2023-08-05 386 浏览
fafafoodie 又去聯和墟揾食~之前經過見到坐滿人,今次平日一開門就去😬好快就坐滿#養顏椰子雞湯麵 🥥🐥🍜聞落好香椰子味,飲落都係‼️仲有紅棗杞子感覺好養生😆雞件好滑,有種酒樓食棉花雞啲滑雞既感覺😜發現開放式廚房有部麵粉機,一問之下,原來店用的幼麵/刀削麵/小籠包/生煎包都係自家搓粉整架😲幼麵好索湯,所以放太耐會變淋架🙈記住食快啲。或者可以揀刀削麵,今次冇試到,但我估會比幼麵有咬口啲🤔HKD68#濃湯雲吞雞麵 🥟🐥🍜一上枱就聞到係雲吞雞既香味😆一樣有幾件滑雞,仲有3粒豬肉雲吞同菜~個湯有雞味,配幼麵都幾夾HKD56#香脆生煎包 生煎包都係由店主自己包👍🏻一啖咬落去會爆汁🤪小心彈到人🤭HKD32#爆多蔥油雞 🐤切雞上面鋪滿爆多蔥油,望落似係新鮮雞~雞肉超級滑🤩不過較多碎骨🙈食既時候要小心啲呀HKD40叫麵食可以優惠價叫飲品😊#冷泡荔枝烏龍茶 🥤+$10有荔枝香又有烏龍茶味,無糖冷泡茶夠健康😀#紅棗桂圓燉桃膠 🥤+$15每日自家製特飲都唔同,今日係平民燕窩桃膠~ 補血補氣,安神養心🧘‍♀️温中補脾,美容養顏🥰聽到好多了叫花膠雞/佛跳牆,仲有龍蝦湯添😍下次有機會試下先免加一服務費麵鮑潮人

#養顏椰子雞湯麵 🥥🐥🍜

HKD40

爆多蔥油雞

叫麵食可以優惠價叫飲品😊
#冷泡荔枝烏龍茶 🥤+$10
有荔枝香又有烏龍茶味,無糖冷泡茶夠健康😀

#紅棗桂圓燉桃膠 🥤+$15

紅棗桂圓燉桃膠/冷泡荔枝烏龍茶

聽到好多了叫花膠雞/佛跳牆,仲有龍蝦湯添😍下次有機會試下先

免加一服務費
麵鮑潮人
粉嶺
#fafafoodie_粉嶺

-麵鮑·潮人-@粉嶺.上次黎聯和墟見到哩間特式湯底湯麵店坐無虛席,Menu又吸引,已bookmark想黎試。今日終於再訪聯和墟,見過左飯餐最peak hour唔洗等位,當然唔好錯過。Menu選擇都豐富,有多款用料豐富的嘅湯底都好吸引。胡椒豬肚雞球湯麵 ($56)好香濃的胡椒豬肚湯,胡椒味好重,加上香蔥粒、辣椒和少量酸菜,辣辣地很是開胃。豬肚煮到好軟身,易於有開,一啲都唔韌。雞件份量唔少,夠新鮮而且肉質滑溜。麵係幼身的,質地似上海麵, 十分滑身。雞串鰹魚湯涼麵 ($68)涼麵加上青瓜絲、紅蘿蔔絲和粟米粒,配上XO醬拌好,單是食麵已經好開胃。雞串唔算大件雞肉,勝在夠滑,加埋燒汁調味,好有日式風味。鮑汁雞翼3隻 ($28)望落似滷水雞翼,但個醬較濃厚。雞肉醃得好入味,而且食落肉質夠嫩。花生煮得好淋,乽大好好味。自家制特飲 (+$15)今日係檸檬薏米水,用料好足,味道清新,很適合夏天飲用。潮人•豆漿 (+$10)唔會好甜,不錯。
-麵鮑·潮人-
@粉嶺

Menu選擇都豐富,有多款用料豐富的嘅湯底都好吸引。

胡椒豬肚雞球湯麵 ($56)

麵係幼身的,質地似上海麵, 十分滑身。

雞串鰹魚湯涼麵 ($68)

雞串唔算大件雞肉,勝在夠滑,加埋燒汁調味,好有日式風味。

鮑汁雞翼3隻 ($28)

自家制特飲 (+$15)
今日係檸檬薏米水,用料好足,味道清新,很適合夏天飲用。

潮人•豆漿 (+$10)
唔會好甜,不錯。
2023-07-21 284 浏览
北區嚟講呢間店價錢真係好親民,同其他餐廳相比真係好抵食。佢嘅餐點價錢都唔會太貴。如果你係追求高性價比嘅人,嚟麵鮑‧潮人真係一個好選擇😍😍😍#Daydayeat粉嶺 #粉嶺美食 #聯和墟美食.潮人水煮魚麵🐟🍜美味指數:👅👅👅👅👅 (5/5)個水煮魚麵魚肉鮮嫩,而且湯汁好濃郁,仲有啲微微嘅麻辣味道,真係太好食啦!幼麵煮得啱啱好,幾Q彈,加埋啲木耳食就更爽口😋 好多配料但係個價錢都好實惠,超抵食‼️養顏椰子雞湯麵🐔🥥🍜美味指數:👅👅👅👅 (4/5)湯底係用新鮮嘅椰子同雞骨熬煮而成,味道清香又滋潤💁🏻‍♀️ 不過如果你唔係咁鍾意椰子味,就要留意啲,因為味道真係好濃郁嘅椰子味。另外,呢個養顏椰子雞湯麵都算係一個健康嘅選擇,唔太辣,唔太油,非常啱晒啲想食啲清淡嘅人🧡爆汁小籠包🥟美味指數:👅👅👅👅/👅 (4.5/5)呢個爆汁小籠包真係好正,一咬落去就有啲熱湯汁噴出嚟😍 皮薄餡大,餡料中嘅豬肉香味好濃郁,當你咬落去嘅時候,會喺口中感受到豬肉嘅香味,同時有一啲微微嘅甜味同鮮味,再加上熱湯汁嘅爆炸感覺,真係好過癮👋🏻麻香涼拌蓮藕🌶️美味指數:👅👅👅👅/👅 (4.5)呢個小菜好開胃,佢嘅麻辣味道好夠味,唔會太辣,
#Daydayeat粉嶺 #粉嶺美食 #聯和墟美食

潮人水煮魚麵🐟🍜
美味指數:👅👅👅👅👅 (5/5)

養顏椰子雞湯麵🐔🥥🍜
美味指數:👅👅👅👅 (4/5)

爆汁小籠包🥟
美味指數:👅👅👅👅/👅 (4.5/5)

麻香涼拌蓮藕🌶️
美味指數:👅👅👅👅/👅 (4.5)
呢個小菜好開胃,佢嘅麻辣味道好夠味,唔會太辣,啱啱好👍🏻 蓮藕同木耳嘅口感都好爽脆,清
2023-07-20 197 浏览
去開北區,我同朋友行過發現咗一間有趣嘅港式粉麵餐廳,就係麵鮑‧潮人。我哋試咗佢地嘅招牌菜,包括濃湯雲吞雞湯麵同棉花雞麵作為主食,加埋爆汁小籠包同花雕醉雞作為小食。當然唔少得一杯白桃烏龍同羅漢果雪梨茶作為餐飲。首先講講食物賣相,麵鮑‧潮人嘅粉麵碗裡面,食材擺設得十分整齊,令人食慾大增。濃湯雲吞雞湯麵嘅雲吞彈牙鮮美,雞湯滋味濃郁。棉花雞麵嘅雞肉鮮嫩多汁,配上麵條爽滑有嚼勁,令人回味無窮。接著講味道,麵鮑‧潮人嘅粉麵帶有地道港式風味,湯底鮮美濃郁,每一口都散發出濃郁嘅香氣。濃湯雲吞雞湯麵嘅湯底濃郁香濃,雲吞嘅肉質鮮嫩多汁,加上鮮美嘅雞湯,令味蕾得到充分滿足。棉花雞麵嘅雞肉鮮嫩多汁,湯汁濃郁香濃,讓人垂涎欲滴。份量方面,麵鮑‧潮人嘅粉麵菜式都非常豐盛,足夠滿足飢腸。無論係主食定小食,每份都有足夠嘅份量,令人感到滿足而又享受。一碗粉麵已經足夠填飽肚子,再加上小食,真係飽得饒。如果你喺附近或者對港式粉麵有興趣,的確可以一試。
當然唔少得一杯白桃烏龍同羅漢果雪梨茶作為餐飲。

如果你喺附近或者對港式粉麵有興趣,的確可以一試。
🤴🤴麵鮑‧潮人 (粉嶺)粉嶺聯和墟和隆街3號地舖乳豬先前都介紹過粉嶺一間唔錯既日式cafe, 今日想同大家介紹一間粉嶺隠世Fusion 麵店,將中菜同拉麵混合!!什至乎有貴價中式食材(鮑魚、佛跳牆😱😱😱放埋入去添!!但價錢相當平民化!!大家跟住黎!!!🐷🐷濃湯雲吞雞麵🐤賣相吸引,黃金色既湯底,大大顆的雲吞,店家提到,湯底係用盡雞既精華濃縮製成,味道濃郁好味,仲好補添。雲吞內全是豬肉,皮薄肉鮮,麵跟雲吞吸收湯底美味,絕對是一道出色佳餚,最重要都只不過係$56一碗,乳豬連湯都飲哂~極力推薦!!乳豬推介指數:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷潮人酸菜魚麵🐟酸菜魚可能大家食唔少,但配上拉麵唔知大家又試過未呢?湯底一樣用雞餚成,但味道就無雲吞雞湯濃郁,有酸菜魚既酸菜味道,但魚肉可謂啖啖肉,魚肉切得厚身無骨!!鍾意食酸菜魚既你萬勿錯過!!一樣都係$56碗炸!!乳豬推介指數:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷生煎包🥯呢款生煎包外皮香脆,熱辣辣香味撲鼻,一咬落去肉汁噴出,跟某某連鎖生煎包店食到既更勝一籌!!食完碗麵唔夠不妨叫一份試下吖!!乳豬推介指數:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷醉雞🐥店家話醉雞用上黃酒紹興酒及獨家調味製成,跟外面不一樣,新鮮雞
🤴🤴麵鮑‧潮人 (粉嶺)
粉嶺聯和墟和隆街3號地舖

濃湯雲吞雞麵🐤

潮人酸菜魚麵🐟

生煎包🥯

乳豬推介指數:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷

醉雞🐥

店家話醉雞用上黃酒紹興酒及獨家調味製成,跟外面不一樣,新鮮雞味,酒味完全滲透入內,果然跟外面既醉雞不一樣,我曾經試過無入味既醉雞,雞肉無味,酒還酒,雞還雞,呢度果然係用心製作👍👍👍

飲品—白桃烏龍及荔枝烏龍

店家有自家製作既飲品白桃及荔枝烏龍茶供應,兩款飲落好清潤無額外添加,天然健康,食完一啲肥膩食物,當然要飲返支茶解暑清涼一番。😎😎

乳豬推介指數:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷
2023-07-14 127 浏览
粉嶺街頭新開左一間麵店,當中以新鮮、高級食材見稱,見粉嶺街坊都讚不絕口,當然要去探店啦!店內坐得算係舒服,由於新裝修嘅關係,非常乾淨企理!睇返餐牌其實有好多選擇,價錢豐儉由人,當中亦有好多麵食都用上名貴食材,而索價非常合理!冷泡荔枝烏龍茶、冷泡白桃烏龍茶~夏天一定要飲凍嘢!呢度可以選擇冷泡茶!無冰少甜,既健康又解渴,有幾種口味選擇,帶有微微嘅果香更加吸引!惹味紅油抄手~每一粒都非常飽滿,沾上微辣嘅醬汁,特別開胃!爆汁小籠包~小籠包內既肉汁頗多,而且皮薄透出淡淡嘅粉紅色!潮人酸菜魚麵~魚片一口一件,尺寸剛好,完全冇骨,香滑入味!魚湯底微辣甘香,用心熬製,值得一讚!濃湯雲吞雞麵~雞湯香濃冇味精,基本上成碗湯都俾我飲晒,雲吞圓滾滾,一口一件,非常飽滿。雞件亦都香嫰幼滑且啖啖肉👍🏻

店內坐得算係舒服,由於新裝修嘅關係,非常乾淨企理!

惹味紅油抄手~每一粒都非常飽滿,沾上微辣嘅醬汁,特別開胃!

爆汁小籠包~小籠包內既肉汁頗多,而且皮薄透出淡淡嘅粉紅色!

之前都有留意過呢間野,見佢都特別有好多貴價鮑魚龍蝦麵,屋企人食過都話唔錯,今次同男朋友食就先叫咗相對冇咁貴嘅試,下次再試佢哋最特色嘅佛跳牆。———————————————🌟紅燒牛肉麵 $78牛肉以燉煮方式整﹐煮得非常腍,入面仲有紅蘿蔔同小棠菜,平時好似應該係西蘭花,今日咁啱冇就轉咗。湯底都濃郁同辣度唔會太重,怕辣嘅朋友仔都可以叫。另外佢個刀削麵個人係幾鍾意,會有少少煙韌都幾有咬口。.🌟胡椒豬肚雞麵 $56個湯底係特別出色,胡椒味濃我男朋友成個湯都幾乎飲曬🤣我自己反而覺得最出色係個雞,佢係有啲薄雞塊係入面,雞塊顏色係有少少粉嫩果種,食落都好滑好好食。麵方面就選擇咗幼麵,唔係平時車仔麵果度,反而係白色有少少似米粉嘅感覺,食落會相對腍身。.🌟爆汁小籠包(3隻) $28每隻都唔會蒸得太熟,一咬落去都好多汁,點埋黑醋食一流,$28比酒樓更好食,真心抵叫👍🏻.🌟川味泡椒雞腳 $38平時都鍾意食包裝果種泡椒雞腳,呢度嘅泡椒雞腳會比較大隻,不過味道冇平時食嘅酸,辣度就夠曬,愈食愈過癮。.🌟自家製特飲 $30佢台上有個牌仔寫住今日特飲係羅漢果燉雪梨水,諗諗下呢排都熱氣就叫咗枝試,羅漢果味相對比較濃,甜度

———————————————
🌟紅燒牛肉麵 $78
🌟胡椒豬肚雞麵 $56
🌟爆汁小籠包(3隻) $28
🌟川味泡椒雞腳 $38
🌟自家製特飲 $30
佢台上有個牌仔寫住今日特飲係羅漢果燉雪梨水,諗諗下呢排都熱氣就叫咗枝試,羅漢果味相對比較濃,甜度適中,入面仲有兩大舊雪梨肉,都係唔錯嘅飲品之選👍🏻
2023-06-29 148 浏览
聯和墟真係越黎越多好野食! 呢間食面既鋪頭見到食晚時間都幾爆場,所以就試試佢。叫左個椰子雞湯面,一定係試左啖湯先! 好甜,好重椰子味,比我既感覺係好足料,冇味精,面質係幼身面,不過都掛到湯。雞件好嫩滑,食完都覺得好養生既感覺。同區真係比較少呢種湯面,值得支持。另外都叫左個拌面,有蟹柳絲,蟹籽,青瓜絲等等,個醬就係麻醬,夏天食都幾開胃。小籠包有驚喜,超多汁,一咬就爆汁! 叫左個涼拌海蜇,好爽好有咬口。野飲既選擇呢到都幾多,有冷泡茶,仲有比較健康既特飲係紅棗龍眼肉桃膠,都係低糖既選擇!
2023-06-21 134 浏览
係北區返工既我,成日四圍搵野食,今日咁岩係聯和墟有野做,所以黎到附近食個下午茶,隨意揀左呢間。 一入到去店員超級有禮貌咁介紹下同叫我地慢慢睇野食,服務態度好好。🟥紅燒牛肉麵 牛肉量多,而且唔會好肥,湯底夠晒濃,唔會好重味精,飲埋湯都唔會好口渴,麵條較粗身,索晒D湯汁🤤🤤。 🟧 椰子雞湯麵勁濃椰子味,朋友一聞到個椰子味都話好香想食。而且份量十足,雞肉同麵都夠晒入味,意想不到地高質,忍唔住一路食麵+飲D湯,感覺養生,唔錯。 🟨生煎包真係超新鮮出爐,店員仲提醒我地會好熱要小心。底皮超脆,超級juicy‼好食❤️🟩鮑汁雞翼用鮑汁炆到D雞翼,好入味,而且肉質鮮嫩,好快就食晒了😍🟦豆漿要讚佢地既豆漿都幾好飲,重豆香又唔太甜。

🟥紅燒牛肉麵

🟧 椰子雞湯麵

🟨生煎包

🟩鮑汁雞翼
用鮑汁炆到D雞翼,好入味,而且肉質鮮嫩,好快就食晒了😍

🟦豆漿
要讚佢地既豆漿都幾好飲,重豆香又唔太甜。

2023-06-21 88 浏览
好癡線!真係幾好食!佛跳牆淮山麵的湯底的濃郁口感是讓人印象深刻的一點。它的味道非常豐富,明顯食得出金華火腿嘅味道,令人感到十分滿足。湯底中充滿著各種高品質的食材,在經過長時間的熬煮後,湯汁中的味道得到了最大限度的釋放。每一口湯汁都散發著濃郁的香氣,令人回味無窮。有雞肉、鮑魚、花膠、冬菇、海參、金華火腿絲、魚肚,它們全部都能夠完美地融入湯汁中,使整道菜肴的味道更加豐富和美味。我最鍾意佢個雞肉、如果唔想食咁貴可以淨係嗌冬菇滑雞麵,個雞真係好出色,超級滑,係粉嫩嘅顏色!個淮山麵好滑溜,每一啖都有啲掛湯,不過湯底實在太過濃厚,食內阻會有啲「漏」嘅感覺😂總之,這道佛跳牆淮山麵的湯底真的非常濃郁,令人難以忘懷。但係價錢對於小區來講偏高,不過用料高質,如果您喜歡濃郁豐富的湯汁,這道菜肴絕對值得一試。Ps.佢個冷氣真係開到勁大,超級凍,所以記得帶返件衫🥶🥶🥶
好癡線!真係幾好食!

Ps.佢個冷氣真係開到勁大,超級凍,所以記得帶返件衫🥶🥶🥶
2023-06-19 76 浏览
呢間麵鮑潮人真係好正,有好多海味大碗麵食:👉🏻花膠雞刀削麵首先係花膠雞刀削麵,真係好味!麵條剛好彈牙,湯底香濃,加埋花膠、雞肉、香菇同火腿絲,味道更加豐富。好適合喺今個天氣食,暖胃又飽肚。👉🏻潮人點心 - 生煎包潮人點心嘅生煎包亦都好出色,包皮煎得好脆,餡料豐富又多汁,入口即化。真係一啖就愛上啦!👉🏻龍蝦田園沙律龍蝦田園沙律都好靚仔,龍蝦鮮甜,配上新鮮蔬菜同埋柚子汁醬汁,清爽又健康。👉🏻自家製竹蔗茅根最後係自家製竹蔗茅根,非常足料,有竹蔗同埋茅根嘅甜味同埋淡淡嘅草味,好容易入口,仲有消炎降火嘅功效,真係好正!總括黎講,呢間餐廳嘅食物健康養顏🤣諗唔到食咩可以黎依度🔆
呢間麵鮑潮人真係好正,有好多海味大碗麵食:

👉🏻花膠雞刀削麵

👉🏻潮人點心 - 生煎包

👉🏻龍蝦田園沙律

👉🏻自家製竹蔗茅根

總括黎講,呢間餐廳嘅食物健康養顏🤣諗唔到食咩可以黎依度🔆

2023-06-14 111 浏览
花膠擔擔麵🌶️ $78// 花膠 肉碎 花生碎榨菜粒 蝦米碎 蔥花幼麵 擔擔湯 //原條花膠上,唔係講笑🤤堅足料👍湯底無敵濃香,啖啖都食到有花生碎~鍾意食擔擔麵嘅要來試吓!棉花雞麵 $78// 沙爆魚肚 雞肉 花菇火腿絲 刀削麵 濃雞湯 //雞湯好加分👍不枉我山長水遠入嚟食😆魚肚大大塊,好彈牙!雞肉份量都唔少,清淡之選🙌🏼鮑汁雞翼(3隻) $28.00雞翼無敵肥美,仲超級入味😋堅係好好食💯一定要嗌!雞翼下面仲鋪滿花生🥜小籠包(3隻) $28.00無論去到邊,只要menu見到小籠包都一定要嗌😂好彩呢度嘅都冇令我失望!一口爆肉汁🤤冷泡白桃烏龍茶 $24邊個發明嘅白桃烏龍,呢個組合真係好夾✨冷泡嘅方式沖出嚟,又唔會好甜!清甜的~陣陣白桃香🌸自家製特飲 $30是日特飲係竹蔗茅根🥕清甜解渴!較平時係涼茶舖飲開嘅要好飲,推薦🙌🏼**特飲每天不同,向店員查詢咗先!
花膠擔擔麵🌶️ $78

鮑汁雞翼(3隻) $28.00

小籠包(3隻) $28.00

冷泡白桃烏龍茶 $24

自家製特飲 $30
**特飲每天不同,向店員查詢咗先!
2023-06-13 51 浏览
聯和墟出咗名冇咩嘢食,不過經過又有啲肚餓,見佢新開,比個機會佢!✨生煎包(3隻) $32 ✨放左一陣間先食,個皮都仲係好脆,一咬落口爆曬汁😚超級juicy ! 啲肉入面唔會太多肥膏,肉係新鮮!👍🏻見佢個Menu好多唔同嘅麵揀,個個都吸引,揀咗兩個唔同嘅口味,一個係幼麵,一個係粗麵🤭✨海皇麵$88 ✨呢個以海鮮為主,所有海鮮都係新鮮,唔係用雪藏蝦嗰啲,所以食落去質地爽口彈牙!帆立貝勁大粒!佢嘅龍蝦湯味道適中,配刀削麵啱啱好可以掛湯!✨花膠雞麵$88✨呢個湯冇得輸!飲落去好補之外,冇味精,亦冇太多油,食完唔會口乾!幼麵吸湯,所以食落去再入味d !花膠大大舊,一啲都唔吝嗇!😚個雞肉好入味,好鮮嫩,上面配埋啲金華火腿,即刻再昇華!潮人·豆漿$15飲落去好香豆味,唔會太甜🤤有少少似腐竹糖水嘅味道冷泡玫瑰烏龍$24淡淡清香😎飲唔晒拎返去放咗一兩日先飲,個茶味都仲好香😛聯和墟終於多番啲高質嘅嘢食😎😎下次一定再黎

✨生煎包(3隻) $32 ✨

✨海皇麵$88 ✨

✨花膠雞麵$88✨

潮人·豆漿$15
飲落去好香豆味,唔會太甜🤤有少少似腐竹糖水嘅味道

冷泡玫瑰烏龍$24
淡淡清香😎飲唔晒拎返去放咗一兩日先飲,個茶味都仲好香😛

聯和墟終於多番啲高質嘅嘢食😎😎下次一定再黎

2023-06-02 98 浏览
今日經過粉嶺聯和墟,見到有間新餐廳麵鮑‧潮人就入去試試。7點幾已經坐無虛席。兩個人叫佐兩個麵及小龍包。花膠擔擔麵配料包括花膠、肉碎、花生碎、蝦米、榨菜粒和幼面,口感豐富,讓人回味無窮。花膠雞面則使用濃郁的雞湯作為湯底,加入花膠、雞肉、花菇、火腿和幼面,營養豐富,口感鮮美。小龍包外皮薄脆,內餡鮮美,通常用豬肉和鮮蝦作為餡料,讓人一口接一口。每日有一款特飲,今日係竹庶矛根。值得一讚的是好足料,真係有竹庶係入邊,口感清新,有助消暑解渴。

兩個人叫佐兩個麵及小龍包。

粉嶺最好食嘅米線❤️❤️❤️,粉嶺終於有好食嘅米線,真係好滾動🥹,個湯頭超級鮮甜😋,雖然以米線嚟講價錢會高少少但係全部都真材實料,水準好高,食得出啖啖心機,絕對值得☺️生煎包🐷($32)新鮮熱辣辣,食嗰陣時要小心啲,一咬就爆汁💦,好鮮味佛跳牆麵🍜($98)個上湯超級正❤️,個湯底非常之鮮甜有金華火腿嘅鹹香味道,湯底好濃稠,有好多配料包括鮑魚,花膠,魚肚,雞肉,花菇,淨係食配料已經好飽花膠雞麵🐓($88)呢個湯會比較清甜少少,好滑口舒服,同樣出色,有幾件花膠,雞肉超級嫩滑,醃得又夠味,健康好食之選👍🏻冷泡荔枝烏龍茶🤎(+$10)唔係好覺荔枝,但茶味都夠冷泡白桃烏龍茶🍑 (+$10)有淡淡嘅白桃味,好飲😚

生煎包🐷($32)
新鮮熱辣辣,食嗰陣時要小心啲,一咬就爆汁💦,好鮮味

佛跳牆麵🍜($98)

花膠雞麵🐓($88)
得又夠味,健康好食之選👍🏻

冷泡荔枝烏龍茶🤎(+$10)
唔係好覺荔枝,但茶味都夠

冷泡白桃烏龍茶🍑 (+$10)
有淡淡嘅白桃味,好飲😚