意大利嘅美食我最掛住嘅其中就係Pizza🥹本身唔係好特別鍾意食Pizza 不過係羅馬食到嘅羅馬Pizza雖然係街頭小食🇮🇹但係味道配搭通通都好有餐廳既水準😊呢間過江龍嘅Pizza店都唔例外💚主打手切薄餅每一款既口味都超級有特色同風味🤪⭐️ Breasola 🥩⭐️ Parma 🥓⭐️ Mortadella 🍖⭐️ Marinara 🍅總共叫咗四款手切Pizza份量都好豐富🥰 特別鍾意Breasola既風乾牛肉好有鹹鮮嘅味道🐮配上火箭菜好清新☘️另外Parma既巴馬火腿都充滿香氣👍🏻 Mortadella火腿配上水牛芝士同埋開心果嘅口感好有新意🌰另外一款特別推介嘅就係Marinara❤️蕃茄味濃郁平衡返唔會太膩仲有Anchovy既點綴好道地⭐️ Nutella 🥜⭐️ Nutella Delight 🍰仲試咗兩款甜品Pizza以Nutella口味為主好邪惡呀🤤 Nutella Delight面頭再加上開心果榛子同煉奶🍼絲絲甜度配上酥脆嘅餅皮好配合🤍另一款咬落去就係滿滿嘅爆餡Nutella感覺好正😈⭐️ Forest Fruits Juice 🍇⭐️ Pineapple Juice 🍍飲品點咗兩款黎自意大利嘅
Breasola
⭐️ Nutella Delight 🍰
Forest Fruits Juice
⭐️ Forest Fruits Juice 🍇
⭐️ Pineapple Juice 🍍
飲品點咗兩款黎自意大利嘅果汁🧃甜度唔算太高飲得出雜莓嘅果香同埋菠蘿既清甜🫐水果味都好天然
Breasola
Marinara
Forest Fruits Juice
🎉🇮🇹羅馬過江龍pizza係九龍區開左分店!!終於唔洗下下走到港島先食到🥳可以話係意式薄餅控嘅世界 多款味道任你選擇仲有鹹甜味都有 一次過係曬🥰🥰平時pizza大大件雀仔胃嘅人未必食得曬 今次pizza size都係由你決定😏🍕Carbonara一向係Carbonara愛好者嘅我 食pizza都要食Carbonara味食落帶有陣陣Carbonara嘅蛋黃醬🥚豬臉頰肉(煙肉)脆口🥓帶有煙燻香味🍕Diavola佢地嘅辣肉腸真係帶點辣不過辣辣地又幾惹味下❤️‍🔥🍕Mrotradella肉腸好腍身 有種入口即溶嘅感覺😋pizza面上仲有意大利最出名嘅開心果出現開心果令pizza帶有口感 估唔到同pizza又會夾到🙈🍕Breasola係風乾牛肉嘅pizza~🥩配搭火箭菜🌱令風乾牛肉嘅鹹鮮嘅味道得以平均🍫Nutella🍫Nutella Delight甜味pizza主要都係Nutella味鐘意Nutella食Delight款食落就會更加滿足😚係夾心Nutella醬 帶有✔️榛子碎✔️煉乳✔️開心果而普通版Nutella款係會係pizza面上淋上Nutella醬
🎉🇮🇹羅馬過江龍pizza係九龍區開左分店!!
終於唔洗下下走到港島先食到🥳

🍫Nutella Delight
甜味pizza主要都係Nutella味
鐘意Nutella食Delight款食落就會更加滿足😚
係夾心Nutella醬 帶有✔️榛子碎✔️煉乳✔️開心果
🇮🇹意大利羅馬的人氣薄餅專門店 Alice Pizza 進駐尖沙咀,意大利進口食材並用托盤烤焗麵團,方形手切Pizza分為五大類:意式經典、創意風味、純素、素食及甜食,口味多達廿款。按重量及款式收費,每 100g 由 $25 至 $45 不等,即叫即切再reheat🍕🍣Salmone Pizza (Hk$38/100g):微微煙燻香,充滿豐富的意式海洋滋味🍕Onion and Tuna (Hk$32/100g): 口感豐潤紮實、清新美味🍄Truffle Pizza (Hk$38/100g):松露醬、蘑菇、芝士,茹香濃郁滲透麝香味🥔Spicy Potato Pizza (Hk$25/100g):金黃色粒粒薯仔topping和諧辣度,酥香美味🍫Nutella Pizza($35/pc):厚厚香滑Nutella醬香甜煙韌🍪Nutella Delight Pizza($40/pc): 以Nutella醬配開心果粒、煉奶和榛子,夠Nutty🍇Skipper Zuegg Forest Fruit(Hk$30):有65%的水果含量,雜菓果香四溢🍍Skipper Zuegg Pineapple (Hk

🍄Truffle Pizza (Hk$38/100g):
松露醬、蘑菇、芝士,茹香濃郁滲透麝香味

金黃色粒粒薯仔topping和諧辣度,酥香美味

🍍Skipper Zuegg Pineapple (Hk$30):
有55%的水果含量,菠羅解膩醒胃

📍Alice Pizza
尖沙咀棉登徑1號地舖 (港鐵尖沙咀/尖東站 N4 出口, 步行約1分鐘)
呢間位於薄餅店1989年創立,黎自羅馬的人氣pizza店大門口望落好光猛,主打傳統意式/經典口味,所有披薩放哂廚窗,可以睇到有咩餡料,見到啱先落orderPizza 都是現切按重量計錢,之後員工再幫你加熱,👷🏻‍♀️細孖叫左四款鹹味同兩款甜味薄餅,另外飲品以罐裝為主,當中意大利品牌飲品最地道✿ ✫ ✿ ✿ ✫ ✿ ✿ ✫ ✿ ✿ ✫ ✿ ✿ ✫ ✿ ✿ ✫ ✿ ✿ ✫🥢chef's choicebest sell no.1一定要試,以芝士為主,有Speck, Porcini, Ricotta, Mozzarella, Parsley,勁香濃奶香芝士味,意大利煙燻火腿唔會太鹹,仲有牛肝菌片,呢款就冇整熱,會凍少少🥢Marinara唔鍾意芝士可以上下呢款,以蕃茄醬、番茄碎同意大利小鰻魚整成,小鰻魚煩似煙燻吞拿魚,口感會扎實,味就偏鹹但番茄醬可以中和到,相較冇咁油膩🥢MROTRADELLA PIZZA以意大利煙燻肉腸、開心果和水牛芝士組合,煙燻腸會腍身同冇咁鹹,味道溫和,相較👨🏻更喜歡呢款🥢CARBONARA呢款係👷🏻‍♀️細孖嘅最愛😍鍾意食蛋黃瞓醬意粉嘅一定要試,蛋黃雞蛋鋪滿喺pizza 底,
呢間位於薄餅店1989年創立,黎自羅馬的人氣pizza店

🥢chef's choice

🥢Marinara

🥢MROTRADELLA PIZZA

🥢CARBONARA

呢款係👷🏻‍♀️細孖嘅最愛😍鍾意食蛋黃瞓醬意粉嘅一定要試,蛋黃雞蛋鋪滿喺pizza 底,加入意大利豬臉頰肉、羊奶芝士、黑胡椒調味,鹹度最適中又唔乾

🥢Nutella Delight

食完鹹一定要試番款甜嘅,用濃濃嘅 Nutella 醬配埋開心果粒、煉奶同榛子碎香甜得嚟又有口感,開心果仲帶出陣陣果仁香

🥢Nutella Piece

望落以為冇醬 其實暗藏玄機,揭開面pizza裏面全部都係簡單Nutella朱古力醬,比起Nutella Delight會甜啲但更濃郁榛子味,朱古力控必試

🥢San Pellegrino Limonata Sparking Fruit Drink 💰30
🥢San Pellegrino Aranciata Sparking Fruit Drink 💰30

叫左一款檸檬味同橙味梳打,唔甜幾夠氣,口感清爽

✍🏻總評:

• Marinara
  • CARBONARA
  • Nutella Delight
  • Nutella Piece
  • San Pellegrino Limonata Sparking Fruit Drink
  • San Pellegrino Aranciata Sparking Fruit Drink
2024-12-22 0 浏览
🍕新開嘅Pizza店 全店大概有10款唔同嘅Pizza !!揀啱咗自己想食嘅口味之後, 店員就會幫你切,然後再拎去秤🙌🏼根據重量釐定價錢 夠晒公道!😌我哋總共嗌咗四款鹹嘅口味 再加兩款甜嘅口味🍕再將鹹嘅Pizza一分為二 總共變咗八款 超豐富🤣第一款係CARBONARA 🐣入邊有雞蛋,仲有鹹鹹地嘅意大利豬臉頰肉,加埋啲黑胡椒就啱啱好第二款係TRUFFLE🖤好香嘅黑松露味道,配黑松露醬料另外仲有馬蘇里拉芝士,新鮮磨菇,黑松露醬,巴馬臣芝士🥯🧀第三款係素食 有薯仔, 芝士 啖啖都充滿口感🥔最後一款鹹嘅叫咗Gamberetti🍅呢個係有啲蛋黃醬,再加埋蕃茄醬同埋生菜已配合蝦 🍫💝榛子pizza, 榛子 delight pizza 食埋甜味pizza 超滿足!!🍒另外再嗌咗兩支果汁 係無添加糖嘅一支係菠蘿汁 另一支係雜莓汁😌😌
揀啱咗自己想食嘅口味之後,
店員就會幫你切,然後再拎去秤🙌🏼
根據重量釐定價錢 夠晒公道!😌
我哋總共嗌咗四款鹹嘅口味 再加兩款甜嘅口味🍕
再將鹹嘅Pizza一分為二
總共變咗八款 超豐富🤣
第一款係CARBONARA 🐣

第二款係TRUFFLE🖤
好香嘅黑松露味道,配黑松露醬料
另外仲有馬蘇里拉芝士,新鮮磨菇,黑松露醬,巴馬臣芝士🥯🧀
第三款係素食 有薯仔, 芝士 啖啖都充滿口感🥔
最後一款鹹嘅叫咗Gamberetti🍅
呢個係有啲蛋黃醬,再加埋蕃茄醬同埋生菜已配合蝦
🍫💝榛子pizza, 榛子 delight pizza
食埋甜味pizza 超滿足!!

🍒另外再嗌咗兩支果汁 係無添加糖嘅
一支係菠蘿汁 另一支係雜莓汁😌😌
2024-12-20 136 浏览
🍕 Pizza Day同朋友都好中意食pizza,朋友就話見到尖沙咀有間新pizza店,話一齊去試下佢🤭Pizza仲有甜同鹹🤩,同朋友簡左4款鹹,再叫2款甜收尾排名不分先後🍕Pizza餅底好脆Signature 款必叫 Chef’ choice❤️意大利煙燥火腿,牛肝菌,妮歌達芝士,馬蘇里拉芝士,意大利蕃茜材料豐富,食落口感味道都勁有層次Carbonara雞蛋,意大利豬臉頰肉,黑胡椒鹹香味好出色,每一啖都好juicyItalian pepperoni蕃茄醬,蘇里拉芝士,意大利莎樂美腸沙樂美腸同芝士係Pizza嘅完美搭配,一定好食🤤4Formaggi馬蘇里拉芝士,蘑菇,4種芝士醬芝士控必食甜味Pizza都好出色,作為收尾Nutella榛子可可醬,薄餅Nutella delight榛子可可醬,煉乳,開心果,榛子
🍕 Pizza Day

Pizza仲有甜同鹹🤩,同朋友簡左4款鹹,再叫2款甜收尾

排名不分先後🍕Pizza餅底好脆

Signature 款必叫 Chef’ choice❤️
材料豐富,食落口感味道都勁有層次

Carbonara
雞蛋,意大利豬臉頰肉,黑胡椒
鹹香味好出色,每一啖都好juicy

Italian pepperoni
蕃茄醬,蘇里拉芝士,意大利莎樂美腸
沙樂美腸同芝士係Pizza嘅完美搭配,一定好食🤤

4Formaggi
馬蘇里拉芝士,蘑菇,4種芝士醬
芝士控必食

甜味Pizza都好出色,作為收尾
榛子可可醬,薄餅

Nutella delight
榛子可可醬,煉乳,開心果,榛子

2024-12-18 118 浏览
係K11附近新開左間pizza 店,臨近聖誕開party 叫外賣岩曬,款式好多,有成26款咁多,仲有素菜系列同甜品,岩曬唔同人嘅口味。最特別嘅係pizza 每塊都切到四四方方,最後價錢係按重量計算,我覺得一餐飯食300g已經好飽,一餐可以試幾款,價錢又唔貴。今次試左2款咸,1款甜,餅底適中,唔會太薄,相對傳統圓形pizza 就係左條麵包邊,所以餡料都好足好滿。♡ Chef’s choice意大利煙燻火腿,牛肝菌,妮歌達芝士,馬蘇里拉芝士,意大利蕃茜♡ Carbonara雞蛋,意大利豬面頰肉,黑胡椒♡ Nutella delightNutella榛子可可醬,煉乳,開心果,榛子
Chef’s choice
♡ Carbonara
雞蛋,意大利豬面頰肉,黑胡椒
♡ Nutella delight
Nutella榛子可可醬,煉乳,開心果,榛子
2024-12-12
2024-12-18 100 浏览
雞肉Pizza呈現金黃色的酥脆餅底😋🍕 芝士香氣都非常濃郁😆再伴隨著淡淡香味,令人感到溫暖同舒適,外觀誘人✨Pizza上面更鋪滿融化芝士同新雞肉,增添了整體的風味🌟🌟🌟黑松露Pizza烤至金黃色餅底酥脆且厚實,上面鋪滿了融化芝士😋✌🏻並點綴著細切黑松露片,整體外觀典雅而奢華🌟✨辣肉腸pizza上面鋪滿了融化芝士和色彩鮮豔的辣肉腸片🍖💫 散發出濃郁的肉香,讓人一看就食指大動。棒子可可pizza棒子可可Pizza朱古力色澤非常誘人,表面有可可粉同朱古力碎片😋😋😋餅邊蓬鬆而微微焦脆🍕🍫整體外觀令人感覺甜美而豐富🤤而再加上煉乳同開心果令pizza更加有風味💫😙令人心情愉悅

棒子可可pizza
而再加上煉乳同開心果令pizza更加有風味💫😙令人心情愉悅

下午茶
琳琅滿目嘅Pizza放係玻璃櫃內一目了然,色彩繽紛展現出不同材料嘅Pizza,見到都開心🥳首先先選擇薄餅,挑選尺寸,再按重量計算付款。‼️SALMONE(蕃茄醬,煙三文魚,蛋黃醬,蕃茄,生菜)材料豐富,有種好清新感覺。‼️PRIMAVERILE(意大利青瓜,絲翠奇亞芝士,蕃茄乾)中間嘅蕃茄乾酸酸甜甜,提升了味道,夾雜青瓜片,好新鮮嘅做法。‼️POTATO SALSICCIA(意式香腸,馬蘇里拉芝士,馬鈴薯,秘製辣橄欖油)第一次食用薯仔做嘅Pizza,有口感又有意式風味!‼️MARINARA(蕃茄醬,蕃茄,意大利小鯷魚,秘製辣橄欖油)咸咸香香嘅小鯷魚係點晴之作,配上蕃茄醬,非常醒神。‼️NUTELLA 榛子可可醬薄餅簡單嘅甜品,令人一口接一口。‼️NUTELLA DELIGHT(榛子可可醬,煉乳,開心果,榛子)NUTELLA薄餅進化版,中間夾著粒粒開心果,不會過膩。總括餅底鬆脆,最好趁熱食,大部份Pizza都有意大利特色食材,一個人都可以試多幾款。
首先先選擇薄餅,挑選尺寸,再按重量計算付款。

‼️SALMONE
(蕃茄醬,煙三文魚,蛋黃醬,蕃茄,生菜)
材料豐富,有種好清新感覺。

‼️PRIMAVERILE
(意大利青瓜,絲翠奇亞芝士,蕃茄乾)

‼️POTATO SALSICCIA
(意式香腸,馬蘇里拉芝士,馬鈴薯,秘製辣橄欖油)
第一次食用薯仔做嘅Pizza,有口感又有意式風味!

‼️MARINARA
(蕃茄醬,蕃茄,意大利小鯷魚,秘製辣橄欖油)
咸咸香香嘅小鯷魚係點晴之作,配上蕃茄醬,非常醒神。

‼️NUTELLA 榛子可可醬薄餅
簡單嘅甜品,令人一口接一口。

‼️NUTELLA DELIGHT
(榛子可可醬,煉乳,開心果,榛子)
NUTELLA薄餅進化版,中間夾著粒粒開心果,不會過膩。

2024-12-18 81 浏览
呢間唔係一般普通pizza店,佢有分3個步驟:1. 選擇薄餅材料 2.挑選尺寸 3.按重量付款❤️Italiana 有蕃茄,綠翠奇亞(水牛)芝士,羅勒,橄欖油❤️Truffle 有馬蘇里拉芝士,新鮮磨菇,黑松露醬,巴馬臣芝士入口好香黑松露味~❤️Bresaola 有番茄醬,蛋黃醬,義大利風乾牛肉,義式乳酪,火箭菜,特級初榨橄欖油Bresaola有我最鍾意食嘅火箭菜👍🏻❤️Diavola 有蕃茄醬,馬蘇里拉芝士,意大利辣味肉腸呢度除左有鹹pizza重有甜pizza。嗌左兩款甜pizza食:❤️Nutella PizzaNUTELLA 榛子可可醬,薄餅Pizza內塗滿滿滿的NUTELLA 榛子可可醬,超邪惡但勁好味~😋❤️Nutella DelightNUTELLA 榛子可可醬,煉奶,開心果,榛子這款pizza比Nutella Pizza多了開心果碎,入口更添口感~食完野同朋友各自嗌左支水清清喉嚨。❤️San Pellegrino Sparkling Water
呢間唔係一般普通pizza店,佢有分3個步驟:
1. 選擇薄餅材料
2.挑選尺寸
3.按重量付款

❤️Italiana
有蕃茄,綠翠奇亞(水牛)芝士,羅勒,橄欖油

❤️Truffle
有馬蘇里拉芝士,新鮮磨菇,黑松露醬,巴馬臣芝士
入口好香黑松露味~

❤️Bresaola
Bresaola有我最鍾意食嘅火箭菜👍🏻

❤️Diavola
有蕃茄醬,馬蘇里拉芝士,意大利辣味肉腸

呢度除左有鹹pizza重有甜pizza。
嗌左兩款甜pizza食:

❤️Nutella Pizza
NUTELLA 榛子可可醬,薄餅

❤️Nutella Delight
NUTELLA 榛子可可醬,煉奶,開心果,榛子

食完野同朋友各自嗌左支水清清喉嚨。
2024-12-16 112 浏览
來自羅馬的人氣pizza店,所有披薩都是現叫現切,按重量給錢,之後再幫你加熱。右邊的水牛芝士義式香腸加上開心果碎的披薩好有奶香,是我的第一名❤️超級愛濃郁奶香味的起司!左邊的Carbonara味披薩上面有好多煙肉同芝士會比較咸香,完美復刻了carbonara 的味道!蘑菇義式香腸薯仔披薩,沒有那麼多起司,相對沒有那麼膩口,可以更容易吃到其他食材的味道。甜味的兩款Nutella pizza也不錯,不會過於甜膩這裡的披薩都是薄皮的,很有嚼勁,如果你也喜歡這類型的披薩,就要來吃吃看啦

左邊的Carbonara味披薩上面有好多煙肉同芝士
會比較咸香,完美復刻了carbonara 的味道!

甜味的兩款Nutella pizza也不錯,不會過於甜膩
2024-12-15 125 浏览
好耐冇食pizza啦,今日喺尖沙咀睇完戲,見到有間新開pizza,勁多人排隊pizza店舖滿晒唔同款式嘅Pizza,可以自選口味,自選size,勁特別我哋三個人叫咗四款鹹嘅Pizza,再加佢兩個甜點,大致上都幾好食Alice Pizza嘅餅底採用貴價酸種麵包,看完之後脆脆地,好好味咸味叫左Mortadella,Onion and Tuna,Salsiccia E Procini同Truffle 個人鍾意吞拿魚口味,落咗勁多蕃茄喺上面,食落去好Fresh,配埋底下嘅酸種麵包,個味係好夾嘅Nutella 同 Nutella Delight 係甜品嚟嘅個人鍾意Delight 多D,個Pizza皮勁酥脆中間夾咗勁Rich嘅nutella ,甜而不漏,最好就同朋友share
個人鍾意Delight 多D,個Pizza皮勁酥脆

1K
2024-12-12 142 浏览
呢間餐廳環境光猛闊落舒適,好大間落地大玻璃,tiffany blue既顏色外牆好靚,pizza款式好多,多達大約20款左右,按重量計費,即叫即加熱,職員友善。我地叫左一份chef's choice,呢款係餐廳既best sell no.1所以我都揀左份黎食下,上面鋪滿左芝士,勁香濃creamy奶香芝士味,呢度用既麵粉食落既pizza口感鬆軟彈牙,nutty 甜味款式有勁多nutty既榛子朱古力醬汁同開心果碎有咬口,sweet sweet食得開心。另一款咸既salmon 都好好味,三文魚咬落軟熟。

另一款咸既salmon 都好好味,三文魚咬落軟熟。

2024-12-12 164 浏览
YummyYummy Pizza❤️這日跟小寶來尖沙咀科學館玩,午飯特別想食「Finger food」😉。棉登徑新開張一家Pizza很吸引,十多款不同的口味工整地舖在枱上,有鹹有甜有辣,色彩繽紛,口味也是一般連鎖Pizza店鮮有。價錢是按重量調整我們點了2款鹹口味和1款甜品味,品嚐後最大感覺是這家Pizza的餅底最有特色,又薄又鬆脆,讓一切餡料的味道更上一層樓。🥓DIAVOLA PIZZA番茄醬、馬蘇裡拉芝士、和意大利辣味肉腸組合。最喜歡是真材實料的辣,而不是不痛不養的辣味。酸酸辣辣刺激口水分泌🤭會令人忍不住一口接一口。🍕MROTRADELLA PIZZA意大利煙燻肉腸、開心果和水牛芝士組合。這款口味相對溫和得多,小寶非常捧場幾,幾乎吃清光。🌰🍫NUTELLA PIZZA作為甜品收尾,Pizza表面散滿糖霜,裡面是是爆漿榛子醬,沒有不好吃的道理😆

YummyYummy Pizza❤️

價錢是按重量調整

🥓DIAVOLA PIZZA

🍕MROTRADELLA PIZZA

🌰🍫NUTELLA PIZZA

2024-12-11 170 浏览
一入到去好開心 見到有好多款唔同既pizza 可以自由配搭揀pizza, 再決定size, 然後根據重量俾錢我就揀左4款鹹既, 2款甜既試下揀完之後會幫你焗返熱Pepperoni:蕃茄醬夠香甜,配上香濃嘅 mozzarella 芝士簡單又夠晒味,完全冇得輸!每啖都香口,啲 salami 又夠香又夠辣經典口味Chef's Choice:煙燻火腿同牛肝菌個味配得靚。加上用嘅係 ricotta 同 mozzarella 兩種芝士,香濃程度 double up!Carbonara:將意大利經典嘅 Carbonara 變成 Pizza!諗住會好膩,點知蛋漿同黑椒夾得幾過癮。成個pizza食落夠香又唔會漏。唔講以為食緊意粉添。Onion and Tuna:啲吞拿魚新鮮,洋蔥爽口,清新開胃。蕃茄醬酸酸甜甜配魚幾開胃,啲紅洋蔥爽甜冇嗆味。係健康嘅選擇。Nutella Delight:朱古力控一定要試!濃濃嘅 Nutella 醬配埋開心果粒,仲有煉奶同榛子,香甜得嚟又有口感,啲開心果仲帶出陣陣果仁香,好滿足!Nutella Piece:簡單又直接嘅朱古力 Pizza!成個 Pizza 鋪滿晒 Nutel
一入到去好開心 見到有好多款唔同既pizza 可以自由配搭

揀pizza, 再決定size, 然後根據重量俾錢
我就揀左4款鹹既, 2款甜既試下
揀完之後會幫你焗返熱

Pepperoni:
蕃茄醬夠香甜,配上香濃嘅 mozzarella 芝士
經典口味

Chef's Choice:
煙燻火腿同牛肝菌個味配得靚。

Carbonara:
將意大利經典嘅 Carbonara 變成 Pizza!
諗住會好膩,點知蛋漿同黑椒夾得幾過癮。
成個pizza食落夠香又唔會漏。唔講以為食緊意粉添。

Onion and Tuna:
啲吞拿魚新鮮,洋蔥爽口,清新開胃。

Nutella Delight:

Nutella Piece:
簡單又直接嘅朱古力 Pizza!成個 Pizza 鋪滿晒 Nutella 醬,
濃郁嘅朱古力榛子味充滿成個口腔,啲醬又滑又甜,朱古力控嘅終極享受!

Drink:
Pomegranate and Apple Juice