2016-03-12
入到正值晚餐繁忙時間(2033),,人手不足,,無人執走食完既1廚餘,,俾我感一團糟,,就就算搵位都唔容易,,唯有搵最入入既位,,坐得好逼搵位前已經經點左自砌包x2,,諗著無食過,,試下,,入坐無幾耐,,隔離個台客係我面前用部機 order 左自砌包餐當中覺得等待既時間係有少少耐,,約15分鐘,,但係諗著多廚房多單就算喇我望著佢地上哂餐都宋未輪到我地店員仲好親切咁問隔離枱客,,有無餐欠,,,(有),然後快速咁補埋欠第二個餐睇睇個鐘,,已經等左成30分鐘嗰下我真係著哂囉著單同佢講,,點解咁耐,,成30分鐘,,店員既哎,,,,,,更加令我最後我係櫃台又罵又追左兩次單,,個餐先到前後用左45分鐘先送到俾我,,好想@#$/&講返個餐用我嗰個係經典之選,,無乜特別,,個包已經係凍哂,,而另一個係自然已砌既包。。(包+生菜+bbq醬+洋蔥+菠蘿+水牛芝士+安格斯公肉)食落去感謝覺係幾得意,,但說唔上勁好味,,但1唔會再試。而且呢個麥記既服務態度及等餐時間實在令我敬而遠之
搵位前已經經點左自砌包x2,,諗著無食過,,試下,,
我望著佢地上哂餐都宋未輪到我地
睇睇個鐘,,已經等左成30分鐘
嗰下我真係著哂
囉著單同佢講,,點解咁耐,,成30分鐘,,
店員既哎,,,,,,更加令我
最後我係櫃台又罵又追左兩次單,,個餐先到
前後用左45分鐘先送到俾我,,好想@#$/&
講返個餐用
我嗰個係經典之選,,無乜特別,,個包已經係凍哂,,
食落去感謝覺係幾得意,,但說唔上勁好味,,但1唔會再試
。