2004-11-26 22 浏览
試左呢個新產品, rare cheese cake, 芝士味好淡, 而且好腍, 正如之前個位食家所講d芝士好似想溶咁, 一d都唔實, 我買既時候個sales 問我想要條硬d 定軟d 既, 我話要條硬d, 但咁樣都叫硬d?? 芝士放入口差唔多可以唔使咬, 好冇口感, 除左咬到d菠蘿肉外, 都唔覺咬到芝士, 個餅底就ok, 都脆既! $8 我覺得唔抵, 食左都好似冇食過咁!
$8 我覺得唔抵, 食左都好似冇食過咁!
2004-11-20 21 浏览
記得上期飲食男女介紹過一種新cheese cake產品等人時見到又只係8蚊一條一定要買黎試試打開個包裝紙d芝士好似想溶溶咁一d都唔實但勝在d芝士真係幾滑加上有d菠蘿肉夾o係中間個皮底又係脆既8蚊都算唔錯但如果唔係溶緊就更加perfect喇!
記得上期飲食男女介紹過一種新cheese cake產品
但勝在d芝士真係幾滑
加上有d菠蘿肉夾o係中間
個皮底又係脆既
8蚊都算唔錯
但如果唔係溶緊就更加perfect喇!
2004-10-02 3 浏览
試過原味, 奶茶, 可可, 朱古力脆皮, 覺得朱古力脆皮至好味, 每次經過地鐵站時都聞到佢獨有的香味, (但最近卻發覺香味無以前咁香了) 小妹尚記得當初只得銅鑼灣至有得買時的人群, 但現在即使在人來人往的荃灣, 先只係偶有人買, 與以往真係天壤之別, 熱潮減退之快, 真係擔心唔係佢幾時支持唔住呢??
2004-07-08 9 浏览
大家好~我第一次比食評ga~亦都係第一次食呢間荃灣分店0既papa's puff~~唔知係咪個日太肚餓呢~我覺得非常好味喎~係我食過最好味0既一間~(之前我一直覺得田中家好味d~)個puff真係外脆內軟,d cream一咬即漏~又冰涼~真係好正,其實離遠已經聞到陣香味~~wah~而家唸起都想食呀~但係佢呢度剩係賣原味咋喎~同sogo唔同~大家下次去荃灣一定要試下呀~~~呀~仲有,個staff話係低脂低卡~?乜puff唔係好肥ga 咩?同埋點解papa's其他分店又冇講ge?

大家下次去荃灣一定要試下呀~~~
(非会员)
2004-06-27 6 浏览