2022-10-13
一龍大滿足 包羅萬有 蟹粉波菜香蝦餃色香味俱全 外觀美麗咬落去非常軟熟而且蟹粉味非常濃郁 蝦肉爽口彈牙酸菜魚鳳眼餃喜歡吃酸菜魚的朋友一定唔可以錯過因為真的非常惹味而且魚肉亦都很滑一個小小的餃子完全滿足晒兩個慾望你都咪話唔過癮松露野菌晶瑩餃松露係一個名貴嘅食材而且亦都芬香撲鼻這個餃子就掌握到這種咁高明嘅技術而且放上野菌可以話係素食者嘅恩物 一個餃子就可以有名貴同埋高級嘅味道品嚐筍尖蝦餃皇蝦肉同埋筍尖都非常爽口可以見到兩樣食材都係精挑細選 豪華嘅蝦餃王 在這裏就可以找到碗豆桃子好多小朋友都喜歡壽桃包這個桃子絕對可以滿足每一位大人同埋小朋友嘅味覺滿足因為外觀非常可愛之餘內在亦都非常甜美臘味糯米燒賣秋冬時節梗係要食臘味糯米飯啦將佢放入燒賣入面 這樣的做法真係非常聰明聰明絕頂 一口就可以有濃郁嘅秋冬味道而且亦都有香噴噴嘅肉味 好似食緊一個煲仔飯咁脆脆富貴紅米腸粉外觀非常吸引紅卜卜真係啱晒過時過節咬落去原來係腸粉而且內涵亦都非常豐富 食落去十足好似食緊炸倆咁 新鮮刺激嘅感覺滿足客人炸饅頭豬柳漢堡中西合璧 一次過滿足晒中西食品嘅慾望豬柳10分好味 肉汁仍然留在豬柳之間 喜歡吃炸饅頭的亦都可以食到一個
蟹粉波菜香蝦餃
將佢放入燒賣入面 這樣的做法真係非常聰明
脆脆富貴紅米腸粉
外觀非常吸引紅卜卜真係啱晒過時過節
炸饅頭豬柳漢堡
中西合璧 一次過滿足晒中西食品嘅慾望豬柳10分好味 肉汁仍然留在豬柳之間 喜歡吃炸饅頭的亦都可以食到一個熱辣辣脆口嘅炸饅頭
一口鹹水角
顧名思義一口就可以食得晒而且唔會太過油膩這個大小剛剛好留給足夠空間再食其他嘢食
淮杞螺片燉竹絲雞
依個真係非常高級 影相都可以影咗成分鐘 而且所有材料配上竹絲雞 食緊一餐豐富豪華嘅湯 雞完全入晒味
見到師傅嘅用心製作
龍躉球蒸飯
表面平凡絕不簡單
這個飯只需要揀一兩滴豉油基本上唔需要再食餸都可以食晒成個飯你就知道呢個飯無論口感或者味道都係一流
還有以下三種甜品
紫薯糕、驢打滾、桂花糕
賀新店開張送
甜甜蜜蜜過返個秋冬時節啦