2025-01-09
元朗開到大圍嘅人氣cafe💫象徵性嘅格仔枱同水泥風設計 環境上令人感到好舒適❤️食物質素更加係帶嚟驚喜🔥🔥.❈ A Big Breakfast 盤子大早餐| $138 (Rating: 9/10)超級有誠意嘅all day breakfast🍳睇完佢menu覺得幾有驚喜🌟好多items都唔係平時all day breakfast常見嘅 真係要試試🧡例如係菠菜芝士croquettes, croffle, 黑松露炒蛋同焗大啡菇.❈ Mentaiko With Creabmeat Cream Sause Spaghetti 蟹籽蟹肉明太子忌廉意粉| $105 (Rating: 8.5/10)一上枱就比蟹籽山驚艷到🦀仲要見到一絲絲蟹肉喺到 份量毫不吝嗇🫨而且醬汁煮到好掛汁好creamy 每食一啖意粉都可以食到蟹籽蟹肉 份量真係有啲多 2個人share食都有少少濟.❈ Tiramisu Latte 提拉米蘇咖啡| $60 (Rating: 8.5/10)靚靚嘅賣相✨味道上係一杯飲得到嘅tiramisu🤎Latte 上加上一層厚厚嘅mascarpone cream 亦令到咖啡飲起嚟更加smooth☕️
份量真係有啲多 2個人share食都有少少濟
靚靚嘅賣相✨味道上係一杯飲得到嘅tiramisu🤎
Latte 上加上一層厚厚嘅mascarpone cream 亦令到咖啡飲起嚟更加smooth☕️表面再灑上可可粉配上ladyfinger 更猶似tiramisu
❈ Mocha 朱古力鮮奶咖啡| $48 (Rating: 8.5/10)
偏甜少少🍫濃濃嘅朱古力味 表面就好似一層奶蓋foam咁 飲落好smooth