2023-12-27
今次去呢間點心店係好有特色 創新懷舊😍之前經過已經食過一次 覺得啲點心又得意又好食😋Staff見到我地湊埋阿女 安排左坐梳化椅位置兩次都係坐同一個位🤣好貼心仲有bb凳燒賣控一定要去龍點心試下啲特色燒賣,下午茶一流🤤🤤燒賣拼盤評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻有6款唔同嘅燒賣,款款都好特別好好食,最令我印象深刻係甜梅菜扣肉燒賣同沙嗲牛頸脊燒賣,從來都未食過咁嘅配搭,真係好有特色又創新懷舊,香港獨特口味情懷嘅港原味燒賣拼盤,必定要試👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻鹹蛋黃燒賣評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻估唔到原來鹹蛋黃加入燒賣都咁好食,口感好有層次,有啲鹹蛋黃碎加上燒賣彈牙,真係令人回味龍芋酥評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻平時都好鍾意食芋頭嘅我真係覺得好好食,好酥脆而且又唔會好油膩,仲有芋頭粒好有咬口鳳爪排骨飯/臘腸滑雞飯評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻咁凍嘅天氣點都要有啲飯落肚暖下,呢個蒸飯又係大推,份量好多仲要超級好食😋,好足料排骨同滑雞好嫩滑好有口感
之前經過已經食過一次 覺得啲點心又得意又好食😋
Staff見到我地湊埋阿女 安排左坐梳化椅位置
兩次都係坐同一個位🤣好貼心仲有bb凳
燒賣控一定要去龍點心試下啲特色燒賣,下午茶一流🤤🤤 燒賣拼盤
鹹蛋黃燒賣
龍芋酥