喺啟德散步,慢慢行慢慢睇,有啲肚餓喇,入商場睇下有咩好食先☺️之前都食過好幾間唔同嘅餐廳,今次就要試下另外一啲啦! 行到呢間餐廳嘅門口,覺得個裝修幾文青,感覺幾舒服,又唔算好多人等位,就畀一次機會佢啦😁坐低用QR code落單,餐廳似乎人手不足,侍應們都好忙😰點咗兩個晚餐, 頭盤點咗雜菌湯同埋菜沙律. 主菜就叫咗一個大蝦海鮮意粉同埋燒西班牙豬扒. 海鮮意粉有大隻嘅蝦啦又有元貝,青口,意粉煮得幾合適嘅硬度. 豬扒就配咗雜菜同埋焗薯. 豬扒本身我點樣全熟,睇落去好似好乾,大食落又唔覺都仲係保存到肉汁嘅. 菜同埋焗薯都幾好味☺️晚餐係包埋飲料,我就揀咗一杯ipa,另外嘅就係點咗一杯六十幾percent嘅熱朱古力😁埋單每人二百幾蚊,唔算平😓
坐低用QR code落單,餐廳似乎人手不足,侍應們都好忙😰
埋單每人二百幾蚊,唔算平😓
頭盤和啤酒
大蝦元貝海鮮意粉
小西班牙豬扒配薯菜
2024-10-03
頭盤和啤酒
大蝦元貝海鮮意粉
小西班牙豬扒配薯菜
2024-10-05 550 浏览
今次係第三次黎食嘢,好鍾意呢度空間感大而且樓底高,餐廳正中間位置重掛左個巨大月球,配搭日式進口實木家具品牌ALOT living的既桌椅加上綠色植物既木系裝修非常簡約有格調,好舒服愜意澳洲黑毛安格斯100天穀飼牛肉眼黑毛安格斯牛肉眼扒有兩塊份量超多,medium岩岩好,肉質軟稔重有椰菜同煙肉酸忌廉焗薯,幾抵食今日既是日餐湯係我最愛既忌廉蘑菇湯好creamy😙明太子牛油果大蝦薄餅Pizza皮好鬆化,明太子配沙律醬大蝦好夾,小蕃茄同牛油果非常新鮮玫瑰朱古力配士多啤梨醬(麻糬,杏仁金寶脆脆)小磨菇🍄造型好可愛,打卡一流😍上層係士多啤梨醬蛋糕🍓外屠係用上脆皮白朱古力包住蛋糕🍰中間有D麻糬,有驚喜熱情芒果探戈 ($88)
似食緊芒果檸檬乳酪😋夏天食岩晒
澳洲黑毛安格斯100天穀飼牛肉眼

今日既是日餐湯係我最愛既忌廉蘑菇湯
好creamy😙

明太子牛油果大蝦薄餅

Pizza皮好鬆化,明太子配沙律醬大蝦好夾,
小蕃茄同牛油果非常新鮮

玫瑰朱古力配士多啤梨醬(麻糬,杏仁金寶脆脆)

熱情芒果探戈 ($88)

似食緊芒果檸檬乳酪😋夏天食岩晒
🍝大蝦醬油漬蘭王卡邦尼手工意粉 $218🥩30天自家風乾熟成澳洲黑毛安格斯牛里脊扒配薯條 $328🍰巴斯克芝士蛋糕配柚子醬 $68🔸喺香港真係無去過一間空間感咁好嘅藝術餐廳,佔地面積好大,但又留咗好多空間,座位同座位之間好寛敝🔸首先嗌咗個大蝦醬油漬蘭王卡邦尼手工意粉,個醬汁香濃,蘭王蛋黃同大蝦完美配搭,令到成碟都香噴噴,而且總共有五隻蝦。手工意粉煮得啱啱好,夠煙韌又唔會太硬,幾過癮🔸跟住嚟個熟成牛扒,三百幾蚊值得一試。個牛扒熟成咗30日,五成熟肉質算滑。個薯條都炸得香脆,唔錯嘅🔸最後dessert食咗個巴斯克芝士蛋糕,蛋糕爽滑香濃,配埋個柚子醬,水準好高😚🔸總括嚟講,呢間餐廳食物質素高,環境一流但都算抵食,下次可以帶朋友嚟試吓
🍝大蝦醬油漬蘭王卡邦尼手工意粉 $218
🥩30天自家風乾熟成澳洲黑毛安格斯牛里脊扒配薯條 $328
🍰巴斯克芝士蛋糕配柚子醬 $68

2024-10-03 373 浏览
8點半去到餐廳門口,餐廳內冇乜客得幾枱,門口收銀哥哥態度麻麻要求9點15分前要離開座位話清場,網上面寫餐廳收10PM,你話9點半都覺得可以接受。唔阻你收工,唔好意思
位於Airside的Delish Kitchen真的是近期見過最能打造出喘息空間的cafe!寬敞高樓底的環境配上日製傢俬和日式盆栽,整個氛圍放鬆又寫意🪴 加上餐廳食物和飲品質素甚高,非常適合來聊天聚會呢😆晚市是套餐形式,點主食會附上餐湯或沙律🥗 杜洛克黑毛豬鞍扒($238)超厚一件!肉質爽口彈牙,伴碟的煙肉酸忌廉焗薯非常惹味🐷 大蝦醬油漬蛋黃卡邦尼手工意粉($218)用料豐富、賣相有驚喜,creamy但又不會太膩🌸 夏日特調白玉苦瓜檸檬蜂蜜氮氣龍井茶($58)超級好喝!採用新鮮白玉苦瓜,與甘甜的龍井茶是天作之合,而加上檸檬蜂蜜亦平衡了苦瓜的苦澀,真的是超喜歡🤩 套餐加配的Black Sesame Latte ($34)賣相精緻,帶芝麻香又不會太奶,也很推介🖤

2024-09-26 615 浏览
Delish Kitchen by ALOT 💫位於Airside 嘅Delish,充滿日系文青風嘅氣息,所用嘅家具都係日式實木設計。餐廳環境寬敞,落地玻璃,採用到日光,感覺開陽,坐喺窗邊更可飽覽九龍城景色。餐廳正中間掛上一個很大嘅月亮,係打卡重點喔!🌕芝士澳洲和牛漢堡伴焦糖洋蔥 $192
伴有田園沙律及薯條(松露醬)極度推薦!超級好食!我哋和牛漢堡點咗七成熟,切開入邊仲係粉紅色,啱啱好!一咬落去,肉汁流晒出嚟,肉質柔嫩多鮮美。芝士啱啱好溶化,口感滑順,而焦糖洋蔥的甜味同和牛嘅鹹味攞返個平衡,成件事超豐富!🌕赤味噌日式咖哩燴和牛牛腱野菌意大利飯 $222本身聽到個名,感覺好創新,超吸引~食後感其實唔差,好食!不過沒有預期的驚喜牛腱炆煮得好好,鬆軟嫩滑,入口溶化,帶有濃郁牛肉味。日本咖喱汁濃郁,甜香微辣,帶有牛肉精華,配上意大利粉,非常惹味。不過食咗幾啖好快漏,沒有好想一口一口嘅感覺。🌕餐湯: 周打蜆湯非常喜歡佢哋嘅餐湯「周打蜆湯」,香濃幼滑,入口充滿忌廉奶香,裏面有蜆,魚肉同埋魷魚,放上幾粒麵包脆脆,沾上湯汁,一流!🌕餐飲- 65% Chocolate (+$34)-Mocha 65%
Delish Kitchen by ALOT 💫

🌕芝士澳洲和牛漢堡伴焦糖洋蔥 $192
伴有田園沙律及薯條(松露醬)
極度推薦!超級好食!

🌕赤味噌日式咖哩燴和牛牛腱野菌意大利飯 $222
本身聽到個名,感覺好創新,超吸引~
食後感其實唔差,好食!不過沒有預期的驚喜

牛腱炆煮得好好,鬆軟嫩滑,入口溶化,帶有濃郁牛肉味。
不過食咗幾啖好快漏,沒有好想一口一口嘅感覺。

🌕餐湯: 周打蜆湯

🌕餐飲
- 65% Chocolate (+$34)
-Mocha 65% Dark Cocoa (+$34)

兩杯飲品口感大致一樣,香醇65度嘅朱古力,恰到好處,唔會太甜。mocha增添多一份層次,帶有微微咖啡嘅甘苦味,非常夾。
兩杯飲品都一樣拉上靚靚嘅奶泡,入口細緻香滑。

📍九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 3樓L316號舖
-Mocha 65% Dark Cocoa
赤味噌日式咖哩燴和牛牛腱野菌意大利飯
芝士澳洲和牛漢堡伴焦糖洋蔥
-Mocha 65% Dark Cocoa
赤味噌日式咖哩燴和牛牛腱野菌意大利飯
芝士澳洲和牛漢堡伴焦糖洋蔥
2024-09-22 594 浏览
🌸香草牛油烤龍蝦蘆荀龍蝦味噌汁燴意大利飯,龍蝦好新鮮彈牙,仲有其他配菜同埋蘆筍,燴意大利飯味道濃郁,整體口感就好似奶油咁濃稠,好creamy🌸香煎野生黑海鱸魚柳伴椰子湯汁煮野菜熱辣辣上枱,魚柳外皮煎得好香脆,完全無腥味,鱸魚肉質好細膩,椰子香味嘅湯汁好fresh,一啲都唔膩🌸檸檬撻配芒果和蛋白餅,上碟已經好靚,擺盤好細緻!酸酸甜甜而不膩,食落口好清新,仲越食越開胃!檸檬味好香濃,配埋芒果果肉粒忌廉蘑菇湯,好濃郁嘅蘑菇味道Flat White 咖啡味道好濃郁Mocha 65% Dark Cocoa黑朱古力味道好濃好順滑!餐廳舒適寬敞,好適合同朋友Chill住傾計食飯!餐廳入面仲有好多唔同嘅產品可以購買,可以shopping完再入去食呢!

🌸香煎野生黑海鱸魚柳伴椰子湯汁煮野菜

忌廉蘑菇湯,好濃郁嘅蘑菇味道

Flat White 咖啡味道好濃郁

啟德新商場入面最signature 嘅月球佈置餐廳,最適合中秋節前後約埋閨蜜朋友去打卡📸,一路傾偈一路賞月🤭 Delish Kitchen 以創新的日西fusion菜式、創意特色蛋糕,再加上各式咖啡、手沖咖啡、茶、cocktail、日本酒類。Lunch Set :🍔🍟芝士澳洲和牛漢堡伴焦糖洋蔥/田園沙律/甜蕃薯條/松露醬 $158⇰ 追加烤大啡菇 +$30⇰ 是日餐湯 (忌廉粟米湯)⇰ Hot Uji Matcha Latte +$34🧀 北海道帶子牛肝菌芝士忌廉汁意式雲吞 $188 (呢款意大利雲吞,以牛肝菌與雜菇作餡料,有別於傳統,感覺清新,再配上香煎北海道帶子)⇰ 田園沙律⇰ Iced Oricano +$44 (Orange Juice, Honey, Fruity Espresso)近期愛上帶有果汁嘅濃縮咖啡,呢杯充滿橙香而又帶有甜味。⇰ 黑森林蛋糕 +$48 (👍🏻👍🏻好精緻嘅迷你蛋糕,真係整得好出色,細細件已經放咗好多嘢上去,有酒釀梅子、寒天食用花、啫喱mousse、紅莓、Brownies)

Lunch Set :

2024-09-16
午餐
  • 北海道帶子牛肝菌芝士忌廉汁意式雲 吞
  • 黑森林蛋糕
近來非常熱門嘅打卡地點~啟德全年室內賞月🎑打卡餐廳我見個個都圍住個月球打卡,我6:30pm去到仲見到有日落風景添!!杜洛克黑毛豬胺扒伴炒野菜$272黑毛豬安扒八成熟,估唔到呢個豬幾好食,佢結實得黎但完全唔韌 ,夠厚身好有口感,食落好有豬味,我平時多數食牛扒食豬扒都覺得呢個好食!伴碟還有大量伴炒野菜,還有一個焗薯配上香脆鹹煙肉粒,酸忌廉,酸酸脆脆幾好食!是日餐湯食主菜可以揀配餐湯或者沙律,今日係粟米忌廉湯~飲落幾香濃同滑口上邊仲有很脆嘅麵包粒~蒜香野菌海鮮扁意粉🍝 $242扁意粉非常之有咬口,唔會過淋嗰種,好啱我,用蒜香炒香左野菌及大量海鮮有大蝦,青口,帆立貝🍴最鍾意夠帆立貝夠大粒煎得夠香口!Qr code order可以自己揀少汁或者多汁玫瑰朱古力蛋糕配士多啤梨醬麻糬,杏仁金寶甩脆脆 $78呢個賣相真係不得了,成個童話夢幻蘑菇屋咁樣,切開入邊係朱古力脆皮蛋糕入邊有士多啤梨餡,食到最底仲有非常軟綿綿糯米口感煙靭嘅麻糬!屋仔側邊嘅石頭就係朱古力脆脆,真係又好睇又好食😋必叫既瘋狂打卡甜點!(Iced) Mocha 65% Dark Cocoa +$34平時都Mocha會比較甜,這杯用上65%
近來非常熱門嘅打卡地點~啟德全年室內賞月🎑打卡餐廳
我見個個都圍住個月球打卡,
我6:30pm去到仲見到有日落風景添!!

杜洛克黑毛豬胺扒伴炒野菜$272

是日餐湯

蒜香野菌海鮮扁意粉🍝 $242

玫瑰朱古力蛋糕配士多啤梨醬麻糬,杏仁金寶甩脆脆 $78

平時都Mocha會比較甜,這杯用上65% Dark Cocoa 比較重可可味,少少甘~

(Iced) Fresh Lime Soda +$34
檸檬梳打非常之解渴,如果再大杯啲更正~

🍱Delish Kitchen by ALOT (九龍城)
📌📍九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 3樓L316號舖
2024-09-19 448 浏览
Delish Kitchen by ALOT係位於Airside入面既一間cafe x 家品店,木系藝術感裝潢加上6000呎寬敞空間感,中間仲有個大大月球燈打卡位!同朋友正好坐係月球燈之下,無論氣氛定環境都好舒服🥰每一份主菜附送是日餐湯,到訪當天係蘑菇湯,菇香、忌廉同麵包粒入口濃郁幼滑!🔸香草牛油烤龍蝦蘆筍龍蝦味噌汁燴意大利飯龍蝦味噌汁係平常少見既配搭,配上蘆筍片、香菇煮成意大利飯,口感煙靭帶鮮味,同味噌獨有鹹香意外地相配!主角烤龍蝦體型大大隻,肉質鮮嫩,用香草牛油烤過後鮮味大為提升✨🔸澳洲黑毛安格斯100天穀飼牛肉眼黑毛安格斯牛肉眼扒上枱居然有兩大塊,性價比超高!店員推薦煎成medium,微紅肉色配合適量油分,肉質軟稔而且好入味🤤伴菜有炒椰菜及煙肉酸忌廉焗薯,整道菜滿足感好高!🔸明太子手羽炸至金黃既雞翼,釀入同明太子拌勻既雞肉,炸過後仍然保留滿滿肉汁唔怕乾柴,味道香口惹味,推介😍🔸Delish黑森林餐牌上甜品全部都好用心,我地點既黑森林將傳統朱古力蛋糕及車厘子化成一件精緻藝術品,嗜甜必點!

🔸香草牛油烤龍蝦蘆筍龍蝦味噌汁燴意大利飯
龍蝦味噌汁係平常少見既配搭,配上蘆筍片、香菇

🔸澳洲黑毛安格斯100天穀飼牛肉眼

🔸明太子手羽

🔸Delish黑森林
2024-09-18 359 浏览
今日中秋節同家人去食好野,去左啟德airside.我們去左"Delish Kitchen by ALOT"因為這間餐廳內有一個大大的月亮。🤣😂🌕我們點了澳洲100天穀飼黑毛安格斯牛肉眼(9oz)伴炒野菜•煙肉酸忌廉焗薯牛肉肉質鮮嫩,肉味香濃,炒野菜好好味爽口清新。芝士澳洲和牛漢堡伴焦糖洋蔥•田園沙律•炸甜蕃薯條•松露醬漢堡ok,但有點乾,但是炸甜蕃薯條好好味配松露醬,好好好好好好味😝👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻原隻照燒青森縣魷魚一夜干好鮮甜爽口彈牙。新鮮士多啤梨配橙花奶凍好靚!有花香的清新,好適合夏天嘅甜品。
今日中秋節同家人去食好野,去左啟德airside.
我們去左"Delish Kitchen by ALOT"
因為這間餐廳內有一個大大的月亮。
🤣😂🌕

我們點了
牛肉肉質鮮嫩,肉味香濃,炒野菜好好味爽口清新。

芝士澳洲和牛漢堡伴焦糖洋蔥•田園沙律•炸甜蕃薯條•松露醬

原隻照燒青森縣魷魚一夜干
好鮮甜爽口彈牙。

新鮮士多啤梨配橙花奶凍
好靚!有花香的清新,好適合夏天嘅甜品

*✲゚*。☕再訪Airside木系日式洋食Cafe🌕第二次嚟到喺Airside嘅 @delishkitchenhk💁🏻‍♀️佢係觀塘 @relishcafehk 嘅姊妹店面積超大 環境好寬敞 空間感十足 好舒服🫶🏻甜品主食都唔錯 值得一試👍🏻星期一至星期四經 @openrice_hk book 位仲有全單88折✨ 熱情芒果探戈 ($88)
✨ 焦糖千層酥配馬達加斯加雲呢拿吉士 ($68)好多款甜品都好吸引上次食左芭菲同抹茶蛋糕今次再試左另外兩款熱情芒果探戈係芒果+檸檬乳酪+芒果熱情果西米凍湯
食落類似楊枝甘露 芒果控必試🥭
另外個千層酥都好出色 賣相超靚😍
而且食落好酥脆!😆
✨ Delish醬油漬蘭王卡邦尼手工意粉 ($168)好少食到Carbonara係配手工意粉手工意粉個texture好chewy 👍🏻非常好味😋 推介💯份量都幾大 建議兩個人share 冇咁膩🤣✨ 芝士澳洲和牛漢堡伴焦糖洋蔥 ($168)
個burger都幾好食 和牛幾厚身 滿滿肉汁😆配左海量炸蕃薯條 上枱時仲係熱辣辣架😙
Lunch Set包餐湯/沙律🙆🏻‍♀️-📍 Delish Kitchen by A LOT
*✲゚*。☕
再訪Airside木系日式洋食Cafe🌕

佢係觀塘 @relishcafehk 嘅姊妹店
面積超大 環境好寬敞 空間感十足 好舒服🫶🏻
甜品主食都唔錯 值得一試👍🏻

✨ 熱情芒果探戈 ($88)

✨ 焦糖千層酥配馬達加斯加雲呢拿吉士 ($68)

好多款甜品都好吸引
上次食左芭菲同抹茶蛋糕
今次再試左另外兩款
熱情芒果探戈係芒果+檸檬乳酪+芒果熱情果西米凍湯
食落類似楊枝甘露 芒果控必試🥭

另外個千層酥都好出色 賣相超靚😍
而且食落好酥脆!😆

✨ Delish醬油漬蘭王卡邦尼手工意粉 ($168)

好少食到Carbonara係配手工意粉
手工意粉個texture好chewy 👍🏻
非常好味😋 推介💯
份量都幾大 建議兩個人share 冇咁膩🤣

✨ 芝士澳洲和牛漢堡伴焦糖洋蔥 ($168)

個burger都幾好食 和牛幾厚身 滿滿肉汁😆
配左海量炸蕃薯條 上枱時仲係熱辣辣架😙
Lunch Set包餐湯/沙律🙆🏻‍♀️
📍 Delish Kitchen by A LOT @delishkitchenhk
九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 3樓L316號舖
Shop L316, 3/F, AIRSIDE, 2 Concorde Road, Kai Tak, Kowloon City

2024-09-14 520 浏览
朋友即將生日,同佢去左人氣好高的日式fushion 西餐廳,位置係啟德Airside,環境相當寬敞,以木系裝修,令人好舒服感覺🥰🤩是日餐湯🥦西花雜菜湯🥣濃稠西花雜菜湯 ,入口香噴噴, 酸酸甜甜,十分開胃,是滋味的開端✨100日穀飼澳洲黑毛安格斯肉眼🥩🍅肉眼伴炒野菜🥦山葵幼滑薯蓉🥔肉眼煎到七成熟,油花分布均勻,嫩滑多肉汁,肉眼有成三大舊,食落真係好淋,超重牛味,份量好足夠😻🥦野菜焗得好香,吸埋D肉汁好入味😋🥔幼滑薯蓉好滑,面頭有少少煙肉,唔錯😋炸軟殼蟹🦀明太子忌廉汁蟹肉千層麵🍝攻略一道Cafe級菜式,千層麵的層次分明,軟殼蟹香脆可口,蟹肉的鮮甜味配上濃郁的忌廉,每一啖都有驚喜🥢甜蕃薯條配松露醬🍟可以揀蕃薯條🍠薯條🥔甜蕃薯入口香脆,面頭配埋紫菜、芝士🧀再配埋松露醬,令人回味無窮🍽️🍄玫瑰朱古力🌹🍫配士多啤梨醬🍓(麻糬,杏仁金寶脆脆)🍄我好鐘意MARIO,見到立即心心眼😍賣相超似入面造型的小磨菇🍄可愛打卡一流,上層係士多啤梨醬蛋糕🍓外屠係用上脆皮白朱古力包住蛋糕🍰有D麻糬,杏仁脆脆,旁邊仲有D 石頭朱古力🍫真係大愛呢個造型甜品😻😻呢到環境舒適,服務非常好,食物質素高,完全適合朋友聚會或家庭聚餐

是日餐湯🥦西花雜菜湯🥣

100日穀飼澳洲黑毛安格斯肉眼🥩
🍅肉眼伴炒野菜🥦山葵幼滑薯蓉🥔
🥦野菜焗得好香,吸埋D肉汁好入味😋
🥔幼滑薯蓉好滑,面頭有少少煙肉,唔錯😋

炸軟殼蟹🦀明太子忌廉汁蟹肉千層麵🍝

甜蕃薯條配松露醬🍟可以揀蕃薯條🍠薯條🥔

🍄玫瑰朱古力🌹🍫配士多啤梨醬🍓
(麻糬,杏仁金寶脆脆)🍄

呢到環境舒適,服務非常好,食物質素高,完全適合朋友聚會或家庭聚餐的好地方

🍝🥩Delish Kitchen by ALOT🍄
📌九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 3樓L316號舖
感覺超舒適既木系日式裝修,氣氛好chill~~❤️芝士澳洲和牛漢堡 澳洲和牛漢堡肉質鮮嫩多汁,外層煎得微焦,配上濃郁嘅芝士同焦糖洋蔥,味道相當豐富,再加上伴碟既清新田園沙律,同香脆甜蕃薯條嘅,再點埋少少松露醬,真係超滿足!!🧡蒜香野菌海鮮扁意粉 蒜香撲鼻嘅野菌海鮮扁意粉,煮得岩岩好嘅扁意粉吸收咗海鮮同野菌嘅精華,大蝦青口仲有超大粒既帆立貝,鮮甜多汁好·高質,啖啖都係豐富嘅海洋滋味,諗起都好回味💛宇治抹茶流心撻配呍呢拿雪糕.新鮮莓果 宇治抹茶撻外層酥脆,輕輕一切就流出濃厚嘅抹茶流心,暖笠笠又香濃又幼滑,再配上香甜嘅呍呢拿雪糕同新鮮莓果,口感豐富層次分明,配搭得好出色💚Uji Matcha Latte 濃郁既宇治抹茶味,加上滑順牛奶香,仲有靚靚既心型拉花~💙Cappuccino 綿密嘅奶泡配,咖啡嘅香氣同奶泡嘅柔滑相互交融,口感細膩,好香好好飲!!
感覺超舒適既木系日式裝修,氣氛好chill~~

2024-09-13 402 浏览
Delish Kitchen by ALOT, is a Japanese-Western fusion restaurant spanning 6000 sqft that incorporates casual fine dining with high-quality wood furnitures from Japan and Thailand.Each dinner set came with soup of the day - mushroom cream soup or green salad.Australian Wagyu BurgerCould pick either medium well or well done. Crispy fluffy bun. The patty was pretty firm with a balanced amount of lean meat and fat. Portobello Mushroom, Cheese & Black Truffle PizzaThin crust with crunchy edges. Moist

Australian Wagyu Burger

Thin crust with crunchy edges. Moist in the middle. Strong-flavored truffle sauce.

Pan-fried New Zealand Lamb Chop
Thick cuts. Tender and juicy meat. Slightly gamey. Served with veggies and baked potato.

Lemon Tart w/ Mango & Meringue
A sweet, sour, zesty and citrus treat after a big meal. Crunchy and buttery tart shell with smooth and tangy lemon curd.