2020-03-22
📍Al Forno soho #happytreats_centralPizza選擇多,整體味道都幾好😋食材好豐富,每種味道都各有特色❗️唯一覺得佢個底可以再薄脆多少少就perfecttt xd 下面嘢食係按推介程度排名😛-🧀Quattro Formagi (small) $85呢個四重芝士薄餅芝士味真係好濃厚🤤本身驚佢個味會有啲單調,但原來真係食得出唔同質地唔同味道嘅芝士,幸福嘅感覺🥰-🍚Porcini mushroom truffle cream with seared scallop $188呢個risotto好好味ahh😍飯粒軟中帶硬,黑松露同蘑菇味道好突出又好夾! 帶子都燒得好香~但可惜份量有啲細,比起Pizza嘅性價比會低dd~-🥓Carnivoro (small) $95呢個pizza有辣肉腸、火腿同埋我覺得會令成個Pizza加分嘅菠蘿🍍呢啲經典配搭唔會出錯laa~-🧀Mozzarella cheese sticks $58芝士條外面炸得香脆,入面芝士做到流心拉絲嘅效果😋呢個價錢有六條,性價比都幾高!-🐤Sweet BBQ chicken (small) $95呢個我覺得比
🧀Quattro Formagi (small) $85
🥓Carnivoro (small) $95
🧀Mozzarella cheese sticks $58
呢個我覺得比較普通😬可能我覺得bbq sauce本身都冇同pizza好夾🤔雞肉可以俾多少少,但都唔會覺得伏嘅!
係蘇豪區,環境都唔錯,熱鬧得來又唔會太嘈☺️店員態度都好好,會主動介紹menu~仲要係黃店,快啲去懲罰佢啦🤪