2020-04-02
唔知點解可以有咁多Like🤭🤭🤭而家先得閒寫食評!因要搞慶生飯局,疫情下的各酒店/餐廳都要減價吸客,見到佢地係openRice訂位晚市正價七五折,就揀呢間啦!餐廳説要Dress code,見原本價錢都唔算平,以為係高級野,期望會有好嘅服務,!環境!味道!衞生!原來只係扮高級😅😅1. 服務.........有一位著灰色外套嘅「茶餐Waitress」幫我地落Order !其他人唔知一定以為我哋得罪咗佢着!黑面到一個點!🙄2. 環境.........枱與枱之間好近 餐廳説要Dress code,但隔離抬有位女仔着運動背心嘆紅酒😅3. 衞生........水杯有洗唔乾淨嘅魚腥味🤮原來七五折係另一個主餐牌,選擇種類好少,意粉得兩款,Pizza得兩款,Risotto得三款。味道方面都啱我哋口味,不過不失,但係如果係正價價錢,唔包括服務同衛生,我就覺得有好多其他選擇囉!
而家先得閒寫食評!
3. 衞生........水杯有洗唔乾淨嘅魚腥味🤮