餐厅: 龍點心 (Eastcore)
资讯:

2024-12-07 0 浏览
邊行去車站邊兩頭望搵食情況下比我見到有間點心舖 啱哂我😆餐廳裝修新潮 連點心菜式都新穎茶芥$𝟏𝟐/位 需加一服務費༯ 南北杏菜膽豬肺湯 $𝟓𝟐有滋補燉湯 我當然要叫盅飲足料之餘味道清甜無味精豬肺腍而不腥臭 飲完「肺」氣十足༯ 一龍大滿足(各一隻)$𝟕𝟎有好幾款特色點心都想試 索性叫個點心拼盤試齊佢🙈六款中最喜歡 鹹蛋黃墨魚燒賣墨魚肉中間包住粒流心蛋黃比起傳統燒賣感覺仲肥仔又邪惡😂另外仲有酸菜魚鳳眼餃、蟹粉菠菜香蝦餃、松露野菌晶瑩餃、筍尖蝦餃皇斑蘭麻蓉桃子༯ 脆脆富貴紅米腸 $𝟓𝟐本身鍾意食加上店員都推薦所以叫腸粉軟滑有彈性 中間爽彈蝦肉食落同炸兩一樣脆卜卜附有沙律醬 泰式辣醬同豉油個人覺得唔點醬都夠味好食◡̈ 以上食評乃個人意見僅供參考◡̈ 價錢僅供參考一切以餐廳為準
邊行去車站邊兩頭望搵食情況下

附有沙律醬 泰式辣醬同豉油
個人覺得唔點醬都夠味好食

◡̈ 以上食評乃個人意見僅供參考
◡̈ 價錢僅供參考一切以餐廳為準
朋友好難得喺外國返嚟~一心想食點心所以就揀咗呢一間地點方便而又好新潮嘅餐廳我哋三個女仔叫咗以下嘅菜式:大澳蝦醬鮮魷卷🦑章魚肉餅飯🥩口水汁龍利魚腸粉(辣)🐟黑金流沙包 3隻🌑🌟肉鬆馬拉糕🍰中國金華火腿燒賣 3隻🐖🥇松露野菌晶瑩餃 4隻🍄‍🟫🥇松露菇菌晶瑩餃係比較驚喜!菇菌香味同松露味道配搭得恰到好處,餃子層次感豐富。流沙包包身軟熟鬆化,奶黃餡料夠晒流沙👍其他傳統點心如腸粉、燒賣都水準之作,保持到質素~以觀塘區嚟講,呢間龍點心性價比幾高~$392食到咁多嘢都算抵食。無論係創新嘅松露餃定係傳統點心都處理得唔錯幾啱朋友聚會~
朋友好難得喺外國返嚟~
一心想食點心

黑金流沙包 3隻🌑🌟

肉鬆馬拉糕🍰

中國金華火腿燒賣 3隻🐖

🥇松露野菌晶瑩餃 4隻🍄‍🟫

🥇松露菇菌晶瑩餃係比較驚喜!
菇菌香味同松露味道配搭得恰到好處,
餃子層次感豐富。

流沙包包身軟熟鬆化,奶黃餡料夠晒流沙👍

其他傳統點心如腸粉、燒賣都水準之作,保持到質素~

以觀塘區嚟講,呢間龍點心性價比幾高~
$392食到咁多嘢都算抵食。
無論係創新嘅松露餃定係傳統點心都處理得唔錯
幾啱朋友聚會~

2024-11-04 688 浏览
—不會奇怪的gimmick點心—點心紙七彩顏色,燒賣餃類都有好幾款。有唔同國家嘅特色元素,望住啲名唔太想像到個組合,味道食落唔錯都算夾。有幾個味道都幾深刻:。脆脆富貴紅米腸粉有脆又有滑腸粉,醬汁有啲辣。日式鰻魚燒賣。酸菜魚鳳眼餃水晶餃皮包住酸菜魚肉餡,有少少酸辣。。蟹粉菠菜香蝦餃。荷花酥比較少見,同細細份試一試望住個名覺得有趣都可以試吓,都唔會太誇張太有挑戰性,保留到蒸籠點心嘅味道。價錢有啲貴,唔預食好飽,可以同屋企人朋友嘗鮮。
—不會奇怪的gimmick點心—
。脆脆富貴紅米腸粉
有脆又有滑腸粉,醬汁有啲辣
。日式鰻魚燒賣
。酸菜魚鳳眼餃
水晶餃皮包住酸菜魚肉餡,有少少酸辣。
。蟹粉菠菜香蝦餃
。荷花酥
比較少見,同細細份試一試

• 脆脆富貴紅米腸粉
  • 酸菜魚鳳眼餃
  • 松露野菌晶瑩餃
  • 蟹粉菠菜香蝦餃
會再去..再試食更多既一盅兩件!🥢好耐無飲茶🫖..2個人去左試吓好卡通嘅茶樓~成間店都好卡通~用龍做主題🐲2個人之下點左:- 一龍大滿足 🧡橙色餃係”酸菜魚鳳眼餃”..一食之下成個口腔都充滿左辣道..但好惹味好濃郁🌶️ 💚綠色餃係”蟹粉菠菜餃” 💜紫色餃係”黑松露餃”必食綠色餃+紫色餃!!無論外型定味道都係好好食(下次會各單點一籠) 不過個..桃子包.. < 依個好乾..得依個覺得麻麻地唔太好食..🙅🏻‍♀️- 大澳蝦醬鮮魷卷 🦑 又係會再必點既點心之一!一食落去..除咗好脆..仲口感一流~因為餡料好足料..好豐富~味道咸香..絕對令人回味~(不過今次得2個人食..自己食左成3..4嚿既關係..後面覺得好咸..一人食1..2件就夠~)- 脆脆富貴紅米腸粉❤️ 依個同樣都好脆!!! 依個真係好好食~成個口感同樣好豐富..依間所制作既點心都維持到品質..要脆既都係脆..紅色腸粉皮唔會覺得好厚粉~夠軟腍彈滑!(會帶屋企人必點必食~曾經去過某間..同樣紅米腸~極度差..依間絕對有應有既紅米腸水準)- 一口鹹水角 真係得一口..一串有一口綠色..一口橙色~味道正常..
會再去..再試食更多既一盅兩件!🥢
好耐無飲茶🫖..2個人去左試吓好卡通嘅茶樓~
成間店都好卡通~用龍做主題🐲
2個人之下點左:

- 一龍大滿足
💚綠色餃係”蟹粉菠菜餃”
💜紫色餃係”黑松露餃”

- 大澳蝦醬鮮魷卷 🦑

- 脆脆富貴紅米腸粉❤️

- 一口鹹水角
真係得一口..一串有一口綠色..一口橙色~味道正常..只係性價比..較低..(可以嗌其他特別點心)🤣

依度啲點心真係做到有品質有水準..
絕對要帶老人家小朋友出一出黎試下啲特色茶樓❣️
2024-10-02 1705 浏览
龍點心 之前都有食過,分店都有不少,吃過尖沙咀和灣仔店。這次來到觀塘店,平日下午2點後的時間不用等位。茶芥每位收 HKD 12。點餐是用 QR Code 下單。不喜歡喝熱茶也可另外點飲品~凍桂花菠蘿茶 (HKD 28)燒賣款式有很多,想一次試多款可點這個。✨嘆世界燒賣拼盤 (HKD 70)一共有六款,可以將甜酸苦辣嚐一遍。分別是日式鰻魚燒賣、中國金華火腿燒賣、德國鹹豬手燒賣、印度咖喱燒賣、星加坡黑胡椒蟹燒賣、西班牙辣肉腸燒賣。因為拼盤是自私吃的吧 (笑) 所以多點了兩款燒賣。✨日式鰻魚燒賣 (HKD 40/2隻) 吃的時候要小心鰻魚有魚刺。🦀星加坡胡椒蟹燒賣 (HKD 45/3隻) 胡椒味道幾濃。✨松露野菌晶瑩餃 (HKD 38/4隻)皮的顏色幾特別,入口是濃厚的松露香,內餡還有不少野菌。✨翡翠響鈴腸粉 (HKD 48)綠色的腸粉包著酥脆的響鈴,口感很有層次。✨芝士鮮蝦腐皮卷 (HKD 42) 和 黑金流沙包 (HKD 40/3隻)正常發揮!? 沒有什麼太大的驚喜。✨羊肚菌牛肉球 (HKD 46)將傳統配的腐皮換成爽嫩的羊肚菌,菌味很濃郁。✨鰻魚荷葉飯 (HKD 82)只吃點心擔心不夠
龍點心 之前都有食過,分店都有不少,吃過尖沙咀和灣仔店。
這次來到觀塘店,平日下午2點後的時間不用等位。
茶芥每位收 HKD 12。點餐是用 QR Code 下單。

不喜歡喝熱茶也可另外點飲品~凍桂花菠蘿茶 (HKD 28)
燒賣款式有很多,想一次試多款可點這個。
嘆世界燒賣拼盤 (HKD 70)
一共有六款,可以將甜酸苦辣嚐一遍。
分別是日式鰻魚燒賣、中國金華火腿燒賣、德國鹹豬手燒賣、
印度咖喱燒賣、星加坡黑胡椒蟹燒賣、西班牙辣肉腸燒賣。
因為拼盤是自私吃的吧 (笑) 所以多點了兩款燒賣。
嘆世界燒賣拼盤
🦀星加坡胡椒蟹燒賣 (HKD 45/3隻) 胡椒味道幾濃。
松露野菌晶瑩餃 (HKD 38/4隻)
皮的顏色幾特別,入口是濃厚的松露香,內餡還有不少野菌。
翡翠響鈴腸粉 (HKD 48)
綠色的腸粉包著酥脆的響鈴,口感很有層次。
芝士鮮蝦腐皮卷 (HKD 42) 黑金流沙包 (HKD 40/3隻)
正常發揮!? 沒有什麼太大的驚喜。
羊肚菌牛肉球 (HKD 46)
將傳統配的腐皮換成爽嫩的羊肚菌,菌味很濃郁。
羊肚菌牛肉球
鰻魚荷葉飯 (HKD 82)
只吃點心擔心不夠飽的話,這裡也有飯可以選擇。
鰻魚荷葉飯
甜品點了 豆腐布丁 (HKD 30) & 玫瑰爆爆珠草莓凍 (HKD 8.8)
布丁很軟滑,能吃丁淡淡的豆味。後者是吃滿HKD 100可用優惠價加購的甜品
偏甜一些,但熊貓很可愛🐼
豆腐布丁
题外话/补充资料: 會員88折。另外之前做了會員,所以有張滿HKD 300減HKD 50 的迎新券。
2024-09-24
$177.3 (午餐)
用餐优惠
優惠券
嘆世界燒賣拼盤
羊肚菌牛肉球
2024-09-26 1452 浏览
今次同爸爸媽媽一齊嚟到觀塘呢間好有特色嘅點心店-「龍🐲點心」。每款點心都即叫即做,每款都精緻特別❤️第一次嚟食,咩都想試吓,眼花撩亂😵‍💫最後點了… … …🔸龍燒賣 (懷舊燒賣,滷水鵪鶉蛋燒賣,龍蝦汁墨魚燒賣,麻辣牛肉燒賣)我就最愛龍蝦汁墨魚燒賣很多醬汁流出來🥰而滷水鵪鶉蛋燒賣就乾身了一點。🔸蟹粉菠菜香蝦餃綠色嘅外皮,包住蝦仁🍤菠菜再配上蟹粉和魚籽,鮮蝦味濃😋蝦餃迷必食。🔸鳳爪拼金錢肚金錢肚爽口入味。🔸 脆脆富貴紅米腸粉話明脆脆當然有炸嘅部分,食落好似平時嘅炸兩😍仲要勁多蝦肉,脆口得嚟又有咬口,正👍🏻🔸肉鬆馬拉糕馬拉糕十分鬆軟,整個都鋪滿了肉鬆,口感一流。🔸黑金流沙包黑色竹炭外表再配上金色的金箔,看上去很高貴的感覺。搣開流出濃濃的奶黃,不錯👍🏻🔸一口咸水角又橙又綠的波波外型🟠🟢一串兩粒,很有台灣地瓜球的感覺。外皮少少脆口,沒有太大驚喜,只是外表得意。🔸芝士鮮蝦腐皮卷十分香脆,滿滿的芝士🧀岩晒芝士控的我。🔸鰻魚荷葉飯鰻魚份量十足,上面還以金箔點綴😍香濃嘅荷葉味再配上冬菇香味,不錯整體而言食物款式新穎特別❤️值得再回頭。

第一次嚟食,咩都想試吓,眼花撩亂😵‍💫
最後點了… … …
我就最愛龍蝦汁墨魚燒賣很多醬汁流出來🥰
而滷水鵪鶉蛋燒賣就乾身了一點。

🔸蟹粉菠菜香蝦餃

🔸鳳爪拼金錢肚
金錢肚爽口入味。

🔸 脆脆富貴紅米腸粉

🔸肉鬆馬拉糕
馬拉糕十分鬆軟,整個都鋪滿了肉鬆,口感一流。

🔸黑金流沙包

🔸一口咸水角

🔸芝士鮮蝦腐皮卷
十分香脆,滿滿的芝士🧀岩晒芝士控的我。

🔸鰻魚荷葉飯

整體而言食物款式新穎特別❤️值得再回頭。
2022-05-26
  • 黑金流沙包
  • 龍蝦汁墨魚燒賣
  • 脆脆富貴紅米腸
2024-09-23 1224 浏览
間店舖主打fusion點心,但啲質素唔係好掂囉,價錢又貴,我都係比較欣賞食傳統既點心,但呢間啲質素完全唔合格,連飲開茶既老人都彈話啲味道十分咸,收錢個個男侍應塊面西個西多士,一定無下次

• 沒有
2024-09-19 1043 浏览
個日同朋友去觀塘行街,行到咁上下諗住順便一齊食飯,上OpenRice 搵左好耐,見到呢間龍點心好似唔錯,加上我地都諗唔工食咩好,就決定試下。首先講下啲點心其實都整得幾靚,有啲真係幾精致,味道唔差,啲食材都新鮮,蝦餃燒賣都好彈牙,而且所有點心都係新鮮即叫即蒸。而我自己最愛既始終都係蝦餃同燒賣,因為最經典,由細食到大,皮薄餡靚。另外脆脆富貴紅米腸粉都唔錯,適合鍾意食脆口野既朋友。建議黎到要叫返個一龍大滿足既點心拼盤,因為有好多款式,都算幾抵食,同埋啲點心都幾大舊,好快飽。環境黎講唔錯既,有裝修,坐得都ok舒服,唔會好迫。

環境黎講唔錯既,有裝修,坐得都ok舒服,唔會好迫。
2024-08-29 1018 浏览
明明鋪頭無人又要出返去攞飛,仲要態度唔好😒後來鋪頭未坐滿,又趕客夠鐘走,要人地未到既點心轉外賣。食物選擇少,點心係有創意,但如部分想食傳統的點心就無,而且價錢頗貴,性價比低。
相識多年的同學見面,我和朋友也喜歡食中菜,上網知道尖沙咀「龍點心」提供新派創意精緻點心,出品有保證,於是來到一齊食晚餐。歎世界燒賣拼盤招牌燒賣拼盤,六款不同口味,到來時熱辣辣,最愛香蒜帶子燒賣,香蒜味吸引,帶子彈牙,肉質鮮嫩,不能抗拒它的誘惑。一龍大滿足六款特色點心,最鐘意蟹粉菠菜香蝦餃,上面鋪滿魚子,入面爆餡好多,真心很好味。厚切叉燒腸粉叉燒腸粉非常厚切,即叫即拉,肉質爽口,享受滿足滋味。宮廷桂花糕桂花糕甜甜地,桂花味好香,芳香的味道仍在口中留戀。豆腐布丁豆腐布丁口感彈滑,唔會好甜,讓人回味無窮。龍點心(尖沙咀)地址:尖沙咀海防道38-40號中達大廈1樓

歎世界燒賣拼盤

一龍大滿足

厚切叉燒腸粉

叉燒腸粉非常厚切,即叫即拉,肉質爽口,享受滿足滋味。

宮廷桂花糕

桂花糕甜甜地,桂花味好香,芳香的味道仍在口中留戀。

豆腐布丁

豆腐布丁口感彈滑,唔會好甜,讓人回味無窮。

龍點心(尖沙咀)
地址:尖沙咀海防道38-40號中達大廈1樓
2024-08-02
#跟住我食唔中伏 呢間點心店,同屋企人已經來過好幾次🥰大部分點心我都已經試過,整體質素都幾高👍味道、環境、招呼都OK,決定推介俾大家😆❤️[燒賣狂想曲拼盤]裡面有6隻味嘅燒賣(上面張相有介紹咩味),之前人多無試(因為每隻味只有一粒)😌今次係我女話要lunch來食,我就緊係即試!😄整體都幾好食,我最愛西班牙辣肉腸燒賣🔥不過真係幾辣嫁~[脆脆富貴紅米腸粉]人多必食之選(今次得我同阿女,但係佢都話堅持要叫,明白有幾好食啦😎)賣相好靚🩷外軟內脆,隻蝦又好大隻厚肉,仲有幾隻醬料配搭食,唔同feel得來又好夾,好特別,好好味👍[拉絲菠蘿包]大人細路都鍾意,每次必食‼️仲有好多特色點心,都係佢哋自家創作,每次再今都一定有驚喜🤩而且質素真係好好,唔係得個樣,所以我都好鍾意同屋企人嚟食🥳#龍點心 #傳統美食 #叉燒包 #燒賣 #蝦餃 #點心 #飲茶 #香港好去處 #香港打卡 #香港美食 #觀塘 #觀塘美食 #香港探店 #香港美食攻略
#跟住我食唔中伏

😄整體都幾好食,我最愛西班牙辣肉腸燒賣🔥不過真係幾辣嫁~

[拉絲菠蘿包]大人細路都鍾意,每次必食‼️

仲有好多特色點心,都係佢哋自家創作,每次再今都一定有驚喜🤩
而且質素真係好好,唔係得個樣,所以我都好鍾意同屋企人嚟食🥳

2024-08-16 1212 浏览
好耐冇黎過食點心,今日去開yoho買野就再捧下場,點心質素都一樣咁言而且即叫即蒸真係好食好多,起碼口感都keep到唔會梅哂!燒賣拼盤呢個真係一定要食,因為一籠已經有哂唔同味既燒賣,每粒都各有特色而且真心唔係度度有得食,個人特別推介西班牙辣肉腸、印度黃咖哩、黑胡椒蟹同埋日式鰻魚,真係每粒都食得出有心機調配過既味道而唔係就咁加食物添加劑去扮個味! 重點都係新鮮即蒸熱辣辣唔會overcook!馬拉小籠包幾有特色而且仲保留到湯汁,勁在真係有肉骨茶既味道而且又唔會好重藥材味,幾值得試下!大澳蝦醬鮮魷卷 & 龍芋酥呢2款真係好正但又奇怪冇咩人講,鮮魷卷已經啖啖魷魚肉而且好彈牙,新鮮炸起加埋有蔬菜一齊食唔會太油膩,唔使任何醬都好好食! 龍芋酥真係好食過平時食既荔芋鴨,因為佢芋頭比例好高而且中間餡料好鮮味,又炸得岩岩好唔會太實心!擔擔麵可以另上擔擔麵醬幾好,老婆怕辣可以逐少加,麵本身都幾彈牙加埋擔擔麵醬其實都真係幾辣下,食落我覺得好惹味。好彩可以另上醬汁,老婆都可以用少少醬食到半碗麵!口水汁龍利魚腸粉另一個好有特色既腸粉,食落魚肉爽滑而且口水汁調味真係岩岩好而辣度係老婆唔食得辣都接受到既提鮮味道,加埋

燒賣拼盤

馬拉小籠包

大澳蝦醬鮮魷卷 & 龍芋酥

擔擔麵

口水汁龍利魚腸粉

另一個好有特色既腸粉,食落魚肉爽滑而且口水汁調味真係岩岩好而辣度係老婆唔食得辣都接受到既提鮮味道,加埋腸粉本身都好滑,食落層次感一流!

2024-08-16 890 浏览
早前帶台灣朋友打卡 尖沙咀龍點心口味很不錯~ 觀塘有分店 就要帶朋友試試啦 ! .餐廳除了供應經典點心更推出了一系列創新菜式必須試試 歎世界燒賣拼盤墊台紙有介紹 真是世界不同經典口味的燒賣除點心外 也有蒸飯 甜品餐廳裝潢充滿懷舊氣氛 亦有霓虹燈氛圍感滿滿 也很適🈴打卡外面有夾公仔機🧸 可以夾扭蛋換禮品🎁. ⋆_ᴛᴏᴛᴀʟ ᴏʀᴅᴇʀ__ ⋆🫔「 脆脆富貴紅米腸 」紅米腸粉包著越南炸網皮和鮮蝦外軟內鬆脆 可配沙律醬(走了)亦可配搭酸辣醬 花生及豉油三款醬味道口感非常豐富層次.🌏「歎世界燒賣拼盤」燒賣拼盤內有六種不同口味的燒賣每一款燒賣都是代表不同國家獨特的風味日式鰻魚燒賣、印度黃咖喱燒賣、中國金華火腿燒賣、星加坡黑胡椒蟹燒賣、德國鹹豬手燒賣及西班牙辣肉腸燒賣.🍴「一龍大滿足 」一籠有六款不同的點心🤩 每款賣相都很吸引 蟹粉菠菜香蝦餃、酸菜魚鳯眼餃、松露野菌晶𤯵餃、筍尖蝦餃皇、碗豆桃子、鹹蛋黃墨魚燒賣.個人喜歡吃鹹蛋黃墨魚燒賣 很香咸蛋味 配搭不錯另外豌豆桃子是斑蘭蓉 帶淡淡清香 頗有驚喜.🍚「 章魚肉餅蒸飯 」 肉餅肉厚多汁 配章魚碎粒 增加口感配熱烘烘白飯 及鼓油 一流配搭
早前帶台灣朋友打卡 尖沙咀龍點心
口味很不錯~
觀塘有分店 就要帶朋友試試啦 !
餐廳除了供應經典點心
氛圍感滿滿 也很適🈴打卡

外面有夾公仔機🧸 可以夾扭蛋
換禮品🎁

. ⋆_ᴛᴏᴛᴀʟ ᴏʀᴅᴇʀ__ ⋆
🫔「 脆脆富貴紅米腸 」
紅米腸粉包著越南炸網皮和鮮蝦
外軟內鬆脆 可配沙律醬(走了)
亦可配搭酸辣醬 花生及豉油三款醬
味道口感非常豐富層次
🌏「歎世界燒賣拼盤」
燒賣拼盤內有六種不同口味的燒賣
每一款燒賣都是代表不同國家獨特的風味
🍴「一龍大滿足 」
一籠有六款不同的點心🤩
每款賣相都很吸引
蟹粉菠菜香蝦餃、酸菜魚鳯眼餃、松露野菌晶𤯵餃、
筍尖蝦餃皇、碗豆桃子、鹹蛋黃墨魚燒賣
個人喜歡吃鹹蛋黃墨魚燒賣
很香咸蛋味 配搭不錯
另外豌豆桃子是斑蘭蓉
帶淡淡清香 頗有驚喜
🍚「 章魚肉餅蒸飯 」
肉餅肉厚多汁 配章魚碎粒 增加口感
配熱烘烘白飯 及鼓油 一流配搭
1K
2024-08-15 902 浏览
家人同我都喜歡品嘗點心,其中龍點心保持傳統文化又格新創出不少新款點心都好吸引!我媽咪說周圍行街時都有見到龍點心的分店,昨日便來到是觀塘分店呢!觀塘分店都好舒服裝飾藝術感滿滿燒賣狂想曲系列燒賣拼盤不同嘅味道例如黑松露,冬陰功好新奇牛肉球的牛肚菌、桂花糕像一朵花、味道都不錯👍一口鹹水角香口的外表圓碌碌,入口脆卜卜鹹香與香糯嘅奇妙結合傳統上再多翻幾分色彩點綴更盞鬼龍點心 觀塘觀塘道398-402號Eastcore 1樓4號舖

觀塘分店都好舒服裝飾藝術感滿滿

燒賣狂想曲系列燒賣拼盤
不同嘅味道例如黑松露,冬陰功好新奇
牛肉球的牛肚菌、桂花糕像一朵花、
味道都不錯👍

一口鹹水角
香口的外表圓碌碌,入口脆卜卜
鹹香與香糯嘅奇妙結合
傳統上再多翻幾分色彩點綴更盞鬼

龍點心
觀塘觀塘道398-402號Eastcore 1樓4號舖
2024-08-15 1016 浏览
教會崇拜🤩後約咗婆婆同姨媽去龍點心🥧飲茶,book咗1230,冇小朋友餐具,叫咗鳳爪拼金錢肚($46),一箭雙雕,笑口叉燒包3隻($32),筍尖蝦餃王4隻($42),真才實料,翡翠響鈴🔔腸粉($48),綠色吸睛,響鈴🔔脆,大澳蝦醬鮮魷卷($58),脆,新穎,但唔夠味,鳳尾蝦多士($56),脆,蝦新鮮,一口豆腐($58),脆,內滑,拉絲菠蘿包($38),有拉絲,茶水$12,2歲BB都計,有龍大使推銷$300會籍,最後冇join。限定時間90分鐘,最後埋咗單都坐多30分鐘
翡翠響鈴🔔腸粉
拉絲菠蘿包