2025-02-15
之前食過幾次覺得都幾好食,初三同朋友嚟呢度再食,叫咗一個fully brown breakfast,一個牛油果多士同兩杯飲品。落單時職員覆單時已經發現落錯,再重覆咗一次係兩樣嘢食兩杯飲品,諗住冇問題冇睇到單就坐低咗。當日冇影相,Fully brown breakfast一送嚟已經呆🗿之前嘅煙肉轉咗做火腿;炒滑蛋轉咗做煎蛋;香腸由幾款不同變咗只有一條勁短又唔好食嘅腸;烤蕃茄只係就咁煎熟咗個面一咬落去生舊都勁生好難食;個大啡菇唔洗食一望就知勁乾,切開可以完全冇汁乾過我腳底啲死皮;sourdough硬到差啲咬唔開極考驗牙力;招牌焗豆以前係辣辣地加茄汁好好食,而家變咗極普通但難食嘅茄汁豆。冇睇單冇發現原來最後職員都係落錯單,朋友叫嘅牛油果多士落錯咗做芝士太陽蛋三文治,件多士都係超級硬,食咗一半已經要放棄。兩杯飲品一杯凍美式一杯抹茶latte,凍美式太澀,抹茶latte又太多奶,飲咗3分2又係要放棄唔知係發生咩事難食咗咗多,如果係為咗打卡可以試吓嘅,但我就之後都唔會再去了😵💫