2024-07-29
洗晒版,咁冇理由唔乘經寫食評啦好坦白講,響日本食過覺得好好食。成日都問點解日本麥當勞啲嘢可以引入嚟香港。終於終於聆聽到我哋嘅聲音竟然仲係全日供應,連帶埋套餐嘅薯餅都係太crazy呢件事因為佢講到明要手機落單先有得賣,所以大家都估網絡會非常擠塞,亦都有機會賣晒食唔到雖然佢公布嘅前一晚凌晨四點開始已經有得食大咁啱就係正值睇完奧運開幕就可以落街買,所以令到大家想食嘅意欲更加強烈終於我都有第一日去試,雖然就冇咁瘋癲凌晨四點就落去買我大概10:30左右去到尖沙咀赫德道附近嘅麥當勞,我相信係比平時多人咗好多, 好辛苦搵到個位, 點知用個app買撳極都撳唔到,原來係太多單撠住咗佢話要等一等喎。靈機一觸就搵吓附近有冇第二間會唔會情況好啲?試吓尖東嗰間 佢係喺個商場入面比較細嘅一間,不過可能比較隱蔽啲可以有位之餘我仲買到嚟食添 亦都唔需要等好耐 大概5分鐘左右 仲有專登送埋嚟嘅服務雖然佢都有出現小混亂,比錯咗杯朱古力 其實我要奶茶 不過整體上我覺得感覺良好所有嘢都係熱辣辣,連個薯餅都係👍🏻其實本身都有諗過會唔會始終同日本嘅質素有啲落差,點知又出乎意料之外喎我冇叫到有蛋嘅,因為本身我都唔食豬柳蛋漢堡😬佢
竟然仲係全日供應,連帶埋套餐嘅薯餅都係太crazy呢件事
終於我都有第一日去試,雖然就冇咁瘋癲凌晨四點就落去買
靈機一觸就搵吓附近有冇第二間會唔會情況好啲?試吓尖東嗰間
仲有專登送埋嚟嘅服務
我冇叫到有蛋嘅,因為本身我都唔食豬柳蛋漢堡😬佢同日本嘅分別就係加左塊芝士,價錢貴咗少少 不過都可以接受
雖然唔會日日食,不過隔一排都應該可以再食
點知話口未完佢個試食提早完結,做咗兩日話已經賣咗1,000,000個包 決定8月5號開始淨係早餐先有得食。
香港人實在太瘋狂😂😂
不過諗諗吓以前好期待日本先有得食,而家下下都話隨時有得食,咁又好似冇咗嗰種珍貴嘅氛圍😮💨真係矛盾