2024-10-09
呢個價錢呢個環境呢個食物質素是合理的不過唔算好標青今日同同事食好啲 慰勞自己,去咗呢間靚環境嘅餐廳食係一間法國菜,肚餓嘅我哋揀咗肉嘅為主 西冷牛扒蒜蓉包 香口 川菜我揀咗沙律,係煙三文魚沙律,蔬菜好新鮮爽脆走沙律醬,佢係用凱撒沙律醬,不是黑醋汁同事嗌嘅蘑菇湯好多蘑菇立立 我應該會鍾意,但係同事就唔係咁鍾意覺得好粗糙嗌咗啲小食share,啲Hm幾好味不過唔係我杯茶我鍾意食海鮮生蠔多啲,其實佢哋本身諗住嗌蝦嗰啲,但係冇海鮮上碟好靚嘅,但係好細份其實 不過都預咗因為呢啲法國菜都係咁同埋想講成餐上菜非常非常非常之慢 我哋等咗半個鐘先有嘢食 medium rare啱啱好 幾好味整體不過不失 不過我自己就唔係特別鍾意食呢啲食環境嘅嘢,因為舊肉真係好細😂😂同埋我一般唔食麵包嗰啲 所以通常唔飽哈哈服務質素都普通,因為佢好似成日要叫先斟水
今日同同事食好啲 慰勞自己,去咗呢間靚環境嘅餐廳食 係一間法國菜,肚餓嘅我哋揀咗肉嘅為主 西冷牛扒 蒜蓉包 香口 川菜我揀咗沙律,係煙三文魚沙律,蔬菜好新鮮爽脆走沙律醬,佢係用凱撒沙律醬,不是黑醋汁同事嗌嘅蘑菇湯好多蘑菇立立 我應該會鍾意,但係同事就唔係咁鍾意覺得好粗糙 嗌咗啲小食share,啲Hm幾好味不過唔係我杯茶
我鍾意食海鮮生蠔多啲,其實佢哋本身諗住嗌蝦嗰啲,但係冇海鮮 上碟好靚嘅,但係好細份其實 不過都預咗因為呢啲法國菜都係咁
服務質素都普通,因為佢好似成日要叫先斟水