」即叫即燒 好吸引!🤩小食· 炸鰻魚骨 ($28)建議可以唔駛試🥶本身鰻魚骨無味 炸完之後又比較硬 廚師加咗好多媽咪麵味精粉😫 重點· 白燒鰻魚飯-小 ($88)呢到貼心之處就係有分大小嘅丼飯 小嘅話女仔食就可以輕鬆食哂👍🏻即使揀咗小份 但鰻魚都係算多 好足料👍🏻白燒鰻魚就係無落醬汁 可以食到鰻魚本身個味店家會額外比三款汁你自己點 (檸角、鰻魚汁、Wasabi) 個人覺得⭕️最夾係檸汁、❌最唔夾係Wasabi即叫即燒嘅鰻魚 等候時間係要長少少但皮脆肉嫩😋好食好食!味噌湯同前菜好一盤😗可以skip~~• 蒲燒鰻魚 - 大 ($118)大份量鰻魚極多!鋪滿哂成個飯盒面!汁燒相對會腍身啲 無白燒咁香口但有多啲汁送飯就更開胃

小食
· 炸鰻魚骨 ($28)
建議可以唔駛試🥶
炸鰻魚骨

重點
· 白燒鰻魚飯-小 ($88)

即使揀咗小份 但鰻魚都係算多 好足料👍🏻

白燒鰻魚就係無落醬汁 可以食到鰻魚本身個味

即叫即燒嘅鰻魚 等候時間係要長少少
但皮脆肉嫩😋好食好食!

味噌湯同前菜好一盤😗可以skip~~

白燒鰻魚飯(細)

• 蒲燒鰻魚 - 大 ($118)

大份量鰻魚極多!鋪滿哂成個飯盒面!
汁燒相對會腍身啲 無白燒咁香口
但有多啲汁送飯就更開胃

蒲燒鰻魚飯(大)

白燒鰻魚飯(細)
蒲燒鰻魚飯(大)
2023-10-06 103 浏览
燒鰻魚牛舌不太熱,鰻魚比淋身,醬汁適中,牛舌正常發揮,口感唔似牛舌心,2樣都冇乜炭香味,米飯出色,珍珠米粒粒分明,硬左啲啲,而且份量少咗啲,套餐有餐前小食同麵豉湯,茶漬瑤柱好食。環境裝修比較迫夾。可電子支付。
環境裝修比較迫夾。
可電子支付。
2023-09-19
下午茶
最近睇到不同媒體推介「鰻一炭燒鰻魚飯」的確令我心動,決定到訪一試小店人氣高企人流不絕,選擇外賣帶走享用,外賣也需等待接近半小時才準備好食物;星期一至四12點至4點外賣自取享9折優惠除鰻魚飯外,有提供其他丼飯、炭火串燒、沙律小食等==========🔹炭火蒲燒鰻魚飯 (大) $118外賣均配有前菜及細碗麵豉湯前菜為元貝絲及酸蘿蔔,元貝絲鮮味,酸蘿蔔爽甜入味;麵豉湯發揮正常不過鹹鰻魚飯餐盒用保溫袋裝好,加分!打開時鰻魚鋪滿整個飯面,份量充足;米飯加上芝麻紫菜碎及炸鰻魚骨粒炸鰻魚骨粒酥香焦脆,魚香豐富;炭燒鰻魚帶輕微焦香感,魚肉軟嫩,可惜炭燒味不突出,油脂也未算豐富;選用北海道珍珠米,米飯煮到濕濕哋好易入口,汁量適中,鹹甜平衡,加上香口芝麻紫菜更添滋味推介指數:6.5/10
除鰻魚飯外,有提供其他丼飯、炭火串燒、沙律小食等
==========
🔹炭火蒲燒鰻魚飯 (大) $118
外賣均配有前菜及細碗麵豉湯
鰻魚飯餐盒用保溫袋裝好,加分!
推介指數:6.5/10
2023-09-30
30 分钟 (外卖自取)
主打炭火即席生燒美洲鰻鱺,採用冰鮮柔軟無骨幼年海鰻鱺,肉質鮮嫩彈牙,加上自家製醬汁以鰻魚骨及多種材料教製成,微甜帶魚香,伴著日本 AAA頂級珍珠米飯一齊食食滋味十足,仲有小食系列、炭火串燒系列及自家泡茶𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥✨炭火白燒鰻魚飯 (大) $118香港少見既白燒鰻魚,同一般蒲燒鰻魚唔同,無落鰻魚汁去燒。完全保留左鰻魚本身既質感,味道。係對材料既自信。白燒既鰻魚,口感軟滑,帶有鰻魚肉一dd彈性,係口入面最後仲可以細味感受到鰻魚既油脂感係度。配搭上檸檬、醬油、Wasabi,可以係唔同既層次上感受白燒鰻魚。✨ 鰻魚蛋包飯 $94上菜時間可能相對有d耐,但係一切都係值得鰻魚蛋包飯既蛋香滑味道又濃,仲有唔同醬汁既味道,口感好豐富。軟滑既鰻魚配上滑蛋真係唔錯既配搭!✨ 鰻魚拼牛舌芯 $98牛舌芯都係近期大熱,好多間專食牛舌既餐廳都有牛舌芯。而鰻一都唔執輸,有鰻魚拼牛舌芯!彈牙既牛舌芯加埋軟滑既鰻魚,口感上對比好大,兩種唔同既口感匯聚喺一同一盒飯度,感覺都真係幾唔錯!🍹 巨峰提子乳酸梳打 $28 & 菠蘿乳酸梳打$28天氣仲係咁熱,鰻一既夏日特飲就啱晒呢種天氣啦!ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋ

𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥

✨炭火白燒鰻魚飯 (大) $118

✨ 鰻魚蛋包飯 $94

上菜時間可能相對有d耐,但係一切都係值得
軟滑既鰻魚配上滑蛋真係唔錯既配搭!

✨ 鰻魚拼牛舌芯 $98

🍹 巨峰提子乳酸梳打 $28 & 菠蘿乳酸梳打$28
天氣仲係咁熱,鰻一既夏日特飲就啱晒呢種天氣啦!

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

鰻一炭燒鰻魚飯

📍 84號 Shantung St, Mong Kok
2023-09-26 109 浏览
香港鰻魚專門店一向唔少,但係質素高既絕對唔算多。而鰻一都一樣專注於提供優質嘅鰻魚料理,仲有好多款式俾你揀。到呢度你可以試到罕有嘅白燒鰻魚,同普通嘅蒲燒鰻魚唔同,佢唔用鰻魚汁去燒烤。完全保留佐鰻魚嘅質感同風味,展現佢對食材嘅自信。白燒鰻魚嘅口感好滑順,仲帶有微妙嘅鰻魚肉質感,入口之後仍然可以細細品味到鰻魚嘅油脂香氣。而鰻魚蛋包飯嘅蛋香滑口感濃郁,配埋唔同嘅醬汁,口感好豐富。柔滑嘅鰻魚同滑蛋絕對係一個絕佳嘅組合!炭火白燒鰻魚飯 (大) $118鰻魚蛋包飯 $94鰻魚拼牛舌芯 $98巨峰提子乳酸梳打 $28 & 菠蘿乳酸梳打$28
而鰻魚蛋包飯嘅蛋香滑口感濃郁,配埋唔同嘅醬汁,口感好豐富。
柔滑嘅鰻魚同滑蛋絕對係一個絕佳嘅組合!

炭火白燒鰻魚飯 (大) $118

鰻魚蛋包飯 $94

鰻魚拼牛舌芯 $98

巨峰提子乳酸梳打 $28 & 菠蘿乳酸梳打$28
2023-09-23 89 浏览
老爸特別愛吃浦燒鰻魚,偶然經過山東街看見這間餐廳,再看了一下open rice 食評,果斷和老爸去嘗鮮。餐廳不接受訂位,我們6點去到有位不用排隊,馬上點了鰻魚飯和牛肉飯再加牛舌單點,因為即叫即燒,要等15分鐘左右,牛肉和鰻魚非常美味,牛舌也鮮味可惜不是厚切,問了師傅,牛舌飯也不是厚切但下次可試試叫廚房特別做,真的太溫馨了,下次一定會再去。走的時候大概6點45分,已經全院滿座了,要去光顧的小伙伴要早點入座啊!
  • 蒲燒鰻魚飯
  • 牛肉飯
2023-09-23 2649 浏览
呢間係開正旺角麥花臣球場旁邊嘅 鰻魚專門店,舖仔細細但做 炭燒鰻魚飯做得好出色,在日本大板4000円一客嘅鰻魚飯,鰻一碳燒這裡都不過約一百元,性價比頗高。🔸炭火蒲燒鰻魚飯  $118  (大餐,細嘅$88)蒲燒鰻魚就係好軟腍好甜鮮嗰隻,因為喺炭燒,食落有啲似叉燒嘅感覺。 個餐配一碗麵豉湯,湯裏面放咗幾粒蘿蔔,呢個湯都可以話係真材實料,畀足料啦。跟餐小食有:醬汁元貝絲 同埋幾粒仔 醃蘿蔔個飯都煮得好好,喺用北海道直送嘅細粒珍珠米,粒粒分明,仲搭配咗好多紫菜芝麻,最特別係落咗幾粒 炸鰻魚骨,個味係甜嘅 ,食落感覺味道似元貝,這家店懂得利用可能變廚餘嘅魚骨嚟做美味小食,抵讚!味道:7/10性價比:7/10🔸炭火白燒鰻魚飯  $118  (大餐)呢個同蒲燒鰻魚唔同嘅就係佢係淨炭燒,鮮鹹香味, 好脆口, 由於唔係蒲燒過重甜味,呢個係將白鰻放鹽純用炭火燒熟,出嚟熱辣辣,鹹鹹地,保留鰻魚嘅特有美味, 個人更鍾意厘種食法→更可以食到鰻魚味。鰻魚都畀得好多,舖滿曬整個飯面,抵食!味道:7/10性價比:7/10🔸炸鰻魚骨  $28魚骨炸得脆卜卜 , 放咗少少椒鹽,一啖一條好有鹹香味,酥脆好食,只可惜只得十

🔸炭火蒲燒鰻魚飯  $118  (大餐,細嘅$88)
跟餐小食有:醬汁元貝絲 同埋幾粒仔 醃蘿蔔
味道:7/10
性價比:7/10

🔸炭火白燒鰻魚飯  $118  (大餐)

味道:7/10

🔸炸鰻魚骨  $28

魚骨炸得脆卜卜 , 放咗少少椒鹽,一啖一條好有鹹香味,酥脆好食,只可惜只得十條仔。

味道:6/10

性價比:6/10

▪️

🔹環境:舖面係用 楓葉木系日式裝修,細細地,但好有日本feel😚

🗣不設加一服務費

人均消費:~$120

整體味道:7/10

2023-09-21
  • 炭火白燒鰻魚飯
在位於旺角的鰻魚燒烤店🍣,立刻感受到一股溫馨的氛圍💕。店內的燈光柔和,木質裝潢營造出一種傳統日式風格🏮。主打的是即叫即燒日本鰻魚料理🔥!決定品嚐幾款菜式🍽️炭火白燒鰻魚飯 $118當這盤鰻魚飯端上桌的時候,我被它的外觀所吸引🤩。鰻魚的表面烤得酥脆,散發出令人垂涎欲滴的香氣🤤。每一口鰻魚都融化在口中,肉質鮮嫩多汁,搭配著炭火的香氣,令人回味無窮😋。鰻魚拼牛舌心飯 $98味道更加豐富多樣,結合了鰻魚的鮮美和牛舌心的嫩滑👌。每一口都讓我感受到不同的口感和風味,令人驚艷😍。蟹籽沙律 $32清新蟹籽的鮮味與蔬菜的爽脆相互融合,帶來一種獨特的口感🥗。這是一道非常適合作為開胃菜的選擇👍。為了解渴,我點了一杯蜜桃烏龍冷泡茶🍑和一杯桂花烏龍冷泡茶🌼。這兩杯茶飲都散發出芳香的香氣,喝起來清新怡人,給我帶來了一種舒適和放鬆的感覺🍵。整體而言,這次到訪旺角的鰻魚燒烤店給我留下了深刻的印象😊。他們的即叫即燒服務讓我感受到便利和周到,而菜式的味道和質量也讓我讚不絕口👏。無論是炭火白燒鰻魚飯還是鰻魚拼牛舌心飯,每一道菜都展現了他們對料理的精湛技藝和對食材的用心💯。如果你愛好日本料理,我強烈推薦你來這家鰻魚燒烤店一試,

決定品嚐幾款菜式🍽️

炭火白燒鰻魚飯 $118

鰻魚拼牛舌心飯 $98

蟹籽沙律 $32

整體而言,這次到訪旺角的鰻魚燒烤店給我留下了深刻的印象😊。他們的即叫即燒服務讓我感受到便利和周到,而菜式的味道和質量也讓我讚不絕口👏。無論是炭火白燒鰻魚飯還是鰻魚拼牛舌心飯,每一道菜都展現了他們對料理的精湛技藝和對食材的用心💯。如果你愛好日本料理,我強烈推薦你來這家鰻魚燒烤店一試,你一定不會失望👍!

——————為食分界線——————
📍 鰻一炭燒鰻魚飯 (旺角)
旺角山東街84號地舖

人均消費: $80
#mariofatfat #foodie #hkfoodie #hkrestaurant #topcitybiteshk #topcitybites #hongkongfood
#hk #hongkong #hkfood #hkfoodie #hkblogger #hkfoodblogger #hongkonger #香港 #香港美食 #週末好去處 #香港好去處 #食好西 #美食 #探店 #香港探店
2023-09-21 94 浏览
我和朋友在香港極少有見到鳗魚專門店,係旺角行街經過呢間炭燒鰻魚飯專門店,俾佢門口的餐牌吸引到,亦見到餐廳內廚房不時在燒鰻魚真係好好味,而且喺香港食鰻魚飯價錢都唔平,呢間又唔算貴喎,就嚟試吓鰻一炭燒鰻魚飯,位於旺角山東街84號地舖,地點可方便到達,餐廳內是日式裝修和佈置以木系為主,牆身有啲日本山水以及鰻魚掛畫,重點係隔住塊玻璃睇到師傅響度炭燒鰻魚同串燒,令客人更加期待,真係好有鰻魚專門店既風格。主打餐牌當然係炭燒鰻魚,仲有雪花牛肉、牛舌芯、串燒、天婦羅等。雖然舖位不大,但坐位都夠舒適。我哋當然首叫鰻魚飯,次叫雪花牛肉和後叫牛舌芯。炭火蒲燒鰻魚飯有大細之分,可以因應個人食量而決定。鰻魚飯是鰻魚肉鋪滿在碗上,還有芝麻紫菜碎和炸鰻魚骨粒作配襯,真的吃得幾過癮,而醬汁夠濃郁,但不會過甜或過咸,鰻魚肉雖然不算太厚身亦無骨,但肉質軟身而不鬆散,配上米飯簡直好味到停唔到口,而且最重要既係就算凍左亦都無腥味,值得一試。炭燒雪花牛肉飯都好好食,雪花牛肉片微焦,食落肉味濃厚而柔軟,亦有芝麻紫菜碎和炸鰻魚骨粒作配襯,同鰻魚飯一樣好配合,好增加口感。兩個餐飯都有送麵豉湯和配菜,而配菜有醃蘿蔔,呢個我都好欣賞,唔

炭燒雪花牛肉飯都好好食,雪花牛肉片微焦,食落肉味濃厚而柔軟,亦有芝麻紫菜碎和炸鰻魚骨粒作配襯,同鰻魚飯一樣好配合,好增加口感。兩個餐飯都有送麵豉湯和配菜,而配菜有醃蘿蔔,呢個我都好欣賞,唔會好酸,好食好開胃。

最後叫咗個小食,鹽燒牛舌芯是一份有五大塊牛舌,每塊都好厚而且好重牛味,肉質Q彈有咬口,油脂都十分豐富,調味適中,燒到啱啱好唔會好老。鹽燒加黑椒, 再擠左檸檬汁, 食落更清新。

整體性價比高,估唔到呢個價錢可以食到咁好味嘅鰻魚。雖然我哋第一次來食呢間餐廳,但所有食品都唔錯,調味適中,很符合我哋口味。亦全日免收加一,真係好少有咁嘅餐廳,而且店員服務不錯,好值得再來享受美食。
2023-09-19 103 浏览
天時地利人和🥳感恩今日天氣晴,路面交通暢順,少阻礙,成功pass 了私家車路試,十分開心❤️考完差不多3點,好肚餓,即刻醫下肚兼為自己慶祝一下😊 一睇餐廳名就知主打食鰻魚,於是叫左我至愛既鰻魚飯試下先。 🍱炭火蒲燒鰻魚飯鰻魚肉鋪滿在便當上,還有芝麻紫菜碎和炸鰻魚骨粒作配襯。醬汁鮮甜,不會過甜或過咸,鰻魚肉雖然不算太厚身,但肉質軟身而不鬆散,配上飯簡直好味到停唔到口,而且最重要既係就算凍左亦都無腥味,值得一試。 🍢炭燒京蒽雞肉串雞肉嫩,不會過老,多汁 🥗日式炒雜菜有椰菜、芽菜、韮菜、紅蘿卜絲和冬菇絲,面仲有柴魚絲。雜菜好爽口,而且不會太咸太油,十分喜歡。 👅鹽燒牛舌芯有5片,肉質Q彈,有咬口,調味適中 雖然第1次食呢間餐廳,但整體嘢食都唔錯👍,調味適中,很符合我口味😋。

一睇餐廳名就知主打食鰻魚,於是叫左我至愛既鰻魚飯試下先。

🍱炭火蒲燒鰻魚飯

🍢炭燒京蒽雞肉串
雞肉嫩,不會過老,多汁

🥗日式炒雜菜

👅鹽燒牛舌芯
有5片,肉質Q彈,有咬口,調味適中

2023-09-19
下午茶
2023-09-04 271 浏览
每個食材都用心制作,特別係串燒同 蒲燒鰻魚飯 , 可能係即叫即整,所以覺得特別好味, 每樣嘢都熱辣辣 , 特別推介係佢個麵豉湯 , 用淨啲鰻魚下欗部份都攞嚟淆湯 , 好鮮甜。 蟹子沙律略為唔夠凍,如果冷凍些會更好味。坐位就係迫D,因為舖位不大,坐滿只可容納30人。唯獨略嚴餐廳冷氣不夠,希望可以改善下。初初睇食評,話店員服務欠佳,吾執台和水都無杯。我沒有遇到這情況,應該係店家改善了。下次要帶爸媽嚟試下,性價比高,值得推介。
坐位就係迫D,因為舖位不大,坐滿只可容納30人。
唯獨略嚴餐廳冷氣不夠,希望可以改善下。
下次要帶爸媽嚟試下,性價比高,值得推介。
蟹子沙律
鹽燒牛舌心