2025-04-28
估唔到香港都可以食到咁高質西餐!仲要環境勁靚,如果係慶祝生日或者週年~甚至同friend一齊傾吓偈~都覺得好正啊!😆😆我哋對每一樣~由starter開始去到Dessert都好滿意呀❤️Starter前菜HOKKAIDO SEA SCALLOP CEVICHE酸酸甜甜😋海鮮味十足!作為一個前菜,簡直係完美🌟Soup湯LOBSTER MACCHIATO好sweet咁樣幫我哋分開咗兩份~每一份都會有龍蝦肉!龍蝦湯好濃,超好飲!必點!👍Main主菜1️⃣ Aqua Pazza BouillabaisseServed with Garlic Toast有超多嘅海鮮,仲要蒜蓉包係超香呀!😙2️⃣ AN MO‘s Carabineros Red Prawn Tagliolini好正呀,佢啲Sauce入晒味!同Tagliolini好match 😍Dessert 甜品PISTACHIO TIRAMISU開心果味超濃,勁正!最誇張係佢唔同Weekday 都有唔同Night Offers!個discount係七折,甚至去到半價啊!同friend傾偈點可以少咗嘢飲!HARPY HOUR FROM 3 PM - 8 PM
Starter前菜
HOKKAIDO SEA SCALLOP CEVICHE
酸酸甜甜😋海鮮味十足!
作為一個前菜,簡直係完美🌟
Soup湯
LOBSTER MACCHIATO
Main主菜
1️⃣ Aqua Pazza Bouillabaisse
Served with Garlic Toast
有超多嘅海鮮,仲要蒜蓉包係超香呀!😙
Dessert 甜品
PISTACHIO TIRAMISU
開心果味超濃,勁正!
同friend傾偈點可以少咗嘢飲!
HARPY HOUR FROM 3 PM - 8 PM,有買一送一!
我同friend都食到勁飽!超開心傾咗好耐❤️
大推俾大家!