餐厅: Cafe Deco Pizzeria (ELEMENTS圓方)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-06-23 1767 浏览
圖方高質西餐廳Cafe Deco pizzeria午市套餐選擇也不少大蝦三文魚沙律$148正常發揮,大蝦和三文魚份量也不算少但跟其他主菜相比價錢偏貴藍芝士蘋果pizza$158四款set lunch以這個pizza最高分果然主打pizza必吃無誤薄食薄餅餅舖滿芝士烤得脆身加上一大片清新青蘋果感覺香口而不膩多吃也沒有罪惡感蒜辣大蜆意粉$168蜆肉新鮮大大隻但要小心沙黑松露意大利飯$178黑松露無得輸但有些朋友可能不喜歡飯太濕值得一提南瓜湯濃郁出色環境不錯門口的甜品也好像幾吸引
圖方高質西餐廳
Cafe Deco pizzeria

午市套餐選擇也不少

大蝦三文魚沙律$148
正常發揮,大蝦和三文魚份量也不算少
但跟其他主菜相比價錢偏貴

黑松露無得輸
但有些朋友可能不喜歡飯太濕

值得一提南瓜湯濃郁出色

環境不錯門口的甜品也好像幾吸引
呢間餐廳AE卡有6折呀,當然要同好友共享美食啦🤪今日就去咗Elements食美味佳餚😋餐廳位於戲院對面,夜晚見到周圍嘅餐廳都無乜人,呢間餐廳都算係elements入面比較有人氣嘅一間。🔸香脆爆谷蝦(💰108)(8.5/10)外皮真係好香脆,蝦亦好大隻,好爽口,味道好鮮!🔸西班牙風味烤八爪魚(💰158)(7.5/10)八爪魚份量比較少,不過都煮得好腍。有好多配料,最美味嘅係烤薯仔,煮得幾入味。🔸超級食物羽衣甘藍沙律伴藍莓(💰148)(8.5/10)呢個沙律味道不錯,有羽衣甘藍、無花果、mixed nuts、松子、椰菜花粒、好大粒嘅藍莓。醬汁好開胃,羽衣甘藍好fresh好爽口。🔸海鮮意大利飯(💰228)(8.5/10)大蜆大蝦帶子,非常鮮味豐富!海鮮汁燉飯好鮮味,成個飯都好鮮甜。🔸墨西哥辣雞pizza(💰182)(7/10)👌🏻🔸美國黑安格斯肉眼牛扒(💰368)(8/10)👌🏻服務同食物質素都好高!有6折真係超級抵食!如果住近啲真係可以成日去食😂Overall評分:8/10

🔸香脆爆谷蝦(💰108)(8.5/10)
外皮真係好香脆,蝦亦好大隻,好爽口,味道好鮮!

🔸西班牙風味烤八爪魚(💰158)(7.5/10)

🔸超級食物羽衣甘藍沙律伴藍莓(💰148)(8.5/10)

🔸海鮮意大利飯(💰228)(8.5/10)
大蜆大蝦帶子,非常鮮味豐富!
海鮮汁燉飯好鮮味,成個飯都好鮮甜。

🔸墨西哥辣雞pizza(💰182)(7/10)👌🏻

🔸美國黑安格斯肉眼牛扒(💰368)(8/10)👌🏻

Overall評分:8/10
  • 超級食物羽衣甘藍沙律伴藍莓
  • 海鮮意大利燴飯
2024-05-19 1396 浏览
昨日和侄女一行9人食生日飯,嚟到門口因為未夠半數人不讓入座完全可理解,到我們齊人就可入座都冇乜問題的,我哋睇完餐牌商量完食乜就準備order嘅同事就問一個外籍服務員攞水,佢就問我哋係唔係全部人都要,我話當然係啦,咁跟住就有一個本地服務員捧住八杯水埋嚟喺枱嘅一端逐杯逐杯放低,咁我阿哥就不斷咁幫佢傳過去,而我當時就覺得你作為服務員唔係應該將你拎嚟嘅嘢擺低曬喺枱,等顧客幫你傳遞,因為當時我哋嘅枱係絕對有足夠嘅空間畀佢埋去續杯水擺低畀每一位客人,好啦咁佢放到一半嘅時候我就講點解你咁得意,點解你唔係將啲水去拎畀客人而係就咁擺喺枱面,跟住佢就埋去放低剩餘既水比未有水既人度,咁跟住我哋數原來仲欠一杯水,跟住我就覺得好搞笑喇!我哋講每日都要杯水,咁但係我哋有九個人你就拎八杯水嚟,咁跟住我又叫返佢話畀佢聽仲爭一杯水,咁跟住佢又係拎杯水埋嚟劈喺枱面就走咗去。好啦跟住到出餐就到另外一個人,我哋叫咗兩個黑松露蘑菇湯同埋兩個龍蝦湯,咁嗰個一嘢就拎兩碗湯埋嚟劈喺檯面冇話畀你聽係乜嘢湯,冇問你邊個要湯,就劈喺度就諗住走,我即刻截住佢問呢啲咩嘢嚟,佢話係湯,我就問佢邊碗係乜嘢?咁佢答完呢碗松露蘑菇湯呢碗係龍蝦湯,咁當然就係走咗去啦,跟住再拎兩碗嚟,依然故我,都係就咁劈喺檯面就走咗去,咁即係話我第一次嘅問題係點唔醒佢,佢係需要問邊個要湯,同埋要話畀人聽係乜嘢,講完一次第二次都係咁樣,我同我阿哥當時都已經好嬲㗎喇!咁再之後啲嘢食嚟你都唔好諗住佢會介紹啦,或者話畀你聽係乜嘢啦!咁因為我本人冇乜點樣參與睇餐牌同order嘢食,所以當食物放在檯面的時候我就問我家姐,乜嘢嚟㗎?咁個服務員可能就覺得我係問佢,佢係有啲o嘴咁樣停頓咗喺度,好似想問:哈!?乜要答㗎?咁算啦嘢食同服務篇就完結,跟住就到環境衛生篇喇:我哋坐嗰張枱就係喺水吧枱前面我係背對水吧我阿哥係面對水吧原來佢一直見到有隻小小強,喺水吧嗰度遊走咗好耐,咁我都明白食肆會有啲小曱甴老鼠都不足為奇,但係畀個客見到就真係唔係咁好啦!最大鑊就係我剛剛飲完碗龍蝦湯個碗底有兩隻螞蟻就出嚟,唯有都係諗都好彩係喺個碗底,唔係喺個碗入面。大致上嚟講食物ok,係佢哋嘅服務水平係真係要認真地改進!
2024-05-18
2024-05-09 1050 浏览
呢間餐廳 @cdpizzeria_hk 無新派西式餐,走簡約風,環境舒適 ,同朋友坐得都好舒服,呢到仲可透過開放式廚房睇到廚師製作食物架!啲staff好親切有禮貌🫶🏼另外菜式亦係即叫即做架🥰 食材用料都係好新鮮❤️推介👍🏼👍🏼👍🏼❤️黑松露火腿薄餅❤️ 呢到主打菜式係意大利pizza,pizza係利用高溫石爐烤焗令到食物更容易均勻受熱,所以薄餅底薄皮脆😍 💓 我最鍾意食pizza 了!黑松露味道濃厚,加埋火腿同芝士❤️ 十分推介❤️龍蝦汁大蝦意粉❤️ 🦞好足料,龍蝦汁好creamy ,啲蝦份量好多,同大蝦好厚肉❤️❤️西班牙風味八爪魚🐙❤️八瓜魚軟棉而且煙靭,啲配料都好好食 👍🏼圓方入面,算係比較價格親民既意大利餐廳了,晏晝去食 人均消費 $300多 💓地址: 尖沙咀柯士甸道西1號ELEMENTS圓方火區2樓2133號舖

另外菜式亦係即叫即做架🥰 食材用料都係好新鮮❤️

推介👍🏼👍🏼👍🏼
❤️黑松露火腿薄餅❤️
黑松露味道濃厚,加埋火腿同芝士❤️ 十分推介

❤️龍蝦汁大蝦意粉❤️ 🦞

❤️西班牙風味八爪魚🐙❤️
八瓜魚軟棉而且煙靭,啲配料都好好食 👍🏼

地址:
用餐优惠
試食活動
2024-05-04 1171 浏览
見menu主打意大利薄餅即叫即做,採用頂級高溫石爐烘焙,聽講會令個餅底更香脆可口》西班牙風味烤八爪魚🐙🥔🫒前菜嚟講做得好有層次,拌菜之間夾雜着幾種醬汁,八爪魚整得好有咬口配上粒粒烤薯仔,甜椒用番茄香味的Romesco醬燴煮,別有一番風味》煙吞拿魚腩薄餅🍕🍣🍳油脂甘香的煙吞拿魚腩搭配流心蛋,一嚟就見到幾澎湃😳三文魚籽嘅鮮味絕對係畫龍點睛!》紐西蘭草飼羊架🐑一上枱香味撲鼻,流晒口水🥹見佢揀嘅部位有幾粉嫩就知火候控制得有幾好,我哋點嘅medium,趁熱食feel到外層油脂包裹羊肉嘅口感一流😭😭另外值得一提佢哋異國風味嘅做法~~拌入辛辣的腸仔粒煮菠菜》MANGO MOJITO🥭🍋‍🟩芒果味唔會過分搶咗青檸同薄荷味,整體係一款洋溢著熱帶風情嘅cocktail🫶🏻

》西班牙風味烤八爪魚🐙🥔🫒

》煙吞拿魚腩薄餅🍕🍣🍳

》紐西蘭草飼羊架🐑

》MANGO MOJITO🥭🍋‍🟩

2024-05-03 1067 浏览
餐廳門面同內裏都幾靚但最令我心動嘅係...餐廳係正溜冰場上面 我同朋友揀咗個靠邊嘅位坐底一邊享受美食一邊睇人溜冰豈不美哉食物方面都好好味 我同朋友都食得好滿足🥰又係我share下我地食左乜嘅時候前菜🔸️超級食物羽衣甘藍沙律伴藍莓 - 價格:$148沙律內除咗有超級食物羽衣甘藍更有 藍莓 核桃 無花果 杏脯 松子 牛油果每種食物都有各自嘅礦物質同營養配搭埋一齊 營養超均衡食起上嚟偏酸 因為佢係mix with 醋嘅但係個人覺得酸得嚟好開胃好想繼續食落去主菜🔸️紐西蘭草飼羊架 - 價格:$328先講羊架 佢已香草 成功將羊嘅羶味闢咗口味比較大眾化肉質方面都好鮮嫩 羊架嘅配菜係菠菜菠菜浸住個醬料好好食 有種咸鮮味兩者配搭 又有纖維又有蛋白質仲有鐵質又係一個非常有營養嘅菜式🔸️藍芝士核桃蘋果薄餅 - 價格:$188呢個我真係覺得好好食 好神奇眾所週知 藍芝士出名臭就咁食 佢隻味真係有啲奇怪但係配搭埋青蘋果一齊食 青蘋果嘅甜味 中和左藍芝士嘅奇怪味道但係保留咗藍芝士好獨特嘅味道再配埋芝士同pizza餅底 口感一流飲品🔸️香蕉奶昔 - 價格:$58香蕉味非常香濃一開頭以為面頭嘅係麻糬粉團 點知原來係棉花糖

餐廳門面同內裏都幾靚
但最令我心動嘅係...
餐廳係正溜冰場上面 我同朋友揀咗個靠邊嘅位坐底

🔸️香蕉奶昔 - 價格:$58
香蕉味非常香濃
一開頭以為面頭嘅係麻糬粉團
點知原來係棉花糖

🔸️Mocktail - Purple Haze - 價格:$68
佢嘅味道非常似曾相識
似係唔知邊度飲過嘅提子特飲嘅味道
個人平時奶茶果類飲開走甜 所以覺得佢比較甜
  • 超級食物羽衣甘藍沙律伴藍莓
2024-05-01 907 浏览
今日行程好緊密,我哋去完西九後,再去Elements圓方睇場戲,一出嚟見到間格調同感覺都好吸引我嘅餐廳,梗係即刻入去試下啦! 🎭🍽️🦑 西班牙風味烤八爪魚 🦑切成一粒粒嘅八爪魚,好煙韌彈牙有咬口,配以充滿甜椒及番茄香味的Romesco醬燴煮,最後加上粒粒烤薯仔,好惹味!🍅🥔🍣 煙吞拿魚腩薄餅 🍕佢地嘅意大利薄餅即叫即造架,仲採用世界頂級嘅高溫石爐烤焗,呢款以照燒茄子醬作底,而油脂甘香的煙吞拿魚腩配上滋味流心蛋,加上咬落去卜卜聲嘅三文魚籽真係勁吸引!🍆🥚🐟🍤 龍蝦汁大蝦意粉 🍝呢款大蝦真係好出色,又大隻大爽口鮮甜,配以香濃的龍蝦汁同甘香的茴香與清新的羅勒,每一條意粉都掛滿哂醬汁!🦐🍅🌿🍫🍌 朱古力/香蕉奶昔 🥤我哋叫左兩款唔同口味嘅奶昔,一飲落去以為係食緊雪糕,好濃郁!奶香好醇厚!夏天飲真係好消暑!

🦑 西班牙風味烤八爪魚 🦑

🍣 煙吞拿魚腩薄餅 🍕

🍤 龍蝦汁大蝦意粉 🍝

🍫🍌 朱古力/香蕉奶昔 🥤

2024-04-24
2024-04-29 789 浏览
週末我哋喺圓方戲院睇完戲,喺戲院門口見到間西餐廳🍴幾寬敞又舒適 👍我哋一於入去試吓!我哋order咗:烤牛骨髓伴紅酒燴牛肋🐮香烤牛骨髓上鋪滿充溢紅酒香的牛肋肉絲,搭配香脆的多士,味道好特別龍蝦汁大蝦意粉🍝香濃的🦞龍蝦汁,蝦肉鮮甜,每一條意粉都掛滿晒醬汁,分量十足煙吞拿魚腩薄餅🍕薄餅即叫即造🔥薄餅香脆惹味😋油脂甘香的煙吞拿魚腩搭配流心蛋,配上三文魚籽好滋味雞尾酒香甜的芒果加上清新的青檸與薄荷,酸酸甜甜好Fresh黑芝麻奶昔自家製Gelato奶昔,配合醇厚的奶香,口感好綿密!

我哋order咗:

烤牛骨髓伴紅酒燴牛肋🐮

龍蝦汁大蝦意粉🍝
香濃的🦞龍蝦汁,蝦肉鮮甜,每一條意粉都掛滿晒醬汁,分量十足

煙吞拿魚腩薄餅🍕

雞尾酒
香甜的芒果加上清新的青檸與薄荷,酸酸甜甜好Fresh

黑芝麻奶昔
自家製Gelato奶昔,配合醇厚的奶香,口感好綿密!
2024-04-25 562 浏览
同朋友來這間新式餐廳吃午餐,好特別的是設有開放式廚房,可以讓客人觀賞食物新鮮製作的過程,真是又好玩又好吃😋香蒜辣椒蜆肉扁意粉十幾個金黃色新鮮的蜆擺在菜碟一圈圍住意粉,就像一盤靚花,隻隻都爆汁,令人食指大動!蜆肉鮮甜柔軟有絲絲微辣,非常好味!意粉完全入嗮味,有蜆肉的海鮮味又有蔥蒜的香味帶小小香辣,令味蕾非常之滿足!烤牛骨髓伴紅酒燴牛肋牛骨髓非常好好吃,片片牛肋肉絲帶有紅酒香,肉質韌性適中又鮮嫩。香脆的細多士片件件都充滿味道,搭配酸甜小菜好惹味!香蕉奶昔綿密而順滑,香蕉的自然甜味和奶香完美融合,給人一種濃郁而令人愉悅的口感,並且增添了白色棉花糖和奶油,口感元素豐富

香蒜辣椒蜆肉扁意粉

烤牛骨髓伴紅酒燴牛肋

香蕉奶昔
2024-04-25 444 浏览
在尖沙咀圓方溜冰後,在上層的CAFE DECO PIZZERIA吃午餐,這間餐廳簡約大氣,溫馨舒適,仲可以見到溜冰場地!烤牛骨髓伴紅酒燴牛肋菜式外觀驚艷誘人!好粗大一條牛骨,中間的骨髓酥軟呈現出濃郁的奶油狀,簡直就是入口即溶,口感滑順而豐潤。這道菜的層次豐富,每一口都能感受到不同的風味,令人回味無窮!煙吞拿魚腩薄餅薄餅即叫即做,非常香脆可口,店員端上來的時候仲熱氣騰騰散發出烤焗的香氣!煙吞拿魚腩有濃郁的魚味和微妙的煙燻香氣。薄餅上有多粒鮮豔橙紅色的三文魚籽,咬一口薄餅就會在口中爆開,釋放出一股滑順和鮮味。龍蝦汁大蝦意粉橙黃色色澤,慢慢熬煮出好多龍蝦濃汁,海鮮香味撲鼻,多粒大蝦圍成一圈,令人垂涎欲滴!意粉彈牙掛汁,吸收了龍蝦汁、茴香的甘香和羅勒的清新香氣。黑芝麻奶昔用黑芝麻研磨而成,貨真價實,濃稠滑順,充滿黑芝麻香!最上邊還有白色棉花糖和奶油,軟綿綿甜蜜蜜!

烤牛骨髓伴紅酒燴牛肋

黑芝麻奶昔
2024-04-25 395 浏览
平時好鐘意去圓方搵食😋好耐冇食過pizza 🍕呢邊有間手工pizza 好出名👍🏻決定試下‼️餐廳就係戲院對面,好易搵到入邊仲係開放式厨房,可以睇到厨師即場整pizza 我哋揀左邊位,可以一路食一路望住人哋溜冰😆🐙西班牙風味烤八爪魚八爪魚好大粒有咬口,口味酸酸甜甜,配上薯粒 蕃茄,橄欖,茄子等,表面有小量蛋黃醬,味蕾享受🥰🍕煙吞魚腩pizza第一次試煙吞拿魚腩😝好特別,有流心蛋,好正啊💕配菜有水菜,菇,沙律醬,少量七味粉,pizza 餅底薄脆,吞拿魚肥美,食落好香煙薰,值得一試🥰🥩紐西蘭草飼羊架羊架煎得啱啱好,邊位有點烤焦,切開好粉嫩👍🏻自家燒汁完全可以提升味道,配埋蒜香波菜🌱豐富💕🍌香蕉奶昔濃濃嘅香蕉香味🍌滿滿嘅cream ,仲有幾粒棉花糖點啜🍹PURPLE HAZE 清甜提子汁🍇下層係雜莓,酸酸甜甜,解膩一流
平時好鐘意去圓方搵食😋
好耐冇食過pizza 🍕
呢邊有間手工pizza 好出名👍🏻
決定試下‼️
餐廳就係戲院對面,好易搵到
入邊仲係開放式厨房,可以睇到厨師即場整pizza
我哋揀左邊位,可以一路食一路望住人哋溜冰😆

🐙西班牙風味烤八爪魚

🍕煙吞魚腩pizza
第一次試煙吞拿魚腩😝好特別,有流心蛋,好正啊💕
配菜有水菜,菇,沙律醬,少量七味粉,pizza 餅底薄脆,
吞拿魚肥美,食落好香煙薰,值得一試🥰

🥩紐西蘭草飼羊架
羊架煎得啱啱好,邊位有點烤焦,切開好粉嫩👍🏻
自家燒汁完全可以提升味道,配埋蒜香波菜🌱豐富💕

🍌香蕉奶昔
濃濃嘅香蕉香味🍌滿滿嘅cream ,仲有幾粒棉花糖點啜

🍹PURPLE HAZE
清甜提子汁🍇下層係雜莓,酸酸甜甜,解膩一流
Lunchtime都要Metime😂,返兩份工好辛苦(正職同媽媽👩🏻)😓所以Lunch都要滿足下自己嘅!今次去圓方搵咗CAFE DECO PIZZERIA 坐低食嘢傾下計,呢間最出名係佢嘅open kitchen,可以欣賞到即叫即製嘅高溫石爐烤焗Pizza,環境夠開揚,感覺好舒服寬敞,適合同朋友或帶小朋友聚餐!🍽️我哋就order咗幾款食品🍽️🩷烤牛骨髓伴紅酒燴牛肋 BONE MARROW🩷呢個Appetiser好香濃,牛骨髓經過燒香後油脂香味十足,上面鋪咗以紅酒烹調嘅牛肋肉,夾埋迷你脆脆多士片食,令人回味無窮!❤️黑松露火腿薄餅TRUFLED SPECK PIZZA❤️呢間餐廳一定唔少得order PIZZA,佢哋係採用咗世界頂級嘅高溫石爐烤焗,可以令Pizza薄餅烤焗時受熱更加均勻,自然香脆,熱辣辣嘅Pizza味道好惹味!Pizza好香嘅黑松露香味,配埋火腿同軟滑拉絲嘅buffalo cheese,上面仲加埋流心蛋,味覺👅提升!🧡紐西蘭草飼羊架 GRILLED LAMB RACK🧡一向都好鍾意食羊架,佢哋揀用頂級紐西蘭草飼羊架就比較嫩滑,烤羊架配上滑溜嘅Nudja香腸,入口易咬,味道更勝一

🍽️我哋就order咗幾款食品🍽️
🩷烤牛骨髓伴紅酒燴牛肋 BONE MARROW🩷
烤牛骨髓伴紅酒燴牛肋 BONE MARROW

黑松露火腿薄餅TRUFLED SPECK PIZZA

🧡紐西蘭草飼羊架 GRILLED LAMB RACK🧡
一向都好鍾意食羊架,佢哋揀用頂級紐西蘭草飼羊架就比較嫩滑,烤羊架配上滑溜嘅Nudja香腸,入口易咬,味道更勝一籌!
紐西蘭草飼羊架 GRILLED LAMB RACK

❣️飲品方面我哋就order咗❣️
💚雞尾酒 MANGO MOJITO💚
Mango Mojito唔會好濃烈酒味而且芒果味香濃,加入清香嘅青檸味,好啱朋友聚餐嘅雞尾酒🍸
雞尾酒 MANGO MOJITO

🩵朱古力奶昔 CHOCOLATE GELATO MILKSHAKE🩵
呢杯Gelato milkshake係特濃朱古力味,本身係朱古力控嘅我好欣賞,好滑溜好濃味,終極大滿足☺️

呢間餐廳除咗圓方之外,大圍圍方都有一間,下次都要去試下先❤️

💞CAFE DECO PIZZERIA💞
📌地址:尖沙咀柯士甸道西1號ELEMENTS圓方火區2樓2133號舖

@cdpizzeria_hk

#cafedecopizzeria #pizza #CafeDecoGroup #薄餅 #西餐
2024-04-19
烤牛骨髓伴紅酒燴牛肋 BONE MARROW
黑松露火腿薄餅TRUFLED SPECK PIZZA
紐西蘭草飼羊架 GRILLED LAMB RACK
雞尾酒 MANGO MOJITO
有日去完西九我地一家去咗ELEMENTS見到呢間設計簡約嘅新派西式餐廳環境舒適開揚,我哋就入咗去食飯間餐廳仲係開放式廚房可以望到廚師即叫即做整pizza😆我哋食咗以下嘅食物🥘🐙西班牙風味烤八爪魚:呢個Starter真係好有驚喜,烤八爪魚口感岩岩好,有口感得黎又唔會太韌!個醬汁亦都非常驚喜,好少喺出邊食到呢個味,值得encore😍🍕煙吞拿魚腩薄餅: 有d似日式fusion菜~用左油脂甘香既煙吞拿魚腩,仲有三文魚籽搭配埋流心蛋,好新鮮嘅配搭!而且pizza邊位全部都好香脆😍🍝龍蝦汁大蝦意粉: 意粉口感啱啱好,配上嘅龍蝦汁非常香濃,大蝦數量非常多,食落去爽口鮮甜,絕對新鮮!🥛黑芝麻&香蕉奶昔: 奶味香濃,配合埋黑芝麻同香蕉味道岩岩好,上面嘅cream同棉花糖夾得好好,唔會覺得太膩我哋平日lunch去食坐咗一陣已經差唔多full house好彩我哋早咗去,大家去既記住book位啊😋
有日去完西九我地一家去咗ELEMENTS
見到呢間設計簡約嘅新派西式餐廳
環境舒適開揚,我哋就入咗去食飯
間餐廳仲係開放式廚房
可以望到廚師即叫即做整pizza😆

我哋食咗以下嘅食物🥘

🐙西班牙風味烤八爪魚:
西班牙風味烤八爪魚

黑芝麻&香蕉奶昔

我哋平日lunch去食
坐咗一陣已經差唔多full house
好彩我哋早咗去,大家去既記住book位啊😋
2024-04-18
午餐
西班牙風味烤八爪魚
黑芝麻&香蕉奶昔
2024-04-20 436 浏览
位於圓方火區,戲院隔離有間好好味嘅西餐,主打特式Pizza🍕!餐廳地方好大,坐位非常多,而且空間感十足,可以望住溜冰場用餐。今日同朋友嚟食lunch(1個沙律+1Pizza+1意粉+2杯飲品)🥗Blueberries Salad- 沙律好好味,無花果藍莓沙律菜用料十足🍕Gorgonzola & Apple- Pizza超有驚喜,香濃嘅芝士配清甜的蘋果,而且Pizza皮好薄身,非常脆口,忍唔住口食多兩塊🍝Prawn Linguine- 紅蝦肉質爽口,意粉份量好足,三個人都夠食🥤Banana Milkshake🍸Purple Haze整體餐廳環境好舒服,食物質素好好,服務態度都唔錯,值得推介👍🏻

今日同朋友嚟食lunch
(1個沙律+1Pizza+1意粉+2杯飲品)
🥗Blueberries Salad
- 沙律好好味,無花果藍莓沙律菜用料十足
🍕Gorgonzola & Apple
🍝Prawn Linguine
- 紅蝦肉質爽口,意粉份量好足,三個人都夠食
🥤Banana Milkshake
🍸Purple Haze

2024-04-17
  • Blueberries Salad
  • Gorgonzola & Apple
2024-04-18 336 浏览
今次去咗 cafe Deco pizzeria食嘢環境又舒服嘢食質素又高仲可以喺度望住溜冰場😆🥰前菜牛肉他他🍄爸話佢食過最好食嘅牛肉他他而且佢加埋麵包味道同口味更加夾😇主菜海鮮pizza 見到門口出面有廚師喺度整餅同焗pizza已經聞到好香,食落口就更加Juice。而且我好鍾意佢Pizza嘅質感🥰美國安格斯牛扒牛味極重,我叫咗七成熟😆好鍾意脂肪同肉嘅比例,而且烹調得好好食😆❤️下次去圓方一定會再去食
今次去咗 cafe Deco pizzeria食嘢
環境又舒服嘢食質素又高仲可以喺度望住溜冰場😆🥰