2024-11-10
Set lunch menu $148(Starter + Main) 餐前麵包烘得好香好好食但唔知點解唔係配牛油 而係配黑松露沙律醬😂Starter:-SELECTION OF ITALIAN COLD CUTS & CHEESE精選意大利凍肉及芝士拼盤有幾款肉同幾款芝士 正常發揮啦 無話好有記憶點🫣-TOMATO BRUSCHETTAI蕃茄粒普切塔多士好多蕃茄酸酸甜甜又幾多汁 配多士都唔錯Main:-RIGATONI AMATRICIANA蕃茄煙肉條紋長通粉配風乾豬面頰肉 | 洋蔥 | 蕃茄醬豬面頰肉好香 好好食耶🥹長通粉幾有咬口蕃茄醬唔太酸 配上一大堆嘅芝士 係我喜歡嘅配搭-TLC PANINI TLC三文治配肉醬 | 水牛芝士 | 車打芝士烘到外層少少脆 入面就依然好鬆軟加埋肉醬同芝士again 食極都唔厭Dessert: Tiramisu +$38酒味好重 重到我唔係好handle到🫠小插曲係留咗birthday message 但唔記得咗寫上枱之後再拎返去寫 少尷尬
(Starter + Main)
Starter:
配風乾豬面頰肉 | 洋蔥 | 蕃茄醬
-TLC PANINI
TLC三文治
配肉醬 | 水牛芝士 | 車打芝士
烘到外層少少脆 入面就依然好鬆軟加埋肉醬同芝士again 食極都唔厭 Dessert: Tiramisu +$38
酒味好重 重到我唔係好handle到🫠 小插曲係留咗birthday message 但唔記得咗寫上枱之後再拎返去寫 少尷尬