2024-03-12
📍Alternative Cafe ⭐️隱藏在書店中的Cafe本身被書店嘅文青氣息吸引,行咗入去諗住睇吓書📚點知入面竟然有一間Cafe!完美同間書店融入一齊~環境超級舒服!仲可以攞住本書,嘆翻杯咖啡慢慢睇,享受一下慢活假期☺️我冇諗過偶然遇到嘅呢一間店舖,啲嘢食、嘢飲都係出乎意料地好!😆✨ 日式香煎三文魚配飯(七成熟)$112 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻店員推薦~佢哋係用刺身三文魚,所以可以整到七成熟!食落去好滑,三文魚嘅油脂香咇出晒黎🥰就連平時唔鍾意食飯嘅我都為佢食咗大半🤣好好送飯!✨ Iced Blended Mocha +$40 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻我就係啲平時唔飲咖啡嘅大垃圾~飲親都要叫埋啲奇奇怪怪🤣呢杯絕對係我飲過咁多間blended系列最有誠意嘅!平時叫親呢啲都會甜到冇命,嗰日我仲要唔記得咗叫佢少甜~飲落去發現佢嘅甜度剛剛好,唔係死甜,而係真係朱古力嗰種甜~🫶仲要我想講真係飲得出佢嘅咖啡係好好飲嘅,整呢個沙冰都整到咁有層次真係佩服🤩👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推薦)- 👎🏻(可以唔使試)
✨ 日式香煎三文魚配飯(七成熟)$112 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(最推薦)- 👎🏻(可以唔使試)